nutrialex Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Με western union γίνονται αγορές απο aliexpress? OXI
basilhs223 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Γειά σας παιδιά.. θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση... για αρχή έχω paypal και ξέρω πως ακόμα δεν δουλεύει για την Ελλάδα και γνωρίζω ότι υπάρχει τρόπος παράκαμψης αλλά δεν το έχω και πολύ με αυτά και φοβάμαι να το κάνω μπορώ να αγοράσω με την χρεωστική μου από gearbest ή ούτε και τις κάρτες δέχονται??? Ευχαριστώ
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Τι ειναι ακριβώς η western union? Ίδρυμα πληρωμών.
SV3BEF Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Μια ερώτηση έχω, με τη γνωστή μέθοδο έχω φορτώσει απο προπληρωμένη Eurobank 63,00 ευρώ στο PayPal Balance τα οποία δείχνουν να είναι διαθέσιμα. Θέλω να στείλω χρήματα σε έναν φίλο-έμπορο στη Γερμανία (εμπιστοσύνη υπάρχει, η συναλλαγή έχει γίνει άλλες δύο φορές προ CC) ο οποίος δουλεύει ως εξής. Ολοκληρώνεις την παραγγελία μέσω eshop και μόλις καταχωρηθεί σου στέλνει ένα pdf invoice στο οποίο συμπεριλαμβάνεται το συνολικό ποσό μαζί με τα μεταφορικά. Τότε πας στο PayPal στο send money και αφού βάλεις το πιστοποιημένο email του του στέλνεις τα χρήματα. Το ποσό είναι ήδη στο Balance. Θα μπορέσουν να σταλούν τα χρήματα? Με ποιά επιλογή? I'm paying for goods or services ή I'm sending money to family or friends ? Ευχαριστώ για τυχόν απάντηση,
basilhs223 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Γειά σας παιδιά.. θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση... για αρχή έχω paypal και ξέρω πως ακόμα δεν δουλεύει για την Ελλάδα και γνωρίζω ότι υπάρχει τρόπος παράκαμψης αλλά δεν το έχω και πολύ με αυτά και φοβάμαι να το κάνω μπορώ να αγοράσω με την χρεωστική μου από gearbest ή ούτε και τις κάρτες δέχονται??? Ευχαριστώ Κανένας ρε παίδες????
stroumfita2 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Moneysafe στο μινιμαρκετ Ρενε Πυω 26, Νεος Κοσμος. Όσοι προλαβετεεεεεε. Τι ημερομηνία λήξης είχε η δικιά σας, όσοι πήρατε; από εκεί την πήρα και εγώ , πήρα και κουπόνι και έκανα χθες το βράδυ αγορά από aliexpress κανονικά , ημερομηνία λήξης 2017 η δικιά σου?
spartak1 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Γειά σας παιδιά.. θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση... για αρχή έχω paypal και ξέρω πως ακόμα δεν δουλεύει για την Ελλάδα και γνωρίζω ότι υπάρχει τρόπος παράκαμψης αλλά δεν το έχω και πολύ με αυτά και φοβάμαι να το κάνω μπορώ να αγοράσω με την χρεωστική μου από gearbest ή ούτε και τις κάρτες δέχονται??? Ευχαριστώ Θα πρέπει να δοκιμάσεις να δεις αν γίνεται η αγορά απευθείας χωρις paypal. Τι ακριβως είναι αυτό που σε εμποδίζει από το να δοκιμάσεις; Μόλις δοκιμάσεις μπορείς, αν θες, να ενημερώσεις για το αποτέλεσμα
NikosKallithea Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Κανένας ρε παίδες???? Δεν μπορεις να αγορασεις με καρτα ή ειναι πολυ δύσκολο, προσπάθησε λοιπον, δεν εχεις αλλη επιλογη
conqueror06 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Την προηγούμενη βδομάδα καποιο site έγραψε ότι 'επικοινωνησε με paysafecard' και του είπαν ότι την επόμενη βδομάδα (δηλαδη αυτη που τελειώνει τωρα) θα επανελθει. Το αμφισβήτησα ότι θα γίνει. Δεν έχει αλλάξει κάτι ουσιαστικο στα cc έτσι ώστε να επιστρέψει. Αρα μην περιμένεις να επιστρέψει σύντομα Σωστά, αυτό είχα διαβάσει και εγώ αλλά φτάσαμε Παρασκευή και η είδηση δυστυχώς αποδείχθηκε ότι ήταν μούφα.
skatopaido Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 για να βγαλεις την moneysafe σε φυσικο μαγαζι ,πληρωνεις?
spartak1 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 για να βγαλεις την moneysafe σε φυσικο μαγαζι ,πληρωνεις? Ναι. 7,95 ευρω 1
skatopaido Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Ναι. 7,95 ευρω Οκ ευχαριστω πολυ.να φανταστω δεν πιστωνει καποιο υπολοιπο ετσι?δινεις 8ε δηλαδη μονο για την πλαστικη καρτα
spartak1 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Οκ ευχαριστω πολυ.να φανταστω δεν πιστωνει καποιο υπολοιπο ετσι?δινεις 8ε δηλαδη μονο για την πλαστικη καρτα ετσι ακριβως
Silverage Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Έκανα αίτηση στην Τράπεζα Κύπρου για άνοιγμα λογαριασμού και τη δεχτήκανε. Όμως λένε να μου βγάλουν κάρτα visa electron η οποία δεν μου κάνει καθώς μερικά site που αγοράζω δεν την δέχονται. Οι απλές visa/mastercard που έχει, μπορούνε να χρησιμοποιηθούνε για αγορές απο το internet, ξέρει κανένας; Τους έστειλα βέβαια email που τους ρωτάω αλλά θα απαντήσουν απο Δευτέρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα