Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Pls help.

Ακούω και διαβάζω τόσα πολλά για την moneysafecard.Το aliexpress την δέχεται;Και έχει κάνει κανείς καμία παραγγελία απο εκεί;;;

Απαντήστε μου γρήγορα

Good evening. Thank you for contacting the MoneySafe card live web chat. How may I be of assistance?

Bonsoir. Merci d’avoir contacter par web chat avec l’équipe MoneySafe carte. Comment pourrais-je vous aider?

Καλησπέρα σας. Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με τη ζωντανή συνομιλία της MoneySafe κάρτας. Πως μπορώ να σας εξυπηρετήσω;

Visitor (16:48)

Ελληνικά παρακαλώ

Καλησπέρα

Korina (16:48)

Καλησπέρα σας.

Visitor (16:48)

Θέλω να κάνω μια ερώτηση

Korina (16:48)

Πείτε μου.

Visitor (16:49)

Η κάρτα αυτή γίνεται να κάνω παραγγελία από το ίντερνετ;

Στο εξωτερικο;;

Τα cc το εμποδίζουν α

:;;;

Korina (16:49)

Η Moneysafe card εκδίδεται από τράπεζα του Ηνωμένου Βασιλείου οπότε δεν υπόκειται στους περιορισμούς που έχουν τεθεί στις Ελληνικές κάρτες.

Visitor (16:50)

Ωραία άρα γίνεται

Και κάτι άλλο

Θέλω να ρωτήσω αμα γίνεται η πληρωμή στο ebay?

Korina (16:51)

Απ'όσο γνωρίζω δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Visitor (16:51)

Ωραία για το aliexpress?

Γινεται;;

Korina (16:52)

Οπουδήποτε γίνεται δεκτή η mastercard.

Visitor (16:52)

Ααα είναι της master car

D?

Ωραία

Korina (16:52)

Ναι.

Visitor (16:52)

Αμα την πάρω απο ενα περίπτερο

Πρέπει να την δωσω τα στοιχεία στο ίντερνετ για να την ενεργοποιήσω

Korina (16:53)

Κάρτα δεν μπορείτε να αγοράσετε από περίπτερο. Θα πρέπει να την παραγγείλετε.

Θα πρέπει να αγοράσετε ένα κουπόνι, Voucher 10E, και να παραγγείλετε την κάρτα από την σελίδα μας στην κατηγορία "Παραγγελία".

Visitor (16:54)

Αμα πάρω την καρτα τα στοιχεια ππτε τα βάζω

:;

Korina (16:55)

Όταν παραλάβετε την κάρτα, κατά την διαδικασία της Ενεργοποίσης.

Visitor (16:56)

Υπάρχουν κάπου οδηγίες η μπορείτε να μ πείτε εσείς τα βήματα;

:;;;;;

Korina (16:57)

Όταν σας έρθει η κάρτα μπορείτε να μας καλέσετε να σας βοηθήσουμε με την ενεργοποίηση.

Αρα γίνεται να κανείς παραΓγελίες παντου.Μπορεί να την στείλει σε εμένα κανεις;;Αμα είναι κοντά στο περίπτερο της Νίκαιας ;;

• Απαντ. 14,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πριν από 10 λεπτά έγινε χρέωση σε Alpha Mastercard από μεταφορική εταιρεία για να μου στείλουν κάτι από Τσεχία (450 Euro).

Το ίδιο είχα πάει να κάνω πριν με Εθνική Visa κι έφαγα πόρτα. Όταν τους πήρα τηλέφωνο οι άνθρωποι δεν είχαν ιδέα και μου έλεγαν αλλα γι' άλλα...

Δημοσ.

Pls help.

Ακούω και διαβάζω τόσα πολλά για την moneysafecard.Το aliexpress την δέχεται;Και έχει κάνει κανείς καμία παραγγελία απο εκεί;;;

Απαντήστε μου γρήγορα

Δεν γνωρίζω αν το aliexpress δέχεται συγκεκριμένα moneysafecard αλλά αν είναι δεκτή όπου περνάει η mastercard,προφανώς την δέχεται και αυτή.Έχω κάνει πολλές παραγγελίες από εκεί και είναι πολύ αξιόπιστοι με χρόνους παράδοσης από 15 ως 25 ημέρες. ΤΙΡ : Θα κοιτάς να αγοράζεις από top rated προμηθευτές στο ali που έχουν τα περισσότερα και καλύτερα feedback.

Δημοσ.

παραγγελία απο amazon.de στάλθηκε κανονικά χτες(μέσω ιαπωνίας)

θα είναι εδώ 4-24/9 

τα λεφτά πέρασαν κανονικά από κάρτα αλλά ήταν μικρό ποσό(~42+ευρώ)

Δημοσ.

Παιδιά επειδή είδα σήμερα για αυτή τη moneyfreecard από τις χρεώσεις από ότι κατάλαβα θες 7 ευρώ για να την πάρεις και μετά για να γεμίσεις σου κρατάει 4% από το κάθε γέμισμα? (και μάλιστα μόνο σε ότι ποσά υπάρχουν σε voucher? ) Ισχύει ή λάθος έχω καταλάβει?

Επίσης αν τη πάρεις από περίπτερο μπορείς πρακτικά μετά στο site να δηλώσεις ότι να ναι από προσωπικά στοιχεία? Δηλαδή να τη χρησιμοποιήσεις ως ανώνυμη μεταφορά? Λεφτά μπορούν να σου στείλουν?

Δημοσ.

Δεν γνωρίζω αν το aliexpress δέχεται συγκεκριμένα moneysafecard αλλά αν είναι δεκτή όπου περνάει η mastercard,προφανώς την δέχεται και αυτή.Έχω κάνει πολλές παραγγελίες από εκεί και είναι πολύ αξιόπιστοι με χρόνους παράδοσης από 15 ως 25 ημέρες. ΤΙΡ : Θα κοιτάς να αγοράζεις από top rated προμηθευτές στο ali που έχουν τα περισσότερα και καλύτερα feedback.

Έκανα εχτές παραγγελία από aliexpress...

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά! 

Θα ήθελα να ρωτήσω αν ισχύει το όριο των 500 ευρώ σε συνολικές αγορές ανά μήνα.

Σήμερα φορτώνοντας το Paypal balance (με τον γνωστό τρόπο) έχω κάνει διάφορες αγορές κάτι παραπάνω από 450 ευρώ. 

Θα μπορέσω να κάνω και άλλες συναλλαγές ξεπερνώντας το παραπάνω όριο ή θα φάω πόρτα.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά! 

Θα ήθελα να ρωτήσω αν ισχύει το όριο των 500 ευρώ σε συνολικές αγορές ανά μήνα.

Σήμερα φορτώνοντας το Paypal balance (με τον γνωστό τρόπο) έχω κάνει διάφορες αγορές κάτι παραπάνω από 450 ευρώ. 

Θα μπορέσω να κάνω και άλλες συναλλαγές ξεπερνώντας το παραπάνω όριο ή θα φάω πόρτα.

Το όριο είναι για εμβάσματα εκτός τράπεζας, όχι για αγορές.

Για αγορές ισχύει το όριο της κάρτας σου.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά με prepaid Visa Πειραιώς έβαλα 130 ευρώ στο PayPal balance μου. Όμως στο checkout στο site vickmall όπου θέλω να παραγγείλω ένα κινητό που κοστίζει 125 ευρώ μου βγάζει το εξής μήνυμα..... Please go to www.paypal.com to confirm your credit card before you complete this purchase. Ιδέες για το τι μπορεί να θέλει για να ξεκολλήσει η αγορά?

Δημοσ.

Φίλοι μου καλησπέρα...είμαι καινούριος στον κόσμο του paypal. Έχω κάνει μεταφορά χρημάτων πρώτη φορά στο λογαριασμό (νέος λογαριασμός).

Μου εμφανίζει το μήνυμα Because you have recently started to sell with PayPal, payments you receive will be temporarily placed in your pending balance for up to 21 days. For more information, please go to the Resolution Centre..

Δεν μπορώ να κάνω πληρωμή για 21 ημέρες; μπορώ να κάνω κάτι;

Δημοσ.

Φίλοι μου καλησπέρα...είμαι καινούριος στον κόσμο του paypal. Έχω κάνει μεταφορά χρημάτων πρώτη φορά στο λογαριασμό (νέος λογαριασμός).

Μου εμφανίζει το μήνυμα Because you have recently started to sell with PayPal, payments you receive will be temporarily placed in your pending balance for up to 21 days. For more information, please go to the Resolution Centre..

Δεν μπορώ να κάνω πληρωμή για 21 ημέρες; μπορώ να κάνω κάτι;

Όχι.

Μπορείς να κάνεις refund όμως αν δεν θες να περιμένεις, να επιστρέψουν στην κάρτα σου.

Δημοσ.

Το όριο είναι για εμβάσματα εκτός τράπεζας, όχι για αγορές.

Για αγορές ισχύει το όριο της κάρτας σου.

Δηλαδή σήμερα έστειλα από την webuy Πειραιώς στο Paypal balance 480 ευρώ με την μέθοδο request money.

Αυτό δεν καταλογίζεται σαν αποστολή κεφαλαίου στο εξωτερικό;

Ζητώ συγνώμη αλλά όλα αυτά τα χρηματο-οικονομικά δεν είναι κατανοητά από τους μη έμπειρους. Που μας κατάντησαν οι παλιό%$&*###&*$#@!!!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι.

Μπορείς να κάνεις refund όμως αν δεν θες να περιμένεις, να επιστρέψουν στην κάρτα σου.

Επειδή είναι νέος λογαριασμός υπάρχει "ασφάλεια" για 21 ημέρες; Έτσι γίνεται την πρώτη φορά; Μετά θα μπορώ να κάνω αγορές φαντάζομαι.

Ευχαριστώ Silverage και όσοι φίλοι απαντήσουν προκαταβολικά. 

Επεξ/σία από broken arrow
Δημοσ.

Δηλαδή σήμερα έστειλα από την webuy Πειραιώς στο Paypal balance 480 ευρώ με την μέθοδο request money.

Αυτό δεν καταλογίζεται σαν αποστολή κεφαλαίου στο εξωτερικό;

Ζητώ συγνώμη αλλά όλα αυτά τα χρηματο-οικονομικά δεν είναι κατανοητά από τους μη έμπειρους. Που μας κατάντησαν οι παλιό%$&*###&*$#@!!!!!

Όχι. Δεν υπολογίζεται ως έμβασμα στο εξωτερικό.

Εφόσον κάνεις Request Money και επιλέγεις ανάμεσα σε Goods και Services, η PayPal και η τράπεζα θεωρούν τη μεταφορά χρημάτων ως πληρωμή για κάποιο αγαθό ή υπηρεσία και όχι ως μεταφορά κεφαλαίων.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...