guardianx71 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Προσοχή... Μόλις μιλησα με paypall και μου είπαν ότι για να γίνει μια συναλαγή σε διαφορετικό νομισμα πρέπει να έχεις balance σε αυτό το νόμισμα.... Επήσης είπαν ότι δν γίνονται αγορές μέσω κάρτας λογω capital..... Οπότε πάμε με το γνωστό κόλπο............. Μαλλον δεν καταλαβες τι ακριβως σου ειπαν Aν εχεις balance μπορεις να κανεις αγορες σε οποιαδήποτε νομισμα του πλανητη και ας ειναι το balance ευρω, απλα χρεώνεσαι την μετατροπή Επιβεβαιώνω . Έβαλα στο balance σε ευρώ και έκανα 3 αγορές σε λίρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Μήπως έγινε παίδες κάποια χαλάρωση στις online συναλλαγές οπως υποστήριξε άρθρο την προηγούμενη εβδομάδα? Μην πολυεμπιστεύεσαι τα άρθρα (ειδικά σε προεκλογική περίοδο) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Μήπως έγινε παίδες κάποια χαλάρωση στις online συναλλαγές οπως υποστήριξε άρθρο την προηγούμενη εβδομάδα? Απολύτως τίποτα δεν έχει αλλάξει. Πρωτα θα ανακοινωθεί τι συγκεκριμένα θα αλλάξει και μετά θα περάσει και κάποιο διάστημα μέχρι να ισχύσει οπότε υπομονη Πάντως κράτα μικρό καλάθι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dev_angel Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Καλά λες, προεκλογικά αλλού βαρούν τα τύμπανα, αλλού χορεύει η νύφη. Μας έχει τσακίσει αυτο το πράγμα με τις online συναλλαγές ρε παιδιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AngelOfDeath7_GR Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα σε όλο το forum και καλό μήνα να έχετε. Πριν λίγες μέρες γύρισα στην Ελλάδα και ακόμα δεν έχω καταλάβει τι παίζεται με τις PayPal όσον αφορά αγορές,συναλλαγές με το εξωτερικό. Λόγω του ότι ακόμα έχουμε Capital Control,μπορώ να φορτώσω την PrePaid κάρτα μου την έχω βγάλει στη Eurobank και να κάνω αγορά από εξωτερικό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkagg Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα σε όλο το forum και καλό μήνα να έχετε. Πριν λίγες μέρες γύρισα στην Ελλάδα και ακόμα δεν έχω καταλάβει τι παίζεται με τις PayPal όσον αφορά αγορές,συναλλαγές με το εξωτερικό. Λόγω του ότι ακόμα έχουμε Capital Control,μπορώ να φορτώσω την PrePaid κάρτα μου την έχω βγάλει στη Eurobank και να κάνω αγορά από εξωτερικό; Μπορείς αλλά κατα πόσο θα είναι επιτυχής η συναλλαγή εξαρτάται... Είναι λίγο λαχείο η όλη φάση από ότι έχω αντιληφθεί. Δοκίμασε και πες μας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paojim Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδες ερωτηση,τυχαινει σε λιγες μερες να παω βαρκελωνη σε περιπτωση που αγορασω paysafecard εκει,πιστευεται οτι μπορει να γινει αγορα απο steam?η λογικη λεει οτι γινεται,εχει τυχει να το δοκιμασει κανεις?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_nav Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά,έχει καταφέρει κανείς να αγοράσει από iherb?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evelyna Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά,έχει καταφέρει κανείς να αγοράσει από iherb?? Δυστυχώς όχι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeph76 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδακια οσοι ενδιαφερονται για αγορες σε steam / origin και αλλα παρομοια το g2a.com παραδοξως δεχεται τις καρτες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 απο www.zavvi.com έχει δοκιμάσει κανείς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fatmike Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δοκιμή σε ιστοσελίδα εξ Αμερικής που μέχρι χθες έβγαζε error σήμερα δέχτηκε 2 πληρωμές από paypal χωρίς balance. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paojim Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δοκιμή σε ιστοσελίδα εξ Αμερικής που μέχρι χθες έβγαζε error σήμερα δέχτηκε 2 πληρωμές από paypal χωρίς balance. τι εννοεις τραβηξε απο τη καρτα κανονικα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apostolosl Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Πως;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Για επεξηγα λεπτομερώς ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enterhere Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Αγόρασα σήμερα απο tinydeal με PayPal χωρις balance. Ισως λόγω μικρής αξιας 1,04€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα