teowr Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Σημερα γυρησαν κ τα usb στην καρτα,απο τις αποτυχημενες προσπαθειες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salmador Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Επιτρέπονται μέσω ιδρυμάτων πληρωμων και όχι τραπεζων. Αυτα χρεωνουν γενικά υψηλες προμήθειες για τις μεταφορες και δεν ξέρω πόσο χρεώνουν τη μεταφορά σε τραπεζικό λογαριασμό. Επίσης τα ιδρύματα αυτα δεν υπάρχουν σε αρκετες περιοχές της επαρχίας ή πρέπει να κάνεις χιλιόμετρα για να βρεις ένα κλπ.... Τελος δεν είμαι καν βέβαιος αν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα η δυνατότητα αυτη.... Μπορεις σε παρακαλω να δωσεις ενα παραδειγμα? πχ ενα απο αυτα τα ιδρυματα? Πραγματικα δεν εχω καταλαβει τι κανει αυτα τα ιδρυματα να ξεχωριζουν απο τα τραπεζικα ιδρυματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Μπορεις σε παρακαλω να δωσεις ενα παραδειγμα? πχ ενα απο αυτα τα ιδρυματα? Πραγματικα δεν εχω καταλαβει τι κανει αυτα τα ιδρυματα να ξεχωριζουν απο τα τραπεζικα ιδρυματα. http://global.moneygram.com/gr/el Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiorgosT Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Εγώ είμαι από το Σάββατο under review... Καμία απάντηση ακόμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 http://global.moneygram.com/gr/el Για πλακα πηγα αποστολη 100 euros απο ελλαδα σε ελλαδα και σου κραταει τα 10 euro για προμηθεια ;; Γουαου αποστολη χρηματων Ουγκαντα βγαινει το ιδιο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios3570 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα σας.Μήπως γνωρίζει κάποιος για να στείλω απ ευθείας με την moneysafecard στο balance του paypal τι πρέπει να κάνω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PurpleNinja Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Παιδιά έκανα reuest 6 ευρω για service σε 2ο μαιλ μου δοκίμασα 2 φορές με χρεωστική κάρτα από εθνική και δεν την δέχτηκε μου εδειξε αυτό το μνμ We're sorry, we couldn't complete your purchase using card MasterCard x-xxxx, because it has been denied by the card issuer. Please enter a new credit or debit card to continue payment.γιατί? επίσης εάν κατάλαβα καλά, καλύτερα να εαν θέλω λεφτα αμεσα να ζηταω ως goods γιατι με services κάνει 21 μέρες να σου τα αποδεσμευσει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaga1um3 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Απόπειρα με Πειραιώς και Amex (Alpha) αποτυχημένη με request (πριν λίγο). Απόπειρα με Amex με send money Επιτυχής. Χρήση του paypal balance σε υπάρχοντα λογαριασμό με συνδεδεμένο τραπεζικό λογαριασμό για αγορά μέσω gearbest Επιτυχής. Σημερα γυρησαν κ τα usb στην καρτα,απο τις αποτυχημενες προσπαθειες. μετά από πόσο καιρό φίλε μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rallos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Εγώ είμαι από το Σάββατο under review... Καμία απάντηση ακόμα... Ωρε γαμωτη πολυ γιατι ετσι?Και λεει μεσα within 24 hours Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Έχει δοκιμάσει να ανοίξει κανένας λογαριασμό στην Τράπεζα Κύπρου;Δίνουν κάρτα ή πρέπει να μένεις Κύπρο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Έχει δοκιμάσει να ανοίξει κανένας λογαριασμό στην Τράπεζα Κύπρου;Δίνουν κάρτα ή πρέπει να μένεις Κύπρο; Δεν υπαρχει στην ελλαδα τραπεζα κυπρου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δεν υπαρχει στην ελλαδα τραπεζα κυπρου προφανώς αναφέρεται στην Κυπριακή...www.bankofcyprus.com.cy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akisgd Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Εγώ τα έστειλα σαν services με κάρτα visa Πειραιώς, δούλεψε κατευθείαν. Τα χρήματα φάνηκαν στο balance έχουν κρατηθεί από το υπόλοιπο του λογαριασμού στην τράπεζα, απλώς δεν έχει περάσει ακόμα η κίνηση αναλυτικά. Έγιναν οι δύο πρώτες αγορές χωρίς πρόβλημα και ο έχουν ήδη αποσταλεί και οι δύο. Ευχαριστώ τον φίλο re4male που το βρήκε και το μοιράστηκε, γιατί η πρώτη αγορά ήταν για φάρμακα που δυστυχώς δεν έρχονται πλέον στην Ελλάδα. Εκεί καταντήσαμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Έχει δοκιμάσει να ανοίξει κανένας λογαριασμό στην Τράπεζα Κύπρου;Δίνουν κάρτα ή πρέπει να μένεις Κύπρο; Δίνουν κάρτα μόλις εγγραφείς και μπορείς να την χρησιμοποιήσεις παντού αν σε αυτό αναφέρεσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salazargr Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δίνουν κάρτα μόλις εγγραφείς και μπορείς να την χρησιμοποιήσεις παντού αν σε αυτό αναφέρεσαι. Χωρίς να έχω ρίξει καμία ματιά στο site της τράπεζας , είναι δυνατή η απομακρυσμένη δημιουργία τραπεζικού λογαριασμού στην εν λόγω τράπεζα; Όσον αφορά τα δικαιολογητικά; scans; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα