SeXBOX Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 apostolosl, on 03 Sept 2015 - 5:34 PM, said: [Δικηγόρος του διαβόλου/ Mode on] To "φίλε" είναι συνήθης έκφραση για να απευθύνεις σε κάποιον άγνωστο το λόγο - δεν υπήρχε λόγος να το παρεξηγήσεις. Έχεις paypal από το 2001. E και λοιπόν? Ασφαλώς ό,τι θες θα λές, όμως κάποιος άλλος δικαιούται να αμφισβητεί αυτά που λες. Δε σου ζήτησε κανείς να διαβάσεις τα ποσταρίσματα οποιουδήποτε μέλους. Καλό απόγευμα και σε σένα. [Δικηγόρος του διαβόλου/ Mode off] Ψυχραιμία παιδιά. Δικαιώνομαι για μια ακόμα φορά και αυτό-μουτζονομαι γιατί ασχολήθηκα με θέμα άλλο εκτός από ένα συγκεκριμένο που ποστάρω και κάνουμε πλάκα όλοι. I will never post from out there never again. Υ.Γ. Μη με ρωτάτε με pm για τις διαδικασίες με την paypal εκτός του ότι δεν θέλω να ξανά ασχοληθώ με το παρόν θέμα είναι ότι είναι και χιλιο-υπομένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 http://www.naftemporiki.gr/finance/story/999069/erxontai-epta-allages-sta-capital-controls--ti-anakoinose-o-armodios-upourgos Να ελπίζουμε για το ν6? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mariosgx Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 fuck yeahhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I love you ThReSh μου έφτιαξες την μέρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 http://www.naftemporiki.gr/finance/story/999069/erxontai-epta-allages-sta-capital-controls--ti-anakoinose-o-armodios-upourgos Να ελπίζουμε για το ν6? Σιγα τον υπουργό, αυτοι ειναι ανδρείκελα των 20 ημερων, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Σιγα τον υπουργό, αυτοι ειναι ανδρείκελα των 20 ημερων, 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Εννοεί ότι εφόσον είναι "συμβασιούχος" υπουργός 3 εβδομάδων, δεν έχουν αντίκρυσμα οι δηλώσεις του. Άρα, θεωρώ, το έχει πιάσει το Point Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Η υπηρεσιακή κυβέρνηση μια χαρά περνάει ΠΝΠ οι οποίες μεταβάλουν τα CC, εξάλλου με τέτοιες μέχρι τώρα τα άλλαζαν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Η υπηρεσιακή κυβέρνηση μια χαρά περνάει ΠΝΠ οι οποίες μεταβάλουν τα CC, εξάλλου με τέτοιες μέχρι τώρα τα άλλαζαν... Δε χρειάζεται καν ΠΝΠ για κάποιες αλλαγές. Και μια απλή υπουργική απόφαση μπορεί να αρκει. Εκτιμω και εγω ότι θα υπάρχουν αλλαγές από βδομάδα. Είναι προφανές ότι οι περισσότερες θα αφορούν τις επιχειρήσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dr_giwrgos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα, έχω ένα θέμα με την κάρτα, τη διέγραψα απ'το λογαριασμό του paypal και στη συνέχεια πρόσθεσα την ίδια πάλι, δε μου ζήτησε confirm. Έβαλα ένα ποσό στο balance με τη μέθοδο του request money αλλά μόλις προσπαθήσω να παραγγείλω από ebay μου λέει πως δεν έχω επιβεβαιώσει την κάρτα μου αλλά δεν υπάρχει πουθενά τέτοια επιλογή. Το έχει αντιμετωπίσει κάποιος; Λογικά ανέβασες σε ευρώ και προσπαθείς να αγοράσεις σε άλλο νόμισμα. Οπότε η PayPal προσπαθεί να μετατρέψει σε άλλον νόμισμα και δεν φτάνουν τα χρήματα για την αγορά και την προμήθεια μετατροπής στο άλλο νόμισμα. Κάποιος είπε πως του έφαγε 4...€ για μετατροπή . Προτιμότερο θα ήταν να δηλώνεις primary νόμισμα ....αυτό που θα αγοράσεις. Δικιά μου γνώμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 http://www.naftemporiki.gr/finance/story/999069/erxontai-epta-allages-sta-capital-controls--ti-anakoinose-o-armodios-upourgos Να ελπίζουμε για το ν6? Το 6 μιλάει για κωδικοποίηση σε ενιαίο κείμενο και όχι για αλλαγές. Άλλωστε, αυτή την κωδικοποίηση τη διαβάζουμε στο δελτίο της ΕΕΤ. Λάθος, στην αρίθμηση. Πάντως, προσωπικά, δεν πιστεύω ότι μπορούν να χαλαρώσουν ουσιαστικά τα CC από την υπηρεσιακή κυβέρνηση. Εδώ δεν μπορούν να διορθώσουν το πρόβλημα με τον ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση, αν και λέγανε από τις πρώτες μέρες ότι θα εκδοθεί ΠΝΠ που θα τον καταργήσει !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Το 6 μιλάει για κωδικοποίηση σε ενιαίο κείμενο και όχι για αλλαγές. Άλλωστε, αυτή την κωδικοποίηση τη διαβάζουμε στο δελτίο της ΕΕΤ. Αυτό δεν είναι το 7? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Irinaki23 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Το 6 μιλάει για κωδικοποίηση σε ενιαίο κείμενο και όχι για αλλαγές. Άλλωστε, αυτή την κωδικοποίηση τη διαβάζουμε στο δελτίο της ΕΕΤ. 6. Χαλάρωση των περιορισμών στις διαδικτυακές συναλλαγές του εξωτερικού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chris96 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Ρε παιδιά να σας ρωτήσω κατι όταν μεταφέρεις λεφτά στο balance για πρώτη φορά και σου ζητά να περιμένεις 21 μέρες αυτές ειναι εργάσιμες η οχι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dolph Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Αγορά από Greenmangaming με cashcard Eurobank και προχώρησε κανονικά. Ίσως η Greenmangaming να έχει σύνδεση με Ελληνική τράπεζα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 6. Χαλάρωση των περιορισμών στις διαδικτυακές συναλλαγές του εξωτερικού. http://news.in.gr/economy/article/?aid=1500022935 Για να δουμε. Αυτοι ειναι ικανοι να επιτρεπουν συναλλαγες δικτυακες 'οτι να ναι', και να εξαιρουν ebay/paypal/amazon. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα