WoodSell3r Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα,υπάρχει κάποιο κόλπο για ολοκλήρωση αγοράς από aliexpress που δυστυχώς δεν έχει τρόπο πληρωμής το paypal;Προσπάθησα με 2-3 mastercard και visa αλλα δε μπορώ να τοποθετήσω την παραγγελία :/
paojim Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα, υπάρχει κάποιο κόλπο για ολοκλήρωση αγοράς από aliexpress που δυστυχώς δεν έχει τρόπο πληρωμής το paypal; Προσπάθησα με 2-3 mastercard και visa αλλα δε μπορώ να τοποθετήσω την παραγγελία :/ αν δε κανω λαθος η aliexpress εχει western union αν σε βολευει
DownUNDERground Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Επίσης οι λάμπες που λες δεν επιτρέπονται, γιαυτό δεν μπόρεσες να ολοκληρώσεις την συναλλαγή. Εγώ πάλι λάμπες LED παράγγειλα χτες απο ebay και πλήρωσα με paypal σε κάρτα Alpha μια χαρά. Άντε βγάλε άκρη. Μέχρι ώρα είμαι 3 στα 3 από ebay ελπίζω να μην το γκαντεμιάσω Μήπως γιατί διαφορετικοί πωλητες στο ebay μπορεί να υπάγονται σε διαφορετικό εμπορικό κωδικό κι ας πουλάνε και οι δύο ΚΑΙ λάμπες; Είναι μια πιθανή εξήγηση θεωρώ.
WoodSell3r Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 αν δε κανω λαθος η aliexpress εχει western union αν σε βολευει Ναι αλλά έχει κατώτατο όριο 20$, εγω είμαι στα 5.5$ :/ 2
billakos85 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Επιβεβαιώνω αγορά παιχνιδιού από το G2A με απευθείας χρήση προπληρωμένης Mastercard της Πειραιώς. Δοκίμαζα για μέρες σε Steam & Kinguin και μέσω Paypal αλλά και απευθείας, χωρίς όμως καμία επιτυχία. Τελικώς σήμερα το πρωί έκανα την αγορά μου και προμηθεύτηκα Steam gift key το οποίο έκανα redeem μετά από το account μου.
kostas8080 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Μήπως θέλει ενεργοποίηση η κάρτα σε ATM; Και γω μόλις πήρα την ίδια κάρτα δεν θέλει ενεργοποίηση (σε αντίθεση με τις κάρτες που έβγαλα στην εθνική και στην Alpha bank)
Bravesoul Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι αλλά έχει κατώτατο όριο 20$, εγω είμαι στα 5.5$ :/ Πως ρε παιδιά κάνετε αγορές μέσω western union στο aliexpress ? Αν μπορείτε εξηγήστε μου με ενδιαφέρει άμεσα.Ευχαριστώ
Bravesoul Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 αν δε κανω λαθος η aliexpress εχει western union αν σε βολευει Εγώ έχω αγγλική κάρτα αλλά δεν έχει χρήματα μέσα ούτε στο paypal μου μπορώ να βάλω ξέρει κανείς πως γίνεται με western union η πληρωμή για προιόν από aliexp?
FarCry Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 επιτελους εκανα αγορα απο iherb με πειραιως mastercard . ανοιξαν τα capital controls δοξα τω θεω!
solidsp28 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Καλημέρα είχα κάνει το κόλπο έστειλα λεφτά στον δεύτερό λογαριασμό που έκανα μου έβγαλε περίμενε 21 μέρες σαν καινούριος πωλητής μπλα μπλα έχουν περάσει 23 μέρες και δεν έχουν μπει στο balance ξερει κάποιος να μου απαντήσει?
thephotoshoped Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Μόλις κατάφερα και έκανα αγορά από ebay αξίας 2.30 ευρώ με alpha enter visa χρεωστική! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Εδώ και πόσο καιρό έκανε deny σε όλες τις προσπάθειες! 1
iliastra Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 μάλλον κατάφερα με χρεωστικη πειραιως visa το μνμ που μου εβγαλε το ebay ειναι: Your payment is still processing If your payment is declined for some reason, we'll send you an email to let you know. You should then come back to your item(s) and try your payment again. ελπιζω να περάσει
sunnyboy66 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Μόλις κατάφερα και έκανα αγορά από ebay αξίας 2.30 ευρώ με alpha enter visa χρεωστική! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Εδώ και πόσο καιρό έκανε deny σε όλες τις προσπάθειες! Το θεμα ειναι τι αγορασες! Νομιζω οτι απο εδω και περα αυτο θα κοιταμε πιο πολυ. Εγω ας πουμε εκανα αγορα δισκο βινυλιου απο Ebay και πληρωσα μεσω Visa prepaid της Πειραιως χωρις κανενα προβλημα,αλλα για αγορα ρουχων δεν μου επετρεψε.
iliastra Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Το θεμα ειναι τι αγορασες! Νομιζω οτι απο εδω και περα αυτο θα κοιταμε πιο πολυ. Εγω ας πουμε εκανα αγορα δισκο βινυλιου απο Ebay και πληρωσα μεσω Visa prepaid της Πειραιως χωρις κανενα προβλημα,αλλα για αγορα ρουχων δεν μου επετρεψε. ναι αμα κανεις ομως αγορα μεσω paypal δεν ξέρω εαν μπορουν να δουν τι αγοραζεις...
sunnyboy66 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 ναι αμα κανεις ομως αγορα μεσω paypal δεν ξέρω εαν μπορουν να δουν τι αγοραζεις.. εννοεις εαν εχεις υπολοιπο στο balance,τοτε φυσικα μπορεις να αγορασεις οτι θελεις,εγω μιλαω εαν πληρωσεις με καρτα ειτε συνδεδεμενη ειτε οχι με το paypal.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα