Προς το περιεχόμενο

Capital controls, paypal, ebay, αγορές εξωτερικού

mentoras99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Προσοχή...

Μόλις μιλησα με paypall και μου είπαν ότι για να γίνει μια συναλαγή σε διαφορετικό νομισμα πρέπει να έχεις balance σε αυτό το νόμισμα....

Επήσης είπαν ότι δν γίνονται αγορές μέσω κάρτας λογω capital.....

Οπότε πάμε με το γνωστό κόλπο.............

Μαλλον δεν καταλαβες τι ακριβως σου ειπαν

Aν εχεις balance μπορεις να κανεις αγορες σε οποιαδήποτε νομισμα του πλανητη και ας ειναι το balance ευρω, απλα χρεώνεσαι την μετατροπή

Επιβεβαιώνω . Έβαλα στο balance σε ευρώ και έκανα 3 αγορές σε λίρα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μήπως έγινε παίδες κάποια χαλάρωση στις online συναλλαγές οπως υποστήριξε άρθρο την προηγούμενη εβδομάδα?

Μην πολυεμπιστεύεσαι τα άρθρα (ειδικά σε προεκλογική περίοδο)

• Like 1

Μήπως έγινε παίδες κάποια χαλάρωση στις online συναλλαγές οπως υποστήριξε άρθρο την προηγούμενη εβδομάδα?

Απολύτως τίποτα δεν έχει αλλάξει. Πρωτα θα ανακοινωθεί τι συγκεκριμένα θα αλλάξει και μετά θα περάσει και κάποιο διάστημα μέχρι να ισχύσει οπότε υπομονη

Πάντως κράτα μικρό καλάθι

Καλά λες, προεκλογικά αλλού βαρούν τα τύμπανα, αλλού χορεύει η νύφη. Μας έχει τσακίσει αυτο το πράγμα με τις online συναλλαγές ρε παιδιά.

Καλησπέρα σε όλο το forum και καλό μήνα να έχετε. Πριν λίγες μέρες γύρισα στην Ελλάδα και ακόμα δεν έχω καταλάβει τι παίζεται με τις PayPal όσον αφορά αγορές,συναλλαγές με το εξωτερικό. Λόγω του ότι ακόμα έχουμε Capital Control,μπορώ να φορτώσω την PrePaid κάρτα μου την έχω βγάλει στη Eurobank και να κάνω αγορά από εξωτερικό; 

Καλησπέρα σε όλο το forum και καλό μήνα να έχετε. Πριν λίγες μέρες γύρισα στην Ελλάδα και ακόμα δεν έχω καταλάβει τι παίζεται με τις PayPal όσον αφορά αγορές,συναλλαγές με το εξωτερικό. Λόγω του ότι ακόμα έχουμε Capital Control,μπορώ να φορτώσω την PrePaid κάρτα μου την έχω βγάλει στη Eurobank και να κάνω αγορά από εξωτερικό; 

Μπορείς αλλά κατα πόσο θα είναι επιτυχής η συναλλαγή εξαρτάται... Είναι λίγο λαχείο η όλη φάση από ότι έχω αντιληφθεί. Δοκίμασε και πες μας!

Παιδες ερωτηση,τυχαινει σε λιγες μερες να παω βαρκελωνη σε περιπτωση που αγορασω paysafecard εκει,πιστευεται οτι μπορει να γινει αγορα απο steam?η λογικη λεει οτι γινεται,εχει τυχει να το δοκιμασει κανεις??

Δοκιμή σε ιστοσελίδα εξ Αμερικής που μέχρι χθες έβγαζε error σήμερα δέχτηκε 2 πληρωμές από paypal χωρίς balance.

τι εννοεις τραβηξε απο τη καρτα κανονικα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...