Exosouler Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα, πήγα να εφαρμόσω το κολπάκι για να στείλω λεφτά σε έναν φίλο μου, που μόλις είχε φτιάξει λογαριασμό στο paypal, αλλά δεν με άφησε να ολοκληρώσω και μάλιστα μου έκαναν τον λογαριασμό limited.Το email που μου έστειλαν είναι το εξής: Dear Thanos, We need your help resolving an issue with your PayPal account. Until you help us resolve this issue, we've temporarily limited what you can do with your account. What's going on? We noticed some unusual activity on your PayPal account on 8/23/2015 on 12:48 GMT+03:00 near Athens A1 and are concerned about potential unauthorized account access. What to do next Please log in to your PayPal account and complete the steps to confirm your identity and recent account activity. To help protect your account, access will remain limited until you complete the necessary steps. The security of your PayPal account is a top priority for us and we want to work together to help protect it. If you need help or have any questions, call us at 00353 1 436 9111, 8.00 to 4.30 GMT Monday to Friday. Please note that hours of operation may vary on holidays. Sincerely, PayPal Ολοκλήρωσα τα βήματα που χρειάστηκαν για να ενεργοποιηθεί και πάλι όπως ακριβώς μου τα ζήτησαν το μεσημεράκι της Κυριακής. Δεν έχω πάρει απάντηση απο τότε, πρέπει να αρχίσω να ανησυχώ μετά από τόσες πολλές ώρες?
arma1 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Ελα μ ντε και εγω αυτο σκεφτομουνα σημερα.κανουμε διπλους λογαριασμους ενω δινεις τα λεφτα σε φιλο και στα περναει.απλα θα εχει τα μειονεκτηματα ορια τραπεζων ανα ημερα και πιθανες πολλαπλες προσπαθειες μεχρι να γινει η μεταφορα οπως δηλαδη και με το κολπακι του request.Απλα αμα εχεις ανθρωπο αποβ εξωτερικο να στα στειλει θα σου ρθουν με την πρωτη αυτο που γνωριζα μεχρι σημερα ηταν πως δε γινετε να μας στειλει φιλος με Ελληνικη καρτα δηλωμενη στο paypal γι αυτο και ψαχναμε καποιον απο το εξωτερικο ,γι αυτο και μου φανηκε περιεργο πριν, λεω μηπως και αλλαξε κατι
o.panos88 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα παιδιά έκανα το κόλπο με το request με δυο κάρτες από Alpha και μου τις απέρριψε, τελικά δοκίμασα και με μια visa από εθνική και το δέχτηκε απλά μου λέει under review, υπάρχει περίπτωση να φάω άκυρο; Η πρέπει να περάσει καμία μέρα για να μπουν τα λεφτά; 1
Rallos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 αυτο που γνωριζα μεχρι σημερα ηταν πως δε γινετε να μας στειλει φιλος με Ελληνικη καρτα δηλωμενη στο paypal γι αυτο και ψαχναμε καποιον απο το εξωτερικο ,γι αυτο και μου φανηκε περιεργο πριν, λεω μηπως και αλλαξε κατι Δηλαδη λογικα δεν μπορει καποιος Ελληνας να πληρωσει Ελληνα για υπηρεσιες ή αγαθα εντος Ελλαδας με Paypal? Toτε το κολπο με request πως πιανει αφου απο ελληνικη καρτα πανε σε Paypal?Ti να ειναι η καρτα που σου στελνει στο balance σου δικης σου Ελληνικη τί φιλου Ελληνικη Καλησπέρα παιδιά έκανα το κόλπο με το request με δυο κάρτες από Alpha και μου τις απέρριψε, τελικά δοκίμασα και με μια visa από εθνική και το δέχτηκε απλά μου λέει under review, υπάρχει περίπτωση να φάω άκυρο; Η πρέπει να περάσει καμία μέρα για να μπουν τα λεφτά; Λογικα σε μια μερα θα απαντησουν.Η φας ακυρο και θα επιστραφουν τα λεφτα ή θα το εγκρινουν
ST21 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Καλησπερα παιδια. Δοκιμασα στο ebay τον τροπο με το δευτερο paypal account(που είναι χωρις καρτα) και εγινε κανονικοτατα η αγορα μου.Δε το περιμενα κιολας...Παντως οταν μεταφερετε χρηματα στον αλλο λογαριασμο, πηγαινουν λιγοτερα απο οσα βαλατε. Εγω εβαλα 15 και πηγαν 12.Anyway μπραβο σε αυτον που το σκεφτηκε!
arma1 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δηλαδη λογικα δεν μπορει καποιος Ελληνας να πληρωσει Ελληνα για υπηρεσιες ή αγαθα εντος Ελλαδας με Paypal? Toτε το κολπο με request πως πιανει αφου απο ελληνικη καρτα πανε σε Paypal?Ti να ειναι η καρτα που σου στελνει στο balance σου δικης σου Ελληνικη τί φιλου Ελληνικη Λογικα σε μια μερα θα απαντησουν.Η φας ακυρο και θα επιστραφουν τα λεφτα ή θα το εγκρινουν το κολπο απο εμενα σε μενα πετυχε με καρτα eurobank ,απο paypal φιλου σε μενα δε το δοκιμασα διοτι ξερω πως δε γινετε
Exosouler Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα, πήγα να εφαρμόσω το κολπάκι για να στείλω λεφτά σε έναν φίλο μου, που μόλις είχε φτιάξει λογαριασμό στο paypal, αλλά δεν με άφησε να ολοκληρώσω και μάλιστα μου έκαναν τον λογαριασμό limited. Το email που μου έστειλαν είναι το εξής: Ολοκλήρωσα τα βήματα που χρειάστηκαν για να ενεργοποιηθεί και πάλι όπως ακριβώς μου τα ζήτησαν το μεσημεράκι της Κυριακής. Δεν έχω πάρει απάντηση απο τότε, πρέπει να αρχίσω να ανησυχώ μετά από τόσες πολλές ώρες? http://prntscr.com/88oe2s Εγώ ανέβασα μόνο το δίπλωμα Τα βήματα για να επαναφέρω τον λογαριασμό μου http://prntscr.com/88oek9 Όταν συνδέομαι μου γράφει αυτό: http://prntscr.com/88nyfu Συγγνώμη για το σπαμ αλλά είμαι απογοητευμένος και απελπισμένος!!
Silverage Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 http://prntscr.com/88oe2s Εγώ ανέβασα μόνο το δίπλωμα Τα βήματα για να επαναφέρω τον λογαριασμό μου http://prntscr.com/88oek9 Όταν συνδέομαι μου γράφει αυτό: http://prntscr.com/88nyfu Συγγνώμη για το σπαμ αλλά είμαι απογοητευμένος και απελπισμένος!! Απλά περιμένεις.
Exosouler Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Απλά περιμένεις. Έχουν περάσει περίπου 50 ώρες. Πόσο παραπάνω πρέπει να περιμένω?
teoqq Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα, δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί οπότε λέω και εγώ το περιστατικό μου. Αυτή την περίοδο υπήρχε πρόβλημα με τη διαφήμιση που κάνουμε για την εταιρεία μας μέσω facebook και συγκεκριμένα επειδή δεν δεχόταν την κάρτα τότε σαν 2η επιλογή υπήρχε ο λογαριασμός paypal. Για τον Ιούλιο κατάφερα από ένα φίλο στο εξωτερικό να με στείλει λεφτά στο paypal μου οπότε το έσωσα. Τώρα για τον Αύγουστο προσπάθησα να πληρώσω μέσω της κάρτας και ΠΛΗΡΩΣΑ κανονικότατα. Στην ουσία έκανα μια αγορά μέσω κάρτας από το εξωτερικό Η κάρτα είναι χρεωστική της Πειραιώς και το ποσό ήταν πάνω από 300+. Η συναλλαγή έγινε πριν 5 λεπτά
gkalamanolis Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Λοιπόν παιδιά, πιστεύω ότι έχω την λύση για όλους μας. Εχω χρεωστική Πειραιώς VISA και θα σας πω τι πρέπει να κάνετε αν θέλετε να κάνετε ΑΜΕΣΑ αγορές από ebay, όπως έκανα κι εγώ πριν μερικά δευτερόλεπτα!!! 1) Πρέπει να έχετε συνδέσει την κάρτα σας με το paypal (εννοείται αλλά πρέπει να το πούμε) 2) Φτιάξτε 2ο paypal account (Μη συνδέσετε καμία κάρτα εκεί...τίποτα...απλά επιβεβαιώστε τη δνση email σας και τα security questions) 3) Όταν φτιάξουμε το 2ο paypal account, πηγαίνουμε πίσω στο 1ο και βρίσκουμε το send money 4) Στο πεδίο e-mail συμπληρώνουμε το email του 2ου paypal account που μόλις φτιάξαμε. Μετά συμπληρώνουμε τα ποσά και τέλος πατάμε "I'm sending money to family or friends" 5) Μετά απλά επιβεβαιώνουμε και πατάμε αποστολή 6) Κάνουμε log-out και συνδεόμαστε στο πρώτο μας paypal (αυτό που είχαμε πριν τα capital controls :@ :@) 7) Θα δούμε ότι μας ήρθε ειδοποίηση από τον 2ο μας λογαριασμό ότι μας κάνει δωράκι κάποια χρήματα. Επιλέγουμε accept money και ΤΕΛΟΣ! 8) Κάνοντας refresh την σελίδα βλέπουμε το balance έχουν ήδη προστεθεί τα χρήματα. 9) Πάμε στο ebay και στο checkout βάζουμε το 2ο μας λογαριασμό paypal (αυτόν που έχει τα χρήματα δηλαδή) και....voila! H αγορά μας έγινε με επιτυχία!! 9 βήματα ακολουθήστε τα και δε θα χάσετε! Πριν λίγο έκανα συναλλαγές αξίας 130 ευρώ για 2 προιόντα!! Δεν ξέρω στις άλλες τράπεζες τι ισχύει αλλά με χρεωστική Πειραιώς έγινε όλη η δουλειά σε μένα! Καλή τύχη και καλές συναλλαγές σε όλους!!! Δεν μπορω να σε πιάσω ρε φίλε τι λες? στο 4ο βήμα λες "πατάμε "I'm sending money to family or friends" ναι άλλα απο που τα τραβάει τα χρήματα στον 1ο σου λογαριασμό απο balance ή απο κάρτα? Εξήγα λιγο. EDIT: ΆΚΥΡΟ μαγκες τελικά πέτυχε! Απλά τραβάει τα λευτά ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ απο κάρτα στην δικιά μου περίπτωση debit visa πειραιώς.
959tolis626 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Εμμμ... Δοκίμασα πριν μερικές ώρες να αγοράσω μία κάρτα γραφικών (Την Radeon R9 390x της MSI από Amazon.de) και φαίνεται να προχωράει. Δεν μου έβγαλε κάποιο μήνυμα λάθους ή κάτι τέτοιο. Πριν λίγο δεσμεύτηκε και το ποσό (427€) στη χρεωστική μου (Πειραιώς Visa), οπότε φαίνεται σαν να πέρασε η πληρωμή... Ή τουλάχιστον έτσι ελπίζω γιατί το θέλω το εργαλείο. Κρατάω μια πισινή μέχρι αύριο γιατί είναι από τρίτο πωλητή και όχι άμεσα από Amazon, αλλά δεν βλέπω γιατί θα μπορούσε να δημιουργήσει πρόβλημα αυτό. Αλλού απλά απορρίπτει την κάρτα αμέσως. Αν ακυρωθεί τώρα θα φάω τρελή απογοήτευση... Τσέκαρα και σήμερα και δεν έχει αλλάξει κάτι. Τα λεφτά είναι δεσμευμένα και η παραγγελία ενεργή. Λέει ότι θα μου στείλουν την κάρτα 27 ή 28 Αυγούστου. Η παραγγελία έγινε μέσω Amazon.de από eJoker (Παρεμπιπτόντως είχε παράλογα καλή τιμή και μου φάνηκε ύποπτο... 414€ η 390x? Το Amazon την είχε 460€ αλλά την είχαν άλλα 3-4 καταστήματα τόσο χαμηλά ή και χαμηλότερα). Υπάρχει περίπτωση να φάω άκυρο τώρα ή αφού δέχτηκε τέλος, θα προχωρήσει? Αγχώθηκα...
kosmasdel Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Σήμερα έστειλα λεφτά στο balance με τον τρόπο του request money για goods με χρεωστική Visa της Πειραιώς και η διαδικασία έγινε άμεσα χωρίς καθυστέρηση ή δέσμευση των χρημάτων. Ζήτησα από τον εαυτό μου 140$ και μπήκαν 134,94$ στο balance, δηλαδή κρατήθηκαν οι κλασικές προμήθειες που έχουν αναφερθεί. Όταν πήγα να πληρώσω είχε την επιλογή να επιλέξω το Paypal ή την τράπεζα μου να κάνει την μετατροπή του νομίσματος οπότε έβαλα να την κάνει η τράπεζα γιατί το Paypal ζητούσε 126€ δηλαδή χρησιμοποιούσε ισοτιμία 1€ = 1,11$ αντί για 1€ = 1,15$ που είναι σήμερα. Άρα για όποιον τον ενδιαφέρουν αποκλειστικά αγορές σε $ να ανεβάζει στο paypal $ και όχι € για να μην χάνει μετά από την ισοτιμία του paypal. 2
kostas83 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Σήμερα έστειλα λεφτά στο balance με τον τρόπο του request money για goods με χρεωστική Visa της Πειραιώς και η διαδικασία έγινε άμεσα χωρίς καθυστέρηση ή δέσμευση των χρημάτων. Ζήτησα από τον εαυτό μου 140$ και μπήκαν 134,94$ στο balance, δηλαδή κρατήθηκαν οι κλασικές προμήθειες που έχουν αναφερθεί. Όταν πήγα να πληρώσω είχε την επιλογή να επιλέξω το Paypal ή την τράπεζα μου να κάνει την μετατροπή του νομίσματος οπότε έβαλα να την κάνει η τράπεζα γιατί το Paypal ζητούσε 126€ δηλαδή χρησιμοποιούσε ισοτιμία 1€ = 1,11$ αντί για 1€ = 1,15$ που είναι σήμερα. Άρα για όποιον τον ενδιαφέρουν αποκλειστικά αγορές σε $ να ανεβάζει στο paypal $ και όχι € για να μην χάνει μετά από την ισοτιμία του paypal. Σωστος!
dr_giwrgos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δεν μπορω να σε πιάσω ρε φίλε τι λες? στο 4ο βήμα λες "πατάμε "I'm sending money to family or friends" ναι άλλα απο που τα τραβάει τα χρήματα στον 1ο σου λογαριασμό απο balance ή απο κάρτα? Εξήγα λιγο. EDIT: ΆΚΥΡΟ μαγκες τελικά πέτυχε! Απλά τραβάει τα λευτά ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ απο κάρτα στην δικιά μου περίπτωση debit visa πειραιώς. Εγώ που φόρτωσα λεφτά σε 2ο λογαριασμό Pay Pal με την μέθοδο του request(χωρίς αρχικά να είναι συνδεδεμένος με κάρτα, μόνο ερωτήσεις ασφαλείας) δεν μου επιτρέπει να προβώ σε αγορές αν δεν εισάγω ΙΒΑΝ ή debit ή credit στο λογαριασμό της Pay Pal Προς το παρόν περιμένω το verification code του pay pal για να κάνω verify την κάρτα που δήλωσα Ακόμη δεν εμφανίστηκε το code. Η alpha μου είπε τηλεφώνησε ξανά αύριο. --------------------------------------------------------------------------------------------------- Μήπως κάποιος έχει φορτώσει χρήματα στο balance ενός Pay Pal λογαριασμού χωρίς να έχεις δηλώσει κάρτα και στην συνέχεια να μπορεί να κάνει αγορές? Ούτε να κάνω "send money " σε άλλο pay pal δεν μου επιτρέπει....παρόλο που έχει λεφτα στο balance. Εγώ που φόρτωσα λεφτά σε 2ο λογαριασμό Pay Pal με την μέθοδο του request(χωρίς αρχικά να είναι συνδεδεμένος με κάρτα, μόνο ερωτήσεις ασφαλείας) δεν μου επιτρέπει να προβώ σε αγορές αν δεν εισάγω ΙΒΑΝ ή debit ή credit στο λογαριασμό της Pay Pal Προς το παρόν περιμένω το verification code του pay pal για να κάνω verify την κάρτα που δήλωσα Ακόμη δεν εμφανίστηκε το code. Η alpha μου είπε τηλεφώνησε ξανά αύριο. --------------------------------------------------------------------------------------------------- Μήπως κάποιος έχει φορτώσει χρήματα στο balance ενός Pay Pal λογαριασμού χωρίς να έχεις δηλώσει κάρτα και στην συνέχεια να μπορεί να κάνει αγορές? Ούτε να κάνω "send money " σε άλλο pay pal δεν μου επιτρέπει....παρόλο που έχει λεφτα στο balance. Ξανακοιτώντας το Pay Pal μου λεει πως το χρήματα είναι στο pending balance Because you have recently started to sell with PayPal, payments you receive will be temporarily placed in your pending balance for up to 21 days. For more information, please go to the Resolution Centre. Αρα αυτός είναι ο λόγος που δεν μου επιτρέπει αγορά ή αποστολή χρημάτων. Ξέρει κάποιος τι να κάνω???? Payment is complete. Please process the order right away. The payment you received is temporarily kept in your pending balance. If there is no problem with the order, your fund will be available within 21 days. Here are a few steps you can take to help getting your funds sooner: Items requiring shipment: Ship the item as soon as possible using a shipping service that provides tracking and delivery confirmation. Once you've completed shipment, log in to your PayPal account to mark the item as shipped and provide the shipping details. We'll calculate the estimated delivery date and release the payment within 7 days of that date. Items not requiring shipment: Once you've completed the order of services or digital goods such as music files, eBooks or Apps, do not forget to log in to your PayPal account to mark the order as processed and provide any additional details. We'll calculate the estimated delivery date and release the payment within 7 days of that date. If your buyer confirms that the item was delivered and doesn't report any problems with it, you may get your funds sooner. If there are problems with the order, the funds would remain in the pending balance until the issue is resolved, which may take longer than 21 days. To find out how we calculate estimated delivery dates, go to the funds availability in Security Center. Mark as Shipped Mark as Processed
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα