959tolis626 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Ρε παιδιά να σας ρωτήσω... Έχω ακυρώσει παραγγελία από Amazon.de από την προηγούμενη Δευτέρα (31/8) και ακόμα περιμένω να μου αποδεσμεύσει τα λεφτά η τράπεζα (η κάρτα μου είναι Πειραιώς χρεωστική). Από το Amazon μου έδωσαν τον κωδικό επιβεβαίωσης της ακύρωσης με mail και από την τράπεζα μου είπαν την ίδια μέρα ότι θέλει 3 με 5 μέρες να γίνει αποδέσμευση. Ξαναπήρα σήμερα τηλέφωνο και μου έλεγαν κάτι μπαρούφες ότι απλά τα λεφτά είναι ακόμα δεσμευμένα και ότι πρέπει να περιμένω και κάτι τέτοια κουφά. Τους είπα να τους δώσω τον κωδικό του Amazon για να αποδεσμεύσουν τα λεφτά και μου έλεγαν ότι δεν γίνεται κάτι τέτοιο. Ξέρει κανένας τι γίνεται γιατί έχω αρχίσει και εκνευρίζομαι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
conqueror06 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Και εδώ το ίδιο. Σήμερα για πρώτη φορά μετά από μήνες σε προσπάθεια για αγορά από ebay, το paypal προχώρησε και στο δεύτερο βήμα πριν την πληρωμή (confirm and pay). Και πάνω που χάρηκα, έφαγα deny από την κάρτα (Πειραιώς). Σε όλες τις προηγούμενες προσπάθειες απέρριπτε το paypal την κάρτα ως άκυρη (ζητώντας confirmation παρόλο που ήταν verified εδώ και 3 χρόνια με τις αγορές να γίνονται κανονικά). Τώρα την περνά κανονικά αλλά αν κατάλαβα καλά τρώμε άκυρο από την ίδια την κάρτα. Τι σημαίνει αυτή η αλλαγή άραγε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Και εγω διαβαζοντας αυτα δοκιμασα και εφαγα πορτα λεγοντας οτι εκανε deny η καρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enterhere Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Εμένα η κάρτα ειναι Alpha American Express και πέρασε κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RASOPOYLO Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα στην παρέα έχω συνδέσει στον λογαριασμό μου στο PayPal μία κάρτα φίλου απο Βουλγαρία και περιμένω τον κωδικό επιβεβαίωσης,θα μπορώ να κάνω αγορές ή θα έχω πρόβλημα ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlienTechGR Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδιά νομίζω πως έχω κάποια νέα χωρίς να είμαι σίγουρος 100% πήγα να κάνω μια αγορά από το ebay( 0,74 λεπτά) και με άφησε κανονικά με την κάρτα μου δηλαδή δεν έβγαλε κανένα σφάλμα το αρχικό.Όμως όταν πατάω το confim and pay μου βγάζει ένα άλλο error. Μήπως θέλει πάλι επιβεβαιώση η κάρτα με το 1,5 ευρώ?( φώτο 2) Τέλος η κάρτα ήταν visa χρεωστική της τράπεζας πειραιώς. Τρώγαμε αμέσως άκυρο πριν καν να μας εμφανίσει την κάρτα. Ακριβώς αυτό,μου έβγαλε και εμένα πριν λίγο με προπληρωμένη της Εθνικής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mariosgx Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Ακριβώς αυτό,μου έβγαλε και εμένα πριν λίγο με προπληρωμένη της Εθνικής. Αφού σου λέει ότι ο παροχέας τις κάρτας σου απορρίπτει την συναλλαγή. Και απλά σου ζητάει να συνδέσεις άλλη κάρτα για να κάνει την συναλλαγή. Από AliExpress πάλι άκυρο. Δεν έχει αλλάξει κάτι δυστυχώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
themk Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 1η αγορά από e-bay με ππ μέτα απο 2 μήνες να αναφέρω ότι έιχα 4 ακυρα με 4 καρτες μέσω reguest money) με 1,5 ε στο balance απο confirm card και πήρε 2,50 ε από prepaid visa πειραιως κάρτα ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ - λεπτομέρεια ο πωλητής πληρωνεται σε καναδικό δολλάριο, πρόσπαθούσα το ίδιο προϊον σε άλλον πωλητή με αυστραλιανό δολάριο κ έτρωγα ακυρο(?) στο καπάκι 2η αγορά και μου βγάζει αυτό " checkout success - If your payment is declined for some reason, we’ll send you an email to let you know. You should then come back to your item(s) and try your payment again." - κανένα email ακόμη. και 3η αγορά αλλά άκυρο " it has been denied by the card issuer." εάν δεν κάνω κ αύριο αγορά θα προσπαθήσω πάλι να μπούν λεφτά στο balance μέσο confirm card και μήπως τραβήξει απ΄την κάρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dr_giwrgos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Αφού σου λέει ότι ο παροχέας τις κάρτας σου απορρίπτει την συναλλαγή. Και απλά σου ζητάει να συνδέσεις άλλη κάρτα για να κάνει την συναλλαγή. Από AliExpress πάλι άκυρο. Δεν έχει αλλάξει κάτι δυστυχώς. Και εγώ έφαγα άκυρο....στο ίδιο σημείο με Alha Enter VIsa---- 1η αγορά από e-bay με ππ μέτα απο 2 μήνες να αναφέρω ότι έιχα 4 ακυρα με 4 καρτες μέσω reguest money) με 1,5 ε στο balance απο confirm card και πήρε 2,50 ε από prepaid visa πειραιως κάρτα ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ - λεπτομέρεια ο πωλητής πληρωνεται σε καναδικό δολλάριο, πρόσπαθούσα το ίδιο προϊον σε άλλον πωλητή με αυστραλιανό δολάριο κ έτρωγα ακυρο(?) στο καπάκι 2η αγορά και μου βγάζει αυτό " checkout success - If your payment is declined for some reason, we’ll send you an email to let you know. You should then come back to your item(s) and try your payment again." - κανένα email ακόμη. και 3η αγορά αλλά άκυρο " it has been denied by the card issuer." εάν δεν κάνω κ αύριο αγορά θα προσπαθήσω πάλι να μπούν λεφτά στο balance μέσο confirm card και μήπως τραβήξει απ΄την κάρτα. Σου έφαγε προμήθεια 1€ σε κάθε περίπτωση έ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dev_angel Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Επιβεβαιώνω επιτυχή αγορά από eBay, αξίας 10E. Δεν άλλαξα κάτι στο PP, όλα κανονικά με Debit Mastercard της Εθνικής. (που είχα πριν τα capital controls) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Distro1 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδιά δοκιμασα μόλις τώρα για αγορά ebay με paypal με κόστος 5 ευρώ. Δε με πετούσε το κλασσικό error. Εκανα κανονικά login αλλά μόλις έκανε verified το account μου έβγαζε να βάλω αλλη κάρτα. Δοκιμασα εκτός της αρχική μου debit Mastercard κ την visa Πειραιώς κ τπτ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisfm721 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Γνωριζει κανεισ με money save μπορουμε να αγορασουμε απ ευθειασ χωρισ το paypal?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seba Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδια πως να βαλω λεφτα στη paypalΠαω να βαλω το ΙΒΑΝ βγαζει not this timeπαω να βαλω καρτα ξανα ερρορ παω να κανω βεριφαι τπτ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkagg Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδια πως να βαλω λεφτα στη paypal Παω να βαλω το ΙΒΑΝ βγαζει not this time παω να βαλω καρτα ξανα ερρορ παω να κανω βεριφαι τπτ Με το γνωστό πλέον κόλπο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Distro1 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Το οποίο είναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα