Προς το περιεχόμενο

Capital controls, paypal, ebay, αγορές εξωτερικού

mentoras99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πηγα να κάνω link τον λογαριασμό της τράπεζας για να βάλω λεφτά στο paypal κ δε με αφήνει.

Δε μπορείς να προσθεσεις χρήματα στο paypal απο Ελληνικό τραπεζικό λογαριασμό. Θα πρέπει να τα στείλεις σε λογαριασμό του εξωτερικού που προς το παρον δεν επιτρέπεται

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά ειχαμε κάνα νεο?υπαρχει κανας τροπος να κανουμε αγορα?ενα κινητό θέλουμε να παρουμε και δεν μπορούμε.

1) Αγορά με τυχόν υπόλοιπο από το paypal (ή φόρτωση με τον τρόπο που έχει αναφερθεί)

2) Αγορά με κάρτα τράπεζας εξωτερικού

3) Αγορά από άτομο που μένει εξωτερικό

• Like 1

Σοβαρά? Το οτι την περασμένη εβδομάδα μπόρεσα να κάνω μια αγορά κ τώρα δε μπορώ είναι λογικό ή μονο σε μένα γίνεται αυτό?

To ποσό ήταν μικρό και πέρασε. Ηταν εντελώς τυχαίο. Κανονικά δεν έπρεπε να περάσει αλλά συνέβη. Δε σημαίνει ότι θα ξανασυμβει

Κατάλαβα. Δηλαδή πρέπει να περιμένουμε να τα ξεκλειδωσουν.

Δηλαδή αν βρω κάποιο φίλο μου στο εξωτερικό μπορώ να του στέλνω χρήματα στο λογαριασμό του κ να μου παίρνει τα πράγματα αυτός?κ να μου τα στέλνει?

Καλησπέρα παιδιά.

Με χρεωστική Mastercard της Eurobank, μάλλον μόλις πέρασε χρεώση 140 USD από το zennioptical.com.

Γράφω «μάλλον» γιατί στο ebanking φαίνεται διαφορά λογιστικού-διαθέσιμου υπολοίπου ~125 EUR...

Κατάλαβα. Δηλαδή πρέπει να περιμένουμε να τα ξεκλειδωσουν.

Δηλαδή αν βρω κάποιο φίλο μου στο εξωτερικό μπορώ να του στέλνω χρήματα στο λογαριασμό του κ να μου παίρνει τα πράγματα αυτός?κ να μου τα στέλνει?

Σε λογαριασμο του στην Ελλάδα μπορείς να του στελνεις χρήματα όχι σε λογαριασμο του εξωτερικού

Καλησπέρα παιδιά.

Με χρεωστική Mastercard της Eurobank, μάλλον μόλις πέρασε χρεώση 140 USD από το zennioptical.com.

Γράφω «μάλλον» γιατί στο ebanking φαίνεται διαφορά λογιστικού-διαθέσιμου υπολοίπου ~125 EUR...

Απευθειας χρηση της καρτας η μεσω paypa?

Απευθειας χρηση της καρτας η μεσω paypa?

Απευθείας. Ήθελα να δω πρώτα αν λειτουργήσει έτσι, πριν αναγκαστώ να καταφύγω στο κόλπο του "Request Money"...

σορυ αλλα επειδη ειχα μερες να παρακολουθησω το θεμα, κατι που ειχαν πει οτι θα αφηναν συνναλαγες με το εξωτερικο μεχρι 500 ανα μηνα δεν ισυει ακομα τελικα?

σορυ αλλα επειδη ειχα μερες να παρακολουθησω το θεμα, κατι που ειχαν πει οτι θα αφηναν συνναλαγες με το εξωτερικο μεχρι 500 ανα μηνα δεν ισυει ακομα τελικα?

Τα 500€ ήταν για μεταφορές χρημάτων μέσω των Ιδρυμάτων Πληρωμών και ξεκίνησε η εφαρμογή του μέτρου.

Δεν έχει σχέση με τις αγορές από το εξωτερικό.

Καλησπέρα, έχει παραλάβει κανένας αντικείμενο που αγόρασε με το γνωστό κολπάκι του paypal?

Κάτι είχα ακούσει οτι τα μπλοκάρουν στο τελωνείο, ισχύει;

Καλησπέρα, έχει παραλάβει κανένας αντικείμενο που αγόρασε με το γνωστό κολπάκι του paypal?

Κάτι είχα ακούσει οτι τα μπλοκάρουν στο τελωνείο, ισχύει;

Το τελωνείο δεν έχει απολύτως καμία σχέση με το τρόπο που πλήρωσες. Δηλαδή αν το μπλοκάρουν δε θα φταίει το ότι εξοφλήθηκε μέσα από το Paypal

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...