Silverage Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Στα κρατάει προσωρινά δεσμευμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgero Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Στα κρατάει προσωρινά δεσμευμένα. Οκ Μεχρι εδώ. Σε αυτον τον λογαριασμό που μου τα κρατάει είναι καινούργιος. Αν τώρα κάνω request money απο άλλον λογαριασμό που δούλευε κανονικά πριν τα capitals controls και έχω και κάρτα δηλωμένη κανονικά θα τα καταφέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Αν εννοείς να στείλεις λεφτά απο τον καινιούριο που είναι δεσμευμένα, όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgero Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Αν εννοείς να στείλεις λεφτά απο τον καινιούριο που είναι δεσμευμένα, όχι. δηλ. τα λεφτά που είναι δεσμευμένα τώρα στο pay pal τι μπορώ να τα κάνω, τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Το gearbest είναι και σε euro και σε δολάρια.Τα αλλάζεις όποτε θες .Αυτά που διάλεξα τα είχα βάλει σίγουρα σε euro. Εσυ μπορεί να τα αλλάζεις, το θέμα ειναι τι πάει στο ππ, πολλά σιτε αλλάζουν το νόμισμα ενδεικτικά, στελνουν ομως στο ππ το original νόμισμα Προφανώς σε σενα αυτο συνέβει Το ππ δεν κρατάει τίποτα παραπάνω απο την τιμη που αναφέρεται, αν ηταν λοιπόν σε ευρώ και το balance σου σε ευρό και ακριβώς να ήταν το πόσον η συναλλαγή θα πέρναγε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 δηλ. τα λεφτά που είναι δεσμευμένα τώρα στο pay pal τι μπορώ να τα κάνω, τίποτα τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flo1 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Ακόμα δεν μπορούμε να κανουμε αγορα απο εξωτερικο ε? asos δεν δεχεται καρτα, ουτε paypal.. Μονο σε ελληνικο καταστημα εκανα αγορα κ δεχτηκε την καρτα.:/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dr_giwrgos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Μια ερώτηση παίδες. Είχα περάσει στο balance 40€ αλλά η συναλλαγή ήταν under review. Σήμερα πήρα email από το paypal ότι η υπόθεση έκλεισε με επιστροφή των χρημάτων στον "αγοραστή" δηλαδή εμένα... Συγκεκριμένα γράφει Transaction reversed and case closed φ . Το θέμα είναι ότι στην κάρτα μου ακόμα δεν έχει εμφανιστεί το ποσό. Πήγε κάτι στραβά ή θέλει να περάσουν κάποιες μέρες για να φανεί; Απο αυτούς που έκαναν refund καθώς θα είχαν τα χρηματα στα pit stop για 21 μέρες τι γίνεται? Στο web-bankink της Alpha..... Προσωπικά μου εμφανίστηκαν την επόμενη μέρα ώς -->PHOTO PHOTO2 Μιλάω για 240 euro. Τα υπόλοιπα είναι προσπάθεια δήλωσης κάρτας στο Pay Pal. Απο την άλλη όμως στο τραπεζικό λογαριασμό που αντιστοιχεί ή κάρτα δεν εμφανίστηκε ακόμη τίποτα. Παρα μόνο αναφέρετε ενα ποσό ώς προβλέψιμο. Το λογιστικό είναι μικρότερο απο το μικτό κατά 285,10 euro. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Απ οτι κατάλαβες τα λεφτά μπήκαν στην κάρτα σε μια μέρα απο το refund. Στον λογαριασμό που είμαι συνδεδεμένος δεν φαίνεται η κίνηση. Μπορεί να φταίει οτι είμαι το 2ο όνομα σε αυτόν τον λογαριασμό. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Υπόψην τα 3x0,88€ είναι χρεωμένα απο αποτυχημένες αγορές με paypal. Απο αποτυχημένα request money μου τα γύρισε πίσω. (American Express Alpha) Βέβαια σε άλλον λογαριασμό ακόμη και απο αποτυχημένα request money ή pay pal στο ebay μου τα γύριζε όλα τα 0,88. (Alpha Visa Enter) Οπότε με την American Express θα κάνω μόνο request....γιατί αλλιώς θα χάνω τζάμπα 0,88 σε αποτυχημένες αγορές απευθείας με PayPal. Επίσης έκανα πετυχημένη αγορά απο ASOS.com απευθείας με American Express. Να αναφέρω πως δεν υπήρχε extra χρέωση απο τράπεζα. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Είμαι πεπεισμένος πως όλα τα προβλήματα τα δημιουργούν οι Ελληνικές τράπεζες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flo1 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Προσπαθησες απευθειας στο asos με την Alpha και τα καταφερες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dr_giwrgos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Μπορεις και με withdraw..μετα σου ζηταει να βαλεις το iban.. εμενα με τη καμία.. μου λεει "You cannot add bank at this time.." Και εμένα το ίδιο. Κάποιος ανέφερε πως επικοινώνησε τηλεφωνικά και του επέτρεψαν να συνδέσει το IBAN Προσπαθησες απευθειας στο asos με την Alpha και τα καταφερες? Ναι. Πλέον στην κάρτα φαίνονται ώς κανονική αγορά (και όχι προς επεξεργασία) Επίσης μου απαντησε και το ASOS despatched ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Να αναφέρω ακόμη πως η PayPal δεν μου γύρισε τα 3€ απο μη confirmation της κάρτας. Βασικά βιάστηκα να κάνω delete την κάρτα πριν προσθέσω το 4-digit code. Στο web banking φάνηκε μετά απο δύο μέρες......οπότε βαρέθηκα να περιμένω 2 μέρες να κάνω confirm. Τους έστειλα email και ακομη τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flo1 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι. Πλέον στην κάρτα φαίνονται ώς κανονική αγορά (και όχι προς επεξεργασία) Επίσης μου απαντησε και το ASOS despatched Περίεργο. Προσπαθησα 4-5 φορες με Alpha Visa και δεν δουλευει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dr_giwrgos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Περίεργο. Προσπαθησα 4-5 φορες με Alpha Visa και δεν δουλευει... Με American Express έκανα την δουλειά. Με Visa Enter Alpha δεν δουλεύει τίποτα. Ούτε request klp 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Τοσο random ειναι ρε παιδια; Εχω πειραιως χρεωστικη και prepaid, συνδεδεμενες με το paypal. Θελω να κανω δυο αγορες και προσπαθω να αποφασισω που να βαλω τα λεφτα. Αν τα βαλω στην χρεωστικη μπορει να μην πιασει Αν τα βαλω στην prepaid, θα δωσω +2ε στην τραπεζα προμηθεια για την καταθεση και μπορει να μην δουλεψει επειδη ειναι συνδεδεμενη ηδη με paypal Αν τα βαλω σε web buy λογικα θα ειναι οκ. Αλλα θα εχω χαλασει κανα 8ευρω με αποτυχημενες προσπαθειες, fees κλπ. Το αξιζουν οι αγορες που θα κανω; Ετσι και ετσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teosard Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Μετά από πόσο καιρό σου επιστράφηκαν; Εμένα κοντεύουν 3 βδομάδες και δεν μου έχουν επιστρέψει τίποτα οπότε σταμάτησα τις προσπάθειες γιατί έχω ξεπεράσει τα 20 ευρώ. Απο τις 15 αυγουστου που ειχα κάνει σε εθνικη. σε Πειραιώς και eurobank δεν έχει επιστραφεί τίποτα ακόμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sierra1 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Τις τελευταιες 2 ημερες εκανα αγορες απο STEAM με Mastercard ALPHA. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα