atrias Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Πλέον όλοι οι λογαριασμοί μόλις κάνεις verify μια κάρτα είναι premier. O πρεμιερ έχει μόνο ένα όριο. Ετήσια λήψη χρημάτων έως 2500. Για. Να κανεις upgrade και άρση του ορίου πρέπει να στείλεις ταυτότητα και πιστοποιητικό διεύθυνσης Εγω εχω κανει verify προ πολλου και ειναι personal ο λογαριασμος μου κι ο δικός μου λογαριασμός είναι "παλιός" τύπου personal γνωρίζει κανείς αν υπάρχουν κάποια όρια και ποια είναι αυτά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliasgt86 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Παιδιά με prepaid Visa Πειραιώς έβαλα 130 ευρώ στο PayPal balance μου. Όμως στο checkout στο site vickmall όπου θέλω να παραγγείλω ένα κινητό που κοστίζει 125 ευρώ μου βγάζει το εξής μήνυμα..... Please go to www.paypal.com to confirm your credit card before you complete this purchase. Ιδέες για το τι μπορεί να θέλει για να ξεκολλήσει η αγορά? Ο λογαριασμός μου είναι παλιός και verified. Δεν καταλαβαίνω γιατί ζητάει να κάνω confirm μια κάρτα που έχω κάνει confirm από τότε που έφτιαξα λογαριασμό στο PayPal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Ο λογαριασμός μου είναι παλιός και verified. Δεν καταλαβαίνω γιατί ζητάει να κάνω confirm μια κάρτα που έχω κάνει confirm από τότε που έφτιαξα λογαριασμό στο PayPal Πιθανον τα χρηματα να ειναι ακομα δεσμευμένα, δες τα details της μεταφοράς που έκανες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliasgt86 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Πιθανον τα χρηματα να ειναι ακομα δεσμευμένα, δες τα details της μεταφοράς που έκανες Στα transaction details το status είναι completed και το payment type instant. Στα transaction details το status είναι completed και το payment type instant. Πιθανον τα χρηματα να ειναι ακομα δεσμευμένα, δες τα details της μεταφοράς που έκανες Μπήκα στο icardonline και τα 130 ευρώ τα έχει ως συναλλαγές σε εκκρεμότητα... Αυτά ποτέ θα είναι διαθέσιμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Επειδή είναι νέος λογαριασμός υπάρχει "ασφάλεια" για 21 ημέρες; Έτσι γίνεται την πρώτη φορά; Μετά θα μπορώ να κάνω αγορές φαντάζομαι. Ευχαριστώ Silverage και όσοι φίλοι απατήσουν προκαταβολικά. Ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
physic Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 καλησπερα παιδια, νεο μελος ειμαι. Θα ηθελα την βοηθεια σας στο εξης θεμα: Πριν 10 μερες εκανα λογαριασμο paypal, (με καρτα χρεωστικη πειραιως visa) μετα απο καποιες μερες μου κρατησε οντως το 1,5 ευρω και εγινε η καρτα verify στο paypal. Παρολο αυτα σε οποιαδηποτε αγορα και αν προσπαθησα δεν μπορεσα και το μηνυμα ηταν το εξης: "please go to paypal to confirm your credit card before you complete this purchase" Τι πρεπει να κανω? Οποιος γνωριζει ας βοηθησει. Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Στα transaction details το status είναι completed και το payment type instant. Στα transaction details το status είναι completed και το payment type instant. Μπήκα στο icardonline και τα 130 ευρώ τα έχει ως συναλλαγές σε εκκρεμότητα... Αυτά ποτέ θα είναι διαθέσιμα? Εχεις κανει accept την αποστολη των χρηματων? καλησπερα παιδια, νεο μελος ειμαι. Θα ηθελα την βοηθεια σας στο εξης θεμα: Πριν 10 μερες εκανα λογαριασμο paypal, (με καρτα χρεωστικη πειραιως visa) μετα απο καποιες μερες μου κρατησε οντως το 1,5 ευρω και εγινε η καρτα verify στο paypal. Παρολο αυτα σε οποιαδηποτε αγορα και αν προσπαθησα δεν μπορεσα και το μηνυμα ηταν το εξης: "please go to paypal to confirm your credit card before you complete this purchase" Τι πρεπει να κανω? Οποιος γνωριζει ας βοηθησει. Ευχαριστω Δεν μπορεις να κανεις αγορες λογο capital control, μονο αν πας χρηματα στο balance, διαβασε την υπογραφη μου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mixail-1 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 δοκιμασα με αλφα χρεωστικη για 100 ευρω και δουλεψε κανονικοτατα..εγινε και μια χρεωση 0.89 επιπλεον προφανως απο την τραπεζα.. κανω τις αγορες μου και παω να ξαναφορτωσω χρημα αλλα ματαια..η συναλλαγη δεν ολοκληρωνοταν και οχι μονο αυτο μπαινω στο ebanking και βλεπω κανα 5αρι χρεωσεις 0.89 χωρις να εχω κανει συναλλαγη.. αρα και σε καθε αποτυχημενη προσπαθεια υπαρχει χρεωση?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 δοκιμασα με αλφα χρεωστικη για 100 ευρω και δουλεψε κανονικοτατα..εγινε και μια χρεωση 0.89 επιπλεον προφανως απο την τραπεζα.. κανω τις αγορες μου και παω να ξαναφορτωσω χρημα αλλα ματαια..η συναλλαγη δεν ολοκληρωνοταν και οχι μονο αυτο μπαινω στο ebanking και βλεπω κανα 5αρι χρεωσεις 0.89 χωρις να εχω κανει συναλλαγη.. αρα και σε καθε αποτυχημενη προσπαθεια υπαρχει χρεωση?? Ναι ...και τη άλφα ξέχασε την βρες καμια αλλη καρτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stefano2 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Moneysafe στο μινιμαρκετ Ρενε Πυω 26, Νεος Κοσμος. Όσοι προλαβετεεεεεε. Τι ημερομηνία λήξης είχε η δικιά σας, όσοι πήρατε; Erotisi ;μπορείς να Μου πεις την διεύθυνση γιατο παταω και δεν το βρισκω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mixail-1 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Ναι ...και τη άλφα ξέχασε την βρες καμια αλλη καρτα πολυ χαλια τραπεζα αν οντως κανει χρεωση χωρις συναλλαγη θα τα ακουσουν αυριο καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rallos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Μου στειλανε μολις friends&family payment απο Φιλανδια.ολα οκ.οχι οτι θα υπηρχε προβλημα λογω του οτι η καρτα δεν ηταν Ελληνικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisfire Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Μολις πετυχε με την -δηλωμενη στο paypal - prepaid card visa της Πειραιώς.... απλά δημιουργησα νέο gmail... ακολούθησα καταγραμμα τις οδηγίες http://www.insomnia.gr/topic/579289-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B5-paypal-ebay-%CE%BC%CE%AD%CE%B8%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%82-request-money/?do=findComment&comment=54218679 και ο olympara και ο εαυτός μου .... μου "δώρησε" balance €96.25 EUR Amount received: €100.00 EUR Fee amount: -€3.75 EUR Net amount: €96.25 EUR thanks!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntasis Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Λοιπόν λοιπόν εεεεε έχω prepaid της Πειραιώς.....είπα να κάνω και εγώ αυτό το "κολπάκι" με το pp xaxaxa.....όλα κομπλέ όταν πατάω για να γίνει όμως η πληρωμή δλδ ολόκληρη, μου λέει ότι η κάρτα είναι κάτι απο το διαχειριστή (δεν θυμάμαι ακριβώς τι, πάντως λόγο c.c).Άντε είπα είναι μεσημέρι.....έλα μωρέ απόγευμα είναι....σιγά δεν έχει βραδιάσει ακόμα μετά της 12....δοκίμασα και 3 και 4 τα ξημερώματα και τίποτα, δεν ξέρω αν φταίει η κάρτα αλλά δεν μπορώ να κάνω τον βρικόλακα χααχαχ+++μου έφαγε 10 ευρώ απο της δοκιμές και λεφτά πουθενά στο pp(αυτά θα μπουν πίσω απο μόνα τους ηηη πέταξαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greeceeeee Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 με τη moneysafe γίνονται κανονικά αγορές απο το ebay? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα