Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγορά moneysafecard απ το μαγαζί της βιθυνιας 135 που ειχε αναφέρει ένας φίλος πιο πανω. Εχει και αλλες για όποιον θέλει. Αν ειναι κάποιος κάτοχος της, θα ηθελα να ρωτήσω ποτε περνάνε τα λεφτά στο balance, διότι έκανα την φόρτιση και δεν φαίνονται.

Πρέπει να κάνεις Log off και να ξαναμπεις... Και τότε θα τα δεις.

• Απαντ. 14,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αγορά moneysafecard απ το μαγαζί της βιθυνιας 135 που ειχε αναφέρει ένας φίλος πιο πανω. Εχει και αλλες για όποιον θέλει. Αν ειναι κάποιος κάτοχος της, θα ηθελα να ρωτήσω ποτε περνάνε τα λεφτά στο balance, διότι έκανα την φόρτιση και δεν φαίνονται.

μπορω να βγαλω τετοια καρτα online ; 

Δημοσ.

μπορω να βγαλω τετοια καρτα online ; 

Μπορείς απλά θα πρέπει να έχεις αγοράσει ένα κουπόνι 10 ευρω απο κάποιο σημείο πώλησης για να την παραγγείλεις. Επίσης η αποστολή αργεί την περιοδο αυτη. Δες περισσότερα www.moneysafecard.com

• Like 1
Δημοσ.

Μπορείς απλά θα πρέπει να έχεις αγοράσει ένα κουπόνι 10 ευρω απο κάποιο σημείο πώλησης για να την παραγγείλεις. Επίσης η αποστολή αργεί την περιοδο αυτη. Δες περισσότερα www.moneysafecard.com

για να καταλαβω λιγο, μπηκα στο site που αναφερεις και μου λεει οτι μπορω να την παραγγειλω και online, μετα αυτην την φορτιζω σε οποια τραπεζα θελω? μπορω να κανω οπουδηποτε αγορες? ευχαριστω και παλι.

Δημοσ.

για να καταλαβω λιγο, μπηκα στο site που αναφερεις και μου λεει οτι μπορω να την παραγγειλω και online, μετα αυτην την φορτιζω σε οποια τραπεζα θελω? μπορω να κανω οπουδηποτε αγορες? ευχαριστω και παλι.

Σε τράπεζα όχι. Πρέπει να αγοράζεις κουπόνια από περιπτερα κλπ και να τη φορτίζεις. Αγορες όπου γίνεται δεκτή η Mastercard

• Like 1
Δημοσ.

Σε τράπεζα όχι. Πρέπει να αγοράζεις κουπόνια από περιπτερα κλπ και να τη φορτίζεις. Αγορες όπου γίνεται δεκτή η Mastercard

και πως ζητας φιλε αυτα τα κουπονια απο περιπτερο? δηλαδη μπορω να ζητησω κουπονι 500 ευρω?

Δημοσ.

και πως ζητας φιλε αυτα τα κουπονια απο περιπτερο? δηλαδη μπορω να ζητησω κουπονι 500 ευρω?

Zητας κουπόνι Moneysafecard. Το μεγαλύτερο είναι των 150 ευρω και το μικρότερο των 10 ευρω. Δε βγαζουν όλα τα μηχανακια στα περίπτερα κουπόνια. Οσα ανήκουν στη netlink, payzone δεν εκδίδουν. Δυστυχως αυτα είναι και τα πιο διαδεδομένα στην επαρχία

Δημοσ.

Έχω κάνει πάνω από 10 αγορές στο eBay σύνολο 200 ευρώ περίπου άλλα νομίζω τώρα ήρθε το τέλος, εδώ και κάτι ώρες όταν πάω να μεταφέρω χρήματα από Debit Mastercard της Εθνικής μου βγάζει το μνμ:

We were unable to verify this card. Please review and make sure that the information you entered is correct. If the problem persists, please enter a different card.

Καλά χάρηκα ως εδώ. Προσπάθησα να κάνω remove την κάρτα και να την προσθέσω πάλι στο Paypal και βγάζει πάλι το ίδιο μνμ, ουτε με τον τρόπο request money δουλεύει. 

Αύριο με βλέπω να βγάζω καμιά χρεωστική της Eurobank μπας και σώσω την κατάσταση  :mellow:  :-) 

Δημοσ.

Τις καρτες της Moneysafe οταν τις περνεις απο σημειο πωλησης (το ξερω οτι εχουν εξαντληθει αλλα καποια στιγμη θα ξαναφερουν..)

δηλωνεις στοιχεια η τα περνας μετα μεσω του site?

Θελω να πω, μπορει και καποιος αλλος να παρει για σενα η πρεπει να εισαι ο ιδιος με ταυτοτητα κτλ?

Δημοσ.

Ρε παιδιά τα φώτα σας γιατί δεν μπορω να καταλάβω τι ακριβώς ισχύει... Από amazon (Γαλλίας ή Γερμανίας) μπορώ να κάνω παραγγελία? Υπάρχει όριο τιμης και αν ναι ποιο είναι? Έχω eurobank visa κανονική και prepaid θα τις δεχτούν? Σας ευχαριστώ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...