spartak1 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Ξέρεις κανείς πως μπορώ να βάλω χρήματα στο Neteller ? Μονο με πιστωτική κάρτα εξωτερικού ή αν έχεις δεχτεί χρήματα στο λογαριασμο σου μετα τις 20.7.15. Τοτε μπορεις αυτα και μονο αυτα τα χρήματα που δεχτηκες να τα στείλεις εξωτερικό. Αλλος τρόπος δεν υπάρχει προς το παρόν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takis69tzel Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ έχω κάνει αρκετές αγορές με αυτόν τον τρόπο. Μάλιστα πρίν 2 μέρες μου έβαλε φίλος 200 ευρώ με request money. Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι το ποσό που είναι διαθέσιμο για αγορές ανα μέρα, βδομάδα, μήνα. Το ρωτάω αυτό γιατί ενώ στο paypal έχω balance 172 ευρω, δίπλα μου λέει πως available balance is 158 ευρώ. Επίσης αν δεχτώ refund για κάτι, το μετράει στο available balance ωστε να αυξηθεί το διαθέσιμο ποσό ή απλά το περνάει στο paypal balance για τον επόμενο μήνα ? Αν γνωρίζει κανείς...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ang3lch1ld Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδια μια ερωτηση ,μπορω να στειλω λεφτα στο εξωτερικο σε λογαριασμο φιλου πχ?Μπορει να ειναι χαζη ερωτηση αλλα ειχα ακουσει πως μπορουσες μεχρι καποιο ποσο τον μηνα να στειλεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδια μια ερωτηση ,μπορω να στειλω λεφτα στο εξωτερικο σε λογαριασμο φιλου πχ?Μπορει να ειναι χαζη ερωτηση αλλα ειχα ακουσει πως μπορουσες μεχρι καποιο ποσο τον μηνα να στειλεις. Δεν μπορείς μεσω τράπεζας (δες και το παραπανω μηνυμα μου). Μπορείς μέσω ιδρυμάτων πληρωμων μέχρι 500 ευρω/μήνα με κάποια προμήθεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios3570 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Παίδες τώρα μόλις έκανα 3 αγορές από ebay μέσω paypal με συνδεμένη κάρτα moneysafe.Θα δοκιμάσω και την prepaid της Πειραιώς και θα σας πω!!!!!!! Δυστυχώς της Πειραιώς η προπληρωμένη δεν λειτουργεί...... Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2015 από stelios3570 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
959tolis626 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Πριν 2-3 ώρες έκανα παραγγελία από Amazon.de μια κάρτα γραφικών αξίας 472€ μαζί με μεταφορικά. Δέχτηκε κανονικά την κάρτα μου (Χρεωστική Πειραιώς) και έχει δεσμεύσει τα χρήματα. Βέβαια περιμένω με μετριασμένη αισιοδοξία γιατί και πριν 2 βδομάδες που είχα παραγγείλει από τρίτο πωλητή μέσω Amazon φαινόταν να προχωράει κανονικά και πάλι είχε δεσμεύσει το ποσό, και μετά από μία βδομάδα μου ακύρωσαν την παραγγελία με κάποια ηλίθια δικαιολογία. Αλλά το Amazon είναι τουλάχιστον σοβαρή εταιρεία, οπότε ελπίζω ότι θα μου έρθει κανονικά αυτή τη φορά. ΥΓ : Μου λέει ότι εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης είναι 22 Σεπτέμβρη. Παίζει να αργήσει τόσο ή απλά λένε μακρινές ημερομηνίες για να πέσουν μέσα? Νόμιζα ότι στέλνουν αρκετά γρήγορα. Είμαι και ανυπόμονος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkagg Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Πριν 2-3 ώρες έκανα παραγγελία από Amazon.de μια κάρτα γραφικών αξίας 472€ μαζί με μεταφορικά. Δέχτηκε κανονικά την κάρτα μου (Χρεωστική Πειραιώς) και έχει δεσμεύσει τα χρήματα. Βέβαια περιμένω με μετριασμένη αισιοδοξία γιατί και πριν 2 βδομάδες που είχα παραγγείλει από τρίτο πωλητή μέσω Amazon φαινόταν να προχωράει κανονικά και πάλι είχε δεσμεύσει το ποσό, και μετά από μία βδομάδα μου ακύρωσαν την παραγγελία με κάποια ηλίθια δικαιολογία. Αλλά το Amazon είναι τουλάχιστον σοβαρή εταιρεία, οπότε ελπίζω ότι θα μου έρθει κανονικά αυτή τη φορά. ΥΓ : Μου λέει ότι εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης είναι 22 Σεπτέμβρη. Παίζει να αργήσει τόσο ή απλά λένε μακρινές ημερομηνίες για να πέσουν μέσα? Νόμιζα ότι στέλνουν αρκετά γρήγορα. Είμαι και ανυπόμονος... Κατά πάσα πιθανότητα θα σου έρθει η κάρτα. Εγώ προ μιας εβδομάδας περίπου έκανα αντιστοίχως μια παραγγελία κάρτας γραφικών 300€ και προχώρησε κανονικά και τώρα είναι στο δρόμο. Εκτιμώμενη δίνουν μεγάλη διότι όταν δεν επιλέγεις express shipping δεν στέλνουν το πακέτο με κούριερ και δεν μπορούν να υπολογίσουν αλλά ούτε και να ελέγχουν πότε θα το πάρεις. Γενικώς πάντως, ακόμη και προ cc το Amazon αργούσε χαρακτηριστικά! Η πληρωμή τότε έγινε με Alpha Bank Enter Visa. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
959tolis626 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Κατά πάσα πιθανότητα θα σου έρθει η κάρτα. Εγώ προ μιας εβδομάδας περίπου έκανα αντιστοίχως μια παραγγελία κάρτας γραφικών 300€ και προχώρησε κανονικά και τώρα είναι στο δρόμο. Εκτιμώμενη δίνουν μεγάλη διότι όταν δεν επιλέγεις express shipping δεν στέλνουν το πακέτο με κούριερ και δεν μπορούν να υπολογίσουν αλλά ούτε και να ελέγχουν πότε θα το πάρεις. Γενικώς πάντως, ακόμη και προ cc το Amazon αργούσε χαρακτηριστικά! Η πληρωμή τότε έγινε με Alpha Bank Enter Visa. Κάπου είχα διαβάσει ότι στέλνουν αρκετά γρήγορα με standard shipping και ότι δεν έχει νόημα να βάλεις Express. Άμα είναι να αργήσουν τόσο βάζω express, δεν λέει κάτι για 4-5€ διαφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkagg Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Έχ Κάπου είχα διαβάσει ότι στέλνουν αρκετά γρήγορα με standard shipping και ότι δεν έχει νόημα να βάλεις Express. Άμα είναι να αργήσουν τόσο βάζω express, δεν λέει κάτι για 4-5€ διαφορά. Έχει τεράστια διαφορά στο χρόνο παράδοσης. Μιλάμε για 3-4 ημέρες το express και ενδεχομένως έως και 2 εβδομάδες το απλό. Είμαι παθών για αυτό στο λέω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stikos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Πριν 2-3 ώρες έκανα παραγγελία από Amazon.de μια κάρτα γραφικών αξίας 472€ μαζί με μεταφορικά. Δέχτηκε κανονικά την κάρτα μου (Χρεωστική Πειραιώς) και έχει δεσμεύσει τα χρήματα. Βέβαια περιμένω με μετριασμένη αισιοδοξία γιατί και πριν 2 βδομάδες που είχα παραγγείλει από τρίτο πωλητή μέσω Amazon φαινόταν να προχωράει κανονικά και πάλι είχε δεσμεύσει το ποσό, και μετά από μία βδομάδα μου ακύρωσαν την παραγγελία με κάποια ηλίθια δικαιολογία. Αλλά το Amazon είναι τουλάχιστον σοβαρή εταιρεία, οπότε ελπίζω ότι θα μου έρθει κανονικά αυτή τη φορά. ΥΓ : Μου λέει ότι εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης είναι 22 Σεπτέμβρη. Παίζει να αργήσει τόσο ή απλά λένε μακρινές ημερομηνίες για να πέσουν μέσα? Νόμιζα ότι στέλνουν αρκετά γρήγορα. Είμαι και ανυπόμονος... Το amazon συνήθως δίνει ένα εκτιμώμενο δίαστμα που το ένα ακρό του είναι σε αρκετό βάθος χρόνου και συνήθως δεν ξεπερναται. Ωστόσο από το γερμανικό amazon όποτε έχω παραγγείλει μου έχουν στείλει με Deutsche Post DHL το οποίο είναι πάναργο και κάνει 2 εβδομάδες σίγουρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sweet_silvia88 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Λοιπόν παιδιά , ένα έχω να σας πω ! Έκανα τόσες προσπάθειες με το γνωστό κολπάκι και έπαιρνα άκυρο αναφορικα με ... prepaid eurobank , mastercard εθνικής , debit alpha , τη prepaid eurobank την είχα συνδεδεμένη μόνο με το Paypal ! και ετρωγα συνέχεια ακυρα μπόρει να έκανα και 10 προσπάθειες με ξεχωριστά ποσα και άλλες μέρες πρίν λιγο έκανα την τελευταία προσπάθεια , αμέσως μετα πήγα να κάνω αγορά στο vickmal kai geek , πήρα άκυρο !! Έπει έκανα send 200 € as family-friend σε φίλου Έλληνα Paypal (πραγματικό !) και τα τράβηξε από την κάρτα που είχα συνδεδεμένη στο paypal!!!! τα έστειλα κανονικά με χρέωση 0,95 € και εκείνος τα έκανε accept στο balance του , στην συνέχεια μου τα έστειλε στο balance μου με χρέωση 0,95 € άρα μετέφερα 200 € με fee 2 € . thanks fereg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apostolosl Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Εμενα σε μεταφορά 200 ευρώ μου βγάζει 7 ευρώ fees περίπου. τι 2 ευρώ λέτε πάνω καλέ; Η μήπως μας πήρε χαμπάρι το Paypal και εχει αρχίσει να βγάζει φράγκα... ;;;;;; Επίσης αυτο που αναφέρει παραπανω ο φίλος δεν ισχύει αφού απο send money με paypal balance δεν εχει fees..μονο με credit card εχει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dikoumparos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Πριν 2-3 ώρες έκανα παραγγελία από Amazon.de μια κάρτα γραφικών αξίας 472€ μαζί με μεταφορικά. Δέχτηκε κανονικά την κάρτα μου (Χρεωστική Πειραιώς) και έχει δεσμεύσει τα χρήματα. Βέβαια περιμένω με μετριασμένη αισιοδοξία γιατί και πριν 2 βδομάδες που είχα παραγγείλει από τρίτο πωλητή μέσω Amazon φαινόταν να προχωράει κανονικά και πάλι είχε δεσμεύσει το ποσό, και μετά από μία βδομάδα μου ακύρωσαν την παραγγελία με κάποια ηλίθια δικαιολογία. Αλλά το Amazon είναι τουλάχιστον σοβαρή εταιρεία, οπότε ελπίζω ότι θα μου έρθει κανονικά αυτή τη φορά. ΥΓ : Μου λέει ότι εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης είναι 22 Σεπτέμβρη. Παίζει να αργήσει τόσο ή απλά λένε μακρινές ημερομηνίες για να πέσουν μέσα? Νόμιζα ότι στέλνουν αρκετά γρήγορα. Είμαι και ανυπόμονος... Είναι μετά τις εκλογές... για να έχουν κι αυτοί χρόνο αντίδρασης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DGAStamchar Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Εμενα σε μεταφορά 200 ευρώ μου βγάζει 7 ευρώ fees περίπου. τι 2 ευρώ λέτε πάνω καλέ; Η μήπως μας πήρε χαμπάρι το Paypal και εχει αρχίσει να βγάζει φράγκα... ;;;;;; Επίσης αυτο που αναφέρει παραπανω ο φίλος δεν ισχύει αφού απο send money με paypal balance δεν εχει fees..μονο με credit card εχει.. έχει για τον παραλήπτη αν επιλέξει services αντι για friend Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Distro1 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδιά μόλις τώρα κάνω το γνωστο κ αγοράζω απο ebay Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα