Zapard7 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Υπάρχει αυτή η διαδικασία (τρύπα) σε κάποιο βίντεο παιδιά;Γιατί σήμερα έφτιαξα λογαριασμό paypal και δεν έχω ιδέα γενικά πως λειτουργεί.Τον έφτιαξα μόνο και μόνο για να κάνω μια παραγγελία από sportsdirect(αφού δε γινόταν με την κάρτα λόγω cc) και ψιλοφοβάμαι να κάνω μόνος αυτή τη διαδικασία γιατί την paypal και την κάρτα της τραπέζης την έκανα στα στοιχεία του πατέρα μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koolisk6 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 με debit visa πειραιως μου περασε με την πρωτη χρηματα στο balance με τη μεθοδο request money ( η καρτα δεν ειχε ξαναχρησιμοποιηθει ποτε online) σε δευτερη αποπειρα μου με την ιδια καρτα αρνηθηκε, παιζει δλδ μονο μια φορα ανα καρτα το κολπο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eddie1996 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Πως μπορώ να το κάνω αυτό; Θα χρειαστεί να πάω στην τράπεζα ή και μέσω του διαδικτύου; όχι δεν χρειάζεται να πας στην τράπεζα. Γίνεται μόνο μέσω διαδικτύου.. Αυτή η κάρτα είναι visa η mastercard? με debit visa πειραιως μου περασε με την πρωτη χρηματα στο balance με τη μεθοδο request money ( η καρτα δεν ειχε ξαναχρησιμοποιηθει ποτε online) σε δευτερη αποπειρα μου με την ιδια καρτα αρνηθηκε, παιζει δλδ μονο μια φορα ανα καρτα το κολπο? Είναι και θέμα τύχης φίλε μου. Ξαναπροσπάθησε και εάν πετύχει πέτυχε. Μπορεί να τέλειωσαν τα όρια της τράπεζας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kistos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 όχι δεν χρειάζεται να πας στην τράπεζα. Γίνεται μόνο μέσω διαδικτύου.. Αυτή η κάρτα είναι visa η mastercard? Mastercard είναι. Έψαξα λίγο στο διαδίκτυο αλλά δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη. Έχει τρόπο, από ό,τι κατάλαβα, να ενεργοποιήσεις αυτή την επιλογή για την Εθνική Τράπεζα, αλλά η δικιά μου είναι της Πειραιώς!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lroc2 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Παιδιά δεν ξέρω αν το έχει γράψει κάποιος αλλά κατάφερα να κάνω αγορά απο γερμανικό amazon με alpha enter visa debit. Πήγα να κάνω άμεση αγορά του προϊόντος αλλά η χρέωση δεν γινόταν. Το παρέκαμψα με το να στείλω το πόσο στον εαυτό μου σε μορφή gift card. Ίσως να θεώρησε η τράπεζα την αγορά ως υπηρεσία και τελικώς να την ολοκλήρωσε και έτσι έκανα την αγορά με το balance του amazon. Απλώς προσοχή εαν το δοκιμάσετε να στείλετε το gift card απο το αντίστοιχο amazon. Πχ αν κάνετε αγορά απο γερμανικό να στείλετε το gift card απο το γερμανικο site. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eddie1996 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Mastercard είναι. Έψαξα λίγο στο διαδίκτυο αλλά δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη. Έχει τρόπο, από ό,τι κατάλαβα, να ενεργοποιήσεις αυτή την επιλογή για την Εθνική Τράπεζα, αλλά η δικιά μου είναι της Πειραιώς!! Ναι το είδα και εγώ. Πάρε τηλέφωνο στο 18 28 38( τράπεζα πειραιώς) να σε βοηθήσουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsita78 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Μα ποια τελωνεία και ποια μεταφορική, 2 ευρώ πράγμα σταλμένο με απλό ταχυδρομείο. Αυτα δε γίνονταν με τιποτα 2-3 μήνες πριν. Το επισημαίνω όχι σαν πρόβλημα αποστολής, ο λόγος ύπαρξης σε αυτό το thread είναι μήπως υπάρχει κάποια αλλαγή πολιτικής μετά τα CC. Αν ας πούμε απλές αποστολές φθηνών χαζοπραγμάτων σταματανε να τα στέλνουν επειδή φοβούνται μήπως το PP τους ακυρώσει την πληρωμή μελλοντικά λόγω λογαριασμού από Έλληνα; κ εγω παρατηρησα το ιδιο πραγμα με πωλητες που αγοραζα χρονια απο εβαυ οτι σταματησανε τισ αποστολες εδω κ οταν επικοινωνησα μου ειπαν το ιδιο, οτι δλδ η χαθηκαν η ειχαν προβλημα με τα τελωνεια κ για αυτο σταματησανε προσωρινα ,αλλα δεν εχω καταλαβει το λογο για τον οποιο αναφερουν τα τελωνεια.αν καποιος ξερει κατι παραπανω ας μας πει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiorgosT Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Ωρε γαμωτη πολυ γιατι ετσι?Και λεει μεσα within 24 hours Τι να πω, δεν ξέρω. Μου έκανε εντύπωση που οι υπόλοιποι είχατε επίλυση μέσα σε ένα 24ωρο και σε εμένα ούτε φωνή ούτε ακρόαση... Αν δε δω κάποια αλλαγή μέχρι αύριο θα ξαναστείλω mail να δω τι διάολο γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Με virtual prepaid Πειραιώς, έκανα μια κίνηση αγοράς από amazon. Στο amazon οι transactions (2 στον αριθμό) φαίνονται μηδενικές στην απόδειξη, στο δε web banking το δείχνει ως "Ποσό Δεσμευμένο από Αγορές (Εγκρίσεις)". Φόλα ή αναμενόμενο; Παιδιά δεν ξέρω αν το έχει γράψει κάποιος αλλά κατάφερα να κάνω αγορά απο γερμανικό amazon με alpha enter visa debit. Πήγα να κάνω άμεση αγορά του προϊόντος αλλά η χρέωση δεν γινόταν. Το παρέκαμψα με το να στείλω το πόσο στον εαυτό μου σε μορφή gift card. Ίσως να θεώρησε η τράπεζα την αγορά ως υπηρεσία και τελικώς να την ολοκλήρωσε και έτσι έκανα την αγορά με το balance του amazon. Απλώς προσοχή εαν το δοκιμάσετε να στείλετε το gift card απο το αντίστοιχο amazon. Πχ αν κάνετε αγορά απο γερμανικό να στείλετε το gift card απο το γερμανικο site. Χθες το βράδυ έκανα μιά προσπάθεια να αγοράσω το προϊόν που παραθέτω παρακάτω από amazon.fr (πωλητής amazon) αλλά δεν πέτυχε ούτε με πιστωτική, ούτε με Χρεωστική της πειραιώς. Σήμερα έκανα μιά νέα προσπάθεια για να αγοράσω το ίδιο προϊόν από amazon.de (πωλητής amazon) και αυτή τη στιγμή έχει γίνει κράτηση των χρημάτων από την κάρτα μου. Λογικά θα πετύχει η συναλλαγή; (με πιστωτική δοκίμασα) http://www.amazon.de/gp/product/B00P73B1E4?&smid=A3JWKAKR8XB7XF Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
melodystyle2003 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Χθες το βράδυ έκανα μιά προσπάθεια να αγοράσω το προϊόν που παραθέτω παρακάτω από amazon.fr (πωλητής amazon) αλλά δεν πέτυχε ούτε με πιστωτική, ούτε με Χρεωστική της πειραιώς. Σήμερα έκανα μιά νέα προσπάθεια για να αγοράσω το ίδιο προϊόν από amazon.de (πωλητής amazon) και αυτή τη στιγμή έχει γίνει κράτηση των χρημάτων από την κάρτα μου. Λογικά θα πετύχει η συναλλαγή; (με πιστωτική δοκίμασα) http://www.amazon.de/gp/product/B00P73B1E4?&smid=A3JWKAKR8XB7XF Με virtual prepaid Πειραιώς, έκανα μια κίνηση αγοράς από amazon. Στο amazon οι transactions (2 στον αριθμό) φαίνονται μηδενικές στην απόδειξη, στο δε web banking το δείχνει ως "Ποσό Δεσμευμένο από Αγορές (Εγκρίσεις)". Φόλα ή αναμενόμενο; Ναι θα προχωρήσει, και γω το ίδιο είχα σήμερα και μόλις έλαβα ενημέρωση ότι τα πράγματα εστάλησαν με τον αριθμό της αποστολής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SV3BEF Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 με debit visa πειραιως μου περασε με την πρωτη χρηματα στο balance με τη μεθοδο request money ( η καρτα δεν ειχε ξαναχρησιμοποιηθει ποτε online) σε δευτερη αποπειρα μου με την ιδια καρτα αρνηθηκε, παιζει δλδ μονο μια φορα ανα καρτα το κολπο? Με prepaid Eurobank η ίδια 4 φορές με request money, μικροποσά όμως 30 έως 50 ευρώ κάθε φορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Ναι θα προχωρήσει, και γω το ίδιο είχα σήμερα και μόλις έλαβα ενημέρωση ότι τα πράγματα εστάλησαν με τον αριθμό της αποστολής. Μόλις έλαβα και εγώ αριθμό αποστολής ! :> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
959tolis626 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Ναι θα προχωρήσει, και γω το ίδιο είχα σήμερα και μόλις έλαβα ενημέρωση ότι τα πράγματα εστάλησαν με τον αριθμό της αποστολής. Δηλαδή και η δικιά μου παραγγελία ( http://www.amazon.de/MSI-R9-390X-Grafikkarte-DisplayPort/dp/B00ZPOAEA2/ref=sr_1_6?ie=UTF8&qid=1440436870&sr=8-6&keywords=radeon+r9+390 ) λες να προχωρήσει κανονικά? 415€ περίπου την πήρα πριν μερικές μέρες. Τα λεφτά έχουν δεσμευτεί στο λογαριασμό μου αλλά μέχρι εκεί για την ώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
melodystyle2003 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Στείλε τους email (και στα αγγλικά αν έχεις πρόβλημα με τα γερμανικά) και θα σου απαντήσουν αν έχει πρόβλημα η παραγγελία σου, ώστε να ξέρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djim Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Παιδιά γίνεται να μου πει κάποιος πώς γίνεται η όλη διαδικασία με τη μεταφορά χρημάτων από την τράπεζα στο paypal η να μου στείλει κάποιον σύνδεσμο αν είναι εύκολο? Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα