Silverage Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 οκ φιλε μου ειναι σε δολ αλλα στο balance ειχαμε παραπανω απο οσα χρειαζοτανε το τλφ ειναι αυτο(http://www.to2c.com/lenovo-k3-note-2g-ram-16g-rom.html) και σε δολ και σε ευρω το καλυπταμε με το balance εκτος εαν επρεπε να μετατρεψουμε το balance μας στο paypal σε δολ αλλα και παλι δεν το συναντησα αυτο πουθενα! τελικα πηραμε απο το Banggood ενα ιδιο σε χαρακτηριστικα τλφ(δυστυχως για εμας δεν ειχε το ιδιο) και τελειωσε η περιπετεια μας αλλα για μενα ειναι ακομα αξιο αποριας γιατι δεν τα καταφερναμε!!! τι να πω! Κρατάει προμήθεια και η τράπεζα για μετατροπή σε συνάλλαγμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomason993 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Προσπαθώ να βάλω στο paypal account μου μια MasterCard Debit που πήρα σήμερα από την Πειραιώς, αλλά μου εμφανίζει το μήνυμα: "You have entered an invalid number or partial credit card or debit card number. Please check your entry and try again." Το πρόβλημα είναι λόγω του οτι είναι από ελληνική τράπεζα η κάρτα? Ή επειδή την πήρα σήμερα, οπότε πρέπει να περιμένω 1-2 μέρες πρώτα και μετά θα την δεχτεί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rateLess Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Προσπαθώ να βάλω στο paypal account μου μια MasterCard Debit που πήρα σήμερα από την Πειραιώς, αλλά μου εμφανίζει το μήνυμα: "You have entered an invalid number or partial credit card or debit card number. Please check your entry and try again." Το πρόβλημα είναι λόγω του οτι είναι από ελληνική τράπεζα η κάρτα? Ή επειδή την πήρα σήμερα, οπότε πρέπει να περιμένω 1-2 μέρες πρώτα και μετά θα την δεχτεί? Μήπως θέλει ενεργοποίηση η κάρτα σε ATM; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomason993 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Μήπως θέλει ενεργοποίηση η κάρτα σε ATM; Ίσως, δεν το δοκίμασα.. Θα περιμένω μέχρι αύριο να δω μήπως τη δεχτεί και μετά θα πάω και σε ένα ATM.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Αν δεν την έχεις ενεργοποιήσει τζάμπα θα περιμένεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Teo19 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ προσπάθησα να κάνω αγορά από Ebay αξίας 1.20$ με χρεωστική Visa της Eurobank και έφαγα πόρτα. Ήλπιζα πως είμαστε σε καλό δρόμο γιατί άρχισε να αφήνει η paypal να πας στο επόμενο βήμα της επιβεβαίωσης αλλα τελικά τίποτα. Θα δοκιμάσω και τον τρόπο με το balance. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sexotik Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Προσπαθώ να βάλω στο paypal account μου μια MasterCard Debit που πήρα σήμερα από την Πειραιώς, αλλά μου εμφανίζει το μήνυμα: "You have entered an invalid number or partial credit card or debit card number. Please check your entry and try again." Το πρόβλημα είναι λόγω του οτι είναι από ελληνική τράπεζα η κάρτα? Ή επειδή την πήρα σήμερα, οπότε πρέπει να περιμένω 1-2 μέρες πρώτα και μετά θα την δεχτεί? Κάτι παίζει και σε μένα από χτες, ενώ όλες τις προηγούμενες μέρες δεν είχα κανένα θέμα με καμία χρεωστική . Έχω από όλες τις τράπεζες και πλέον δεν αφήνει να κάνεις ούτε το γνωστό κόλπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rtfm Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 ... Επίσης οι λάμπες που λες δεν επιτρέπονται, γιαυτό δεν μπόρεσες να ολοκληρώσεις την συναλλαγή. ... Εγώ πάλι λάμπες LED παράγγειλα χτες απο ebay και πλήρωσα με paypal σε κάρτα Alpha μια χαρά. Άντε βγάλε άκρη. Μέχρι ώρα είμαι 3 στα 3 από ebay ελπίζω να μην το γκαντεμιάσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ffts Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Η λύση είναι moneysafecard.Υπάρχει σε πολλά σημεία ετοιμοπαράδοτη και κάνεις την δουλειά σου όμορφα και ωραία.Δουλεύει σε όλα τα κινεζομάγαζα στο paypal , amazon κλπ Υπήρχε !!! Και δεν ξέρουν και οι ιδιοι πότε θα ξανάρθει . (την μια θα ερχόταν στις 1-Σεπτ , την άλλη στις 7...... στις 14 ..... μετά τις εκλογές ... και παει λέγοντας). Και πραγματικά είναι μονόδρομος για ορισμένους αυτή η κάρτα (παρόλο που έχει υψηλές χρεώσεις) Αναφέρομαι στην αρχική κάρτα . Όχι στις vouchers-(κουπόνια φόρτισης) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 οκ φιλε μου ειναι σε δολ αλλα στο balance ειχαμε παραπανω απο οσα χρειαζοτανε το τλφ ειναι αυτο(http://www.to2c.com/lenovo-k3-note-2g-ram-16g-rom.html) και σε δολ και σε ευρω το καλυπταμε με το balance εκτος εαν επρεπε να μετατρεψουμε το balance μας στο paypal σε δολ αλλα και παλι δεν το συναντησα αυτο πουθενα! τελικα πηραμε απο το Banggood ενα ιδιο σε χαρακτηριστικα τλφ(δυστυχως για εμας δεν ειχε το ιδιο) και τελειωσε η περιπετεια μας αλλα για μενα ειναι ακομα αξιο αποριας γιατι δεν τα καταφερναμε!!! τι να πω! Δεν είναι τίποτα άξιο απορίας, το παραπάνω μαγαζί μεταφέρει τα ποσά στο ππ σε δολάρια άσχετα τι επιλέγει εσύ στο Σιτέ, το δε ππ έχει χειρότερη μετατροπή από οτιδήποτε αλλο, αυτός είναι και ο λόγο που υπερβενεις το balance σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AggeL0S Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Η λυση ειναι απλη ... φτιαξε εναν 2o paypal account χωρις να συνδεσεις πιστωτικες κτλ (εντος 5 λεπτων ειναι ετοιμος) απο αυτο το account στειλε χρηματα στο παλιο σου το οποιο χρησιμοποιουσες ως τωρα .. εντος1 λεπτου το παλιο account θα εχει πιστωθει με το ποσο που εστειλες απο το νεο ... Αυτοματα το balance του παλιου account στο paypal θα εχει το πιστωμενο ποσο... τωρα πλεον θα μπορεσεις μεσω του balance να πληρωσεις αυτα που θες απο το παλιο account ... κοστος ? 10 λεπτα απο τον χρονο σου και το κοστος προμηθειας που θα σου χρεωσει η paypal για την μεταφορα ... μικρο το κακο ... Μήπως κάνεις κάποιο λάθος στη διατύπωση ;; Από που θα τα βρει τα χρήματα το νέο account να τα στείλει στο παλιό αφού δεν έχει καμιά κάρτα ;; Δώσε μας τα φώτα σου γιατί εγώ προσωπικά κόλλησα σε αυτό το σημείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
starletakias Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 ΕΚΑΝΑ ΧΘΕΣ MONEY REQUEST.ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SV3BEF Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Ίσως, δεν το δοκίμασα.. Θα περιμένω μέχρι αύριο να δω μήπως τη δεχτεί και μετά θα πάω και σε ένα ATM.. Προς ενημέρωση.. πρόσθεσα μια Debit Mastercard της Eurobank συνδεδεμένη με Απλό λογ/σμό Ταμ/ρίου πρίν 3 μέρες στο PayPal,κάτι που δεν μπορούσα να ολοκληρώσω πριν μερικές βδομάδες, και σήμερα μου ήλθε στο eBanikig και ο τετραψήφιος κωδικός, τόν έβαλα στο PayPal και θα μου επιστραφεί και το 1.5 ευρώ. Θετική εξέλιξη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomason993 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Προς ενημέρωση.. πρόσθεσα μια Debit Mastercard της Eurobank συνδεδεμένη με Απλό λογ/σμό Ταμ/ρίου πρίν 3 μέρες στο PayPal,κάτι που δεν μπορούσα να ολοκληρώσω πριν μερικές βδομάδες, και σήμερα μου ήλθε στο eBanikig και ο τετραψήφιος κωδικός, τόν έβαλα στο PayPal και θα μου επιστραφεί και το 1.5 ευρώ. Θετική εξέλιξη... Εφόσον δέχτηκε την δικιά σου Mastercard Debit λογικά είναι θέμα χρόνου να δεχτεί και την δικιά μου κάποια στιγμή.. Αν σε αφήσει να κάνεις και αγορά μέσω αυτής της κάρτας στο paypal, χωρίς να φορτώσεις balance με το γνωστό κόλπο δηλαδή, ενημέρωσέ μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apostolosl Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Χωρίς να θέλω να σας απογοητεύσω..Ναι confirm κανει τις καρτες εδω και καιρό ... το θέμα είναι μετά τι γίνεται... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα