ramshi Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Μην κουραζεστε αδικα μου το επιβεβαιωσαν και απο το ebay λογω CC δεν λειτουργουν οι αγορες με πιστωτικες χρεωστικες καρτες προς το εξωτερικο, ηθελα να παραγγειλω ανταλλακτικο για το αυτοκινητο μου και παιδευομουνα 5 μερες μεχρι να καταλαβω τι γινοτανε!!!!!
talos_2002 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Το πρόβλημα των καρτών παρακάμφθηκε, αυτό άλλωστε λέμε στο νήμα εδώ και εβδομάδες. Όμως τώρα μας έκοψαν και την χρήση του balance!Γιατί; Αυτά είναι χρήματα στο εξωτερικό.
Zapard7 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Το πρόβλημα των καρτών παρακάμφθηκε, αυτό άλλωστε λέμε στο νήμα εδώ και εβδομάδες. Όμως τώρα μας έκοψαν και την χρήση του balance! Γιατί; Αυτά είναι χρήματα στο εξωτερικό. ΟΠΑ ΟΠΑ, μαλλον εχω χασει επισοδεια, τι εχει παιχτει;; δηλαδη αν βαλω λεφτα στο balance με το κολπο Request money παλι δε θα μπορω να κανω παραγγελεια;;Τουλαχιστον αμα τα βαλω στο balance θα μπορω μετα να τα γυρισω πισω στην καρτα ή εστω σε μια καρτα ;;
turbat0s Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Όμως τώρα μας έκοψαν και την χρήση του balance! Πού το λέει αυτό?
talos_2002 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δες την προηγούμενη σελίδα, από μήνυμα 4841 και μετά.
evelyna Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Το πρόβλημα των καρτών παρακάμφθηκε, αυτό άλλωστε λέμε στο νήμα εδώ και εβδομάδες. Όμως τώρα μας έκοψαν και την χρήση του balance! Γιατί; Αυτά είναι χρήματα στο εξωτερικό. Εγώ μια χαρά κάνω αγορές από το balance και σε διαφορετικά site
seranata Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Τι σχέση έχει το μήνυμα #4841 με το balance;
Irinaki23 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι, την 1η φορά 63 ευρώ με Visa prepaid Eurobank. την 2η φορά 50 ευρώ με την ίδια κάρτα. Ελπίζω να υπάρξει και 3η. Η κάρτα σου verified στο paypal ή όχι;
Zapard7 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω παντως εφτιαξα ΡΡ πριν μια βδομαδα,εκανα την καρτα confirm σημερα το πρωι (μου βγαζει κανονικα τωρα verified) και ειπα να κανω μια παραγγελια δοκιμαστικα απο sportsdirect και να πατησω να πληρωσει με ΡΡ και μου βγαζει το εξης προβλημα http://prntscr.com/8bpjb5Λαθος δικο μου, μαλλον δε το διατυπωσα σωστα, εγω αυτο που εννοω, ειναι οτι ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΜΕ REQUEST MONEY δοκιμασα να κανω παραγγελια, δηλαδη το balance μου ειναι 0(βασικα ειναι 3.00 απο οταν εκανα την καρτα confirm, γιατι πατησα να μου στειλουν 2ο κωδικο).Σαν να πηγα να κανω παραγγελια με PP πριν απο τα CC
billgr13 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδια εχει αγοράσει καποιος σημερα με το balance του?
turbat0s Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδια εχει αγοράσει καποιος σημερα με το balance του? Δοκίμασες και δε μπορείς?
Irinaki23 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδια εχει αγοράσει καποιος σημερα με το balance του? Ναι, έκανα 3 αγορές απο ebay
japetus Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Talos μην παραπληροφορείς... Αγοραπωλησίες γίνονται κανονικά από το balance. Αυτό που δεν γινόταν είναι η προσθήκη καρτών στο paypal, δώρο άδωρο βέβαια αφού λόγω cc πάλι δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν. 1
turbat0s Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Talos μην παραπληροφορείς... Αγοραπωλησίες γίνονται κανονικά από το balance. Να το διορθώσεις και δώ
danil0 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτο που μου την σπάει τελευταία ...είναι οι διαφημίσεις-προσφορές που μου στέλνει το ebay!!...καταντάει ειρωνία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα