Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

γεια ρε παιδια τα 0.90 απο της αποτυχιμενες προσπαθειες ποτε μπαινουν ?

γιατι στην μια πιστωτηκη (alpha bank)που εχω μετα απο πεντε λεπτα τα επιστρεφει, ενω μια χρεωστηκη (alpha bank) δεν μου τα εχει επιστρεφει το ποσο που εχει μαζευτη, και μου κανει εντειπωση οτι δεν μου εχει επιστεφει το ποσο τμηματικα οπως της χρεωσεις.

το ιδιο και με το παραπανω αλλα με μια προπληρωμενη της πειραιως

Payment status : Denied εννοείς με το αποτυχημένες προσπάθειες;Γιατί τότε πάει μέχρι 30 μέρες.

Γιατί μάζεψα και γω ένα τέτοιο σήμερα.

• Like 1
Δημοσ.

Payment status : Denied εννοείς με το αποτυχημένες προσπάθειες;Γιατί τότε πάει μέχρι 30 μέρες.

Γιατί μάζεψα και γω ένα τέτοιο σήμερα.

Οταν κάνω αποτυχημένες προσπάθειες με την Visa Enter Alpha μου τα επιστρέφει πίσω τα 0,9€.

Απο την άλλη τα 0,90€ μετά απο αποτυχημένη προσπάθεια με  American Express bonus Alpha δεν μου τα επέστρεψε ακόμη αλλά τα κρατάει στα υπο επεξεργασία.

Θα μου τα επιστρέψει ή θα πάρω τα @@.

Ενα ακόμη που με απασχολεί είναι πως τα 240€ που μου έγιναν refund στην AMEX (αφού μπήκαν ώς pending balance στο PayPal για 21 μέρες) δεν μου εμφανίστηκαν στον IBAN λογαριασμό που είναι συνδεδεμένος με την AMEX.

Εννοείτε πως στην AMEX φάνηκαν πως επέστρεψαν.

Δημοσ.

Να υποθέσω τα 0,9 είναι το ποσό του προιόντος ή fee?

Γιατί εμένα μου κράτησε 14.5 από την χρεωστική και από ότι έψαξα κάνουν μέχρι και 30 μέρες να τα επιστρέψουν.Θέλουν να αυξήσουν επισκεψιμότητα στο ebanking μου φαίνεται.Από και και πέρα δεν ξέρω κάτι καινούργιος είμαι στη μπίζνα.

• Like 1
Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι παίδες, τις χρεωστικές (έχω μια giftcard απο αττικής) τις γεμίζουμε κανονικά? Αν πάω δλδ τράπεζα μπορώ να της βάλω μέσα χρήματα?

Δημοσ.

Ενοείται οτι γεμίζουν κανονικά και οι προπληρωμένες και χρεωστικές κλπ το θέμα είναι οτι με τα C.C τις δέχονται στίς συναλαγές μόνο εντός Ελλάδος 

Δημοσ.

Πσρακαλω τους admin να απενεργοποιησουν την ειδοποιηση για νεο μυνημα στο mail μου γιατι το λινκ δεν δουλευει από το κινητο μου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα 

Σημερα για πρωτη φορα μετα τα cc προσπαθησα αγορα κινητου απο vickmallμε paypal χωρις καθολου balance, (καρτα Alpha AMEX) και η αγορα φαίνεται να εγινε κανονικα.

Μάλλον αλλαζει κάτι σιγά σιγά.

Επεξ/σία από loupis
  • Like 1
Δημοσ.

Εγώ έστειλα από το λογαριασμό μου 160 ευρώ στο λογαριασμό paypal ενός φίλου.

Με χρέωσε 6 ευρώ για την συναλλαγή λόγω πιστωτικής (send to friend).
Μετά εκείνος μου τα επέστρεψε μέσω balance δωρεάν και κατάφερα να κάνω αγορά από vickmall.

Δημοσ.

Έκανα δοκιμαστική αγορά απο ebay με prepeid της Eurobank κ την πήρε κανονικά.

Άνοιξε το paypal? Μπορούμε να αγοράζουμε κανονικα?

Τις κάρτες τις φορτίζουμε κανονικά εαν πάω τράπεζα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...