Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,
υπάρχει κάποιο κόλπο για ολοκλήρωση αγοράς από aliexpress που δυστυχώς δεν έχει τρόπο πληρωμής το paypal;
Προσπάθησα με 2-3 mastercard και visa αλλα δε μπορώ να τοποθετήσω την παραγγελία :/

• Απαντ. 14,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα,

υπάρχει κάποιο κόλπο για ολοκλήρωση αγοράς από aliexpress που δυστυχώς δεν έχει τρόπο πληρωμής το paypal;

Προσπάθησα με 2-3 mastercard και visa αλλα δε μπορώ να τοποθετήσω την παραγγελία :/

αν δε κανω λαθος η aliexpress εχει western union αν σε βολευει

Δημοσ.

Επίσης οι λάμπες που λες δεν επιτρέπονται, γιαυτό δεν μπόρεσες να ολοκληρώσεις την συναλλαγή.

Εγώ πάλι λάμπες LED παράγγειλα χτες απο ebay και πλήρωσα με paypal σε κάρτα Alpha μια χαρά.

Άντε βγάλε άκρη.

Μέχρι ώρα είμαι 3 στα 3 από  ebay ελπίζω να μην το γκαντεμιάσω :-)

Μήπως γιατί διαφορετικοί πωλητες στο ebay μπορεί να υπάγονται σε διαφορετικό εμπορικό κωδικό κι ας πουλάνε και οι δύο ΚΑΙ λάμπες; Είναι μια πιθανή εξήγηση θεωρώ.

Δημοσ.

Επιβεβαιώνω αγορά παιχνιδιού από το G2A με απευθείας χρήση προπληρωμένης Mastercard της Πειραιώς. Δοκίμαζα για μέρες σε Steam & Kinguin και μέσω Paypal αλλά και απευθείας, χωρίς όμως καμία επιτυχία. Τελικώς σήμερα το πρωί έκανα την αγορά μου και προμηθεύτηκα Steam gift key το οποίο έκανα redeem μετά από το account μου.

Δημοσ.

Μήπως θέλει ενεργοποίηση η κάρτα σε ATM;

Και γω μόλις πήρα την ίδια κάρτα δεν θέλει ενεργοποίηση (σε αντίθεση με τις κάρτες που έβγαλα στην εθνική και στην Alpha bank)
Δημοσ.

Ναι αλλά έχει κατώτατο όριο 20$, εγω είμαι στα 5.5$ :/

Πως ρε παιδιά κάνετε αγορές μέσω western union στο aliexpress ? Αν μπορείτε εξηγήστε μου με ενδιαφέρει άμεσα.Ευχαριστώ

Δημοσ.

αν δε κανω λαθος η aliexpress εχει western union αν σε βολευει

Εγώ έχω αγγλική κάρτα αλλά δεν έχει χρήματα μέσα ούτε στο paypal μου μπορώ να βάλω ξέρει  κανείς πως γίνεται με western union η πληρωμή για προιόν από aliexp? 

Δημοσ.

Καλημέρα είχα κάνει το κόλπο έστειλα λεφτά στον δεύτερό λογαριασμό που έκανα μου έβγαλε περίμενε 21 μέρες σαν καινούριος πωλητής μπλα μπλα έχουν περάσει 23 μέρες και δεν έχουν μπει στο balance ξερει

κάποιος να μου απαντήσει?

Δημοσ.

Μόλις κατάφερα και έκανα αγορά από ebay αξίας 2.30 ευρώ με alpha enter visa χρεωστική! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Εδώ και πόσο καιρό έκανε deny σε όλες τις προσπάθειες!

• Like 1
Δημοσ.

μάλλον κατάφερα με χρεωστικη πειραιως visa

το μνμ που μου εβγαλε το ebay ειναι:

Your payment is still processing

If your payment is declined for some reason, we'll send you an email to let you know. You should then come back to your item(s) and try your payment again.

ελπιζω να περάσει :mellow:

Δημοσ.

Μόλις κατάφερα και έκανα αγορά από ebay αξίας 2.30 ευρώ με alpha enter visa χρεωστική! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Εδώ και πόσο καιρό έκανε deny σε όλες τις προσπάθειες!

Το θεμα ειναι τι αγορασες!

Νομιζω οτι απο εδω και περα αυτο θα κοιταμε πιο πολυ.

Εγω ας πουμε εκανα αγορα δισκο βινυλιου απο Ebay και πληρωσα μεσω Visa prepaid της Πειραιως χωρις κανενα προβλημα,αλλα για αγορα ρουχων δεν μου επετρεψε.

Δημοσ.

Το θεμα ειναι τι αγορασες!

Νομιζω οτι απο εδω και περα αυτο θα κοιταμε πιο πολυ.

Εγω ας πουμε εκανα αγορα δισκο βινυλιου απο Ebay και πληρωσα μεσω Visa prepaid της Πειραιως χωρις κανενα προβλημα,αλλα για αγορα ρουχων δεν μου επετρεψε.

ναι αμα κανεις ομως αγορα μεσω paypal δεν ξέρω εαν μπορουν να δουν τι αγοραζεις...

Δημοσ.

ναι αμα κανεις ομως αγορα μεσω paypal δεν ξέρω εαν μπορουν να δουν τι αγοραζεις..

εννοεις εαν εχεις υπολοιπο στο balance,τοτε φυσικα μπορεις να αγορασεις οτι θελεις,εγω μιλαω εαν πληρωσεις με καρτα ειτε συνδεδεμενη ειτε οχι με το paypal.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...