Maslafap Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Πάτησα request money κλπ (paypal) έγινε όλη η διαδικασία, τα χρήματα εμφανίστηκαν στο λογαριασμό και σε 21+ μέρες θα βγει από την κατηγορία pending. Πάω στο g2a.com να αγοράσω ένα game και δυστυχώς δεν με αφήνει. Μετά πάω να στείλω τα λεφτά σε έναν άλλο πρόχειρο λογαριασμό που έφτιαξα και δεν με αφήνει να τα μεταφέρω. Φταίει που τα χρήματα είναι στην κατηγορία pending και πρέπει να περιμένω 21+ μέρες για να μπορέσω? Φταίει ότι έχω αποθηκεύσει κάρτες στο λογαριασμό μου και μήπως πρέπει να τις αφαιρέσω γιατί θα τις εντοπίζει ή δεν φταίει τίποτα από τα 2 και πρέπει να κάνω κάτι άλλο?
zeremefico Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Από χθες δε με αφήνει το pp να προσθέσω χρήματα στο balance με το γνωστό τρόπο. Κατά το παρελθόν το είχα κάνει με μεγάλη επιτυχία. Άλλαξε κάτι;
foukas Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδιά μόλις έκανα αγορά από games-island.eu >500€ μέσω paypal account. Τράβηξε χρήματα από χρεωστική alpha bonus amex.
mentoras99 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Από χθες δε με αφήνει το pp να προσθέσω χρήματα στο balance με το γνωστό τρόπο. Κατά το παρελθόν το είχα κάνει με μεγάλη επιτυχία. Άλλαξε κάτι; Το request money εννοεις; Θα παθω κανα εγκεφαλικο με αυτα που διαβαζω, ελπιζω να κανεις κατι λαθος!
marioboni Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 δεν με αφήνει το paypal αν και έκανα το κόλπο με το balance.Πιο σωστά δεν με αφήνει η τράπεζα μου, αφού απότι βλέπω γίνεται χρέωση κατα 99% στο balanace και 0,20ευρώ στην κάρτα που έχεις μέσα Αν κάνω refund στο paypal πάει το ποσό πίσω σωστά?πίσω στην κάρτα που έγινε η μεταφορά δοκιμάστηκαν 2 κάρτες Εθνικής και Πειραιώς
Elven_King Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ χθες προσπάθησα με Alpha Visa Enter να αγοράσω steam κλειδί [από Kinguin] με 8.20€ και δεν πέρασε από το PayPal.
dr_giwrgos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδιά μόλις έκανα αγορά από games-island.eu >500€ μέσω paypal account. Τράβηξε χρήματα από χρεωστική alpha bonus amex. Σου κράτησε προμήθεια περίπου 1€?
enterhere Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Καλημέρα. Θέλω να κάνω μια αγορά από Gearbest. Για να μην ανοίγω νέο λογαριασμό στο paypal και ενεργοποιήσεις κλπ, θελω να σας ρωτήσω : γίνεται να στείλω εγώ λεφτά στο paypal ενός φίλου και έπειτα αυτός να μου τα γυρίσει πίσω? Αν τα στείλω θα πάνε στο balance του ? Τότε αυτός θα μπορεί να μου τα στείλει στο δικό μου balance. Πόσο είναι η χρέωση για αυτή τη διαδικασία για 160 ευρώ? Αν το έχει δοκιμάσει κάποιος ας μου πει σας παρακαλώ. Ευχαριστώ Δες εδώ.
foukas Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Σου κράτησε προμήθεια περίπου 1€? Εκτός από την έξτρα χρέωση του συγκεκριμένου site για τον τρόπο πληρωμής με paypal δεν είδα να χρέωσε κάτι παραπάνω. 1
marioboni Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 δεν με αφήνει το paypal αν και έκανα το κόλπο με το balance.Πιο σωστά δεν με αφήνει η τράπεζα μου, αφού απότι βλέπω γίνεται χρέωση κατα 99% στο balanace και 0,20ευρώ στην κάρτα που έχεις μέσα Αν κάνω refund στο paypal πάει το ποσό πίσω σωστά?πίσω στην κάρτα που έγινε η μεταφορά δοκιμάστηκαν 2 κάρτες Εθνικής και Πειραιώς ακόμη μια δοκιμή μόλις και απέτυχε επίσης με Πειραιώς
gavros10 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Καλημέρα! Ήθελα να κάνω μια αγορά απο το amazon της Αγγλίας αξίας 24€ και έβαλα πιστωτική visa Πειραιώς αλλά δεν μου την δέχεται... Ξέρει κανένας γιατί; Θα ελεγα οτι ειναι τυχαιο ή οτι εχει θεμα η πειραιως οπως εχει ηδη αναφερθει Με καρτες αλλων τραπεζων γινονται αγορες απο amazon *Εχθες το βραδυ στις 20.00 εκανα το κολπο με το balance με πιστωτικη εθνικης. Τα λεφτα μπηκαν αμεσως και εκανα και τρεις αγορες.
DaywalkerxD Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα κ απο εμένα.Σκέφτομαι να βγάλω virtual prepaid απο εθνική μιάς και έχω λογαριασμό εκεί. Να βγάλω και χρεωστική?την θέλω για games και αργότερα amazon/ebay.Ρωτάω μιάς και έχετε παραπάνω εμπειρία.
marioboni Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 ενώ υπάρχει paypal balance δεν θα έπρεπε να προχωράει η συναλλαγή? γιατί χρεώνει και 0,20ευρώ την κάρτα?
zeremefico Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Από χθες δε με αφήνει το pp να προσθέσω χρήματα στο balance με το γνωστό τρόπο. Κατά το παρελθόν το είχα κάνει με μεγάλη επιτυχία. Άλλαξε κάτι; Και με eurobank αρνητικώς.
akisthegreat Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δες εδώ. Ευχαριστώ πολύ! Πως μου ξέφυγε και δεν το είδα??? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα