Προς το περιεχόμενο

Capital controls, paypal, ebay, αγορές εξωτερικού

mentoras99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ναι παιδιά, για την κυπριακή τράπεζα κύπρου λέω.

Χωρίς να έχω ρίξει καμία ματιά στο site της τράπεζας , είναι δυνατή η απομακρυσμένη δημιουργία τραπεζικού λογαριασμού στην εν λόγω τράπεζα;

Όσον αφορά τα δικαιολογητικά; scans;

Απ'ότι διάβασα στο site τους , στέλνεις με email στην αρχή ένα συμπληρωμένο έντυπο που σου έχουν, φωτο απο λογαριασμό δέκο και ταυτότητα και αφού πάρεις το πρώτο ok τα στέλνεις ταχυδρομικός ή πας ο ίδιος εκεί.

Εγώ αν δεχτούνε, σκοπεύω να πάω απο εκεί για να μεταφέρω και 2000€ να τα έχω διαθέσιμα. Αλλά δεν ξέρω αν δίνουν κάρτα σε εμάς.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Γεια σας παίδες και καλημέρα σε όλους, πριν σας πω το θέμα μου να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω paypal(για τον λόγο ότι δεν πολυέχω σχέση με τράπεζες και γενικά με τις διαδικασίες τους και με ψιλοφοβίζει όλο αυτό) και ό,τι αγορές κάνω από το ίντερνετ, τις κάνω με χρεωστικές(νομίζω), μία από την Πειραιώς(που είναι στο όνομα της μάνας μου,παλιά κάρτα μισθοδοσίας της) και μία από την Εθνική(που είναι στο όνομα μου, την είχα βγάλει για να μου βάλουν κάτι λεφτά από μια κατασκήνωση).Χθες δοκίμασα να κάνω μια παραγγελία από Sportsdirect με την Πειραιώς την κάρτα, αλλά όταν πατούσα για πληρωμή μου έβγαζε ότι ο εκδότης της κάρτας δεν αποδέχεται το αίτημα.

Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω στη παρούσα φάση για να μπορέσω να κάνω την παραγγελία;Αν πάρω τηλέφωνο στην Πειραιώς θα γίνει τίποτα ή απλά θα μου ρίξουν ένα περιποιημένο άκυρο;

^ Τίποτα δεν θα γίνει αν πάρεις τηλέφωνο!!

Ο μόνος τρόπος να παραγγείλεις από sportsdirect είναι με paypal και τα κολπάκια που γράφουμε εδώ μέσα!

Θα γίνει! κάνε ένα στο όνομά το δικό σου και ένα στην μαμάς σου, και χρησιμοποίησε την κάρτα της μαμάς σου (ζήτα λεφτά από αυτήν δηλαδή ώστε να φαίνεται αγοραπωλησία σε διαφορετικό όνομα)

Εγώ τα έστειλα σαν services με κάρτα visa Πειραιώς,  δούλεψε κατευθείαν. Τα χρήματα φάνηκαν στο balance έχουν κρατηθεί από το υπόλοιπο του λογαριασμού στην τράπεζα,  απλώς δεν  έχει περάσει ακόμα η κίνηση αναλυτικά. Έγιναν οι δύο πρώτες αγορές χωρίς πρόβλημα και ο έχουν ήδη αποσταλεί και οι δύο.

Ευχαριστώ τον φίλο re4male που το βρήκε και το μοιράστηκε, γιατί η πρώτη αγορά ήταν για φάρμακα που δυστυχώς δεν έρχονται πλέον στην Ελλάδα. Εκεί καταντήσαμε...

Η αναλυτική κίνηση εμφανίζεται μέσα στον λογαριασμό μετά από 3 εργάσιμες μέρες .

Καλημέρα.

Με Alpha Debit Visa (ήδη συνδεδεμένη με το λογαριασμό του Paypal) δεν ολοκληρώθηκε η μεταφορά χρημάτων στο balance με το request μέσω e-mail.

Το ποσό της προμήθειας της συναλλαγής (1 USD) που κράτησε η κάρτα, επεστράφη μετά από 3 λεπτά (ενημέρωση μέσω sms).

• Like 1

Επιτρέπονται απλά όχι μέσω τραπεζών.

Από μια διερεύνηση που έκανα η απόφαση που αφορά τα ιδρύματα πληρωμων και τα 500 ευρω δεν εφαρμόζεται ακόμα αφου η επιτροπή έγκρισης τραπεζικών συναλλαγων δεν έχει ακόμα ορίσει τα μηνιαία όρια που απαιτεί η υπουργική απόφαση.....

• Like 1

Καλησπέρα παιδία ,  έκανα και εγώ το "κολπάκι" με την paypal και τα χρήματα εμφανίζονται στο ballance κανονικά. Όταν όμως παώ να κάνω την αγορά ( πχ ebay ) μου δίνει την δινατότητα να επιλέξω μέθοδο πληρωμής μόνο απο την κάρτα. Υπάρχει τρόπος να τα τραβήξει κατευθείαν απο το ballance ??

Καλησπέρα παιδία ,  έκανα και εγώ το "κολπάκι" με την paypal και τα χρήματα εμφανίζονται στο ballance κανονικά. Όταν όμως παώ να κάνω την αγορά ( πχ ebay ) μου δίνει την δινατότητα να επιλέξω μέθοδο πληρωμής μόνο απο την κάρτα. Υπάρχει τρόπος να τα τραβήξει κατευθείαν απο το ballance ??

1. Είναι στο ίδιο νόμισμα τα λεφτά του balance με το είδος που θέλεις να αγοράσεις??

2. Τα λεφτά επαρκούν για την αγορά μαζί με τα μεταφορικά ??

1. Είναι στο ίδιο νόμισμα τα λεφτά του balance με το είδος που θέλεις να αγοράσεις??

2. Τα λεφτά επαρκούν για την αγορά μαζί με τα μεταφορικά ??

Ναι είναι το ίδιο νόμισμα και επαρκούν και τα χρήματα. Απλά δεν μου δίνει την δυνατότητα επιλογής. Με "πετάει" κατευθείαν στην επιλογή της κάρτας...Μήπως χρειάζεται κάποιος χρόνος για να μπορώ να χρησιμοποιήσω τα χρήματα?

Παιδιά ήθελα να κάνω μια ερώτηση έβαλα χρήματα στο balance του paypal με το κολπάκι, μερικά site οπως τo aliexpress δεν δεχονται paypal, πως μπορω να χρησημοποιήσω τα χρήματα απο το balance του paypal για να αγοράσω μια κάρτα που θα μου επιτρεπει την αγορα απο site που δεχονται μονο καρτες (mastercard, visa, κτλ.)? Σας ευχαριστώ πολύ.

Τώρα παρατήρησα προσεκτικά τον λογαριασμό στην paypal και δεν μπορώ να τα χρησιμοποιήσω γιατι συμβαίνει αυτό που έχει γραφτεί και σε προηγούμενα post.. (Because you have recently started to sell with PayPal, payments you receive will be temporarily placed in your pending balance for up to 21 days. The funds are kept to settle payments in case there's a problem with transactions.) Εάν τα "τραβήξω" πίσω στην κάρτα θα γίνει πιό σύντομα...σε 2-3 ημέρες για παράδειγμα?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...