stratos_k Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα Οι virtual προπληρωμένες δουλεύουν? Θέλω να βγάλω μια τώρα και να τη χρησιμοποιήσω για αγορά application απο το Windows Store. Γίνεται ή θα φάω πόρτα?
NikosKallithea Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα Οι virtual προπληρωμένες δουλεύουν? Θέλω να βγάλω μια τώρα και να τη χρησιμοποιήσω για αγορά application απο το Windows Store. Γίνεται ή θα φάω πόρτα? Δεν υπάρχει απάντηση βγάλε μια και δοκίμασε
rtfm Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα Οι virtual προπληρωμένες δουλεύουν? Θέλω να βγάλω μια τώρα και να τη χρησιμοποιήσω για αγορά application απο το Windows Store. Γίνεται ή θα φάω πόρτα? Δεν νομίζω να έχει σχέση αν είναι virtual η πλαστικές, το θέμα είναι αν έχουν εκδοθεί Ελλάδα ή εξωτερικό.
FamousBass Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 κατι αρχιζει να αλλαζει,το paypal μου εκανε verify την καρτα μου,προσπαθουσα πολυ καιρο και εγινε χθες. επισης
stratos_k Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα Οι virtual προπληρωμένες δουλεύουν? Θέλω να βγάλω μια τώρα και να τη χρησιμοποιήσω για αγορά application απο το Windows Store. Γίνεται ή θα φάω πόρτα? Δεν υπάρχει απάντηση βγάλε μια και δοκίμασε Και ναι... δούλεψε! 1
andreas71 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ πάντως από iherb τρώω άκυρο με AmEx της Alpha Bank Δοκίμασε να βρείς αυτο που θες απο vitacost.com. Είναι παραπλήσιο του I Herb και έχει PayPal.
gat0s814 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν είναι τίποτα άξιο απορίας, το παραπάνω μαγαζί μεταφέρει τα ποσά στο ππ σε δολάρια άσχετα τι επιλέγει εσύ στο Σιτέ, το δε ππ έχει χειρότερη μετατροπή από οτιδήποτε αλλο, αυτός είναι και ο λόγο που υπερβενεις το balance σου Κρατάει προμήθεια και η τράπεζα για μετατροπή σε συνάλλαγμα. σας ευχαριστω πολυ!
losons Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 # Blacktan Ευχαριστώ πολύ. Αλλά έχω ακόμα μια ερώτηση γιατί κάπου μπερδεύτηκα. Όσον αφορά το paypal balance και τους 2 λογαριασμούς. Απο τον παλιό με την χρεωστική μεταφέρω στον νέο που δεν τον έχω μπλέξει με χρεωστικές κλπ. Μετά απο τον νέο κάνω τις αγορές που θέλω, με το paypal balance ??
dkmaster Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Παιδιά μόλις αγόρασα συνδρομή στο skype με paypal χωρίς να έχω balance, από την κάρτα. Συγγνωμη γαι την παραλειψη, prepaid visa πειραιως Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2015 από dkmaster
apostolosl Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτά είναι νέα.. με τι καρτα φίλε μου ;;
TheoV Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 καλησπερα παιδια εκανα αγορα αξιας 200 ευρω απο το vickmall με prepaid πειραιως με επιτυχια απο paypal χωρις balance.
panagiotisspu Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπερα ερωτηση,ειχα στο balance μου 58 ευρω το οποια ειχα βαλει πριν 10 μερες απο το δευτερο λογαριασμο στο paypal.σημερα βαζω αλλα 250 για να κανω μια αγορα μου γυρναει τα 58 ευρω πισω και εχω 250,συν το 7ευρω κατι που ηταν τα fee,λοιπον επηδει χρειαζομαι τα 58 ευρω πισω για να ολοκληρωσω την παρεγγελεια μπορει να μου πει καποιος πως να τα ξανα στειλω..πριν πειτε οτι δοιποτε δοκιμασα να τα ξαναστειλω αλλα μου τα αφαιρει απο το balance κι οχι απο την καρτα,γιατι το κανει αυτο.?Αν καποιος εχει οερισευμα balance 58 ευρω ας μου στειλει πμ...
ramshi Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Μολις εκανα 2 αγορες στο εβαυ μεσω paypal με προπληρωμενη πειραιως κατι που μεχρι σημερα δεν μπορουσα με τιποτα!!!
panagiotisspu Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπερα ερωτηση,ειχα στο balance μου 58 ευρω το οποια ειχα βαλει πριν 10 μερες απο το δευτερο λογαριασμο στο paypal.σημερα βαζω αλλα 250 για να κανω μια αγορα μου γυρναει τα 58 ευρω πισω και εχω 250,συν το 7ευρω κατι που ηταν τα fee,λοιπον επηδει χρειαζομαι τα 58 ευρω πισω για να ολοκληρωσω την παρεγγελεια μπορει να μου πει καποιος πως να τα ξανα στειλω..πριν πειτε οτι δοιποτε δοκιμασα να τα ξαναστειλω αλλα μου τα αφαιρει απο το balance κι οχι απο την καρτα,γιατι το κανει αυτο.?Αν καποιος εχει οερισευμα balance 58 ευρω ας μου στειλει πμ... Τελος βρηκα την λυση αν υπαρχει και καποιος αλλος ας διαβασει αυτο και θα το διορθωση,εστειλα τα 250 στον 2 λογαριασμο στην ουσια μηδενισα το balance ζητησα τα αλλα 58 ευρω μου κρατησε fee 2 euro και τα τραβηξε απο την καρτα....και μολις τα πηρα στο λαγαριασμο τα εστειλα συνολο στον πρωτο μου λογαριασμο...και τωρα εχω το ποσο που θελω για αγορα
zeph76 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Γκουντ νιούζ έβριουαν. Μόλις έκανα αγορά μέσω Πειραιώς στο Steam. Την paypal την απέρριψε, αλλά την κάρτα την δέχτηκε αμέσως. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα