MoviemakerGr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 To pay pal νομίζω θα αργήσει ακόμα επειδή ουσία πρόκειται για χρηματοοικονομικό σύστημα,και εγώ 2 απόπειρες με κάρτες Εθνικής κ Πειραιώς μεσω Pay Pal έφαγα πόρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliastra Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 παιδια προσπαθησα να κανω αγορα μεσω paypal με δυο κάρτες χρεωστικες (visa η μια mastercard η αλλη) της τραπεζαν πειραιώς...εφαγα ακυρο αλλα παρατηρησα οτι μου κρατησαν 0,88 λεπτα σε κάθε λογαριασμο....τι φαση??? θα επισταρφουν ή μπα?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagsvr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Εκανα αγορα των 136$ με paypal σε χρεωστικη καρτα Mastercard της Alpha bank.. Ειχα δοκιμασει και το μεσημερι αλλα δε γινοταν! Τελικα δεν εφταιγε το paypal, αλλα το καταστημα.. Διαβασα αυτο σε ενα αλλο φορουμ : "εχει να κανει με την εταιρεια που αναλαμβανει να διαχειριστει τα εισερχομενα χρηματα του καθε site, πχ αυτη του banggood δεν ειναι στην blacklist, του gearbest ομως ειναι." Ισως και να ισχυει αυτο που διαβασα, παντως την αγορα την εκανα! Ετσι αντι για gearbest, επελεξα minideal.. (εννοειται χωρις balance) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Εκανα αγορα των 136$ με paypal σε χρεωστικη καρτα Mastercard της Alpha bank.. Ειχα δοκιμασει και το μεσημερι αλλα δε γινοταν! Τελικα δεν εφταιγε το paypal, αλλα το καταστημα.. Διαβασα αυτο σε ενα αλλο φορουμ : "εχει να κανει με την εταιρεια που αναλαμβανει να διαχειριστει τα εισερχομενα χρηματα του καθε site, πχ αυτη του banggood δεν ειναι στην blacklist, του gearbest ομως ειναι." Ισως και να ισχυει αυτο που διαβασα, παντως την αγορα την εκανα! Ετσι αντι για gearbest, επελεξα minideal.. (εννοειται χωρις balance) Μα το PayPal δεν κάνει process τα χρήματα σε αυτή την περίπτωση; Ετσι κι αλλιώς οταν ψωνίζεις με κάρτα, τράπεζες δεν κάνουν το process? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomason993 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 παιδια προσπαθησα να κανω αγορα μεσω paypal με δυο κάρτες χρεωστικες (visa η μια mastercard η αλλη) της τραπεζαν πειραιώς...εφαγα ακυρο αλλα παρατηρησα οτι μου κρατησαν 0,88 λεπτα σε κάθε λογαριασμο....τι φαση??? θα επισταρφουν ή μπα?? Εγώ χθες έβαλα μία κάρτα Πειραιώς στο paypal, μου έκανε και την χρέωση 1.5€ για να εμφανιστεί ο κωδικός επαλήθευσης στο paypal αλλά όταν μπήκα να δω αν όντως έχει γίνει η χρέωση του 1.5€ από το web banking, είδα οτι είχε γίνει χρέωση 2.38€, δηλαδή 1.50 + 0.88 €. Δεν έχω ιδέα τι είναι εκείνα τα 0.88 αλλά θα μάθω όταν εμφανιστεί η χρέωση στις κινήσεις και με τι αιτιολόγηση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ χθες έβαλα μία κάρτα Πειραιώς στο paypal, μου έκανε και την χρέωση 1.5€ για να εμφανιστεί ο κωδικός επαλήθευσης στο paypal αλλά όταν μπήκα να δω αν όντως έχει γίνει η χρέωση του 1.5€ από το web banking, είδα οτι είχε γίνει χρέωση 2.38€, δηλαδή 1.50 + 0.88 €. Δεν έχω ιδέα τι είναι εκείνα τα 0.88 αλλά θα μάθω όταν εμφανιστεί η χρέωση στις κινήσεις και με τι αιτιολόγηση... Tα 0,88 δε θα χρεωθούν. Μόνο το 1,5 θα χρεωθεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliastra Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ χθες έβαλα μία κάρτα Πειραιώς στο paypal, μου έκανε και την χρέωση 1.5€ για να εμφανιστεί ο κωδικός επαλήθευσης στο paypal αλλά όταν μπήκα να δω αν όντως έχει γίνει η χρέωση του 1.5€ από το web banking, είδα οτι είχε γίνει χρέωση 2.38€, δηλαδή 1.50 + 0.88 €. Δεν έχω ιδέα τι είναι εκείνα τα 0.88 αλλά θα μάθω όταν εμφανιστεί η χρέωση στις κινήσεις και με τι αιτιολόγηση... ook.....περιμενουμε νεοτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imblish Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 εγω καταφερα με visa πανγκρητιας να κανω αγορα γυαλια απο amazon.co.uk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomason993 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Tα 0,88 δε θα χρεωθούν. Μόνο το 1,5 θα χρεωθεί Αυτή τη στιγμή φαίνονται χρεωμένα 2.38€ πάντως. Το 1.50€ ξέρω οτι στο επιστρέφει το paypal αυτόματα μόλις κάνεις confirm την κάρτα. Τα άλλα 0.88€ δεν ξέρω από που είναι ούτε αν θα επιστραφούν.. θα δείξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτή τη στιγμή φαίνονται χρεωμένα 2.38€ πάντως. Το 1.50€ ξέρω οτι στο επιστρέφει το paypal αυτόματα μόλις κάνεις confirm την κάρτα. Τα άλλα 0.88€ δεν ξέρω από που είναι ούτε αν θα επιστραφούν.. θα δείξει. Τα χρηματα είναι δεσμευμενα. Δεν είναι χρεωμένα ακόμα. To 0,88 είναι για επιβεβαιωση ότι η κάρτα ειναι γνησια. Δε θα χρεωθεί τελικά. Μονο το 1,5 θα χρεωθεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomason993 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Τα χρηματα είναι δεσμευμενα. Δεν είναι χρεωμένα ακόμα. To 0,88 είναι για επιβεβαιωση ότι η κάρτα ειναι γνησια. Δε θα χρεωθεί τελικά. Μονο το 1,5 θα χρεωθεί Α, οκ τότε, αν λειτουργεί έτσι και το ξέρεις πάω πάσσο.. Απλά συνήθως όταν είναι να μου χρεώσει ενα ποσό, πρώτα το εμφανίζει ως δεσμευμένο για μερικές μέρες και μετά το αφαιρεί τελείως από το λογαριασμό. Υπέθεσα οτι και τώρα αυτό θα γίνει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deathy Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Ρε μονο ο ζερβουδακης και κατι αλλοι που μοσχοπουλανε τα κινεζικα στην Ελλαδα βγηκαν κερδισμενοι απο τα capital controls. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EvilEyes Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Σας βλέπω όλους σας ρε παιδιά να περνάνε αέρα οι κάρτες σας και εγώ τρώω άκυρο συνεχώς με visa alphabank και maestro της εθνικής, είτε προσπαθώ να πληρώσω με paypal ή απευθείας με κάρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mitsokarydos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Ρε μονο ο ζερβουδακης και κατι αλλοι που μοσχοπουλανε τα κινεζικα στην Ελλαδα βγηκαν κερδισμενοι απο τα capital controls. Χαχαχαχαχα... Αντε να δουμε. Ειδα σε δημοσιευσεις χθες και προχθες οτι θα απελευθερωθουν τα paypal. Βεβαια ολο ετσι λενε, αλλα μου φανηκε πιο επισημο τωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Σας βλέπω όλους σας ρε παιδιά να περνάνε αέρα οι κάρτες σας και εγώ τρώω άκυρο συνεχώς με visa alphabank και maestro της εθνικής, είτε προσπαθώ να πληρώσω με paypal ή απευθείας με κάρτα. Την maestro πετα την, ειναι άχρηστη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα