Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γνωριζει κανεις σε ποσες μερεσ αποδεσμευει η eurobank τα χρηματα μετα απο μια αποτυχημενη προσπαθεια αγορας απο εξωτερικο?

Εχουν περασει 15 μερες αλλα ακομα τιποτα... Ευχαριστω

Δημοσ.

Δε μου τα τραβαει απο εκει.. Αφου οταν παταω το pay with paypal σαν επιλογη εχει την προπληρωμενη και δε μπορω να το αλλαξω..  Το balance ειναι σε euro, η αγορα σε δολλαρια λεει. Αν κανω μετατροπη το balance απο euro σε δολλαρια χανω 10 ευρω παλι.. Και αλλα 10 που κρατησε η paypal για το balance.. Δε βγαινω..

Δημοσ.

Εξαλλου δεν εχει λεφτα μεσα πλεον.

Ίσως αυτό φταίει; Δοκίμασε ξανά όταν στο λογαριασμό σού θα έχεις 5-7 ευρώ τουλάχιστον

Δημοσ.

Γνωριζει κανεις σε ποσες μερεσ αποδεσμευει η eurobank τα χρηματα μετα απο μια αποτυχημενη προσπαθεια αγορας απο εξωτερικο?

Εχουν περασει 15 μερες αλλα ακομα τιποτα... Ευχαριστω

Μπορεί να κάνει μέχρι και 30 μέρες το μέγιστο.

Δημοσ.

Τελικα αφαιρεσα την καρτα και δεχθηκε την παραγγελια. Το θεμα ειναι οτι δε βλεπω να εχουν φυγει τα λεφτα απο το paypal balance.

Επισης πρεπει να μου εφαγε 10 ευρω οπως ειπα και παραπανω απο το currency converter.. Ολο μλκς..

**

Στο gearbest που βλεπω λεει ακομα waiting for payment. ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!

Δημοσ.

Με visa πειραιως κανεις τυχη με το κανονικο τροπο?

Δημοσ.

Σήμερα φόρτωσα την PrePaid VISA,την έχω βγάλει στη Eurobank και προσπαθώ να κάνω μια αγορά στο Steam 10 ευρώ άλλα τρωώ άκυρο. Βγάζει το εξής μήνυμα έπειτα από την αποτυχημένη προσπάθεια πληρωμής(μέσω PayPal): The payment cannot be completed. The prossesor has a problem with funding your account. 

Υ.Γ. Το Amazon τελικά δέχεται συναλλαγές από Ελληνικές κάρτες η θα μας ρίξει κι αυτό άκυρο;

Δημοσ.

Μολις ψωνισα κ γω από gearbest με απευθειας χρεωση pp καρτας (amex). ;) κοστος γυρω στα 150€!

Επιβεβαιωνω τον φιλο , μολις τωρα με τον ιδιο ακριβως τρόπο και ιδια σελιδα 102€ με amex alpha μεσω paypal, χωρις υπολοιπο στο balance

Δημοσ.

Επιβεβαιωνω τον φιλο , μολις τωρα με τον ιδιο ακριβως τρόπο και ιδια σελιδα 102€ με amex alpha μεσω paypal, χωρις υπολοιπο στο balance

Οποτε πανε και το cc και τα κόλπα, τελικά μας την ειχε φέρει πισώπλατα το παυπαλ

• Like 1
Δημοσ.

Πισώπλατα? για ποιο λόγο? Είχε όφελος?

Πισώπλατα γιατι ειναι μια ιδιωτική εταιρεία και δεν ειχε δικαίωμα να αποκλείσει ολοκληρωτικά την ελλαδα απο την πρόσβαση οπως ειχε κάνει, τωρα δεν θα έλεγα οτι έχασε κιολας από ολα αυτό το νταβαντούρι, 3-4 ευρω στο ανέβασμα και αλλα τοσα στην μετατροπή ανα 100 ευρώ δεν το λες και χάσιμο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...