NikosKallithea Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 παρακαλω απαντηστε μου¨( 2500 ευρω τον χρόνο με το request
arma1 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Η μεταφορά από PayPal balance σε PayPal balance έχει προμήθεια; δεν εχει οχι ,εστειλα πριν λιγο και σε αλλο μελος
June Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Ευχαριστώ τον arma1 για την τάχιστη συναλλαγή! (αφού δε μπορώ να το βάλω σε αξιολόγηση, το βάζω εδώ!) 1
arma1 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 να σαι καλα φιλε, παιδια μη στελνετε αλλα πμ , δυο εκκρεμοτητες εχω σε δυο παιδια ,ενα αυριο και εναν Δευτερα, δεν εχω αλλα μας τελειωσαν
serdakis Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Ελπίζω το account που προσπαθείς να κάνεις link τη κάρτα να είναι αγγλικό. ΩΩΩΩΩΧΧΧΧΧ οχι δεν ειναι αγγλικο. Ειναι ελληνικο και ειχα βαλει μια προπληρωμενη καρτα. Τωρα ο κατοχος αυτου του account(γιατι δεν ειναι δικο μου) , ζει μονιμα στην Αγγλια και εχει αγγλικη καρτα και Αγγλικη διευθυνση. Τωρα που το λες ομως παρατηρησα οταν εβαλα την καινουργια διυθευνση(Αγγλικη) μου ελεγε απο κατω Greece. Εκανα την χρεωση 1 λιρας στην καρτα και περιμενω τον κωδικο...
gavros10 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 τελικά τα 0.9 ευρω απο τις αποτυχημένες προσπάθειες τα επιστρέφουν... ειχα την αίσθηση οτι η πειραιώς δε χρεώνει (δε φαινεται ξεκαθαρα το λογιστικό στο ebanking) και εκανα 2 αποπειρες και χρεώθηκα 1.80 ανευ αποτελέσματος... ουτε λεφτα καταφερα να βάλω και έχασα κ 1.80... Με καρτα πειραιως τοσο μεγαλες πιθανοτητες εχει να μην δουλεψει το κολπο; Τα fees, αφαιρουνται απο το ποσο που ζηταμε οταν ειμαστε στο paypal, ή μετα οταν πληρωνουμε με την καρτα και τα περνει απο εκει κατευθειαν; Του τεστιν, αν κανω request 10 ευρω, θα μου βαλει 10ε και τα fees θα χρεωθουν κατευθειαν στην καρτα ή 9.31 με τα fees να εχουν αφαιρεθει απο αυτο το ποσο;
navouxodonosoras Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 παιδια εαν κανω το κολπακι για να γεμισω το balance με καρτα prepaid πειραιως παιζει να φαω ακυρο? παιζει ρολο και απο ποια τραπεζα θα ειναι η καρτα για να πετυχει? και αν πετυχει και υπαρχει Balance και κανω αγορα θα ολοκληρωθει σιγουρα η αγορα η και λεφτα στο balance να εχω παλι παιζει να μην ολοκληρωθει η αγορα? συγνωμη για τις τοσες ερωτησεις μαζι...
Irinaki23 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 παιδια εαν κανω το κολπακι για να γεμισω το balance με καρτα prepaid πειραιως παιζει να φαω ακυρο? παιζει ρολο και απο ποια τραπεζα θα ειναι η καρτα για να πετυχει? και αν πετυχει και υπαρχει Balance και κανω αγορα θα ολοκληρωθει σιγουρα η αγορα η και λεφτα στο balance να εχω παλι παιζει να μην ολοκληρωθει η αγορα? συγνωμη για τις τοσες ερωτησεις μαζι... Μόλις δοκίμασα και με prepaid mastercard Πειραιώς και δούλεψε Με καρτα πειραιως τοσο μεγαλες πιθανοτητες εχει να μην δουλεψει το κολπο; Τα fees, αφαιρουνται απο το ποσο που ζηταμε οταν ειμαστε στο paypal, ή μετα οταν πληρωνουμε με την καρτα και τα περνει απο εκει κατευθειαν; Του τεστιν, αν κανω request 10 ευρω, θα μου βαλει 10ε και τα fees θα χρεωθουν κατευθειαν στην καρτα ή 9.31 με τα fees να εχουν αφαιρεθει απο αυτο το ποσο; Όλες τις μέρες με πειραιως χρεωστικη visa έτρωγα άκυρο...μόνο με prepaid mastercard Πειραιώς τα κατάφερα 3
panagiotisspu Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 εγω εκανα δευτερο λογαριασμο στο paypal και σωθηκα,με την πρωτηφαση το ρεκουεστ μου ειχε δεσμευση ενα 5 ευρω περιπου..με ακυρες προσπαθειες ..νολις εκανα νεο ακουβτ ολα τα πηρα πισω και ειμαι κομπλε τωρα.. με ποια διδικασια στελνω απο τον ενα λογαριασμο στον αλλο στο paypal balance ..παταω send money και θελει παλι 2 ευρω να μου χρεωση ..ξερει καποιος τον τροπο???
navouxodonosoras Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 οποτε εαν εχω balance κανω χιλια τις εκατο αγορα κανονικα απο εξωτερικο? ρωταω μην βαλω χρηματα αδικα στο balance και μετα υπαρχει περιπτωση να μην ολοκληρωνεται η αγορα για καποιο λογο...
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Καλημέρα, μόλις έκανα και εγώ το "σύστημα" με το Request Money στο PayPal με χρεωστική από Παγκρητια Τράπεζα και όλα δούλεψαν σωστά! Στο δεύτερο λογαριασμό έβαλες την ίδια(με τον πρώτο λογαριασμό) χρεωστική της παγκρήτιας ή χρησημοποίησες άλλη κάρτα;
Composer Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 οποτε εαν εχω balance κανω χιλια τις εκατο αγορα κανονικα απο εξωτερικο? ρωταω μην βαλω χρηματα αδικα στο balance και μετα υπαρχει περιπτωση να μην ολοκληρωνεται η αγορα για καποιο λογο... 1000 τα εκατό όχι, γιατί έχουν αναφερθεί και περιπτώσεις, που ενώ υπήρχαν χρήματα στο balance, το paypal προσπαθούσε να τραβήξει χρήματα από την τράπεζα και η αγορά δε γινόταν! Μου είχε συμβεί και μένα αυτό αρκετές φορές στο παρελθόν/ 1
dimigar Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 εχω υπολοιπο (300 ευρω) στο balance που δε το χρειαζομαι , αν θελει καποιος να του στειλω καποιο ποσο ........ Η μεταφορά από PayPal balance σε PayPal balance έχει προμήθεια; Πως γίνεται η μεταφορά ποσών απο balance σε balance; (έχω έναν φίλο με άνω των €2000 σε balance!!!)
spartak1 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Με καρτα πειραιως τοσο μεγαλες πιθανοτητες εχει να μην δουλεψει το κολπο; Τα fees, αφαιρουνται απο το ποσο που ζηταμε οταν ειμαστε στο paypal, ή μετα οταν πληρωνουμε με την καρτα και τα περνει απο εκει κατευθειαν; Του τεστιν, αν κανω request 10 ευρω, θα μου βαλει 10ε και τα fees θα χρεωθουν κατευθειαν στην καρτα ή 9.31 με τα fees να εχουν αφαιρεθει απο αυτο το ποσο; Τα χρήματα αφαιρούνται πριν να κατατεθούν στο Balance σου. Τουτέστιν αν ζητησεις 10 ευρω θα μπουν λιγότερα στο balance, αλλά θα χρεωθείς 10 στην κάρτα 1
vaga1um3 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Πως γίνεται η μεταφορά ποσών απο balance σε balance; (έχω έναν φίλο με άνω των €2000 σε balance!!!) Με send money to friends γινεται η ολη διαδικασια! Τι πιο αυτονοητο!?!? 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα