dr_giwrgos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Μόλις πρίν εβγαλα τα σπασμένα. Πέρασε με Pay Pal αγορά σε EBay και GeekBuying Ολα με AMEX της Alpha. Το παράδοξο είναι πως δεν έχω δηλώσεις ακόμη το 4-digit number. Picture Πάντως δέχτηκα τηλέφωνο απο το τμήμα της Alpha . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Μόλις πρίν εβγαλα τα σπασμένα. Πέρασε με Pay Pal αγορά σε EBay και GeekBuying Ολα με AMEX της Alpha. Το παράδοξο είναι πως δεν έχω δηλώσεις ακόμη το 4-digit number. Picture Δεν εχει σημασία οι αγορες περνανε, εχει ενα οριο που μπορείς χωρις επιβεβαίωση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Το παράδοξο είναι πως δεν έχω δηλώσεις ακόμη το 4-digit number. Picture Και εκανες κανονικα παραγγελια?Το ειδαμε κ αυτο. Δεν εχει σημασία οι αγορες περνανε, εχει ενα οριο που μπορείς χωρις επιβεβαίωση Μαλιστα,προφανως τυχαινουν ολα στη δικη μου καρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mariosgx Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Και με το AliExpress? Και αυτό μας την έχει φέρει πισώπλατα? Το AliExpress δεν έχει κέρδος πάντως από όλη αυτήν την ιστορία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos_aliartos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά!!εγω προσπάθησα δυο φορές σήμερα με χρεωστική πειραιώς και δεν τα κατάφερα...και θα κάνω την θεΐκή ερώτηση. Εχει κανείς balance;;; :-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dr_giwrgos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Και εκανες κανονικα παραγγελια?Το ειδαμε κ αυτο. Μαλιστα,προφανως τυχαινουν ολα στη δικη μου καρτα. Βασικά αποφάσισα να δοκιμάσω ώς εξής.... Στον Pay Pal λογαριασμό έχω δηλωμένη μια Visa Enter Alpha προ Capital Control..... Επειδή ένα μέλος ανέφερε πως με AMEX όλα πάνε καλά (με AMEX είχα αγοράσει απο ASOS.com απευθείας, μένει μόνο να παραλάβω) αποφάσισα εχθές να δηλώσω και την AMEX. Ομως ακόμη να φανεί το 4-digit. Λογικά αυριο Εγώ έβαλα 5€ στον λογαριασμό που είναι συνδεδεμένη η Visa Enter και πήγα να δοκιμάσω αγορά μεσω PayPal.... Ξαφνικά μου έρχεται sms πως πραγματοποιήθηκε επιτυχώς αγορά κλπ και χρέωσε την AMEX. Τα υπόλοιπα γνωστά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratos_21 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Fyi Έχω στο paypal συνδεδεμένη visa Πειραιώς σαν primary και mc εξωτερικού σαν 2η. Μέχρι σήμερα ότι αγορές με pp από εξωτερικό χρεωνε κατευθείαν την 2η. Αγόρασα από BlackBerry Shop εφαρμογή και πριν το καταλάβω ήρθε alert από Πειραιώς! Μάλλον τυχαίο γεγονός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
captain556 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Μολις ψωνισα κ γω από gearbest με απευθειας χρεωση pp καρτας (amex). κοστος γυρω στα 150€! Εκανα και γω μια αγορα απο gearbest 233 ευρω και μου εβγαλε μετα την πληρωμη νυνημα οτι υπαρχει πιθανοτητα να περασει τελονειο επειδει ειναι πανω απο 200 δολαρια.Το βγαζει σε ολους αυτο ,ποσο πιθανο ειναι να περασει τελονειο.Με free shiping θα το στειλουν οχι DHL. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StylerGR Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 εγω με paypal εβγαλα ακρη και μου εστειλα λεφτα.να ρωτησω για paysafe υπαρχει κανα κολπο?γιατι ενας φιλος πηρε απο εξωτερικο 2 paysafe και δεν περνανε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efo355 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Εκανα και γω μια αγορα απο gearbest 233 ευρω και μου εβγαλε μετα την πληρωμη νυνημα οτι υπαρχει πιθανοτητα να περασει τελονειο επειδει ειναι πανω απο 200 δολαρια.Το βγαζει σε ολους αυτο ,ποσο πιθανο ειναι να περασει τελονειο.Με free shiping θα το στειλουν οχι DHL. οχι προ capital controls κανένα θέμα. Εμένα η απορία μου είναι αν θα ανοίγονται τώρα όλα τα πακέτα μιας και είναι λίγα... Σκέφτομαι να πάρω ένα κινητό και φοβάμαι μη μου έρθει καμια καμπάνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billakos85 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά!!εγω προσπάθησα δυο φορές σήμερα με χρεωστική πειραιώς και δεν τα κατάφερα...και θα κάνω την θεΐκή ερώτηση. Εχει κανείς balance;;; :-D Εγώ δημιούργησα νέο account στο Paypal με προπληρωμένη Mastercard της Πειραιώς. Έκανα το κολπάκι και έχω balance, αλλά είναι pending και δεν ξέρω αν θα μπορώ να κάνω αγορές όταν το κάνουν lift. Για αυτό τον λόγο, ήθελα τις απόψεις άλλων. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bisbaa Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ δημιούργησα νέο account στο Paypal με προπληρωμένη Mastercard της Πειραιώς. Έκανα το κολπάκι και έχω balance, αλλά είναι pending και δεν ξέρω αν θα μπορώ να κάνω αγορές όταν το κάνουν lift. Για αυτό τον λόγο, ήθελα τις απόψεις άλλων. file moy poio kolpaki akribws... gia peite paidia sorry gia ta greeklish alla exv agglika windows prosorina perasmena Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mariosgx Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 θες πραγματικά 5 δευτερόλεπτα να βάλεις ελληνικό πληκτρολόγιο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bisbaa Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 θες πραγματικά 5 δευτερόλεπτα να βάλεις ελληνικό πληκτρολόγιο. file moy den mpainoyn ακυρο ενταξει το εκανα! ωραια παμε παλι... ποιο ειναι το κολπακι ρε παιδια για πειτε... εστω με ενα λινκ κατι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gbouros Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 κοίτα στη σελίδα 182 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα