louben Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 ΠΑιδια ν ακανω μια ερωτηση?Προσπαθησα να κανω αγορα απο pp συνδεδεμενο με πιστωτικη εθνικης (mastercard)Κλασικα μου εβγαλε οτι η καρτα θελει επιβεβαιωση (συνδεδεμενη εδω και πολλα χρονια).ΠΑτησα την επιβεβαιωση, στο statement της καρτας μου εβγαλε χρεωση 1 ευρω απο pp (τα οποια και ξαναπιστωθηκαν) δε μου εβγαλε ομως κωδικο επιβεβαιωσης και εξακολουθω να μην μπορω να κανω αγορα. ΚΑμια ιδεα?
boss376 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Σήμερα αγόρασα απο G2A το Mad Max με mastercard eurobank. ΠΑιδια ν ακανω μια ερωτηση?Προσπαθησα να κανω αγορα απο pp συνδεδεμενο με πιστωτικη εθνικης (mastercard)Κλασικα μου εβγαλε οτι η καρτα θελει επιβεβαιωση (συνδεδεμενη εδω και πολλα χρονια).ΠΑτησα την επιβεβαιωση, στο statement της καρτας μου εβγαλε χρεωση 1 ευρω απο pp (τα οποια και ξαναπιστωθηκαν) δε μου εβγαλε ομως κωδικο επιβεβαιωσης και εξακολουθω να μην μπορω να κανω αγορα. ΚΑμια ιδεα? Στο e-banking θα σου βγάλει μια χρέωση απο Paypal εκεί θα γράφει ένα αριθμό, θα τον χρησιμοποιήσεις για να κάνεις verifie την κάρτα στην paypal.
NikosKallithea Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 ΠΑιδια ν ακανω μια ερωτηση?Προσπαθησα να κανω αγορα απο pp συνδεδεμενο με πιστωτικη εθνικης (mastercard)Κλασικα μου εβγαλε οτι η καρτα θελει επιβεβαιωση (συνδεδεμενη εδω και πολλα χρονια).ΠΑτησα την επιβεβαιωση, στο statement της καρτας μου εβγαλε χρεωση 1 ευρω απο pp (τα οποια και ξαναπιστωθηκαν) δε μου εβγαλε ομως κωδικο επιβεβαιωσης και εξακολουθω να μην μπορω να κανω αγορα. ΚΑμια ιδεα? ...και επιβεβαιωση να κανεις δεν μπορεις να αγορασεις λογο cc
spartak1 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 ΠΑιδια ν ακανω μια ερωτηση?Προσπαθησα να κανω αγορα απο pp συνδεδεμενο με πιστωτικη εθνικης (mastercard)Κλασικα μου εβγαλε οτι η καρτα θελει επιβεβαιωση (συνδεδεμενη εδω και πολλα χρονια).ΠΑτησα την επιβεβαιωση, στο statement της καρτας μου εβγαλε χρεωση 1 ευρω απο pp (τα οποια και ξαναπιστωθηκαν) δε μου εβγαλε ομως κωδικο επιβεβαιωσης και εξακολουθω να μην μπορω να κανω αγορα. ΚΑμια ιδεα? Δε μπορείς να κάνεις αγορά μεσω paypal με πιστωτική κάρτα λόγω των κεφαλαιακών περιορισμών.
propatzis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Τις τελευταιες 2 ημερες εκανα αγορες απο STEAM με Mastercard ALPHA. μεσω paypal ή απευθειας απο την καρτα? μηπως δοκιμασες να γεμισεις το steam wallet απο την καρτα σου?
louben Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Σήμερα αγόρασα απο G2A το Mad Max με mastercard eurobank. Στο e-banking θα σου βγάλει μια χρέωση απο Paypal εκεί θα γράφει ένα αριθμό, θα τον χρησιμοποιήσεις για να κάνεις verifie την κάρτα στην paypal. Δεν μου εβγαλε κωδικο αλλα αφου ετσι και αλλιως δεν μπορω να κανω αγορα ακυρο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 μεσω paypal ή απευθειας απο την καρτα? μηπως δοκιμασες να γεμισεις το steam wallet απο την καρτα σου? προσωπικά απευθείας από την κάρτα μπάινουν χρήματα στο Steam Wallet εδώ και 2-3 βδομάδες, από Alpha Bank...
propatzis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 προσωπικά απευθείας από την κάρτα μπάινουν χρήματα στο Steam Wallet εδώ και 2-3 βδομάδες, από Alpha Bank... εμενα την mastercard eurobank δν την δεχεται το steam.Moνο απο steam δεν μπορω να αγορασω. Απο G2A,Humble ολα κανονικα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 θέμα της Eurobank λογικά, δεν θα έχει βάλει το Steam στην λίστα...
paranoid_gr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δλδ ακόμα και με τις καινούριες χαλαρώσεις των cc δεν μπορείς να κανεις συναλλαγή από το paypal με την συνδεδεμενη κάρτα σου,χωρίς το κόλπο με το balance?? Θεωρητικά έπρεπε να γίνεται γτ πλέον οι μεταφορές στο εξωτερικό δεν περνάνε από το συμβούλιο του κράτους αλλά από την τράπεζα.Οπότε ας ελπίζουμε ότι θα μπορεί να γίνεται μέσα στις επόμενες εβδομάδες!!
mariosgx Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δλδ ακόμα και με τις καινούριες χαλαρώσεις των cc δεν μπορείς να κανεις συναλλαγή από το paypal με την συνδεδεμενη κάρτα σου,χωρίς το κόλπο με το balance?? Θεωρητικά έπρεπε να γίνεται γτ πλέον οι μεταφορές στο εξωτερικό δεν περνάνε από το συμβούλιο του κράτους αλλά από την τράπεζα.Οπότε ας ελπίζουμε ότι θα μπορεί να γίνεται μέσα στις επόμενες εβδομάδες!! Δυστυχώς είπαν ότι θα γίνει άλλα δεν είπαν πότε. Κατά το τέλος του χρόνου είχαν αναφέρει ότι σκέφτονται να περάσουν τις αλλαγές. Και εγώ ξενέρωσα όταν το κατάλαβα.
dim_k Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Απο εβδομαδα η χαλαρωση των περιορισμων παιδια συμφωνα με δηλωσεις (χαλαρωση και οχι ΑΡΣΗ, γιατι πολλοι μπερδευονται με τα αυτονοητα) Καλο ειναι να διαβαζουμε καμια ειδηση και να μην επαναλαμβανομαστε.... 1
master1992g Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Απο εβδομαδα η χαλαρωση των περιορισμων παιδια συμφωνα με δηλωσεις (χαλαρωση και οχι ΑΡΣΗ, γιατι πολλοι μπερδευονται με τα αυτονοητα) Καλο ειναι να διαβαζουμε καμια ειδηση και να μην επαναλαμβανομαστε.... προφανώς θα γίνονται αγορές με πιστωτικές και χρεωστικές, μέχρι ένα μηνιαίο όριο.
pashosGR Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδιά ειχαμε κάνα νεο?υπαρχει κανας τροπος να κανουμε αγορα?ενα κινητό θέλουμε να παρουμε και δεν μπορούμε.
Distro1 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά. Ζητώ εκ των προτέρων συγνώμη αν η ερωτήσεις που θα κάνω έχει κάπου ήδη γραφτεί. Λοιπόν όπως κ ολοι οι άλλοι έχω θέμα με το PayPal κ το ebay. Μετά από πολύ καιρό την προηγούμενη βδομάδα ηθελα να αγοράσω ενα μπρελόκ αξιας 1 ευρώ. Για μεγάλη μου έκπληξη τα κατάφερα μετα από τα κλασσικά errora που βγάζει το PayPal σε όλους. Κ ειπα οκ λύθηκαν ολα τα θέματα που υπήρχαν. Σήμερα προσπαθήσα να αγοράσω κάτι αξίας 5 ευρώ αλλα κ παλι μου πετούσε τα γνωστά errors. Έβγαλα κ ξαναεβαλα τη κάρτα. Έβαλα αλλη τίποτα. Δεν κατάφερα κατι. Δοκίμασα κ άλλο αντικείμενο κ παλι τπτ. Αμέτρητες φορές. Αλλα παρατήρησα ότι μου χρεωσαν 4 φορές απο 1 usd κ το παρακάτω μήνυμα PAYPAL LU -DEBIT PURCHASE AUTHORIZATION. Ξέρεις κάνεις τι είναι αυτή η χρέωση κ γενικά τι γίνεται με το όλο θέμα. Έχω αγανάκτησει πραγματικά. Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα