eddie1996 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Ρε παιδιά τα φώτα σας γιατί δεν μπορω να καταλάβω τι ακριβώς ισχύει... Από amazon (Γαλλίας ή Γερμανίας) μπορώ να κάνω παραγγελία? Υπάρχει όριο τιμης και αν ναι ποιο είναι? Έχω eurobank visa κανονική και prepaid θα τις δεχτούν? Σας ευχαριστώ... Η απάντηση στο ερώτημα σου είναι απλή: Δοκίμασε και με τις 2 κάρτες και όποια περάσει πέρασε αλλιώς κάθεσαι και περιμένεις για καμιά καινούργια ανακοίνωση ή δοκιμάζεις κάρτες διαφορετικές από φίλους κτλ κτλ.Γενικά να ξέρεις πως όλη αυτή η φάση είναι και λίγο λαχείο.
959tolis626 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Η απάντηση στο ερώτημα σου είναι απλή: Δοκίμασε και με τις 2 κάρτες και όποια περάσει πέρασε αλλιώς κάθεσαι και περιμένεις για καμιά καινούργια ανακοίνωση ή δοκιμάζεις κάρτες διαφορετικές από φίλους κτλ κτλ.Γενικά να ξέρεις πως όλη αυτή η φάση είναι και λίγο λαχείο. Εγώ αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι πότε ξέρω αν η κάρτα περνάει. Στη δικιά μου περίπτωση που η παραγγελία φαινομενικά προχωράει απροβλημάτιστα και περιμένω κωδικό αποστολής αύριο-μεθαύριο τα λεφτά τα έχει δεσμεύσει από την κάρτα μου (χρεωστική Visa Πειραιώς) αλλά δεν τα έχουν πάρει. Αυτό σημαίνει ότι έχει γίνει η παραγγελία και τέλος? Δεν θα γινόταν καν αν δεν δεχόταν την κάρτα? Δεν έχω καταλάβει, μπερδεύτηκα...
deore88 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Εγω ειχα υπολοιπο καμια 250 λιρες στο paypal και αγοραζα απο το ebay κανονικα. Καποια στιγμη τειλωσε το balance και μου εβγαζε σφαλμα. Εκανα request money σε καποιο email μου. Το ανοιξα και πατησα pay now. Δεν εκανα καινουριο λογαριασμο. Πατησα τον συνδεσμο και βγηκα στην φορμα πλρηρωμης. (εν το μεταξυ ειχα σβησει το cookies του paypal) απο προεπιλογη τωρα ειναι η κατω επιλογη, να βαλεις δηλαδη την καρτα και τα στοιχεια σου. Στην αρχη εβαλα μια χρεωστικη της Alpha αλλα δεν την πηρε (δεν ειμαι σιγουρος οτι δουλευει δεν εχω κανει ποτε ηλεκτρονικη αγορα απο εκει) μετα εβαλα μια Πειρεως VISA prepaid που την ειχα ηδη στον λογαριασμο μου στο paypal (εκει που εστελνα τα λεφτα δηλαδη). Τα πηρε κανονικα, και πληρωσα 3 πραγματα που τα χρωστουσα στο ebay απο δημοπρασιες που ειχα κερδισει. Η συμβουλη μου ειναι στο αρχικο payment request σαν νομισμα να βαλετε αυτο που θα πληρωσετε (για την Πειραιως τουλαχιστων) ωστε η μετατροπη να γινει απο την τραπεζα. Ετσι ωστε το balance να ειναι στο νομισμα που θα πληρωθει. Η μετατροπη που κανει το paypal παιρνει την διπλασια προμηθεια απο οτι η τραπεζα Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2015 από deore88
salazargr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Ρε παιδιά τα φώτα σας γιατί δεν μπορω να καταλάβω τι ακριβώς ισχύει... Από amazon (Γαλλίας ή Γερμανίας) μπορώ να κάνω παραγγελία? Υπάρχει όριο τιμης και αν ναι ποιο είναι? Έχω eurobank visa κανονική και prepaid θα τις δεχτούν? Σας ευχαριστώ... Καλημέρα , απευθείας συναλλαγή σε άμαζον με πωλητή και αποστολέα το άμαζον , δεν περνάει σε όλες τις κάρτες μου: 1) Mastercard Εθνική 2) Visa Πειραιώς 3) Virtual prepaid Πειραιώς 4) Prepaid παλιά της Τράπεζας Κύπρου 5) Mastercard Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου 6) Visa alpha bank. Όλες οι ανωτέρω κάρτες είναι χρεωστικές (debit) ενώ 2 είναι prepaid. Ποσο συναλλαγής , λίγο παραπάνω από 500 ευρώ. Αγόρασα Moneysafe , τη φόρτισα και σήμερα θα δοκιμάσω συναλλαγή από αγγλικό άμαζον. Θα ενημερώσω. 1
spartak1 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Τις καρτες της Moneysafe οταν τις περνεις απο σημειο πωλησης (το ξερω οτι εχουν εξαντληθει αλλα καποια στιγμη θα ξαναφερουν..) δηλωνεις στοιχεια η τα περνας μετα μεσω του site? Θελω να πω, μπορει και καποιος αλλος να παρει για σενα η πρεπει να εισαι ο ιδιος με ταυτοτητα κτλ? Αν την πάρεις από περίπτερο δε ζητάνε στοιχεία και τα περνάς μετά από το site. Αν την πάρεις από το κεντρικό στη Γλυφάδα, νομίζω ζητάνε στοιχεία
papapostoloupan Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Zητας κουπόνι Moneysafecard. Το μεγαλύτερο είναι των 150 ευρω και το μικρότερο των 10 ευρω. Δε βγαζουν όλα τα μηχανακια στα περίπτερα κουπόνια. Οσα ανήκουν στη netlink, payzone δεν εκδίδουν. Δυστυχως αυτα είναι και τα πιο διαδεδομένα στην επαρχία Το κατάστημα της βιθυνιας στη Νίκαια που ανάφερα εχει και κάρτες και voucher τψν 100€...
StylerGR Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Εγω προσπαθησα με την καρτα που εχω περασμενη στο Paypal μου και με μια αλλη καρτα και τις 2 φορες εφαγα πορτα.
black66.gr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Μετά από πολλές προσπάθειες με debit VISA Πειραιώς μου πετάει άκυρο.The card you entered cannot be used for this payment. Please enter a different credit or debit card number. EDIT 1 : Έφτιαξα καινούριο λογαριασμό στο PAYPAL και έβαλα την debit VISA με το άλλο mail και μετά μου τα δέχτηκε αμέσως.Η μεταφορά έγινε οκ ! EDIT 2 : Tα χρήματα τα έστειλα τσεκάροντας το service.Στο λογαριασμό μου φαίνονται αλλά στο Pending.Πως γίνονται Available ; Wait to ship the item until we've completed payment review for this transaction. To help protect you, PayPal is reviewing this payment. The review process may take up to 24 hours. We'll contact you as soon as we reach a decision. You should not ship the item until we let you know the payment has cleared. If the payment clears: You may proceed to process the order. To know if your item is covered, check the 'Seller Protection' section of the 'Transactions Details' page and ensure that it states 'Eligible' Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2015 από black66.gr
vaga1um3 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 300 σελιδες , πρεπει ν φαω πολλες ωρες διαβασματος αν μπορουσες να μου κανεις μια περιληψη θα σου ημουν ευγνωμων <3 αν όλοι διαβάζαμε λίγο πιο προσεκτικά δε θα μαζευόντουσαν 300 σελίδες!!! αυτή η βαρεμάρα του νεοέλληνα να τα έχει όλα στο πιάτο του ..... !! κάτσε και ψάξε ρε φίλε! Υπάρχει και ολόκληρο τοπικ με τον οδηγό φάτσα κάρτα! 1
dr_giwrgos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Μετά από πολλές προσπάθειες με debit VISA Πειραιώς μου πετάει άκυρο.The card you entered cannot be used for this payment. Please enter a different credit or debit card number. EDIT 1 : Έφτιαξα καινούριο λογαριασμό στο PAYPAL και έβαλα την debit VISA με το άλλο mail και μετά μου τα δέχτηκε αμέσως.Η μεταφορά έγινε οκ ! EDIT 2 : Tα χρήματα τα έστειλα τσεκάροντας το service.Στο λογαριασμό μου φαίνονται αλλά στο Pending.Πως γίνονται Available ; Wait to ship the item until we've completed payment review for this transaction. To help protect you, PayPal is reviewing this payment. The review process may take up to 24 hours. We'll contact you as soon as we reach a decision. You should not ship the item until we let you know the payment has cleared. If the payment clears: You may proceed to process the order. To know if your item is covered, check the 'Seller Protection' section of the 'Transactions Details' page and ensure that it states 'Eligible' Την πατησες.....θα βρισκονται εκει για 21 μερες....το ιδο επαθα και εγω. Απ οτι καταλαβα σε νεο λογαριασμο οτι και να κανεις την πρωτη φορα "εικονικης" αγοροπωλησιας που εσυ φερεσαι ως εμπορος σου κρατάει χρήματα στο pending balance. Προσωπικά έκανα refund χθές. Περιμένω τα χρήματα πίσω.
Rallos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Την πατησες.....θα βρισκονται εκει για 21 μερες....το ιδο επαθα και εγω. Απ οτι καταλαβα σε νεο λογαριασμο οτι και να κανεις την πρωτη φορα "εικονικης" αγοροπωλησιας που εσυ φερεσαι ως εμπορος σου κρατάει χρήματα στο pending balance. Προσωπικά έκανα refund χθές. Περιμένω τα χρήματα πίσω. Δεν την πατησε.Ελεγχο κανουν και ειναι για 24 ωρες οχι 21 μερες 1
mentoras99 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Έχω κάνει πάνω από 10 αγορές στο eBay σύνολο 200 ευρώ περίπου άλλα νομίζω τώρα ήρθε το τέλος, εδώ και κάτι ώρες όταν πάω να μεταφέρω χρήματα από Debit Mastercard της Εθνικής μου βγάζει το μνμ: We were unable to verify this card. Please review and make sure that the information you entered is correct. If the problem persists, please enter a different card. Καλά χάρηκα ως εδώ. Προσπάθησα να κάνω remove την κάρτα και να την προσθέσω πάλι στο Paypal και βγάζει πάλι το ίδιο μνμ, ουτε με τον τρόπο request money δουλεύει. Αύριο με βλέπω να βγάζω καμιά χρεωστική της Eurobank μπας και σώσω την κατάσταση Εγω παντως χτες ξαναφορτωσα για 2η φορα, το balance, με debit mastercard εθνικης, με τον τροπο του re4male.
Rallos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Μετά από πολλές προσπάθειες με debit VISA Πειραιώς μου πετάει άκυρο.The card you entered cannot be used for this payment. Please enter a different credit or debit card number. EDIT 1 : Έφτιαξα καινούριο λογαριασμό στο PAYPAL και έβαλα την debit VISA με το άλλο mail και μετά μου τα δέχτηκε αμέσως.Η μεταφορά έγινε οκ ! EDIT 2 : Tα χρήματα τα έστειλα τσεκάροντας το service.Στο λογαριασμό μου φαίνονται αλλά στο Pending.Πως γίνονται Available ; Wait to ship the item until we've completed payment review for this transaction. To help protect you, PayPal is reviewing this payment. The review process may take up to 24 hours. We'll contact you as soon as we reach a decision. You should not ship the item until we let you know the payment has cleared. If the payment clears: You may proceed to process the order. To know if your item is covered, check the 'Seller Protection' section of the 'Transactions Details' page and ensure that it states 'Eligible' Και εγω τεταρτη φορα ποσα 420 ευρω , 998 , 23 και 499 αντιστοιχα ολα οκ
dr_giwrgos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δεν την πατησε.Ελεγχο κανουν και ειναι για 24 ωρες οχι 21 μερες Sorry....δεν διαβασα ολο το μηνυμα που ανεφερε για 24 ωρο.
SeXBOX Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Μόλις είδα ότι οι 2 από τις 3 παραγγελίες μου έφτασαν στον αερολιμένα Αθηνών. Η άλλη παραγγελιά πέρα βρέχει, θα ζητήσω refund και ο θεός βοηθός. Μια πρόσθεση για αυτό το παλιότερο μου post για to banggood. Ήρθε τελικά σήμερα και το 3ο δέμα με καθυστέρηση 4 ημερών αλλά τουλάχιστον ήρθε στην πόρτα μου... με γλιτώσανε από ποδαρόδρομο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα