NewGascp Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δεν είναι spam. https://www.paypal-topup.gr/ Αν επιλέξεις "other bank" σε στέλνει Σλοβακία. Τελικά γίνεται και από Βουλγαρία ... http://www.trustpay.eu/products/paypal-top-up Ανεβαίνει κανένας ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 M'αρεσει που το https://www.paypal-topup.gr/ δεν παιζει. Ακομη κι η Βουλγαρια εχει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 και από ότι βλέπω γίνεται από παντού στην βουλγαρία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drhistory Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δεν είναι spam. https://www.paypal-topup.gr/ Αν επιλέξεις "other bank" σε στέλνει Σλοβακία. Τελικά γίνεται και από Βουλγαρία ... http://www.trustpay.eu/products/paypal-top-up Ανεβαίνει κανένας ? μόλις πατησα στο λινκ σου ξεκινησαν οι συναγερμοί του panda ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
o.panos88 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Ξέρει κανείς να μου πει από Γερμανία πως μπορεί κάποιος να βάλει λεφτά στον λογαριασμό μου στο PayPal?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 safe μου τα έβγαλε τα sites εμένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
condition Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Ξέρει κανείς να μου πει από Γερμανία πως μπορεί κάποιος να βάλει λεφτά στον λογαριασμό μου στο PayPal?? Οι γερμανικες τραπεζες και ιδιως η Deutsche Bank ειναι πολυ δυσκολες στο να εκδωσουν πιστωτικη καρτα. Γι αυτο η Deutsche δινει χρεωστικη καρτα MAESTRO (ουτε visa/mastercard σε χρεωστικη κλπ) Αυτη την καρτα δε μπορεις να την χρησιμοποιησεις σε paypal, amazon και ebay (απ οσο ξερω), οποτε πρεπει να στειλεις credit σε paypal μεσω ebanking ή εαν εχεις maestro καρτα να την χρησιμοποιησεις σε amazon.de ή αλλα παρεμφερη γερμανικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sheldon_cooper Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 με top up γιατί να μην γίνεται από γερμανία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
o.panos88 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δλδ δεν υπάρχει άλλος τρόπος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
psychogamer Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 ξέρει κανείς πότε θα μπορούν να ξανά δοθούν προπληρωμένες απο τις τράπεζες γτ δε μπορώ να αγοράσω τπτ απο το εξωτερικό χωρίς να έχω μία από αυτές ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Όταν αρθούν οι περιορισμοί. Το πότε κανείς δεν το ξέρει, ούτε στην ίδια την κυβέρνηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koolisk6 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 να πω οτι πριν λιγο μου εστειλε φιλος απο αυστρια 60 ευρω σε paypal, μπηκαν στο balance και αγορασα κανονικα απο ebay, οπου πριν δεν μπορουσε να ολοκληρωσει την αγορα λογω μηδενικου balance γιατι επρεπε να τραβηξει απο την καρτα οποτε ο σιγουρος τροπος προς το παρον ειναι αποστολη απο λογαριασμο paypal εξωτερικου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 να πω οτι πριν λιγο μου εστειλε φιλος απο αυστρια 60 ευρω σε paypal, μπηκαν στο balance και αγορασα κανονικα απο ebay, οπου πριν δεν μπορουσε να ολοκληρωσει την αγορα λογω μηδενικου balance γιατι επρεπε να τραβηξει απο την καρτα οποτε ο σιγουρος τροπος προς το παρον ειναι αποστολη απο λογαριασμο paypal εξωτερικου Οχι μόνο εξωτερικού, μπορεί να είναι και εσωτερικού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Composer Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Οχι μόνο εξωτερικού, μπορεί να είναι και εσωτερικού Βρε παιδιά, αυτό δεν έλεγα πριν αλλά είπαμε δεν γίνεται; Γιατί όταν στείλει κάποιος λεφτά από Ελλάδα προς paypal είναι σαν να πηγαίνουν στο εξωτερικό. Εκτός αν εννοούσες από paypal balance κάποιου που είναι στο εσωτερικό, προς paypal balance. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΓΕΙΑννης Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 παιδιά κι εγώ έχω ένα ευκαταφρόνητο ποσό στο balance του paypal όποιος έχει ανάγκη κάτι από έξω μέχρι ενός ορίου μπορώ να βοηθήσω καλή συνέχεια στην προσπάθεια σας μας έχουν εγκλωβίσει! αν δεν έχεις κάποιον που να πηγαινοέρχεται εξωτερικό δεν γίνεται τίποτα παιδιά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα