gkagg Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα παιδιά το κολπο με το paypal Ορίστε; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα παιδιά το κολπο με το paypal ναι; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Elias87GR Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Galaxy TAB II μουσειακό κομμάτι όπως καταλαβαίνετε... Ενώ έγραφα πόσταρε... Τεσπα το διόρθωσα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkagg Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Galaxy TAB II μουσειακό κομμάτι όπως καταλαβαίνετε... Ενώ έγραφα πόσταρε... Τεσπα το διόρθωσα... Χαχαχα Ωραίος!! Όσον αφορά το ερώτημά σου μια δοκιμή θα σε πείσει. Θα δεις και τι error (σε περίπτωση που δεν πάει κάτι καλά) θα σου βγάλει για να το συζητήσουμε πάλι εδώ όλοι μαζί!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Επίσης ξέρει κανείς τι γίνεται με την paysafecard? Την προηγούμενη βδομάδα καποιο site έγραψε ότι 'επικοινωνησε με paysafecard' και του είπαν ότι την επόμενη βδομάδα (δηλαδη αυτη που τελειώνει τωρα) θα επανελθει. Το αμφισβήτησα ότι θα γίνει. Δεν έχει αλλάξει κάτι ουσιαστικο στα cc έτσι ώστε να επιστρέψει. Αρα μην περιμένεις να επιστρέψει σύντομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimchlin Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Καλησπερα....νομιζω οτι με το ΦΕΚ απο βδομαδα ισως μπορουμε να στειλουμε τραπεζικο εμβασμα σε paypal και skrill.Μηπως επανερθει κ το add money instantly μεσω Eurobank. Με άλλη απόφαση της επιτροπής που δημοσιεύεται στο ίδιο ΦΕΚ, ορίζεται ως όριο τα 500 ευρώ ανά μήνα για τη μεταφορά χρημάτων από φυσικά πρόσωπα αλλά και μέγιστο όριο 40 εκατ. ευρώ ανά μήνα το οποίο δεν θα πρέπει να υπερβαίνουν τα ιδρύματα πληρωμών μέσω των οποίων θα γίνεται η μεταφορά. Το πώς κατανέμεται το ποσό των 40 εκατ. ευρώ μεταξύ των ιδρυμάτων πληρωμών, καθορίζεται επίσης στο σχετικό ΦΕΚ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Καλησπερα....νομιζω οτι με το ΦΕΚ απο βδομαδα ισως μπορουμε να στειλουμε τραπεζικο εμβασμα σε paypal και skrill.Μηπως επανερθει κ το add money instantly μεσω Eurobank. Με άλλη απόφαση της επιτροπής που δημοσιεύεται στο ίδιο ΦΕΚ, ορίζεται ως όριο τα 500 ευρώ ανά μήνα για τη μεταφορά χρημάτων από φυσικά πρόσωπα αλλά και μέγιστο όριο 40 εκατ. ευρώ ανά μήνα το οποίο δεν θα πρέπει να υπερβαίνουν τα ιδρύματα πληρωμών μέσω των οποίων θα γίνεται η μεταφορά. Το πώς κατανέμεται το ποσό των 40 εκατ. ευρώ μεταξύ των ιδρυμάτων πληρωμών, καθορίζεται επίσης στο σχετικό ΦΕΚ. Τα ιδρύματα πληρωμων δεν είναι οι τράπεζες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vanmoschop Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Παιδιά καλησπέρα κι απο μένα! Θα ήθελα παρακαλώ πολύ την βοήθειά σας γιατι προσπαθώ εδω και 10 μερες να πληρωσω μέσω Paypal για αγορά κινητού απο site Κίνας αλλά τζίφος. Στον βασικό μου Paypal Account έχω συνδέσει την Mastercard της Εθνικής, την έχω κάνει verified (μου κράτησε το γνωστό 1,50 ευρώ). Ύστερα έφτιαξα δεύτερο PP account χωρίς συνδεδεμένη τραπεζική κάρτα, με διαφορετικό email προφανώς, από τον οποίο έκανα Request Money στον πρώτο λογαριασμό ποσο 150 ευρώ. Έγινε η μεταφορά των χρημάτων κανονικά και όταν πάω να κάνω payment with my Paypal Account στο site με τον δευτερο PP account στον οποίο υπάρχει πια το ποσό μου βγάζει μήνυμα "Add a new debit or credit card", όπου μου ζητάει να προσθέσω τραπεζική κάρτα χωρις να καταλαβαίνω γιατι ενώ υπάρχουν τα χρήματα στον λογαριασμό.ΠΑΡΑΚΑΛΩ βοηθήστε, εκτιμώ κάθε απάντηση και ευχαριστώ προκαταβολικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimchlin Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Τα ιδρύματα πληρωμων δεν είναι οι τράπεζες. ΑΡΓΩ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΙΔΡΥΜΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ Α.Ε. 8.000.000 WORLDBRIGDE – ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ Α.Ε 7.100.000 KMT ΙΔΡΥΜΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ Α.Ε. 4.800.000 ACCESS PAYMENT SERVICES ΙΔΡΥΜΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΑΕ 4.700.000 ΙΝΤΕΛ ΕΞΠΡΕΣ ΙΔΡΥΜΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ Α.Ε. 3.500.000 UNISTREAM GREECE A.E. 750.000 INTERNATIONAL EXPRESS REMITTANCE ΙΔΡΥΜΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ Α.Ε 600.000 ΣΙ ΜΠΙ ΕΝ ΕΛΛΑΣ ΙΔΡΥΜΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ Α.Ε. 450.000 ΜΑΝΙ ΓΚΛΟΜΠ ΙΔΡΥΜΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ Α.Ε. 400.000 NBL ΜΟΝΕΥ TRANSFER ΙΔΡΥΜΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ Α.Ε. 300.000 Παιδιά καλησπέρα κι απο μένα! Θα ήθελα παρακαλώ πολύ την βοήθειά σας γιατι προσπαθώ εδω και 10 μερες να πληρωσω μέσω Paypal για αγορά κινητού απο site Κίνας αλλά τζίφος. Στον βασικό μου Paypal Account έχω συνδέσει την Mastercard της Εθνικής, την έχω κάνει verified (μου κράτησε το γνωστό 1,50 ευρώ). Ύστερα έφτιαξα δεύτερο PP account χωρίς συνδεδεμένη τραπεζική κάρτα, με διαφορετικό email προφανώς, από τον οποίο έκανα Request Money στον πρώτο λογαριασμό ποσο 150 ευρώ. Έγινε η μεταφορά των χρημάτων κανονικά και όταν πάω να κάνω payment with my Paypal Account στο site με τον δευτερο PP account στον οποίο υπάρχει πια το ποσό μου βγάζει μήνυμα "Add a new debit or credit card", όπου μου ζητάει να προσθέσω τραπεζική κάρτα χωρις να καταλαβαίνω γιατι ενώ υπάρχουν τα χρήματα στον λογαριασμό. ΠΑΡΑΚΑΛΩ βοηθήστε, εκτιμώ κάθε απάντηση και ευχαριστώ προκαταβολικά. Εκανες το αναποδο; Εβαλες λεφτα στο μουφα account; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lambros Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 “Χαλαρώνουν” τα capital controls | Δείτε τις αλλαγές http://www.zarpanews.gr/%CF%87%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CF%81%CF%8E%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%B1-capital-controls-%CE%B4%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%AD%CF%82/ http://www.naftemporiki.gr/finance/story/996576/xalaronoun-ki-allo-ta-capital-controls--ti-allazei Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vanmoschop Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 ΑΡΓΩ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΙΔΡΥΜΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ Α.Ε. 8.000.000 WORLDBRIGDE – ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ Α.Ε 7.100.000 KMT ΙΔΡΥΜΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ Α.Ε. 4.800.000 ACCESS PAYMENT SERVICES ΙΔΡΥΜΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΑΕ 4.700.000 ΙΝΤΕΛ ΕΞΠΡΕΣ ΙΔΡΥΜΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ Α.Ε. 3.500.000 UNISTREAM GREECE A.E. 750.000 INTERNATIONAL EXPRESS REMITTANCE ΙΔΡΥΜΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ Α.Ε 600.000 ΣΙ ΜΠΙ ΕΝ ΕΛΛΑΣ ΙΔΡΥΜΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ Α.Ε. 450.000 ΜΑΝΙ ΓΚΛΟΜΠ ΙΔΡΥΜΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ Α.Ε. 400.000 NBL ΜΟΝΕΥ TRANSFER ΙΔΡΥΜΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ Α.Ε. 300.000 Εκανες το αναποδο; Εβαλες λεφτα στο μουφα account; Μετέφερα λεφτα από το account που εχω συνδεδεμενη καρτα, στο account που ΔΕΝ εχω συνδεδεμενη καρτα. Το πρωτο account ετσι κι αλλίως δεν μ αφηνει να κάνω payment λόγω cc! Any ideas? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pimado Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Έκανα εχτές παραγγελία από aliexpress... με ποιον τρόπο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimchlin Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Μετέφερα λεφτα από το account που εχω συνδεδεμενη καρτα, στο account που ΔΕΝ εχω συνδεδεμενη καρτα. Το πρωτο account ετσι κι αλλίως δεν μ αφηνει να κάνω payment λόγω cc! Any ideas? Με μουφα account δεν κανεις αγορες...κανε refund να πανε τα λεφτα πισω στη καρτα σου και μετα κανε το request οπως εχει γραφτει τοσες πολλες φορες εδω μεσα...δεν θελεις δευτερο paypal account για φορτωσεις το paypal balance...απλα τα λεφτα απ το refund θα κανουν 2-3 μερες να μπουν στην καρτα συν οτι θα χασεις καποια λιγα ευρω απο προμηθειες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 με ποιον τρόπο; Μάλλον με Moneysafecard... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeXBOX Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Παιδιά καλησπέρα κι απο μένα! Θα ήθελα παρακαλώ πολύ την βοήθειά σας γιατι προσπαθώ εδω και 10 μερες να πληρωσω μέσω Paypal για αγορά κινητού απο site Κίνας αλλά τζίφος. Στον βασικό μου Paypal Account έχω συνδέσει την Mastercard της Εθνικής, την έχω κάνει verified (μου κράτησε το γνωστό 1,50 ευρώ). Ύστερα έφτιαξα δεύτερο PP account χωρίς συνδεδεμένη τραπεζική κάρτα, με διαφορετικό email προφανώς, από τον οποίο έκανα Request Money στον πρώτο λογαριασμό ποσο 150 ευρώ. Έγινε η μεταφορά των χρημάτων κανονικά και όταν πάω να κάνω payment with my Paypal Account στο site με τον δευτερο PP account στον οποίο υπάρχει πια το ποσό μου βγάζει μήνυμα "Add a new debit or credit card", όπου μου ζητάει να προσθέσω τραπεζική κάρτα χωρις να καταλαβαίνω γιατι ενώ υπάρχουν τα χρήματα στον λογαριασμό. ΠΑΡΑΚΑΛΩ βοηθήστε, εκτιμώ κάθε απάντηση και ευχαριστώ προκαταβολικά. Κανε request στο νόμισμα που είναι τα χρήματα και βάλε και 1-2 λιγότερα ευρώ ή δολάρια γιατί θα στα ζητάει σαν fee και δεν θα σου φτάνουν μάλλον. Αυτοί είναι οι κύριοι λόγοι που ίσως σου ζητάει κάρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα