Προς το περιεχόμενο

Capital controls, paypal, ebay, αγορές εξωτερικού

mentoras99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αφού σου λέει ότι ο παροχέας τις κάρτας σου απορρίπτει την συναλλαγή. Και απλά σου ζητάει να συνδέσεις άλλη κάρτα για να κάνει την συναλλαγή.

Από AliExpress πάλι άκυρο. Δεν έχει αλλάξει κάτι δυστυχώς.

και μόλις έβαλα την ίδια κάρτα στο σύστημα μου την αφαίρεσε από μόνο του το paypal την κάρτα που είχα. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επιβεβαιώνω κι εγώ 2 αγορές μέσω paypal, η μια δε μεγάλης αξίας, χωρίς balance. Το pp κατάφερε και χρέωσε και για τις 2 μια alpha amex bonus η οποία δεν ήταν όμως η primary κάρτα.

Αγόρασα σήμερα απο tinydeal με PayPal χωρις balance. Ισως λόγω μικρής αξιας 1,04€.

Δοκιμή σε ιστοσελίδα εξ Αμερικής που μέχρι χθες έβγαζε error σήμερα δέχτηκε 2 πληρωμές από paypal χωρίς balance.

Απο καποια ομαδα στο φβ, ειδα οτι πλεον κανονικα αγορες απο ππ, μεσω πισωτικων καρτων Eurobank και Πειραιως, 

Ευτυχώς που το ειδες στο φβ !!!

• Like 4

Με χρεωστική πειραιώς visa τρώω άκυρο και τώρα ακόμη, το ίδιο έμαθα και από 2 άλλους φίλους που έχουν παρόμοια κάρτα. Τι γίνεται ρε παιδιά, στο κουτουρού αρχίζει να επανέρχεται το σύστημα και είναι θέμα τύχης αν θα μπορέσει κάποιος να κάνει αγορά? Μήπως είναι σε εξέλιξη τεχνικά η διαδικασία χαλάρωσης των cc που έλεγαν ότι θα πραγματοποιηθεί αυτή την εβδομάδα?

Προφανώς αυτό που συμβαίνει δεν έχεις να κάνει με το ελληνικό δημόσιο τα cc ή την χαλάρωση τους, άλλα αποκλειστικά με το ππ

Δηλαδή η πόρτα που τρώγαμε τοσο καιρό με το κλασικό μήνυμα:

"Please go to www.paypal.com to confirm your credit card before you complete this purchase.Return to eBay"

και δεν έμπαινες καθόλου στις δυνατότητες πληρωμής του ππ, κατα την γνωμη μου ηταν επιλογή τους και ενα γενικό βαν για την ελλαδα, φυσιολογικά θα επρεπε να μπαίνεις στο ππ και να σου δίνει error η κάρτα που είναι συνδεμένη, σαν αυτό που συμβαίνει τελευταία.

Και εγώ έφαγα άκυρο....στο ίδιο σημείο με Alha Enter VIsa---- :-)  :-(

Σου έφαγε προμήθεια 1€ σε κάθε περίπτωση έ?

όχι καμία προμήθεια, όλα κανονικά όπως πρίν cc

• Like 1

Ρε παιδιά, όσοι έχετε κάνει το κόλπο με το Paypal και σας δέσμευσε το balance για 21 μέρες, μετά στο τέλος μπορέσατε να κάνετε  κανονικά αγορές ? Καταλαβαίνω οτι γενικά η όλη υπόθεση μια δουλεύει, μια δεν δουλεύει, θέλω όμως να ακούσω γνώμες απο αυτούς που περιμέναν την άρση του ποσού στους λογαριασμούς τους.

Λοιπόν παιδιά , ένα έχω να σας πω ! Έκανα τόσες προσπάθειες με το γνωστό κολπάκι και έπαιρνα άκυρο αναφορικα με ... prepaid eurobank , mastercard εθνικής , debit alpha , τη prepaid eurobank την είχα συνδεδεμένη μόνο με το Paypal ! και ετρωγα συνέχεια ακυρα μπόρει να έκανα και 10 προσπάθειες με ξεχωριστά ποσα και άλλες μέρες πρίν λιγο έκανα την τελευταία προσπάθεια , αμέσως μετα πήγα να κάνω αγορά στο vickmal kai geek , πήρα άκυρο !! Έπει έκανα send 200 € as family-friend σε φίλου Έλληνα Paypal (πραγματικό !) και τα τράβηξε από την κάρτα που είχα συνδεδεμένη στο paypal!!!! τα έστειλα κανονικά με χρέωση 0,95 € και εκείνος τα έκανε accept στο balance του , στην συνέχεια μου τα έστειλε στο balance μου με χρέωση 0,95 € άρα μετέφερα 200 € με fee 2 € .

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...