Προς το περιεχόμενο

Capital controls, paypal, ebay, αγορές εξωτερικού

mentoras99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αποτυχημένη απόπειρα μέσω χρεωστικής Ε.Τ. Εθνοcash plus, Maestro.
Επιστρέφει μήνυμα: You have entered an invalid number or partial credit card or debit card number. Please check your entry and try again.
(Ναι-ναι,
έλεγξα ξανά και ξανά τα στοιχεία. Τρεις προσπάθειες απέτυχαν.)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Oσες προσπάθειες και αν έκανα με τη diners να κάνω απευθείας αγορες από εξω, εκεί που δεν περνούσαν άλλες κάρτες, απέτυχαν. Paypal δε δοκίμασα πρόσφατα, πάντως στα υπόλοιπα δεν...

Πολύ περίεργο, εγώ σήμερα ακόμα μια αγορά ~300 eur για έναν φίλο ο οποίος έχει ηλεκτρικά είδη και πρέπει να φέρε ανταλακτικά από Κίνα.

Επιστρέφει μήνυμα: You have entered an invalid number or partial credit card or debit card number. Please check your entry and try again.

(Ναι-ναι, έλεγξα ξανά και ξανά τα στοιχεία. Τρεις προσπάθειες απέτυχαν.)

Το ίδιο θα σου έβγαζε και προ C.C φίλε :P .

Έχω την ίδια , την χρησιμοποιώ μόνο για αναλύψεις , άντε και καμμια πληρωμή σε S.M . Επικοινώνησε με την τράπεζα να σου εκδόσουν την Debit MasterCard να είσαι καλυμένος !

• Like 2

(Ναι-ναι, έλεγξα ξανά και ξανά τα στοιχεία. Τρεις προσπάθειες απέτυχαν.)

Αν δεν κάνω λάθος και με βάση αυτό εδώ (https://www.paypal.com/us/cgi-bin/webscr?cmd=_display-country-functionality-outside&dispatch=5885d80a13c0db1f8e263663d3faee8d5c97cbf3d75cb63effe5661cdf3adb6d) το PayPal δε δέχεται τη Maestro στην Ελλάδα, ούτως ή άλλως.

Το ίδιο θα σου έβγαζε και προ C.C φίλε :P .

Έχω την ίδια , την χρησιμοποιώ μόνο για αναλύψεις , άντε και καμμια πληρωμή σε S.M . Επικοινώνησε με την τράπεζα να σου εκδόσουν την Debit MasterCard να είσαι καλυμένος !

Και με πρόλαβες και έχουμε το ίδιο όνομα....

• Like 1

Τι παπαριά είναι αυτή τώρα.

Πήρα από ebay κάτι led φωτα για ποδήλατο κόστους 2 ευρώ συνολικά στις 19 Αυγ. με balance που είχα βάλει μέσω του request money.

Σήμερα μου ήρθε αυτό:

"Sorry to tell you that your item was backed to us from the shipping company.

We suggest to refund all to you.

As we all know, it is strict with the customs in your country recently.

So sorry for the inconvenience.

Do hope you can understand us.

If you agree,we will refund you within 2 workdays."

Δεν παιζει με τπτ η China post να εστειλε πισω το δεμα για τετοιο λογο.

Βαλτου μια αρνητικη και αν δεν θελει να πουλαει Ελλαδα να την μπλοκαρει

Πολύ περίεργο, εγώ σήμερα ακόμα μια αγορά ~300 eur για έναν φίλο ο οποίος έχει ηλεκτρικά είδη και πρέπει να φέρε ανταλακτικά από Κίνα.

Δε δοκίμασα παντού, ενδεχόμενα σε κάποια να περνάει. Σε όσα δοκίμασα (συνολικά 6-7) στα οποία δεν περνά επίσης καμιά άλλη Ελληνική κάρτα δεν περνούσε ούτε αυτη. Δηλαδή ίδια ποσοστα αποτυχίας με τις υπόλοιπες. Το ερωτημα είναι αν σε αυτο το site δοκίμασες με κάρτες άλλων εταιριών και δε μπορουσες να κάνεις την αγορά και μόνο η  diners περνούσε

Η μεταφορική εταιρία απ'ότι φαίνεται δεν ήθελε να μπλέξει με τα ελληνικά τελωνεία και είπε οτι δεν το στέλνει, έτσι σου επιστρέφουν πίσω τα λεφτά.

Ρε φίλε έβαλες τόσα λεφτά τόσο κόπο να κάνεις το κολπάκι και πήγες και αγόρασες λεντ;  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:

Μα ποια τελωνεία και ποια μεταφορική, 2 ευρώ πράγμα σταλμένο με απλό ταχυδρομείο.

Αυτα δε γίνονταν με τιποτα 2-3 μήνες πριν.

Το επισημαίνω όχι σαν πρόβλημα αποστολής, ο λόγος ύπαρξης σε αυτό το thread είναι μήπως υπάρχει κάποια αλλαγή πολιτικής μετά τα CC. Αν ας πούμε απλές αποστολές φθηνών χαζοπραγμάτων σταματανε να τα στέλνουν επειδή φοβούνται μήπως το PP τους ακυρώσει την πληρωμή μελλοντικά λόγω λογαριασμού από Έλληνα;

Δεν έχει σημασία, και ένα λεπτό να έκανε πρέπει να περάσει τελωνείο απλά δεν πληρώνεις δασμό.

Δεν έχει σημασία, και ένα λεπτό να έκανε πρέπει να περάσει τελωνείο απλά δεν πληρώνεις δασμό.

Ναι, αλλα δεν πληρώνεις τίποτα γιατι δεν γίνεται εκτελωνισμος για κάτω απο 22€

Δε δοκίμασα παντού, ενδεχόμενα σε κάποια να περνάει. Σε όσα δοκίμασα (συνολικά 6-7) στα οποία δεν περνά επίσης καμιά άλλη Ελληνική κάρτα δεν περνούσε ούτε αυτη. Δηλαδή ίδια ποσοστα αποτυχίας με τις υπόλοιπες. Το ερωτημα είναι αν σε αυτο το site δοκίμασες με κάρτες άλλων εταιριών και δε μπορουσες να κάνεις την αγορά και μόνο η  diners περνούσε

3 x Ebay

1 x Paypal (ebay)

1 x Paypal (Send money)

Έχω και άλλες 5 κάρτες αλλά δεν έχω όρεξη να ασχοληθώ. Αφού παίζει η diners κομπλέ.

Πάντω θα τεστάρω και την Miles and More Μastercard (Πειραιώς) διότι είναι αυτή που χρησιμοποιώ περισσότερο.

Παιδιά... έχω καλά νέα. Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί και προηγουμένως.

Κάποιος μου σφύριξε πριν λίγες μέρες ότι οι discover/diners παίζουν χωρίς προβλήματα.

Έτσι λοιπόν σήμερα πήγα και δοκίμασα μια ξεχασμένη diners public την οποία δεν είχα χρησιμοποιήσει ποτέ.

Έχω κάνει ήδη 3 αγορές από το ebay απευθείας με την κάρτα και μια τέταρτη μέσω paypal με χρέωση τις diners.

Είσαι απλά θεός! Μόλις πέρασα κι εγώ τη Diners που χρησιμοποιώ μόνο για τις εκπτώσεις στα εστιατόρια στο paypal και αγόρασα από το House of Fraser 

• Like 1

Εγώ προσπαθώ εδώ και μέρες με WEBUY της Πειραιώς να κάνω αγορά. Με πετάει σε μία σελίδα που πάει να κάνει επιβεβαίωση και έπειτα μου βγάζει μήνυμα "ATTENZIONE! 3D SECURE CODE VERIFICATION FAILED. PLEASE TRY AGAIN". Όσες φορές κι να προσπάθησα δεν έγινε κάτι διαφορετικό...  :mad:

Εγώ προσπαθώ εδώ και μέρες με WEBUY της Πειραιώς να κάνω αγορά. Με πετάει σε μία σελίδα που πάει να κάνει επιβεβαίωση και έπειτα μου βγάζει μήνυμα "ATTENZIONE! 3D SECURE CODE VERIFICATION FAILED. PLEASE TRY AGAIN". Όσες φορές κι να προσπάθησα δεν έγινε κάτι διαφορετικό... :mad:

Θέλει να φτιάξεις κωδικό στο verified by visa. Αυτον βάζεις εκεί. Αν είναι mastercard στο mastercard securecode.

Μα ποια τελωνεία και ποια μεταφορική, 2 ευρώ πράγμα σταλμένο με απλό ταχυδρομείο.

Αυτα δε γίνονταν με τιποτα 2-3 μήνες πριν.

Το επισημαίνω όχι σαν πρόβλημα αποστολής, ο λόγος ύπαρξης σε αυτό το thread είναι μήπως υπάρχει κάποια αλλαγή πολιτικής μετά τα CC.  Αν ας πούμε απλές αποστολές φθηνών χαζοπραγμάτων σταματανε να τα στέλνουν επειδή φοβούνται μήπως το PP τους ακυρώσει την πληρωμή μελλοντικά λόγω λογαριασμού από Έλληνα;

μου το εχουν κανει και εμενα 2-3 φορες και πριν τα cc... τους τελειωσε το προιόν ή έβαλαν λάθος εισ βαρος τους τιμη και δεν ηθελαν να εκτεθουν οποτε σου ειπαν ετσι...

Θέλει να φτιάξεις κωδικό στο verified by visa. Αυτον βάζεις εκεί. Αν είναι mastercard στο mastercard securecode.

Πως μπορώ να το κάνω αυτό; Θα χρειαστεί να πάω στην τράπεζα ή και μέσω του διαδικτύου;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...