Προς το περιεχόμενο

Capital controls, paypal, ebay, αγορές εξωτερικού

mentoras99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στείλε τους email (και στα αγγλικά αν έχεις πρόβλημα με τα γερμανικά) και θα σου απαντήσουν αν έχει πρόβλημα η παραγγελία σου, ώστε να ξέρεις.

Θα μπορούσα να το κάνω και αυτό... Μήπως όμως να περιμένω πρώτα? Στο tracking λέει ακόμα ότι θα γίνει αποστολή 27 ή 28 Αυγούστου. Μέχρι αύριο ή μεθαύριο μπορώ να περιμένω. :P

Πρώτη φορά δίνω τόσα λεφτά σε παραγγελία από εξωτερικό και έχω κλάσει ολίγες μέντες. Όχι ότι παίζει να τα χάσω, αλλά περιμένω να την πάρω αυτή την κάρτα καιρό και μόλις βρήκα τα λεφτά σκάσανε CC. Στα διάλα πια.

Ευχαριστώ παραταύτα melodystyle2003.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παιδιά γίνεται να μου πει κάποιος πώς γίνεται η όλη διαδικασία με τη μεταφορά χρημάτων από την τράπεζα στο paypal η να μου στείλει κάποιον σύνδεσμο αν είναι εύκολο? Ευχαριστώ.

η υπογραφή μου

Όχι επέλεξα " I'm sending money to family or friends ". Τα έκανα τελικά refund  για να ισυχάσω :P...Ευχαριστώ για την βοήθεια...

Και εγώ το ίδιο έπαθα. Οπότε μόλις τώρα αποφάσισα να κανω refund. 

Ο λογαριασμός Pay Pal απο τον οποίο έκανες request είναι πρόσφατα δημιουργημένος?

Εχεις συνδέσει σε αυτόν debit or credit card.....ή τον δημιούργησες τυπικά?

Εμένα μου αναφέρει πως για 21 μέρες θα βρίσκονται στο pending balance. Οπότε μόλις έκανα refund.

Θα περιμένω και θα σου πώ νέα.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Αυτό που σκέφτομαι πλέον είναι πως πρέπει να κάνω request στον λογαριασμό Pay Pal που ήδη χρησιμοποιούσα όλα τα χρόνια

καθώς φοβάμαι πως αν ξανακάνω request money απο τον καινούριο Pay Pal θα μου τα ανεβάσει στο Pending Balance καθώς θεωρεί πως είναι η πρώτη φορά που προσφέρω υπηρεσίες ή αγαθά και τσεκάρει λογικά την αξιοπιστία μου ώς προς τον πελάτη (που στην ουσία όλοι μας πουλάμε στον εαυτό μας)

Πιστεύω πως αν ξανακάνω request με τον νέο Pay Pal λογαριασμό και τσεκάρω "for goods" πάλι θα μου φυλακίσουν το λογιστικό

υπόλοιπο για 21μέρες ώς νέου πωλητή.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Αρα όταν με το καλό μου επιστρέψουν τα χρήματα λόγω refund λογικά θα κάνω request απο τον παλιό μου Pay Pal λογαριασμό.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Εσύ τι γνώμη έχεις για όλα αυτά?

Εκανα το ιδιο κολπο με τα email εκανα και μια παραγγελια για δοκιμη μου ηρθε αποδειξη σταλθηκε κιολας (shipped). 

Αντε να δουμε.

Παιδιά,μπορεί κάποιος να μου πει αν οι απαγόρευση του PayPal ισχύει μόνο για αγορές απ'το εξωτερικό; Μπορώ να το χρησιμοποιήσω με Ελληνικά eShops;

Χρησιμοποιώ το paypal (με πιστωτική ΕΤΕ) για τις πληρωμές των λογαριασμών της Wind αλλά και τις ανανεώσεις χρόνου σε καρτοκινητά f2g.

Τελικά προσπάθησα να κάνω μια αγορά από ελληνικό eShop πώλησης καφέ, γύρω στα 30€ με χρέωση Πειραιώς MasterCard και η κίνηση ΔΕΝ έγινε δεκτή.  :-(

παιδια , για να κανω αγορες στο ιντερνετ (Ebay-Chinavasion-Aliexpress-FocalPrice) με  Mastercard χρεωστικη πειραιως τι κανω? 

υπαρχει λυση ή ακομα τπτ?

Προφανώς δεν πρεπει να διαβασες ουτε ενα ποστ απο το θεμα

• Like 1

Με moneysafecard κάνεις αγορές κανονικά από aliexpress,amazon,banggood και άλλα!!! Είναι κάρτα εξωτερικού και δεν την πιάνουν τα cc. Έχει κάποιες παραπάνω χρεώσεις αλλά αξίζει τον κόπο

Τελικά προσπάθησα να κάνω μια αγορά από ελληνικό eShop πώλησης καφέ, γύρω στα 30€ με χρέωση Πειραιώς MasterCard και η κίνηση ΔΕΝ έγινε δεκτή.  :-(

Μεσω paypal ή απευθείας; το tassimo εννοείς;

Μεσω paypal ή απευθείας; το tassimo εννοείς;

Παραθέτω τα αρχικά μηνύματα ώστε να γίνει φανερό ότι μιλούσα μέσω PayPal. 

Όχι δεν ήταν το tassimo... Δεν υπάρχει λόγος να αναφέρω το όνομα του καταστήματος, δεν έχει καμία σημασία. Είναι από Ελλάδα

Παραθέτω τα αρχικά μηνύματα ώστε να γίνει φανερό ότι μιλούσα μέσω PayPal. 

Όχι δεν ήταν το tassimo... Δεν υπάρχει λόγος να αναφέρω το όνομα του καταστήματος, δεν έχει καμία σημασία. Είναι από Ελλάδα

Ο λόγος που ρωτω είναι για να διακριβωθεί εαν ο payment processor που χρησιμοποιουν είναι στο εξωτερικο. Συμβαίνει αυτό με κάποια sites που είναι Ελληνικά.  Αυτο πιθανα να ερμηνευει την αποτυχία. Είναι ομως πιθανόν να μην είναι και αυτος ο λόγος..

Αγορά moneysafecard απ το μαγαζί της βιθυνιας 135 που ειχε αναφέρει ένας φίλος πιο πανω. Εχει και αλλες για όποιον θέλει. Αν ειναι κάποιος κάτοχος της, θα ηθελα να ρωτήσω ποτε περνάνε τα λεφτά στο balance, διότι έκανα την φόρτιση και δεν φαίνονται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...