Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα πάρει δυο-τρεις μέρες για να μπουν στην κάρτα σου. Για το sportsdirect, όμως, μήπως η αγορά ήταν σε λίρες και περίμενε να βρει balance σε λίρες;...

Παιδια καλημερα!Ειμαι νεος στο site και θα ηθελα να κανω μια ερωτηση.Χτες λοιπον εκανα μια μεταφορα ποσου 153  euro απο δικο μου λογαριασμο paypal(μεσω της χρεωστικης μου η οποια ειναι συνδεδεμενη με το paypal account μου φυσικα) στο paypal του αδελφου μου με request money(νομιμα οχι με το κολπακι) και ετσι τα χρηματα μεταφερθηκαν στο paypal balance του!!Ετσι πηγα να κανω και εγω να κανω αγορα μεσω sports direct και ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΑΝ PAYPAL BALANCE!!!????ελεος?και πηγα μετα να κανω refund για να παρω τα λεφτα πισω στο δικο μου paypal στην χρεωστικη μου καρτα (πειραιως visa) δεν ξερω αν βοηθαει!!ολα οκ εγινε completed λεει το paypal αλλα τα λεφτα δεν εχουν μπει στην χρεωστικη μου καρτα!!πηγα στην τραπεζα να ρωτησω και μου λενε οτι υπαρχει το ποσο σε λογιστικο υπολοιπο και οτι δεν μπορεις να το τραβηξεις ακομα!!ποσο καιρο θα παρει να μου τα επιστρεψει η paypal τα χρηματα μου στην καρτα? η στο βιβλιαριο anyway?γιατι μου ειπαν οτι υπαρχει και μια δεσμευση απο την paypal οταν μετεφερα το ποσο  και οτι ληγει 7/9 κατι του τυπου οτι τα λεφτα δεν μπορουν να επιστραφουν μεχρι την ημερομηνια εκεινη!!αλλα απο την αλλη εγω εκανα refund και το δεχτηκε η paypal τι θα γινει τωρα!!ευχαριστω για τον χρονο σας! το εκανα edit γιατι ειχα θεμα!!sorry οσο για το balance oxi se euro kanonika και request money για goods ολα ομορφα!

• Απαντ. 14,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδια καλημερα!Ειμαι νεος στο site και θα ηθελα να κανω μια ερωτηση.Χτες λοιπον εκανα μια μεταφορα ποσου 153  euro απο δικο μου λογαριασμο paypal(μεσω της χρεωστικης μου η οποια ειναι συνδεδεμενη με το paypal account μου φυσικα) στο paypal του αδελφου μου με request money(νομιμα οχι με το κολπακι) και ετσι τα χρηματα μεταφερθηκαν στο paypal balance του!!Ετσι πηγα να κανω και εγω να κανω αγορα μεσω sports direct και ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΑΝ PAYPAL BALANCE!!!????ελεος?και πηγα μετα να κανω refund για να παρω τα λεφτα πισω στο δικο μου paypal στην χρεωστικη μου καρτα (πειραιως visa) δεν ξερω αν βοηθαει!!ολα οκ εγινε completed λεει το paypal αλλα τα λεφτα δεν εχουν μπει στην χρεωστικη μου καρτα!!πηγα στην τραπεζα να ρωτησω και μου λενε οτι υπαρχει το ποσο σε λογιστικο υπολοιπο και οτι δεν μπορεις να το τραβηξεις ακομα!!ποσο καιρο θα παρει να μου τα επιστρεψει η paypal τα χρηματα μου στην καρτα? η στο βιβλιαριο anyway?γιατι μου ειπαν οτι υπαρχει και μια δεσμευση απο την paypal οταν μετεφερα το ποσο  και οτι ληγει 7/9 κατι του τυπου οτι τα λεφτα δεν μπορουν να επιστραφουν μεχρι την ημερομηνια εκεινη!!αλλα απο την αλλη εγω εκανα refund και το δεχτηκε η paypal τι θα γινει τωρα!!ευχαριστω για τον χρονο σας! το εκανα edit γιατι ειχα θεμα!!sorry οσο για το balance oxi se euro kanonika και request money για goods ολα ομορφα!

Καταρχάς συμμάζεψε λίγο τις σκέψεις σου με το ζόρι κατάλαβα το πρόβλημα σου. Το PayPal σου αποδεσμεύει τα χρήματα σε λίγο καιρό όχι σε 2 λεπτά. Ένας φίλος που το έκανε σε 3 μέρες τα έλαβε πίσω.

Δημοσ.

Καταρχάς συμμάζεψε λίγο τις σκέψεις σου με το ζόρι κατάλαβα το πρόβλημα σου. Το PayPal σου αποδεσμεύει τα χρήματα σε λίγο καιρό όχι σε 2 λεπτά. Ένας φίλος που το έκανε σε 3 μέρες τα έλαβε πίσω.

sorry αν δεν εγινα κατανοητος αλλα οσο αφορα την δεσμευση(η οποια δειαρκει ως τον σεπτεμβριο) θα ηθελα να μαθω και παραλληλα τη διαδικασια του refund!!δλδ πως γινεται να παρω τα λεφτα μου πισω εφοσον η δεσμευση απο την paypal ληγει τον σεπτεμβριο?η μηπως η paypal οταν κανεις αιτηση refund καταριπτει την δεσμευση και το κανει σε 2-3 μερες?ειμαι new λιγακι οποτε sorry για το spam!!απλα θελω να γνωριζω τα παντα σχετικα με αυτο!ευχαριστω.

Δημοσ.

sorry αν δεν εγινα κατανοητος αλλα οσο αφορα την δεσμευση(η οποια δειαρκει ως τον σεπτεμβριο) θα ηθελα να μαθω και παραλληλα τη διαδικασια του refund!!δλδ πως γινεται να παρω τα λεφτα μου πισω εφοσον η δεσμευση απο την paypal ληγει τον σεπτεμβριο?η μηπως η paypal οταν κανεις αιτηση refund καταριπτει την δεσμευση και το κανει σε 2-3 μερες?ειμαι new λιγακι οποτε sorry για το spam!!απλα θελω να γνωριζω τα παντα σχετικα με αυτο!ευχαριστω.

Το refund είναι ουσιαστικά όταν σου στέλνουν τα χρήματα πίσω στην τράπεζα, αλλά η τράπεζα τα ψάχνει για να δει αν είναι ολόκληρα και μετά στα περνάει (δεν είναι καθόλου έτσι απλώς στο λέω για να το έχεις σχηματικά). Μέχρι να τα ψάξει, τα έχεις αυτά τα λεφτά (λογιστικό υπόλοιπο) απλώς δεν μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις. Αυτό ολοκληρώνεται το μέγιστο σε μια εβδομάδα ανάλογα με το πόσο busy είναι οι τράπεζες.

Δημοσ.

Το πρωί κατάφερα και πλήρωσα ένα υπόλοιπο που είχα στο Facebook με Alpha-Bonus Mastercard.

Νωρίτερα είχα προσπαθήσει χωρίς επιτυχία με Postcredit Visa και Mastercard.

Δημοσ.

Συγγενης απο Σκανδιναβικη χωρα ειναι να μου στειλει λεφτα στο paypal balance μου.Τα λεφτα απο τη δικη του μερια θα τραβηχτουν απο την καρτα του οχι απο το paypal balance του.Τι ειναι καλυτερα να μου τα στειλει send money friends&family η να του κανω request money στο email του?Νομιζω καλυτερα ειναι η πρωτη επιλογη αλλα θελω τη γνωμη σας.Με ενδιαφερει να ελαχιστοποιησω τις πιθανοτητες δεσμευσης για 21 μερες και το under review.Ευχαριστω

Δημοσ.

Συγγενης απο Σκανδιναβικη χωρα ειναι να μου στειλει λεφτα στο paypal balance μου.Τα λεφτα απο τη δικη του μερια θα τραβηχτουν απο την καρτα του οχι απο το paypal balance του.Τι ειναι καλυτερα να μου τα στειλει send money friends&family η να του κανω request money στο email του?Νομιζω καλυτερα ειναι η πρωτη επιλογη αλλα θελω τη γνωμη σας.Με ενδιαφερει να ελαχιστοποιησω τις πιθανοτητες δεσμευσης για 21 μερες και το under review.Ευχαριστω

Η πρώτη. Νομίζω γλυτώνεις και τα fees.

Δημοσ.

Σας ευχαριστω ολους για την γρηγορη ανταποκριση guys!!ειστε απιστευτοι ;) (y) !καλως σας ηρθα!!

Καλος ηρθες φιλε μου. Να μην εχεις καμια ανησυχια παντως. Τα λεφτα αργα η γρηγορα θα μπουνε. Συνηθως επιστρεφουν παλι πισω τα χρηματα την δεύτερη εργασιμη μερα μετα τις 4 απο την στιγμη ενος ολοκληρωμενου refund  :-)

• Like 1
Δημοσ.

Ηρέμησε και όλα θα πάνε καλά

Δημοσ.

Η πρώτη. Νομίζω γλυτώνεις και τα fees.

Σε ευχαριστω για την απαντηση.Fees γλιτωνεις μονο οταν τα στελνεις απο balance.Αυτος θα μου τα στειλει απο την καρτα του

Δημοσ.

μπορει να μας στειλει φιλος με paypal χρηματα (καρτα Ελλαδος) ? καλα καταλαβα πιο πανω η λαθος?

Γιατι να μην μπορει δε βλεπω το λογο

Δημοσ.

Γιατι να μην μπορει δε βλεπω το λογο

δηλαδη βαζει τα χρηματα στην χρεωστικη που εχει δηλωμενη  στο paypal και τα  στελνει κανονικα? σε μενα μπαινουν στο balance? τοτε τι προσπαθουμε τοσο καιρο να στειλουμε απο τον εαυτο μας χρηματα ,ολοι μας εχουμε καποιον φιλο με paypal

• Like 1
Δημοσ.

Ελα μ ντε και εγω αυτο σκεφτομουνα σημερα.κανουμε διπλους λογαριασμους ενω δινεις τα λεφτα σε φιλο και στα περναει.απλα θα εχει τα μειονεκτηματα ορια τραπεζων ανα ημερα και πιθανες πολλαπλες προσπαθειες μεχρι να γινει η μεταφορα οπως δηλαδη και με το κολπακι του request.Απλα αμα εχεις ανθρωπο αποβ εξωτερικο να στα στειλει θα σου ρθουν με την πρωτη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...