Προς το περιεχόμενο

Capital controls, paypal, ebay, αγορές εξωτερικού

mentoras99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μια ζελατινα απο ebay τη παραγγειλε κανονικα.πριν μερικες μερες δε τη παραγγελνε.

Ενα ματζαφλαρι usb δεν ηθελε να το παραγγειλει.

Αυτα με χρεωστικη eurobank.

Αρχιζουν και τα ξεμπλοκαρουν σιγα σιγα,ειναι αναλογα τη κατηγορια που εχει δηλωσει ο καθε πωλητης.πιστευω σε καμια βδομαδα να μπορουμε να κινουμαστε ελευθερα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Θέλησα να προσθέσω την τράπεζά μου στο paypal για να μπορώ να κάνω withdraw ότι χρήματα έχω στο paypal balance. Δοκίμασα απευθείας από το site του paypal και δεν με άφηνε. Οπότε πήρα τηλ. Ο υπάλληλος μου είπε να κάνω log out από τον chrome. Μετά υποτίθεται έλεγξε κάποιες παραμέτρους ασφαλείας στον λογαριασμό μου και μου είπε να κάνω log in στο  paypal από τον internet explorer. Μετά πήγα πάλι στο add bank account. Μου είπε να γράψω χειροκίνητα το iban και να μην κάνω copy paste. το έκανα το πήρε μια χαρά! Δοκίμασα και 2 κινήσεις withdraw από 1-2 ευρώ και τις πήρε μια χαρά αλλά θα εμφανιστουν σε 1-2 ημέρες στον τραπεζικό λογαριασμό μου τα χρήματα.

Επίσης ρώτησα τον υπάλληλο πως να προσθέσω χρήματα. Μου είπε με "add money----->top up (takes a few days)" . Μου έβγαλε τα στοιχεία μιας γερμανικής τράπεζας. Το δοκίμασα επιτόπου αλλά δεν το δέχτηκε. Μου είπε ότι σε άλλους απο τράπεζα πειραιώς (την τράπεζά μου) το έχει δεχτεί.

Τελικά έκανα request money με το γνωστό κόλπο. Με την χρεωστική μου της πειραιώς έβαλα 150Ε. Μου κράτησε 5,45Ε και εμφανίστηκαν απευθείας στο balance. 

Το ερώτημα είναι, αν τα κάνω withdraw στον τραπεζικό λογαριασμό μου, μπορώ να τα χρησιμοποιήσω για αγορά από site που δεν δέχεται paypal; δεν θα φαίνονται σαν χρήματα που έχουν προέλθει από το εξωτερικό; τέτοια δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν;

ότι να ναι με τις αγορές παρήγγειλα κινητό από 1949deal.com μου το δέχτηκε με paypal ενω λίγη ώρα νωρίτερα δε μου δεχόταν με τπτ

το gearbest είτε με paypal είτε με απευθείας από πιστωτική.

παιδια με το κολπο , που φορτώνουμε το λογαριασμο(με ευρω), καπου διαβασα οτι αν θες να αγορασεις κατι σε $ ή λιρες, πρεπει να τα κανεις μετατροπη πρωτα ή δεν χρειαζετε ?

ότι να ναι με τις αγορές παρήγγειλα κινητό από 1949deal.com μου το δέχτηκε με paypal ενω λίγη ώρα νωρίτερα δε μου δεχόταν με τπτ

το gearbest είτε με paypal είτε με απευθείας από πιστωτική.

Offtopic !

Είναι ασφαλές το 1949deal.com ?

http://www.scamadviser.com/check-website/1949deal.com

Μολις καταφερα να κανω αγορα απ'το Steam!

Πολυ μικρο ποσο μεν (19 λεπτα) αλλα δεν νομιζω να εχει σημασια, απ΄την αρχη των cc οσο κι αν προσπαθουσα να αγορασω παιχνιδια αναλογης τιμης δοκιμαστικα, η καρτα δεν περναγε με τιποτα οτι ωρα κι αν δοκιμαζα. Χρησιμοποιησα mastercard pre-paid πειραιως btw.

υγ. Προσπαθησα να ξανακανω αλλη μια αγορα (14 λεπτων). Την πρωτη φορα μου εβγαλε το γνωστο μηνυμα (card was declined by the card issuer, η κατι τετοιο), ωστοσο ξαναπροσπαθησα και πετυχε. Χμμ.

Offtopic !

Είναι ασφαλές το 1949deal.com ?

http://www.scamadviser.com/check-website/1949deal.com

μη δίνεις και τόσο σημασία στο scamadviser.

Οποιο μαγαζί δεν είναι πολύ γνωστό το βγάζει επικύνδυνο. 

Βγάζει μέχρι και το banggood επικυνδυνο....

Τελικά ούτε σήμερα άλλαξε κάτι στις αγορές με paypal. Μπορούμε μόνο να αγοράζουμε προϊόντα που εντάσσονται στις ειδικές κατηγορίες.

Μου αρέσει που έλεγαν ότι... προχθές θα χαλάρωναν τα cc και θα επιτρέπονταν οι αγορές και από τις λοιπές κατηγορίες. Υπάρχει διαχρονικά μια εντυπωσιακή συνέπεια στις υποσχέσεις σε αυτή την χώρα...

Βέβαια το ίδιο είχαν πει και 2 εβδομάδες πριν. 

εγω εχω χρεωστικη της εθνικης και την επιβεβαιωσα πολυ γρηγορα στο πειπαλ ...

και εστειλα και λεφτα σε λογαριασμο που διατηρω σε αλλη χωρα !

Δοκιμασα αγορα μεσω paypal σε χρεωστικη καρτα Mastercard της Alpha bank (που εχω κανει παλιοτερα μερικες αγορες) και δεν τη δεχτηκε..!

Τη δοκιμασα χωρις paypal, αλλα εφαγα ακυρο!  Θα επιχειρησω αν ειναι με Mastercard της Εθνικης..

παιδια με το κολπο , που φορτώνουμε το λογαριασμο(με ευρω), καπου διαβασα οτι αν θες να αγορασεις κατι σε $ ή λιρες, πρεπει να τα κανεις μετατροπη πρωτα ή δεν χρειαζετε ?

Όχι δεν χρειάζεται

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...