eddie1996 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 απο www.zavvi.com έχει δοκιμάσει κανείς? Προφανώς κανένας αλλά χάνεις τίποτα εάν δοκιμάσεις?Το πολύ πολύ να σου στείλουν άκυρο η από το μαγαζί η από την τράπεζα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sierra1 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Με απ' ευθειας την καρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stikos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Επιβεβαιώνω κι εγώ 2 αγορές μέσω paypal, η μια δε μεγάλης αξίας, χωρίς balance. Το pp κατάφερε και χρέωσε και για τις 2 μια alpha amex bonus η οποία δεν ήταν όμως η primary κάρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkagg Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Επιβεβαιώνω κι εγώ 2 αγορές μέσω paypal, η μια δε μεγάλης αξίας, χωρίς balance. Το pp κατάφερε και χρέωσε και για τις 2 μια alpha amex bonus η οποία δεν ήταν όμως η primary κάρτα. Μάλιστα! Αυτά είναι καλά νέα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eddie1996 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδιά νομίζω πως έχω κάποια νέα χωρίς να είμαι σίγουρος 100% πήγα να κάνω μια αγορά από το ebay( 0,74 λεπτά) και με άφησε κανονικά με την κάρτα μου δηλαδή δεν έβγαλε κανένα σφάλμα το αρχικό.Όμως όταν πατάω το confim and pay μου βγάζει ένα άλλο error. Μήπως θέλει πάλι επιβεβαιώση η κάρτα με το 1,5 ευρώ?( φώτο 2) Τέλος η κάρτα ήταν visa χρεωστική της τράπεζας πειραιώς. Τρώγαμε αμέσως άκυρο πριν καν να μας εμφανίσει την κάρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louben Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω παντως με εθνικης visa πηρα τα μεζεα.ΚΑι οχι τιποτα αλλο μεχρι τωρα μου ζηταγε να επιβεβαιωσω την κατ=ρτα πλεον μου λεει οτι ο εκδοτης της καρτας την εχει απορριψει. Εχει καταφερει κανεις να αγορασει μεσω ρρ με πιστωτικη εθνικης? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thephotoshoped Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδιά νομίζω πως έχω κάποια νέα χωρίς να είμαι σίγουρος 100% πήγα να κάνω μια αγορά από το ebay( 0,74 λεπτά) και με άφησε κανονικά με την κάρτα μου δηλαδή δεν έβγαλε κανένα σφάλμα το αρχικό.Όμως όταν πατάω το confim and pay μου βγάζει ένα άλλο error. Μήπως θέλει πάλι επιβεβαιώση η κάρτα με το 1,5 ευρώ?( φώτο 2) Τέλος η κάρτα ήταν visa χρεωστική της τράπεζας πειραιώς. Τρώγαμε αμέσως άκυρο πριν καν να μας εμφανίσει την κάρτα. Ακριβώς το ίδιο μου έβγαλε και εμένα με alpha χρεωστική. Προχώρησε και μετά έβγαλε σφάλμα. Ξέρουμε τι μπορεί να γίνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elsoulas Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Για αγορες απο Steam παρτε Steam cards απο εδω. Δεχεται καρτες μεσω hipay χωρις προμηθεια. http://www.instant-gaming.com/en/809-buy-key-steam-steam-gift-50e/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eddie1996 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Σε εμένα μου την πέταξε την κάρτα. Τη διέγραψε από μόνο του το paypal. Μόλις πάτησα add or edit card μου την αφαίρεσε γιατί έβαλα την ίδια. Άρα φτου από την αρχή με το verify code. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
martyras Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδες ερωτηση,τυχαινει σε λιγες μερες να παω βαρκελωνη σε περιπτωση που αγορασω paysafecard εκει,πιστευεται οτι μπορει να γινει αγορα απο steam?η λογικη λεει οτι γινεται,εχει τυχει να το δοκιμασει κανεις?? Μπορείς μόνο αν χρησιμοποιήσεις τον κωδικό Pin κατευθείαν στο steam. Δεν μπορείς να προσθέσεις το Pin σε λογιαριασμό my paysafecard (εαν έχεις), θα σου πει ότι εκδόθηκε το Pin σε άλλη χώρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Προφανώς κανένας αλλά χάνεις τίποτα εάν δοκιμάσεις?Το πολύ πολύ να σου στείλουν άκυρο η από το μαγαζί η από την τράπεζα. είχα κάνει 2 προπαραγγελίες και δεν ήξερα αν θα μπορέσουν να πάρουν τα λεφτά οταν θα κάνανε την αποστολή. Τελικά οκ. Το Ζavvi λειτουργεί κανονικά με τις πιστωτικες για όποιον ενδιαφέρεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Εχει δοκιμασει κανεις απευθειας αγορα με καρτα (χωρις το κολπακι) απο vickmall/minideal η καποιο αλλο κλασικο κινεζομαγαζο με κινητα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eddie1996 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Εχει δοκιμασει κανεις απευθειας αγορα με καρτα (χωρις το κολπακι) απο vickmall/minideal η καποιο αλλο κλασικο κινεζομαγαζο με κινητα? Τώρα βγήκαν 2 στην προηγούμενη σελίδα και είπαν ότι έκαναν χωρίς το κόλπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gedpassi Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Μάγκες το επιβεβαιώνω και εγώ. Μόλις ολοκλήρωσα αγορά από vickmall. Δοκιμαστική αγορά μιας θήκης αξίας 6€. Να επισημάνω ότι στο balance της paypal είχα 1.86. Η πληρωμή έγινε μέσω paypal κανονικά χωρίς errors. Λογικά μου τράβηξε τα χρήματα από την prepaid που έχω συνδεδεμένη. Περιμένω email επιβεβαίωσης. Τουλάχιστον ολοκλήρωσα την παραγγελία!!!!!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Επιβεβαιώνω κι εγώ 2 αγορές μέσω paypal, η μια δε μεγάλης αξίας, χωρίς balance. Το pp κατάφερε και χρέωσε και για τις 2 μια alpha amex bonus η οποία δεν ήταν όμως η primary κάρτα. Aπο ebay λεμε παντα σωστα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα