gkagg Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Λαχείο είναι φίλε μου. 1. Με το γνωστό πλέον κόλπο (θα το βρεις ανατρέχοντας στις πρώτες σελίδες του τρέχοντος νήματος, έχει γίνει πολλάκις αναφορά σε αυτό) 2. Με μεταφορά Balance to Balance από κάποιον γνωστό ή φίλο σου που διαθέτει λογαριασμό PayPal. 3. Με απευθείας χρήση χρεωστικής - προπληρωμένης κάρτας εκεί που τη δέχονται και προσεύχεσαι να περάσει η πληρωμή!! Αυτά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maslafap Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 @gkagg A ok είναι θέμα τύχης τότε. Υπάρχουν κάρτες τραπεζών που έχουν μεγαλύτερη πιθανότητα επιτυχίας στη συναλλαγή? Όταν λες το γνωστό κόλπο, εννοείς αυτό από τον mentoras99? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 @gkagg A ok είναι θέμα τύχης τότε. Υπάρχουν κάρτες τραπεζών που έχουν μεγαλύτερη πιθανότητα επιτυχίας στη συναλλαγή? Όταν λες το γνωστό κόλπο, εννοείς αυτό από τον mentoras99? Το topic το ανοιξα εγω (mentoras99), και ειμαι περηφανος που σε δικο μου θεμα αναφερθηκε πανελληνιως για πρωτη φορα η λύση-πατέντα στο προβλημα με το paypal. Τα ευσημα ομως ανηκουν στον re4male, ο οποιος ανακαλυψε τον τροπο και τον μοιραστηκε μαζι μας. Η λυση στο προβλημα, ο τροπος που μας ελυσε τα χερια, ειναι εδω http://www.insomnia.gr/topic/574635-capital-controls-paypal-ebay-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D/page-171 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkagg Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 @gkagg A ok είναι θέμα τύχης τότε. Υπάρχουν κάρτες τραπεζών που έχουν μεγαλύτερη πιθανότητα επιτυχίας στη συναλλαγή? Όταν λες το γνωστό κόλπο, εννοείς αυτό από τον mentoras99? Έχω κάνει αγορά από Αμαζον Ιταλίας με χρεωστική Alpha Bank Enter Visa ενώ στο GreenMangaming δεν την έπαιρνε. Εκεί χρησιμοποίησα επιτυχώς μια Alpha Bank AmEx Bonus η οποία έιναι συνδεδεμένη με τον ίδιο λογαριασμό. Επίσης χρησιμοποίησα PayPal Balance για αγορά από ebay. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stikos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Aπο ebay λεμε παντα σωστα? Όχι καμία από τις δυο που έκανα δεν ήταν στο ebay. Επίσης ενώ η primary κάρτα μου είναι απο πειραιώς το paypal μου έδωσε μονο επιλογή να χρεώσει την amex. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
conqueror06 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Προφανώς αυτό που συμβαίνει δεν έχεις να κάνει με το ελληνικό δημόσιο τα cc ή την χαλάρωση τους, άλλα αποκλειστικά με το ππ Δηλαδή η πόρτα που τρώγαμε τοσο καιρό με το κλασικό μήνυμα: "Please go to www.paypal.com to confirm your credit card before you complete this purchase.Return to eBay" και δεν έμπαινες καθόλου στις δυνατότητες πληρωμής του ππ, κατα την γνωμη μου ηταν επιλογή τους και ενα γενικό βαν για την ελλαδα, φυσιολογικά θα επρεπε να μπαίνεις στο ππ και να σου δίνει error η κάρτα που είναι συνδεμένη, σαν αυτό που συμβαίνει τελευταία. Ακριβώς το ίδιο συμπέρανα και εγώ. Μάλλον αποδεικνύεται ότι είχαν δίκιο όσοι έλεγαν ότι και το paypal είχε μπλοκάρει τις χρεωστικές/πιστωτικές κάρτες που έχουν εκδοθεί στην Ελλάδα. Από χθες σίγουρα τις ξεμπλόκαρε, αλλά φαίνεται ότι παραμένουν μπλοκαρισμένες από τις ελληνικές τράπεζες. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πως αντί να είναι μόνιμα μπλοκαρισμένες, κάποιοι μπορούν με εντελώς random τρόπο να περνούν αγορές. Ακόμα και με την ίδια κάρτα έχω ακούσει ότι άλλες φορές μπορούν και άλλες όχι. Πάντως οι χρεωστικές της πειραιώς μάλλον είναι μόνιμα... νεκρές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paroikos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Για σας παιδιά σήμερα στο betshop πήγα να κάνω ανάληψη σε neteller και δεν με άφησε επικοινώνησα με το live chat και μου είπαν : Θα πρέπει να έχετε κάνει την κατάθεσή σας μέσω Neteller ή να έχετε πραγματοποιήσει κατάθεση με έναν τρόπο που να μην υπάρχει αντίστοιχος τρόπος ανάληψης πχ Paysafe. άρα πάει και αυτό , ξέρει κανείς με ποιον άλλο τρόπο μπορό να βάλω χρήματα στο neteller ? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akisthegreat Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Καλημέρα. Θέλω να κάνω μια αγορά από Gearbest. Για να μην ανοίγω νέο λογαριασμό στο paypal και ενεργοποιήσεις κλπ, θελω να σας ρωτήσω : γίνεται να στείλω εγώ λεφτά στο paypal ενός φίλου και έπειτα αυτός να μου τα γυρίσει πίσω? Αν τα στείλω θα πάνε στο balance του ? Τότε αυτός θα μπορεί να μου τα στείλει στο δικό μου balance. Πόσο είναι η χρέωση για αυτή τη διαδικασία για 160 ευρώ? Αν το έχει δοκιμάσει κάποιος ας μου πει σας παρακαλώ. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sixoremenos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Μόλις πριν 5' έκανα μια παραγγελία στο sportsdirect και η πληρωμή μέσω pp αυτή τη φορά προχώρησε έως τη δέσμευση του ποσού (όχι όμως τη χρέωσή του), ενώ στις προηγούμενες προσπάθειες (τελευταία φορά νομίζω ήταν η προηγούμενη Πέμπτη) με μπλοκάριζε με μήνυμα που έλεγε να απευθυνθώ στον εκδότη της κάρτας. Να ελπίζω ότι θα προχωρήσει η παραγγελία; Θα σας κρατήσω ενήμερους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krinos21 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδια εχω δημιουργησει ενα νεο λογαριασμο paypal στον οποιο καταφερα και περασα balance απο χρεωστικη πειραιως με το κολπακι.Θα ηθελα να κανω τις εξης ερωτησεις γιατι δεν εχω κανει ποτε αγορα μεσω paypal. 1)Αν υπαρχουν λεφτα στο balance προτεραιοτητα παιρνουν αυτα και οταν υπαρχει προβλημα κοιταει την καρτα;; 2)Αν ναι , οταν περασουν αυτες οι 21 μερες επειδη ειναι η πρωτη φορτιση χρηματων τοτε δεν θα υπαρχει σιγουρα προβλημα για αγορα εξωτερικου σωστα ;;(Οπως www.asos.com) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thephotoshoped Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Εντελώς περίεργο. Μόλις έκανα αγορά απο ebay με paypal αξίας 2 ευρώ. Μετά από λίγο πάω να κάνω και άλλη μια αγορά 2.50 και μου βγάζει το σφάλμα που έβγαινε και στους προηγούμενους (card issuer). Με την ίδια ακριβώς κάρτα alpha enter visa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dikoumparos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Καλημέρα σας. Πριν λίγο έκανα μία αγορά για ανταλλακτικά μίας ξυριστικής μηχανής και η αγορά έγινε κανονικά (MasterCard της Eurobank). Λίγα λεπτά μετά, προσπάθησα ανεπυτυχώς να αγοράσω κάτι λάμπες, αλλά η ίδια κάρτα απορρίφθηκε. Όπως μου εξήγησαν κάποια στιγμή από τη Eurobank, σημασία έχει ο κωδικός του προμηθευτή. Υπάρχουν αγορές που επιτρέπονται (όπως πχ τα ανταλλακτικά, εξαρτήματα, εισητήρια, τουρισμός και άλλα) και αγορές που δεν επιτρέπονται (αγαθά όχι πρώτης ανάγκης κλπ). Εκεί νομίζω ότι είναι το πρόβλημα. Χωρίς να το έχω δοκιμάσει, πιστεύω ότι ενδέχεται για το ίδιο προϊόν, να υπάρχουν προμηθευτές που έχουν δηλώσει διαφορετικές δραστηριότητες και στον ένα να γίνεται δεκτή η πληρωμή, ενώ στον άλλο όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Leo97 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Καλημέρα! Ήθελα να κάνω μια αγορά απο το amazon της Αγγλίας αξίας 24€ και έβαλα πιστωτική visa Πειραιώς αλλά δεν μου την δέχεται... Ξέρει κανένας γιατί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkagg Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Καλημέρα! Ήθελα να κάνω μια αγορά απο το amazon της Αγγλίας αξίας 24€ και έβαλα πιστωτική visa Πειραιώς αλλά δεν μου την δέχεται... Ξέρει κανένας γιατί; Λαχείο! Έχεις άλλη; Δοκίμασε αν έχεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paroikos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Ξέρεις κανείς πως μπορώ να βάλω χρήματα στο Neteller ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα