Προς το περιεχόμενο

Capital controls, paypal, ebay, αγορές εξωτερικού

mentoras99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

stayroscam

Σε ευχαριστω για την βοηθεια με λιγα λόγια πρεπει να βαλω μεσα χρηματα . σε ποια απ ολες όμως ?ποια να εμπιστευτω? εχω visa pireos alfa bonus, eurobank debit mastercard, εθνικη mastercard, go mastercard 

Καλημερα στην ομαδα !!! μπορειτε να με βηθησετε σας παρακαλω???

Δοκίμασε με όλες τις κάρτες. Κάποια λογικά θα περάσει εκτός εάν είσαι τόσο γκαντέμης τότε τι να σου πω :P

Από aliexpress πώς ψωνίζουμε? Paypal που έχω balance δεν δέχονται, και ο σ συγκεκριμένος πωλητής δε δέχεται να μου δώσει λογαριασμό paypal....

Μόνο με κάρτα εξωτερικού εκτός εάν κάποιοι έχουν paypal acount.Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν γίνεται τίποτα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Κι εγώ έκανα με τον ίδιο τρόπο χθες παραγγελία από το sportsdirect και μου το δείχνει ακόμα pending. Πότε ολοκληρώθηκε η αγορά;

Προχθες και σημερα την εστειλαν απο sportsdirect....

• Like 1

απο aliexpres αγορασε κανεις κατευθειαν με καρτα;

Φιλε μου προσπαθούσα βδομάδες χωρίς αποτέλεσμα. Τελικά ζήτησα απο τον πωλητή αν είχε paypal account και με το send money τα έστειλα κανονικά με VISA της Eurobank

http://news247.gr/eidiseis/oikonomia/capital-controls-oktw-allages-anasa-gia-polites-kai-epixeirhseis.3655951.htmlΓια τις online αγορες τιποτα. Τελεια. Παρα πολυ τελεια.

To 5 το διαβασες?

Ουσιαστικα σου δινει δικαιωμα να ανεβασεις λεφτα στο pp και να κανεις αγορες...

Φιλε μου προσπαθούσα βδομάδες χωρίς αποτέλεσμα. Τελικά ζήτησα απο τον πωλητή αν είχε paypal account και με το send money τα έστειλα κανονικά με VISA της Eurobank

Ούτε εγώ μπόρεσα να ψωνίσω από Aliexpress, αλλά ο πωλητής δε δέχεται paypal. Κάποιος άλλος τρόπος υπάρχει?

!!!!! Δεν είμαι σπίτι για να δοκιμάσω γμτ, αργά το απόγευμα θα είμαι... Δοκίμασε κανείς;

Απο εβδομαδα λογικα σε ισχυ το νεο ΦΕΚ. Τωρα συντασεται, μεχρι να δημοσιευτει και.κοινοποιηθει στις τραπεζες...

Λογο ανανεωσης της χρεωστηκης καρτας απο Alpha Bank Visa επρεπε να βγαλω την παλια και να προσθεσω την καινουργια και πρεπει να την κανω επιβεβαιωση οπως τη πρωτη φορα σωστα?. οταν παταω στο link and confirm μου λεει δεν υπαρχει δυνατοτιτα απο το paypal να την επιβεβαιωση αυτη τη στιγμη.Καποιος γνωριζει αν φτεω εγω η το paypal η εχει καποια λυση?

Εννοείς στο mypaysafecard ή εκεί που απλά βλέπεις το υπόλοιπο της κάρτας; .... Εχω χρησιμοποιήσει 2 από το εξωτερικό και δουλευουν κανονικά. Εννοείται όχι στο mypaysafecard γιατι θα τις ακυρωνε...

α αφου σου δουλευανε κομπλε,ηθελα και γω να παρω μιας και τυχαινεις να παω συντομα εξωτερικο,οχι εγω εννοουσα να αλλαξει ip βασικα και να μπει στο steam και να κανει κανονικα την αγορα......αφου δε μπορουσε!

Μολις προσθεσα νεα καρτα στο paypal, αλλα αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι δεν με αφηνει να προσθεσω λογαριασμο τραπεζης!! προφανως για να μην χανουν τα fees??

To 5 το διαβασες?

Ουσιαστικα σου δινει δικαιωμα να ανεβασεις λεφτα στο pp και να κανεις αγορες...

Δεν είδες όμως τον τίτλο απο πάνω που λέει "ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ".

Δεν είδες όμως τον τίτλο απο πάνω που λέει "ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ".

Ανα φυσικο προσωπο χωρις δικαιολογητικα...

Η επιχειρηση ειναι νομικο προσωπο...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...