Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eπισης κατι αλλο σε προπληρωμενη καρτα webuy πειραιως οταν κανεις confirm στο winbank φαινεται η κινηση? φαινεται ο 4-digit κωδικος? γιατι εμενα δεν φαινεται κατι...

Ναι φαινεται. 

Μολις εμφανιστει το -1.50€ το επιλεγεις και πατας λεπτομερειες.

Ειναι κατω κατω τελευταιο και ειναι της μορφης PP ****CODE

Εμενα εκανε 3 μερες (οσο ελεγε το pp δηλαδη) να εμφανιστει στις κινησεις. 

• Απαντ. 14,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχω στο paypal balance 19,32 euro.Θέλω να κάνω μια αγορά από gearbest 19,07 euro και αντί να τα πάρει από το balance μου ζητάει να εισάγω νέα κάρτα.WTF?

Γράφει : To pay for this purchase right now, link a debit or credit card to your PayPal account.

Δημοσ.

Ναι φαινεται. 

Μολις εμφανιστει το -1.50€ το επιλεγεις και πατας λεπτομερειες.

Ειναι κατω κατω τελευταιο και ειναι της μορφης PP ****CODE

Εμενα εκανε 3 μερες (οσο ελεγε το pp δηλαδη) να εμφανιστει στις κινησεις. 

ρωταω γιατι στην εθνικη τραπεζα εμφανιζεται κατευθειαν

Δημοσ.

Έχω στο paypal balance 19,32 euro.Θέλω να κάνω μια αγορά από gearbest 19,07 euro και αντί να τα πάρει από το balance μου ζητάει να εισάγω νέα κάρτα.WTF?

Γράφει : To pay for this purchase right now, link a debit or credit card to your PayPal account.

Το ποσό που έχεις είναι οριακό. Mάλλον θέλει λίγο παραπάνω το οποίο προσπαθεί να πάρει από την κάρτα

• Like 1
Δημοσ.

Μια ερώτηση παίδες. Είχα περάσει στο balance 40€ αλλά η συναλλαγή ήταν under review. Σήμερα πήρα email από το paypal ότι η υπόθεση έκλεισε με επιστροφή των χρημάτων στον "αγοραστή" δηλαδή εμένα... Συγκεκριμένα γράφει  Transaction reversed and case closed φ . Το θέμα είναι ότι στην κάρτα μου ακόμα δεν έχει εμφανιστεί το ποσό. Πήγε κάτι στραβά ή θέλει να περάσουν κάποιες μέρες για να φανεί;

Δημοσ.

Το ποσό που έχεις είναι οριακό. Mάλλον θέλει λίγο παραπάνω το οποίο προσπαθεί να πάρει από την κάρτα

Ευχαριστώ.Αυτό ήταν!!!!Διάλεξα κάτι άλλο παρόμοιο στα 17,00 euro και μου περίσσεψε και στο balance 1,65 euro :P .Αυτό έγινε μάλλον λόγω ισοτιμιών;

Δημοσ.

Ευχαριστώ.Αυτό ήταν!!!!Διάλεξα κάτι άλλο παρόμοιο στα 17,00 euro και μου περίσσεψε και στο balance 1,65 euro :P .Αυτό έγινε μάλλον λόγω ισοτιμιών;

Ακριβως. Το paypal εχει χειροτερη ισοτιμια στην αλλαγη νομίσματος...

Δημοσ.

Το gearbest ειναι σε δολαρια οχι ευρω

Δημοσ.

Ωραιος ρε τα ψιλα γραμματα τα εχεις κατω... Καλος εισαι και εσυ σε τραπεζα δουλευεις και ειπες να μας φατε τα λεφτα? Βρωμοελληναρες να πουμε πατε να κανετε κατι καλο και μας γαματε και απο πανω... Θα πληρωνα με αντικαταβολη αν το ηξερα απο το να μου φαει 10 ευρω για μια αγορα τον 20 ευρω..

63628685.jpg

• Like 3
Δημοσ.

Μια ερώτηση:

Με worldpay έχει κάνει κανείς καμιά αγορά;

Θέλω να αγοράσω κάτι και δυστυχώς το site δέχεται μόνο αυτόν τον τρόπο πληρωμής..

Thanks! Το δοκίμασα με πιστωτική VISA από ΑΤΕ και δούλεψε μια χαρά. Το δοκίμασα αγοράζοντας και ένα game από το Steam και όλα πήγαν μια χαρά.

Το μόνο παράξενο είναι ότι το Steam κόλλησε για κάνα 5-λεπτο, το έκανα ανανέωση και μετά το παιχνίδι εμφανίστηκε στη βιβλιοθήκη μου. Παράλληλα όμως τα λεφτά δεν αφαιρέθηκαν από το πορτοφόλι μου...

EDIT: Έκανα και την πληρωμή στην Αγγλία (μέσω WorldPay χρησιμοποιώντας Pay-Pal) για την φιγούρα που ανέφερα πιο πριν και όλα πήγαν Α-ΟΚ. 

Πώς γίνεται να συνδυάσεις paypal με worldpay; :huh:

Με ενδιαφέρει..

Δημοσ.

Σε περιπτερα που ρωτησα μου ειπαν οτι οι paysafecards μαλλον δεν θα ξαναερθουν στην Ελλαδα και οτι οι Ελληνες μαλλον θα φτιαξουν κατι αντιστοιχο ωστε να μην ξαναγινει κατι παρομοιο και κλεισει και εννοειτε θα μπορουμε με αυτο να αγοραζουμε απο το εξωτερικο.

Μου ακουγετε τρομερα ελπιδοφορο για να ειναι αληθινο και ειδικα το οτι θα το κανουν οι ελληνες που ξερουμε ποσο ζαμαν φου ειμαστε σαν λαος.

Δημοσ.

Το gearbest ειναι σε δολαρια οχι ευρω

Το gearbest είναι και σε euro και σε δολάρια.Τα αλλάζεις όποτε θες  :P .Αυτά που διάλεξα τα είχα βάλει σίγουρα σε euro.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...