PanosDanis Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Καλησπερα παιδια. Κοιταξα διασπαρτα το τοπικ αλλα δεν. Θελω να συνδεσω την προπληρωμενη μου με την paypal και οταν βαζω τον αριθμο IBAN μ βγαζει το ιδιο μυνημα You cannot add a bank at this time.. Θελω να παραγγειλω απλα απο εσωτερικο γιατι σε συγκριση με αλλα μαγαζια εκεινος τα χει φθηνοτερα οποτε δε τιθεται θεμα για εξωτερικο. Γενικοτερα ομως εχουν μπλοκαρει τις συνδεσεις καρτων στο paypal? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Καλησπερα....νομιζω οτι με το ΦΕΚ απο βδομαδα ισως μπορουμε να στειλουμε τραπεζικο εμβασμα σε paypal και skrill.Μηπως επανερθει κ το add money instantly μεσω Eurobank. Με άλλη απόφαση της επιτροπής που δημοσιεύεται στο ίδιο ΦΕΚ, ορίζεται ως όριο τα 500 ευρώ ανά μήνα για τη μεταφορά χρημάτων από φυσικά πρόσωπα αλλά και μέγιστο όριο 40 εκατ. ευρώ ανά μήνα το οποίο δεν θα πρέπει να υπερβαίνουν τα ιδρύματα πληρωμών μέσω των οποίων θα γίνεται η μεταφορά. Το πώς κατανέμεται το ποσό των 40 εκατ. ευρώ μεταξύ των ιδρυμάτων πληρωμών, καθορίζεται επίσης στο σχετικό ΦΕΚ. Νομίζω ξέρεις καλά ότι δεν αφορά τις τράπζες αρα πως θα επιστρεψει το add money Μέσω eurobank? Προφανώς δε μπορεί. Εμβασμα θα μπορείς να στείλεις απο βδομάδα το θέμα είναι και πόσο θα κοστίζει..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedDeaDGr Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 πάντως πριν 1 εβδομάδα το hostgator τράβηξε κανονικά τα λεφτά από την κάρτα μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pimado Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 τώρα με τις εκλογες... δεν γινεται να ασκήσουμε καποια πίεση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vanmoschop Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Με μουφα account δεν κανεις αγορες...κανε refund να πανε τα λεφτα πισω στη καρτα σου και μετα κανε το request οπως εχει γραφτει τοσες πολλες φορες εδω μεσα...δεν θελεις δευτερο paypal account για φορτωσεις το paypal balance...απλα τα λεφτα απ το refund θα κανουν 2-3 μερες να μπουν στην καρτα συν οτι θα χασεις καποια λιγα ευρω απο προμηθειες Πάτησα refund και περιμένω να μπούν πίσω τα χρήματα όπως λες. Σε ευχαριστω πολύ για την απάντηση. Ύστερα θα κάνω request money το ποσό αλλά από ποιον PP account? Μάλλον κατι δεν εχω καταλάβει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 πάντως πριν 1 εβδομάδα το hostgator τράβηξε κανονικά τα λεφτά από την κάρτα μου Αυτο ανήκει στις επιτρεπόμενες συναλλαγες. Δεν είναι περίεργο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paroikos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Έκανα εχτές παραγγελία από aliexpress...Με ποιον τρόπο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rateLess Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Πάτησα refund και περιμένω να μπούν πίσω τα χρήματα όπως λες. Σε ευχαριστω πολύ για την απάντηση. Ύστερα θα κάνω request money το ποσό αλλά από ποιον PP account? Μάλλον κατι δεν εχω καταλάβει! Ας υποθέσουμε ότι εσύ έχεις πρόσβαση σε 2 διαφορετικά e-mail accounts: - Το [email protected] που χρησιμοποιείς για να συνδεθείς στο PayPal - Και το [email protected] που δεν έχει λογαριασμό στο PayPal. Κάνεις log in στο PayPal με το email1 και επιλέγεις τη καρτέλα "Request Money" μετά τις "My Account" & "Send Money". Κάνεις κλικ στο κουμπί "Request Money" (αυτό με το $ πάνω στη σακούλα). Στο "recipient's e-mail address" συμπληρώνεις "[email protected]". Θυμήσου: το email2 ΔΕΝ χρησιμοποιείται σε κανέναν PayPal λογαριασμό. Συμπληρώνεις το ποσό που θέλεις να μεταφέρεις και σε ποιο νόμισμα. Να ξέρεις ότι το PayPal θα σε χρεώσει προμήθεια 0.034 * ποσό μεταφοράς + 0.35. Αν π.χ. γράψεις €100 για μεταφορά θα κρατηθεί προμήθεια €(0.034 * 100 + 0.35) = €3.75. Επομένως, το ποσό στο balance σου θα αυξηθεί κατά €(100 - 3.75) = €96.25. Στο "Request payment for:" επιλέγεις ανάμεσα σε "Goods" (αγαθά) και "Services" (υπηρεσίες). Εγώ θα πρότεινα τα "Goods" γιατί αυτό έχω δοκιμάσει και δούλεψε. Κάνεις κλικ στο "Continue" και ξανά στο "Continue". Κάνε log out από το PayPal. Θα σου έρθει email στο email2. Το ανοίγεις. Κάνεις κλικ στο "Pay Now". Κάνεις κλικ στο "Pay with credit or debit card", ΟΧΙ στο "Log in with PayPal". Συμπληρώνεις τα στοιχεία σου και τα στοιχεία της κάρτας σου, βάζεις ως email to email2 και κάνεις κλικ στο "Continue" και στο "Pay Now" (ή κάτι παρεμφερές). Αν πετύχει, μπορεί να σου ζητηθεί να ανοίξει νέο λογαριασμό PayPal με το email2. ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. Να γνωρίζεις ότι ενδέχεται να απορρίψει τη πληρωμή. Πολλοί λένε εδώ ότι ακόμη και έτσι μετά από μερικές προσπάθειες η συναλλαγή πετυχαίνει. Καλή σου τύχη! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dr_giwrgos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Καλημερα μαγκες.... σχετικα με το κολπακι του request money το goods που διαλέγεις μπορεί να στα βάλει στον λογαριασμο σου μετα απο 21 μερες, ΕΑΝ βάλω σαν "friends & family" θα πετύχει και δε θα έχω τέτοιο θέμα καθώς δωρίζω λεφτά έτσι? Ευχαριστω Και εγώ την ίδια απορία έχω. Ανέβασα χρήματα σε νέο λογαριασμό με την μέθοδο request αλλά τα χρήματα δεσμεύτηκαν για 21 μέρες στο pending balance (Κατα 99% θυμάμαι πως έβαλα for goods) Κάπου ένας χρήστης γράφει πως ανέβασε σε νεό λογαριασμό χρήματα και δεν του τα δέσμευσε για 21 μέρες sto pending blance. Εννοείτε πως στο σημείο Pay Now πλήρωσα με άσχετη κάρτα και όχι μέσω άλλου Pay Pal που έχω ήδη με δηλωμένη κάρτα και έκανα αγορές πρίν τα capital control. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warewolf Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Ας υποθέσουμε ότι εσύ έχεις πρόσβαση σε 2 διαφορετικά e-mail accounts: - Το [email protected] που χρησιμοποιείς για να συνδεθείς στο PayPal - Και το [email protected] που δεν έχει λογαριασμό στο PayPal. Κάνεις log in στο PayPal με το email1 και επιλέγεις τη καρτέλα "Request Money" μετά τις "My Account" & "Send Money". Κάνεις κλικ στο κουμπί "Request Money" (αυτό με το $ πάνω στη σακούλα). Στο "recipient's e-mail address" συμπληρώνεις "[email protected]". Θυμήσου: το email2 ΔΕΝ χρησιμοποιείται σε κανέναν PayPal λογαριασμό. Συμπληρώνεις το ποσό που θέλεις να μεταφέρεις και σε ποιο νόμισμα. Να ξέρεις ότι το PayPal θα σε χρεώσει προμήθεια 0.034 * ποσό μεταφοράς + 0.35. Αν π.χ. γράψεις €100 για μεταφορά θα κρατηθεί προμήθεια €(0.034 * 100 + 0.35) = €3.75. Επομένως, το ποσό στο balance σου θα αυξηθεί κατά €(100 - 3.75) = €96.25. Στο "Request payment for:" επιλέγεις ανάμεσα σε "Goods" (αγαθά) και "Services" (υπηρεσίες). Εγώ θα πρότεινα τα "Goods" γιατί αυτό έχω δοκιμάσει και δούλεψε. Κάνεις κλικ στο "Continue" και ξανά στο "Continue". Κάνε log out από το PayPal. Θα σου έρθει email στο email2. Το ανοίγεις. Κάνεις κλικ στο "Pay Now". Κάνεις κλικ στο "Pay with credit or debit card", ΟΧΙ στο "Log in with PayPal". Συμπληρώνεις τα στοιχεία σου και τα στοιχεία της κάρτας σου, βάζεις ως email to email2 και κάνεις κλικ στο "Continue" και στο "Pay Now" (ή κάτι παρεμφερές). Αν πετύχει, μπορεί να σου ζητηθεί να ανοίξει νέο λογαριασμό PayPal με το email2. ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. Να γνωρίζεις ότι ενδέχεται να απορρίψει τη πληρωμή. Πολλοί λένε εδώ ότι ακόμη και έτσι μετά από μερικές προσπάθειες η συναλλαγή πετυχαίνει. Καλή σου τύχη! Μια αποσαφηνιση μονο: Στο λογαριασμο paypal με το mail1@ του παραδειγματος, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να εχει συνδεθει και καποια καρτα. ? (αφου ετσι κι αλλιως τα χρηματα θα πανε στο balance του λογαριασμου) Ρωτω γιατι θα κανω εναν νεο λογαριασμο και θελω να ξερω ΑΝ χρειαζεται να εχω συνδεσει και καποια καρτα πρωτα, πριν ακολουθηθει η διαδικασια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Όχι. Δεν υπολογίζεται ως έμβασμα στο εξωτερικό. Εφόσον κάνεις Request Money και επιλέγεις ανάμεσα σε Goods και Services, η PayPal και η τράπεζα θεωρούν τη μεταφορά χρημάτων ως πληρωμή για κάποιο αγαθό ή υπηρεσία και όχι ως μεταφορά κεφαλαίων. Προσπαθω να το καταλαβω αυτο που λες. Επειδη ειναι η ουσια του τροπου με την οποια την παλευουμε. Πως λογιζεται αυτη η διαδικασια; Θα θελα μια μικρη εξηγηση-αναλυση με απλα λογια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Michaels_V2 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Καλησπερα εχω προπληρωμενη καρτα της πειραιως(ειναι συνδεδεμενη με Paypal)εχω μεσα ενα χρηματικο ποσο των 36 ευρω και θελω να προσθεσω και αλλα για να κανω αγορα απο ξενο σαιτ μαλλον απο αυτο http://fish.aquaristic.net/index.php?lang=1&cl=start οπου τα εξοδα αποστολης και τροπος πληρωμης τα λεει εδω http://fish.aquaristic.net/en/Shipping-cost-to-Greece/ Η ερωτηση μου ειναι θα μπορεσω να κανω την αγορα μεσω του τροπου credit card η δεν θα γινεται και θα μεινουν και τα λεφτα που θα βαλω μεσα στην καρτα γιατι με τα cc δεν μπορω να κανω αναληψη αφου δεν εχω λογαριασμο στην πειραιως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rateLess Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Μια αποσαφηνιση μονο: Στο λογαριασμο paypal με το mail1@ του παραδειγματος, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να εχει συνδεθει και καποια καρτα. ? (αφου ετσι κι αλλιως τα χρηματα θα πανε στο balance του λογαριασμου) Ρωτω γιατι θα κανω εναν νεο λογαριασμο και θελω να ξερω ΑΝ χρειαζεται να εχω συνδεσει και καποια καρτα πρωτα, πριν ακολουθηθει η διαδικασια. Δεν έχω ιδέα. Ο δικός μου λογαριασμός έχει συνδεδεμένη κάρτα από πριν τεθούν σε ισχύ τα capital controls και δούλεψε. Δεν γνωρίζω αν πρέπει να έχεις συνδεδεμένη κάρτα για να μεταφέρεις χρήματα ή και να κάνεις πληρωμές από το balance. Συνίσταται ωστόσο να χρησιμοποιήσεις κάρτα που δεν έχει συνδεθεί με PayPal λογαριασμό. Προσπαθω να το καταλαβω αυτο που λες. Επειδη ειναι η ουσια του τροπου με την οποια την παλευουμε. Πως λογιζεται αυτη η διαδικασια; Θα θελα μια μικρη εξηγηση-αναλυση με απλα λογια. As far as I'm concerned: - Αν κάνεις μεταφορά χρημάτων μέσω τραπεζικών λογαριασμών κατόπιν εντολής σου στην τράπεζα, είτε σε δικό σου είτε σε λογαριασμό τρίτου, δεν έχει σημασία αν οι λογαριασμοί είναι σε διαφορετικές τράπεζες, δεν έχει σημασία αν μεταφέρεις χρήματα ως αγορά προϊόντος ή υπηρεσίας, υπολογίζεται ως έμβασμα. - Αν πληρώνεις με τη χρήση καρτών (πιστωτικών, χρεωστικών, προπληρωμένων) αυτό υπολογίζεται ως πληρωμή αγαθών. Με άλλα λόγια, αν πληρώσεις από IBAN σε IBAN, έμβασμα. Αν πληρώσεις από κάρτα, απλή πληρωμή. Σκέψου το ως εξής: Η πληρωμή με κάρτα στο Internet δεν διαφέρει σχεδόν ή καθόλου από πληρωμή με κάρτα στα supermarkets και σε άλλα φυσικά καταστήματα όπου μπαίνεις μέσα και ψωνίζεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dr_giwrgos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Ας υποθέσουμε ότι εσύ έχεις πρόσβαση σε 2 διαφορετικά e-mail accounts: - Το [email protected] που χρησιμοποιείς για να συνδεθείς στο PayPal - Και το [email protected] που δεν έχει λογαριασμό στο PayPal. Κάνεις log in στο PayPal με το email1 και επιλέγεις τη καρτέλα "Request Money" μετά τις "My Account" & "Send Money". Κάνεις κλικ στο κουμπί "Request Money" (αυτό με το $ πάνω στη σακούλα). Στο "recipient's e-mail address" συμπληρώνεις "[email protected]". Θυμήσου: το email2 ΔΕΝ χρησιμοποιείται σε κανέναν PayPal λογαριασμό. Συμπληρώνεις το ποσό που θέλεις να μεταφέρεις και σε ποιο νόμισμα. Να ξέρεις ότι το PayPal θα σε χρεώσει προμήθεια 0.034 * ποσό μεταφοράς + 0.35. Αν π.χ. γράψεις €100 για μεταφορά θα κρατηθεί προμήθεια €(0.034 * 100 + 0.35) = €3.75. Επομένως, το ποσό στο balance σου θα αυξηθεί κατά €(100 - 3.75) = €96.25. Στο "Request payment for:" επιλέγεις ανάμεσα σε "Goods" (αγαθά) και "Services" (υπηρεσίες). Εγώ θα πρότεινα τα "Goods" γιατί αυτό έχω δοκιμάσει και δούλεψε. Κάνεις κλικ στο "Continue" και ξανά στο "Continue". Κάνε log out από το PayPal. Θα σου έρθει email στο email2. Το ανοίγεις. Κάνεις κλικ στο "Pay Now". Κάνεις κλικ στο "Pay with credit or debit card", ΟΧΙ στο "Log in with PayPal". Συμπληρώνεις τα στοιχεία σου και τα στοιχεία της κάρτας σου, βάζεις ως email to email2 και κάνεις κλικ στο "Continue" και στο "Pay Now" (ή κάτι παρεμφερές). Αν πετύχει, μπορεί να σου ζητηθεί να ανοίξει νέο λογαριασμό PayPal με το email2. ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. Να γνωρίζεις ότι ενδέχεται να απορρίψει τη πληρωμή. Πολλοί λένε εδώ ότι ακόμη και έτσι μετά από μερικές προσπάθειες η συναλλαγή πετυχαίνει. Καλή σου τύχη! Μια διευκρίνηση ακόμη.... Στο παλιό Pay Pal εάν έχεις δηλωμένη κάρτα που μάλιστα δεν "δουλεύει" σε request (για μένα είναι η Alpha Visa Enter Debit) ας πούμε οτι ανεβάζω χρήματα απο άλλη κάρτα american express Alpha.....τότε με βάση κάποιες αναφορές θα προσπαθώ να αγοράσω αγαθά ενώ θα υπάρχουν χρήματα στο balance και τότε θα μου αναφέρει πως πρεπει να κάνω confirm την κάρτα. Ενώ αυτή είναι ήδη verified. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Founinis Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Με western union γίνονται αγορές απο aliexpress? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα