Προς το περιεχόμενο

Capital controls, paypal, ebay, αγορές εξωτερικού

mentoras99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Λοιπόν λοιπόν εεεεε έχω prepaid της Πειραιώς.....είπα να κάνω και εγώ αυτό το "κολπάκι" με το pp xaxaxa.....όλα κομπλέ όταν πατάω για να γίνει όμως η πληρωμή δλδ ολόκληρη, μου λέει ότι η κάρτα είναι κάτι απο το διαχειριστή (δεν θυμάμαι ακριβώς τι, πάντως λόγο c.c).Άντε είπα είναι μεσημέρι.....έλα μωρέ απόγευμα είναι....σιγά δεν έχει βραδιάσει ακόμα μετά της 12....δοκίμασα και 3 και 4 τα ξημερώματα και τίποτα, δεν ξέρω αν φταίει η κάρτα αλλά δεν μπορώ να κάνω τον βρικόλακα χααχαχ+++μου έφαγε 10 ευρώ απο της δοκιμές και λεφτά πουθενά στο pp(αυτά θα μπουν πίσω απο μόνα τους ηηη πέταξαν;)

Μυρισα και εγώ τα νύχια μου αλλά μου είπαν είναι κάτι απο το διαχειριστή (δεν θυμάμαι ακριβώς τί πάντως λόγω c.c.). Άντε είπα είναι μεσημέρι.....έλα μωρέ απόγευμα είναι....σιγά δεν έχει βραδιάσει ακόμα μετά τις 12....δοκίμασα και 3 και 4 τα ξημερώματα και τίποτα, ακόμα δεν μου λένε τί μήνυμα σου έβγαλε.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

με τη moneysafe γίνονται κανονικά αγορές απο το ebay?

Χτες  έκανα συναλλαγή με  αγγλικό άμαζον , μου έχει κρατήσει μια λίρα  αλλά δεν έχει δεσμεύσει πλήρως το ποσό.

Ελπίζω να μη κολλήσει η διαδικασία.  Εφόσον έγινε το πρώτο βήμα λογικά θα προχωρήσει. Λογικά  πάντα , με το eBay  θα είσαι σε θέση να παραγγείλεις κανονικά.

Χτες  έκανα συναλλαγή με  αγγλικό άμαζον , μου έχει κρατήσει μια λίρα  αλλά δεν έχει δεσμεύσει πλήρως το ποσό.

Ελπίζω να μη κολλήσει η διαδικασία.  Εφόσον έγινε το πρώτο βήμα λογικά θα προχωρήσει. Λογικά  πάντα , με το eBay  θα είσαι σε θέση να παραγγείλεις κανονικά.

Έτσι το κάνει το amazon. Θα σε χρεωσει αργότερα. Δε βλεπω το λόγο γιατί να μην προχωρησει. Οπου τη χρησιμοποιησα εγω την κάρτα πέρασε κανονικα

Έτσι το κάνει το amazon. Θα σε χρεωσει αργότερα. Δε βλεπω το λόγο γιατί να μην προχωρησει. Οπου τη χρησιμοποιησα εγω την κάρτα πέρασε κανονικα

Ναι γνωρίζω το σύνηθες του Payment processor  της amazon.  Ίσως έχω κάνει τόσες αποτυχημένες προσπάθειες συναλλαγών με Ελληνικές κάρτες που κατά βάθος περιμένω να λάβω μειλ τύπου  "please update your payment information". :)

Έκανα την διαδικασία της μεταφοράς χρημάτων κανονικά και βλέπω τα χρήματα στο balance του paypal, αλλά όταν προσπαθώ να κάνω αγορά από το ebay μου εμφανίζει το παρακάτω μήνυμα "Please go to www.paypal.com to confirm your credit card before you complete this purchase.". Δεν θα έπρεπε να μπορώ να κάνω την αγορά από την στιγμή που έχω χρήματα στο balance ή πρέπει να κάνω μετατροπή των χρημάτων σε δολάρια πρώτα.

Καλημερα μαγκες.... σχετικα με το κολπακι του request money το goods που διαλέγεις μπορεί να στα βάλει στον λογαριασμο σου μετα απο 21 μερες, ΕΑΝ βάλω σαν "friends & family" θα πετύχει και δε θα έχω τέτοιο θέμα καθώς δωρίζω λεφτά έτσι? 

Ευχαριστω

καλησπερα παιδια, νεο μελος ειμαι. Θα ηθελα την βοηθεια σας στο εξης θεμα: Πριν 10 μερες εκανα λογαριασμο paypal, (με καρτα χρεωστικη πειραιως visa) μετα απο καποιες μερες μου κρατησε οντως το 1,5 ευρω και εγινε η καρτα verify στο paypal. Παρολο αυτα σε οποιαδηποτε αγορα και αν προσπαθησα δεν μπορεσα και το μηνυμα ηταν το εξης:

"please go to paypal to confirm your credit card before you complete this purchase"

Τι πρεπει να κανω? Οποιος γνωριζει ας βοηθησει. Ευχαριστω

Επειδή και σε μένα εμφανίστηκε αυτό το μήνυμα, όταν προσπάθησα να κάνω confirm, δεν μπόρεσα. Μόλις όμως άλλαξα την πρωτεύουσα κάρτα στον λογαριασμό Paypal (γιατί είχα δύο κάρτες δηλωμένες), μου δέχτηκε την πληρωμή κανονικά. (Η πληρωμή ήταν για τον ιστότοπο Biblio.com). Επίσης δέχθηκε πληρωμή με πιστωτική κάρτα (χωρίς Paypal) στο Abebooks. Καμιά πιστωτική απ' όσες δοκίμασα δεν έγινε δεκτή για πληρωμή στο Aliexpress, και χρειάστηκε να ακυρώσω την παραγγελία, τελικά.

Καλησπέρα σε όλους

Επειδή δεν γνωρίζω σε υπηρεσίες που κοιτάω οπως skrill netteller κτλ μπορώ να κάνω πληρωμές αγαθών για ξένα site οπως aliexpress κτλ ; Στο country of residence αναγκαστικά πρέπει να βάλω Ελλάδα -Euro ; Έτσι θα αφήσει να γίνει πληρωμή η θα είναι μπλοκαρισμένη;

Από την άλλη αν επιλέξω πχ αμερική -usd θα με αφήσει να κάνω συναλλαγή ; αλλά από την άλλη όλα αυτα τα site θα θέλουν λογικά αποδεικτικά ταυτότητας λογαριασμός κατοικίας κτλ;

Η τελικά να κάνω αυτο με receive money/ με το paypal που διαβάζω;

Ευχαριστω πολύ προκαταβολικά

Ξέρει κανείς αν με Viva Wallet/Payments μπορώ να κάνω συναλλαγές μέσω Πιστωτικής, χωρίς όμως να χρειάζεται να "φορτίσω" το wallet από την κάρτα. Να γίνει δηλαδή η συναλλαγή όπως και με το PayPal, απευθείας χρέωση της πιστωτικής, χωρίς χρεώσεις στον αγοραστή;

Καλημέρα κι από μένα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνονται κανονικά οι συναλλαγές με paypal εκτός ebay πχ Θέλω να αγοράσω έναν vps server από εδώ Link.png Site: Afterburst θα πρέπει να κάνω το γνωστό κόλπο με τα "goods"; Ευχαριστώ και ζητώ συγνώμη εάν αυτό το ερώτημα έχει τεθεί πιο πριν, το θέμα είναι πολύ μεγάλο για να ψάξω.

Όχι. Δεν υπολογίζεται ως έμβασμα στο εξωτερικό.

Εφόσον κάνεις Request Money και επιλέγεις ανάμεσα σε Goods και Services, η PayPal και η τράπεζα θεωρούν τη μεταφορά χρημάτων ως πληρωμή για κάποιο αγαθό ή υπηρεσία και όχι ως μεταφορά κεφαλαίων.

Να ενημερώσω ότι από χθες δεν με αφήνει να κάνω πλέον άλλες πληρωμές το eBay ούτε καν με πιστωτική κάρτα (ούτε μέσω PayPal). Η κάρτα βέβαια (και συνεπώς και ο λογαριασμός) είναι η ίδια που είναι συνδεδεμένη με το PP. Όσες προσπάθειες πληρωμής και αν έκανα ακόμα και να στείλω λεφτά πάλι στο PP balance ήταν αποτυχημένες. Σταματώ τις προσπάθειες διότι κοστίζουν.

Ίσως να φταίει το όριο των 500 ευρώ σαν σύνολο συναλλαγών, ίσως να φταίει και κάποιο κόλλημα στο σύστημα με την mastercard Πειραιώς. Δεν μπορώ να το γνωρίζω. Είχα μόνο μια επιτυχημένη προσπάθεια. Άντε μην αρχίζω να βρίζω πάλι!

Γενικά έχουμε κανένα νέο/πληροφορία τελευταία σχετικά με το πότε θα μπορούν να γίνονται αγορές κανονικά με paypal μέσω χρωστικής/πιστωτικής/prepaid κάρτας?

Ρωτώ γιατί δυστυχώς είμαι από τα άτομα που δεν θέλουν να παρακάμψουν τις συνηθισμένες διαδικασίες πληρωμής, οπότε αναγκαστικά έχω μείνει εκτός ebay και steam για 2 μήνες :)

Επίσης ξέρει κανείς τι γίνεται με την paysafecard?

Καλησπέρα παιδιά θέλω να κάνω το κόλπο με το balance με έναν φίλο μου.

Να του στείλω φράγκα απο το PayPal μου στο balance του ώστε να μου αγοράσει αυτός αυτά που θέλω. 

Και τα δύο PayPal account εχουν χρεωστική της Πειραιώς.

Το δικό του account είναι παλιό και το δικό μου μόλις σήμερα το έκανα verify.

Το κόλπο θα πετύχει ή θα έχω πρόβλημα επειδή το account μου είναι new?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...