Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν είναι θέμα τύχης ή απλά άλλαξε κάτι στα capital control αλλά μόλις πέρασα 2 συναλλαγές στο ebay με paypal με διαφορετικές κάρτες και χωρίς balance.

Και οι 2 κάρτες είναι χρεωστικές από την HSBC Ελλάδας (που υπόκειται κανονικά στα CC) , την μια την σύνδεσα μόλις τώρα και πέρασα την δεύτερη συναλλαγή αμέσως και δούλεψε. Πιο παλιά που είχα ξαναδοκιμάσει δεν πέρναγε καμία κάρτα ούτε για να την συνδέσεις στο paypal.

• Απαντ. 14,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με visa πειραιως τρωω για ακομα μια φορα ακυρο. Declined by the card issuer. Αν εχετε επιτυχια με την συγκεκριμενη καρτα πειτε το αν μπορειτε.

Δημοσ.

Καλησπέρα,Σήμερα πήγα να στείλω χρήματα έξω με western union σε ένα φίλο μου και έφαγα άκυρο,ενώ το επέτρεπαν στην αρχές του μήνα το σταμάτησαν και αυτό.Και μετά λένε για δήθεν χαλάρωση όσον αφορά τις αγορές σε εξωτερικό.Χαζά δεν το πιστεύω.Είναι κανείς παιδιά από την ομάδα από Κρήτη να μπορεί να μου μεταφέρει χρήματα στο paypal μου και θα τον πληρώσω επιπλέον για την βοήθεια του.Δηλαδή που καταντήσαμε έλεος να παρακαλάμε για κάτι που θα έπρεπε να ήταν αυτονόητο να μας παρέχεται σαν υπηρεσία  

Καλησπέρα,Σήμερα πήγα να στείλω χρήματα έξω με western union σε ένα φίλο μου και έφαγα άκυρο,ενώ το επέτρεπαν στην αρχές του μήνα το σταμάτησαν και αυτό.Και μετά λένε για δήθεν χαλάρωση όσον αφορά τις αγορές σε εξωτερικό.Χαζά δεν το πιστεύω.Είναι κανείς παιδιά από την ομάδα από Κρήτη να μπορεί να μου μεταφέρει χρήματα στο paypal μου και θα τον πληρώσω επιπλέον για την βοήθεια του.Δηλαδή που καταντήσαμε έλεος να παρακαλάμε για κάτι που θα έπρεπε να ήταν αυτονόητο να μας παρέχεται σαν υπηρεσία  

Επίσης αν ξέρει κανένας πως μπορώ μέσω του aliexpress με ελληνική κάρτα αν δέχονται καμια ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Δημοσ.

Εμαθα από ατομο που δουλευει στη Western Union οτι απο την προηγουμενη βδομαδα σταματησε το 500αρικο εμβασμα στο εξωτερικό!

Κι εγω ψαχνω καποιον για ανταλλαγή ευρώ σε λίρες ..

Εκτος κι αν οι τραπεζες δινουν συναλλαγμα με τα CC.

Δημοσ.

Επίσης αν ξέρει κανένας πως μπορώ μέσω του aliexpress με ελληνική κάρτα αν δέχονται καμια ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Western Union έχει τελειώσει το όριο της για μεταφορές αυτό το μήνα. Απο Οκτώβρη ξανά.

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχει ένα όριο χρημάτων όπως λέει ο φίλος παραπάνω, ανα μήνα.

Ο καθένας μπορεί να στέλνει εώς 500€ μηνιαίως.

Αν όμως ξεπεραστεί το όριο χρημάτων που έχει η WU, τον επόμενο μήνα ξανά εώς ότου ξαναεξαντληθεί ..

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ διαθέτω αγγλικό λογαριασμό HSBC απλά δεν έχει χρήματα μέσα ,και δεν μπορώ να φορτώσω την paypal μου αν υπάρχει άτομο από Κρήτη που να μπορεί να βοηθήσει  ας μου πει.Η αλλιώς επειδή κάνω συναλλαγές με aliexpress αν κάποιος έχει δοκιμάσει κάποια ελληνική κάρτα που να την έχει δοκιμάσει και να την δέχεται το σύστημα τους ας μου πει.Ευχαριστώ. 

Δημοσ.

Εμαθα από ατομο που δουλευει στη Western Union οτι απο την προηγουμενη βδομαδα σταματησε το 500αρικο εμβασμα στο εξωτερικό!

Κι εγω ψαχνω καποιον για ανταλλαγή ευρώ σε λίρες ..

Εκτος κι αν οι τραπεζες δινουν συναλλαγμα με τα CC.

Φίλε εμένα με βοήθησαν 2 φίλοι που έχω Αγγλία  αλλά κάποια στιγμή με βαρέθηκαν έτσι λογικό.Δύσκολο αυτό που ζητάς καλύτερα να βρεις κάποιον να σου φορτώσει την paypal.Εγώ έχω αγγλική κάρτα αλλά δεν έχει λεφτά και θέλω να φορτώσω την paypal και να τα μεταφέρω εκεί.Μπορείς πάντως αν πας τράπεζα της Ελλάδας που δίνουν και το καλύτερο συνάλλαγμα να σου δώσουν αν μιλάς για μετρητά φυσικά.Αν δίνουν εννοείτε πήγαινε ρώτα αύριο.   

Δημοσ.

Παιδιά διάβασα σε άλλο φόρουμ σχετικό με γυμναστική ότι πέρασαν αγορές στο Iherb.com... Έχει κάνει κανενας καμιά απόπειρα τις τελευταίες 2 μέρες;;

Ίσως δοκιμάσω εγώ αργότερα η αύριο, θα είναι η πρώτη μου απόπειρα εδώ και 4 μήνες περίπου...

Δημοσ.

Παιδιά διάβασα σε άλλο φόρουμ σχετικό με γυμναστική ότι πέρασαν αγορές στο Iherb.com... Έχει κάνει κανενας καμιά απόπειρα τις τελευταίες 2 μέρες;;

Ίσως δοκιμάσω εγώ αργότερα η αύριο, θα είναι η πρώτη μου απόπειρα εδώ και 4 μήνες περίπου...

Ναι, το iHerb άνοιξε!

Επιβεβαιώνω και εγώ :-D

Άρα μήπως είναι τελικά αλήθεια ότι χαλαρώνουν περαιτέρω τα cc όσον αφορά τις αγορές εξωτερικού? Σαφώς δεν έχει βγει ΦΕΚ καινούργιο και θα έπρεπε να βγει.

Δημοσ.

Άρα μήπως είναι τελικά αλήθεια ότι χαλαρώνουν περαιτέρω τα cc όσον αφορά τις αγορές εξωτερικού? Σαφώς δεν έχει βγει ΦΕΚ καινούργιο και θα έπρεπε να βγει.

Όχι απλά πετύχανε το τζόκερ αυτή τη φορά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...