Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά,μπορεί κάποιος να μου πει αν οι απαγόρευση του PayPal ισχύει μόνο για αγορές απ'το εξωτερικό; Μπορώ να το χρησιμοποιήσω με Ελληνικά eShops;

Οχι δεν γινεται. Εφ'οσων ο μεσολαβητης(paypal) βρισκεται στο εξωτερικο, βαση cc δεν μπορεις να πληρωσης μεσω pp απευθειας απο την καρτα. Μεσω pp balance μπορεις να πληρωσεις οπουδηποτε.

Δηλαδη η μετακινηση των χρηματων θα γινει: Ελλαδα->Εξωτερικο->Ελλαδα

• Απαντ. 14,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά,μπορεί κάποιος να μου πει αν οι απαγόρευση του PayPal ισχύει μόνο για αγορές απ'το εξωτερικό; Μπορώ να το χρησιμοποιήσω με Ελληνικά eShops;

Χρησιμοποιώ το paypal (με πιστωτική ΕΤΕ) για τις πληρωμές των λογαριασμών της Wind αλλά και τις ανανεώσεις χρόνου σε καρτοκινητά f2g.

Δημοσ.

καλησπέρα θέλω την βοήθεια σας σε ένα θέμα με το paypal εδώ και λίγες μέρες παρέλαβα την την ανανεωμένη μου prepaid κάρτα της πειραιως (παλιά prepaid τράπεζα κυπρου) η παλιά  έληγε 05/2015 και η καινούργια λήγει 05/2017 και προσπαθώ να περάσω την καινούργια ημερομηνία στης ρυθμίσεις του paypal και δεν μου την δέχεται ,κανονικά περνάω την ημερομηνία και το CSC άλλα τίποτα..έχετε κάποια ιδέα γιατί γίνετε αυτό κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη ..ευχαριστώ 

Δημοσ.

Το καλύτερο που πρέπει να κάνεις για να ενημερωθείς 100% στηλε ενα email στην paypal και στην τράπεζα σου νομιζω ειναι το ποιο σωστο εγω αυτο θα εκανα

Δημοσ.

Παιδιά... έχω καλά νέα. Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί και προηγουμένως.

Κάποιος μου σφύριξε πριν λίγες μέρες ότι οι discover/diners παίζουν χωρίς προβλήματα.

Έτσι λοιπόν σήμερα πήγα και δοκίμασα μια ξεχασμένη diners public την οποία δεν είχα χρησιμοποιήσει ποτέ.

Έχω κάνει ήδη 3 αγορές από το ebay απευθείας με την κάρτα και μια τέταρτη μέσω paypal με χρέωση τις diners.

Δημοσ.

πρωτη προσπαθεια για αγορα, μετα απο cc.

Παραγγελια απο teamrock.com για περιοδικο, με πιστωτικη καρτα Visa Eurobank, 

H παραγγελια εγινε confirmed, και μεσα σε 2 λεπτα με καλεσαν απο Eurobank για να επιβεβαιωσουν την κινηση, κατι που οσο εχω την καρτα (10 χρονια++) δεν το ειχαν κανει. Σε ερωτηση μου, εαν το κανουν αυτο συστηματικα, δηλαδη σε καθε αγορα μεσω internet, να καλουν μου απαντησαν οτι το κανουν δειγματολειπτικα.

Περιμενω να δω εαν θα περασει και η πληρωμη. :)

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ήδη.

Σύμφωνα με τις πρόσφατες Οδηγίες του Υπουργείου Οικονομικών, πλέον μπορείτε να πραγματοποιείτε αγορές & πληρωμές σε:

• e-shops που συνεργάζονται με τράπεζα στην Ελλάδα

• e-shops εξωτερικού αποκλειστικά στις ακόλουθες κατηγορίες:

− πληρωμή υπηρεσιών εκπαίδευσης (δίδακτρα/ εστίες διαμονής/ συνδρομή

− βιβλιοθηκών, κ.λ.π.)

− πληρωμή ασφαλιστικών, ιατρικών και φαρμακευτικών εξόδων

− πληρωμές συνδρομών για εγγραφή ή ανανέωση συμμετοχής μέλους σε

− επαγγελματικούς συλλόγους (δικηγορικούς / ιατρικούς συλλόγους, κ.λ.π.) ή/και για

− επιστημονικά και λοιπά έντυπα

− αγορές εισιτηρίων αεροπορικών εταιρειών

− αγορές βιβλίων

− πληρωμές ξενοδοχείων

− ενοικιάσεις αυτοκινήτων

− πληρωμές ταξιδίων και μεταφορών

− πληρωμές ψηφιακών παροχών μουσικού περιεχομένου και εφαρμογών (applications)

g3kpufL.jpg

Δημοσ.

Γιατί δεν εκδίδετε μια virtual prepaid Mastercard από τη Neteller και να τη φορτίζετε με εμβάσματα στον τραπεζικό λογαριασμό της Neteller στην Αγγλία, δεδομένου ότι πλέον επιτρέπονται εμβάσματα σε τραπεζικούς λογαριασμούς εξωτερικού μέχρι 500€/μήνα ανά φυσικό πρόσωπο;

Δημοσ.

Παιδιά... έχω καλά νέα. Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί και προηγουμένως.

Κάποιος μου σφύριξε πριν λίγες μέρες ότι οι discover/diners παίζουν χωρίς προβλήματα.

Έτσι λοιπόν σήμερα πήγα και δοκίμασα μια ξεχασμένη diners public την οποία δεν είχα χρησιμοποιήσει ποτέ.

Έχω κάνει ήδη 3 αγορές από το ebay απευθείας με την κάρτα και μια τέταρτη μέσω paypal με χρέωση τις diners.

Oσες προσπάθειες και αν έκανα με τη diners να κάνω απευθείας αγορες από εξω, εκεί που δεν περνούσαν άλλες κάρτες, απέτυχαν. Paypal δε δοκίμασα πρόσφατα, πάντως στα υπόλοιπα δεν...

Γιατί δεν εκδίδετε μια virtual prepaid Mastercard από τη Neteller και να τη φορτίζετε με εμβάσματα στον τραπεζικό λογαριασμό της Neteller στην Αγγλία, δεδομένου ότι πλέον επιτρέπονται εμβάσματα σε τραπεζικούς λογαριασμούς εξωτερικού μέχρι 500€/μήνα ανά φυσικό πρόσωπο;

Δεν ισχύει αυτό. Δεν επιτρεπονται ακόμα εμβασματα μέσω τραπεζων.. Το έχουμε αναλύσει σε προηγούμενες σελίδες γιατί δεν αφορά τράπεζες η απόφαση αυτη.....

Δημοσ.

Δεν ισχύει αυτό. Δεν επιτρεπονται ακόμα εμβασματα μέσω τραπεζων.. Το έχουμε αναλύσει σε προηγούμενες σελίδες γιατί δεν αφορά τράπεζες η απόφαση αυτη.....

Τι εννοείς φίλε μου; Δεν επιτρέπονται εμβάσματα μέχρι 500€ ανά φυσικό πρόσωπο στο εξωτερικό σύμφωνα με τη νέα ΠΝΠ;

Δημοσ.

Τι εννοείς φίλε μου; Δεν επιτρέπονται εμβάσματα μέχρι 500€ ανά φυσικό πρόσωπο στο εξωτερικό σύμφωνα με τη νέα ΠΝΠ;

Επιτρέπονται απλά όχι μέσω τραπεζών.

Δημοσ.

Επιτρέπονται μέσω ιδρυμάτων πληρωμων και όχι τραπεζων. Αυτα χρεωνουν γενικά υψηλες προμήθειες για τις μεταφορες και δεν ξέρω  πόσο χρεώνουν τη μεταφορά σε τραπεζικό λογαριασμό. Επίσης τα ιδρύματα αυτα δεν υπάρχουν σε αρκετες περιοχές της επαρχίας ή πρέπει να κάνεις χιλιόμετρα για να βρεις ένα κλπ....

Τελος δεν είμαι καν βέβαιος αν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα η δυνατότητα αυτη....

Δημοσ.

Τα έστειλες σαν service οπότε θα ειναι διαθέσιμα μετα απο 21 ημέρες

Δεν μπορείς να κανεις τίποτα περίμενε

Δεν είμαι σίγουρος αλλά το goods επέλεξα. Το είχαν τονίσει όλοι σε κάθε post που έγραφαν τις λεπτομέρειες του

τρόπου "top up " sto balance.

Προσπαθώ να "δώ" τις λεπτομέρειες στο tab "request money" για το request που έκανα σε διαφορετικό e-mail

απο αυτό που έχω δηλωμένο στην pay pal ....αλλά μόλις πατάω search η σελίδα δείχνει να φορτώνει χωρίς ανταπόκριση.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Μια απορια θα ήθελα να διαλευκάνω ακόμη.....

Οι περισσότερες αγορές απο Κινεζομάγαζα γίνονται μέσω US dollar.

Αρα θα πρέπει να ορίσω ως primary νόμισμα το US dollar?

Μπορείς να μου δώσεις κάποιο παράδειγμα?

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, και σας ευχαριστώ όλους για τις πληροφορίες για το loophole της paypal! Πριν από περίπου μια εβδομάδα χρησιμοποίησα AMEX alpha bank και κατάφερα να βάλω λεφτα στην paypal. Σήμερα προσπάθησα ξανά, με την ίδια κάρτα και μου λέει "please try another card'. Σα να μην φταίει αυτό μόνο, δοκίμασα και mastercard πειραιώς και μου λέει το ίδιο. Το έχει πάθει κανείς αυτό? Την μια να δουλεύει, και την άλλη όχι? Αν ναι, τι συμβουλές έχετε να δώσετε?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...