Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οχι μιλαω για καρτα συνδεμενη στο paypal....απλα φαινεται οτι τα λεφτα τα τραβαει το paypal, λογικα δεν φαινεται τι αγοραζεις

• Απαντ. 14,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με χρεωστική κάρτα ΕΤΕ μη συνδεδεμένη με το paypal (περιμένοντας τον τετραψήφιο κωδικό) μπορώ να κάνω από κάποιο site αγορά κινητού κι αν ναι από ποιο ;;;

Στο Gearbest χθες έφαγα πόρτα.

Δημοσ.

Το θεμα ειναι τι αγορασες!

Νομιζω οτι απο εδω και περα αυτο θα κοιταμε πιο πολυ.

Εγω ας πουμε εκανα αγορα δισκο βινυλιου απο Ebay και πληρωσα μεσω Visa prepaid της Πειραιως χωρις κανενα προβλημα,αλλα για αγορα ρουχων δεν μου επετρεψε.

Αγόρασα βάση αυτοκινήτου για το κινητό. Εδώ και 1 μήνα με απέρριπτε. 

Δημοσ.

Επιβεβαιώνω: και εγώ χθες έκανα επιτυχημένη συναλλαγή 170€ μέσω Paypal με απευθείας χρέωση πιστωτικής κάρτας (Alpha Bank Visa).

Δημοσ.

Κάποιος που να αγόρασε με paypal συνδεδεμένη με visa alpha? Θέλω να βάλω χρήματα στο battlenet και τζιφος εδώ και καιρό απλά θέλω να δω αν άλλαξε κάτι αυτές τις μερες

Δημοσ.

Καλημερα παιδια ,μια ερωτηση

Αυτο το refund πως γινεται στην paypal.

Μου εχει τραβηξει το 1.5 ευρω και περιμενη να του βαλω το 4ψηφιο . Που θα τον βρω για να τον βαλω, στο email δεν μου ηρθε κατι

Δημοσ.

Μου εχει τραβηξει το 1.5 ευρω και περιμενη να του βαλω το 4ψηφιο . Που θα τον βρω για να τον βαλω, στο email δεν μου ηρθε κατι

δεν στον βγαζει στο email.εαν εχεις e banking ψαξε για την χρεωση 1,5 ευρω στον λογαριασμο της καρτας σου η στον λογαριασμο που την εχεις συνδεμενη,εκει στον βγαζει τον τετραψηφιο,ειδαλλως περιμενε να ερθει το statement της τραπεζας σου

Δημοσ.

Θα το δεις στην κατασταση που σου ερχεται καθε μηνα απο την τραπεζα Η εαν εχεις web banking θα το δεις στην αιτιολογια μετα ομως απο 2-3 μερες.

Μπορεις να τους παρεις και τηλ (την τραπεζα σου) μετα απο 2-3 μερες και να σου τον πουνε.

Ωπς μαζι γραφαμε...σου απαντησε ο φιλος....χιχιχι

Δημοσ.

Παιδιά πριν 3 μέρες έκανα κανονικά αγορά 15 ευρώ μέσω paypal με συνδεμένη κάρτα American express της alpha bank και έγινε κανονικά η αγορά...  Χρεώθηκα κανονικά στον λογαριασμό μου και τώρα περιμένω να παραλάβω από courier.

Δημοσ.

καλημέρα παιδιά,σήμερα προσπάθησα για αγορά με χρεωστική maestro της Εθνικής στο aliexpress (ρούχα) και δεν περνά.... μπορώ να φορτώσω χρήματα στο paypal μου?πως?

Δημοσ.

καλημέρα παιδιά,σήμερα προσπάθησα για αγορά με χρεωστική maestro της Εθνικής στο aliexpress (ρούχα) και δεν περνά.... μπορώ να φορτώσω χρήματα στο paypal μου?πως?

http://www.insomnia.gr/topic/574635-capital-controls-paypal-ebay-αγορές-εξωτερικού/?p=54280350

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...