apostolosl Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 ε αφου εχεις στο balance χρήματα θα τα τραβήξει από 'κει..
podarilos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Γνωριζει κανεις σε ποσες μερεσ αποδεσμευει η eurobank τα χρηματα μετα απο μια αποτυχημενη προσπαθεια αγορας απο εξωτερικο? Εχουν περασει 15 μερες αλλα ακομα τιποτα... Ευχαριστω
Luxx Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δε μου τα τραβαει απο εκει.. Αφου οταν παταω το pay with paypal σαν επιλογη εχει την προπληρωμενη και δε μπορω να το αλλαξω.. Το balance ειναι σε euro, η αγορα σε δολλαρια λεει. Αν κανω μετατροπη το balance απο euro σε δολλαρια χανω 10 ευρω παλι.. Και αλλα 10 που κρατησε η paypal για το balance.. Δε βγαινω..
Irinaki23 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Εξαλλου δεν εχει λεφτα μεσα πλεον. Ίσως αυτό φταίει; Δοκίμασε ξανά όταν στο λογαριασμό σού θα έχεις 5-7 ευρώ τουλάχιστον
polfon Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Γνωριζει κανεις σε ποσες μερεσ αποδεσμευει η eurobank τα χρηματα μετα απο μια αποτυχημενη προσπαθεια αγορας απο εξωτερικο? Εχουν περασει 15 μερες αλλα ακομα τιποτα... Ευχαριστω Μπορεί να κάνει μέχρι και 30 μέρες το μέγιστο.
Luxx Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Τελικα αφαιρεσα την καρτα και δεχθηκε την παραγγελια. Το θεμα ειναι οτι δε βλεπω να εχουν φυγει τα λεφτα απο το paypal balance. Επισης πρεπει να μου εφαγε 10 ευρω οπως ειπα και παραπανω απο το currency converter.. Ολο μλκς.. ** Στο gearbest που βλεπω λεει ακομα waiting for payment. ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!
arxangelos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 απο aliexpres αγορασε κανεις κατευθειαν με καρτα;
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Με visa πειραιως κανεις τυχη με το κανονικο τροπο?
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Mε mastercard πειραιως με κλασικο τροπο παραγγελια απο vickmall κινητο μου εγραψε denied. Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2015 από FromDusk_TillDawn
AngelOfDeath7_GR Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Σήμερα φόρτωσα την PrePaid VISA,την έχω βγάλει στη Eurobank και προσπαθώ να κάνω μια αγορά στο Steam 10 ευρώ άλλα τρωώ άκυρο. Βγάζει το εξής μήνυμα έπειτα από την αποτυχημένη προσπάθεια πληρωμής(μέσω PayPal): The payment cannot be completed. The prossesor has a problem with funding your account. Υ.Γ. Το Amazon τελικά δέχεται συναλλαγές από Ελληνικές κάρτες η θα μας ρίξει κι αυτό άκυρο;
Gab's Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Μολις ψωνισα κ γω από gearbest με απευθειας χρεωση pp καρτας (amex). κοστος γυρω στα 150€! Επιβεβαιωνω τον φιλο , μολις τωρα με τον ιδιο ακριβως τρόπο και ιδια σελιδα 102€ με amex alpha μεσω paypal, χωρις υπολοιπο στο balance
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Ενας γνωστος μου ειπε οτι εχει να κανει με το 1.50 ευρω που πρεπει να δωσω γιατι ειναι καινουρια η καρτα και οχι με τα cc.Τι λετε?
NikosKallithea Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Επιβεβαιωνω τον φιλο , μολις τωρα με τον ιδιο ακριβως τρόπο και ιδια σελιδα 102€ με amex alpha μεσω paypal, χωρις υπολοιπο στο balance Οποτε πανε και το cc και τα κόλπα, τελικά μας την ειχε φέρει πισώπλατα το παυπαλ 1
NikosKallithea Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Πισώπλατα? για ποιο λόγο? Είχε όφελος? Πισώπλατα γιατι ειναι μια ιδιωτική εταιρεία και δεν ειχε δικαίωμα να αποκλείσει ολοκληρωτικά την ελλαδα απο την πρόσβαση οπως ειχε κάνει, τωρα δεν θα έλεγα οτι έχασε κιολας από ολα αυτό το νταβαντούρι, 3-4 ευρω στο ανέβασμα και αλλα τοσα στην μετατροπή ανα 100 ευρώ δεν το λες και χάσιμο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα