Προς το περιεχόμενο

Capital controls, paypal, ebay, αγορές εξωτερικού

mentoras99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Guys, δεν ξέρω κατά πόσο στάθηκα τυχερή ή αν κάτι άλλο παίζει αλλά κατάφερα να κάνω κανονικά μια μικρή παραγγελία $28 μέσω etsy μόλις τώρα... Τα χρήματα τα είχα σε eurobasket prepaid visa της Eurobank συνδεδεμένη με το PayPal εδώ και μερικά χρόνια τώρα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

"Τράπεζες: Νέες αλλαγές έρχονται στα capital controls - Ανοίγουν οι αγορές μέσω internet"

http://www.newsit.gr/ellada/Trapezes-Nees-allages-erxontai-sta-capital-controls-Anoigoyn-oi-agores-meso-internet/430665

Τέλος ???  :P  

μετά απο 5.717 Απαντήσεις και 842.354 εμφανίσεις στο thread :-)

• Like 1

"Τράπεζες: Νέες αλλαγές έρχονται στα capital controls - Ανοίγουν οι αγορές μέσω internet"

http://www.newsit.gr/ellada/Trapezes-Nees-allages-erxontai-sta-capital-controls-Anoigoyn-oi-agores-meso-internet/430665

Παναγίτσα μου, λές;;;;;; ο__ο αχ μακαρι, μακάρι...... υ___υ

• Like 1

• Moderators

Clickbait for the fucking win.

Copy-paste:

- Aυτή τη στιγμή κάθε κάρτα έχει συγκεκριμένο όριο αγορών μέσω στο internet (Really?)

- Θα αργήσει ακόμα η άρση των capital controls στο ημερήσιο όριο ανάληψης που τώρα είναι στα 420 ευρώ (Oh, really??)

- Πληροφορίες αναφέρουν πως τις επόμενες εβδομάδες θα αρθούν οι περιορισμοί στο paypal (Really, really??)

- Άμεση θα γίνουν αλλαγές στις τραπεζικές αγορές από e-shops του εξωτερικού με κάρτα και μέσω Διαδικτύου για παράδειγμα από ebay μέσω Paypal, Money Transfer (???)

Μεταφραση: Ισως γινει κατι, ισως δεν γινει κατι. Στο μελλον. Και το διαβασατε πρωτοι εδω.

Μήπως κάνεις κάποιο λάθος στη διατύπωση ;;

Από που θα τα βρει τα χρήματα το νέο account να τα στείλει στο παλιό αφού δεν έχει καμιά κάρτα ;;

Δώσε μας τα φώτα σου γιατί εγώ προσωπικά κόλλησα σε αυτό το σημείο.

κανενα λαθος στην διατυπωση , δοκιμασε να φτιαξεις νέο account ...

μολις το φτιαξεις κανε send money στο email του παλιου account ...

θα σου ζητησει στοιχεια πιστωτικης , θα τα δωσεις και απλα εγινε η συναλλαγή ...

τωρα πλεον ο παλιος account θα εχει το ποσο που του εστειλες στο balance του ..

το ποσο αυτό πλεον είναι διαθεσιμο για "εξαγωγή" ..

απο σημερα ισχυουν αλλαγες και μπορουμε να παραγγελνουμε απο εξω

ΑΛΛΑ με βασικο ορο να μην εχει ξεπερασει η τραπεζα το οριο που εχει θεσει για αγορες απο εξωτερικο.

ΔΗΛΑΔΗ οποιος προλαβει προλαβε και μετα οι υπολοιποι ακυρο , κ ξανα προσπαθεια απο αυριο

Clickbait for the fucking win.

Copy-paste:

- Aυτή τη στιγμή κάθε κάρτα έχει συγκεκριμένο όριο αγορών μέσω στο internet (Really?)

- Θα αργήσει ακόμα η άρση των capital controls στο ημερήσιο όριο ανάληψης που τώρα είναι στα 420 ευρώ (Oh, really??)

- Πληροφορίες αναφέρουν πως τις επόμενες εβδομάδες θα αρθούν οι περιορισμοί στο paypal (Really, really??)

- Άμεση θα γίνουν αλλαγές στις τραπεζικές αγορές από e-shops του εξωτερικού με κάρτα και μέσω Διαδικτύου για παράδειγμα από ebay μέσω Paypal, Money Transfer (???)

Μεταφραση: Ισως γινει κατι, ισως δεν γινει κατι. Στο μελλον. Και το διαβασατε πρωτοι εδω.

Την ίδια άποψη έχω και εγω. Δε βλέπω προς το παρόν δυνατότητα για συναλλαγες με sites στα οποία μέχρι χτες δεν περνούσε η κάρτα. Αυτο σημαίνει ότι θα αργήσει ακόμα η πλήρης αρση των περιορισμών για αγορές απο το εξωτερικό

Θα υπάρξει πιθανόν κάποια χαλάρωση που σημαίνει ότι θα αυξηθούν τα site που επιτρέπονται αλλά θα είναι πάλι λότο η όλη κατάσταση αν θα σου πετύχει η συναλλαγή

κανενα λαθος στην διατυπωση , δοκιμασε να φτιαξεις νέο account ...

μολις το φτιαξεις κανε send money στο email του παλιου account ...

θα σου ζητησει στοιχεια πιστωτικης , θα τα δωσεις και απλα εγινε η συναλλαγή ...

τωρα πλεον ο παλιος account θα εχει το ποσο που του εστειλες στο balance του ..

το ποσο αυτό πλεον είναι διαθεσιμο για "εξαγωγή" ..

OK τώρα το κατάλαβα κι εγώ ο άσχετος...  ευχαριστώ που μου έλυσες την απορία.

Η Ένωση Ελληνικών Τραπεζών δεν έχει κάτι στο site της. Ούτε η Τράπεζα της Ελλάδος. Οπότε θεωρώ ότι μέχρι να ανακοινωθεί κάτι εκεί, τα υπόλοιπα είναι λόγια του αέρα και ευσεβείς πόθοι.

Την ίδια άποψη έχω και εγω. Δε βλέπω προς το παρόν δυνατότητα για συναλλαγες με sites στα οποία μέχρι χτες δεν περνούσε η κάρτα. Αυτο σημαίνει ότι θα αργήσει ακόμα η πλήρης αρση των περιορισμών για αγορές απο το εξωτερικό

Θα υπάρξει πιθανόν κάποια χαλάρωση που σημαίνει ότι θα αυξηθούν τα site που επιτρέπονται αλλά θα είναι πάλι λότο η όλη κατάσταση αν θα σου πετύχει η συναλλαγή

Μμμμ... δεν ξέρω παιδάκια, γιατί ήθελα να το διπλοτσεκάρω δοκίμασα άλλη μια συναλλαγή με ότι ρέστα είχαν απομείνει από την πρώτη αυτή τη φορά ύψους $18 και πέρασε και πάλι κανονικότατα... τύχη; dunno... 

Μμμμ... δεν ξέρω παιδάκια, γιατί ήθελα να το διπλοτσεκάρω δοκίμασα άλλη μια συναλλαγή με ότι ρέστα είχαν απομείνει από την πρώτη αυτή τη φορά ύψους $18 και πέρασε και πάλι κανονικότατα... τύχη; dunno...

Αν δεν υπάρξει επίσημη ανακοίνωση, όλο αυτο ειναι απλώς ράδιο αρβυλα.

Δεν ξέρω αν είναι ράδιο αρβύλα αλλά αγορά απο computeruniverse.net περίπου 400€ πέρασε κανονικά.

Ανέβηκε και στο newsbomb

http://www.newsbomb.gr/oikonomia/news/story/624680/capital-controls-ti-allazei-stis-agores-me-karta-meso-diadiktyoy

αλήθεια η όχι θα ξέρουμε σίγουρα αύριο.

παιδια πριν αρχίσετε το κραξιμο, μιας και ειανι 382 σελιδες και διαβαζοντας πολλες ο καθενας λεει αλλα... Τελικα υπαρχει καποιος σιγουρος τροπος να περασεις χρηματα στην paypal? επισης αν υπαρχει τροπος ή και τροποι να το κανεις αυτο γτ δεν συγκεντρωνονται ολα στο topic?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχει καταφερει καποιος να μεταφερει με αυτον τον τροπο ποσο υψους 500 ευρω? 

δεν υπαρχει λυση φιλε

καλησπερα προσπαθω να παρω απο alliexpress χωρις επιτυχια με προπληρωμενη eurobank χωρις επιτυχια.

Καποιον τροπο να δουλευει ξερει κανεις;; γιατι εκει δε δεχονται paypal μονο visa και webmoney.

Eυχαριστω.

Εγώ μπορώ να βοηθήσω γιατί έχω αγγλική κάρτα και την δέχονται εκεί.Αγοράζω τακτικά από έκεί.Απλά δεν έχει λεφτά και θέλω να φορτώσω το paypal μου με κάποιο τρόπο ή δυνατόν ώστε να τα μεταφέρω εκεί. 

Επεξ/σία από Bravesoul

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...