Προς το περιεχόμενο

Capital controls, paypal, ebay, αγορές εξωτερικού

mentoras99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγω το εχω πει παρα πολλες φορες αλλα μαλλον προσπερνανε τα ποστ μου.

Οχι δεν εχω καταφερει με κανεναν τροπο να περασω λεφτα στο paypal acc μου, αλλα ουτε και κατευθειαν απο το λογαριασμο σε οποιοδηποτε ξενο online καταστημα.

Μαλλον η μονη τραπεζα που δουλευει το κολπακι που λενε με paypal acc ειναι η πειραιως.

Απ' οτι διαβαζω εδω δεν εχω δει καποια αλλη τραπεζα να εχει τοσες επιτυχιες με το κολπακι οσο οι καρτες της πειραιως.

Μια χαρα τα καταφερα με χρεωστικη mastercard eurobank
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τελικά με το θέμα των αγορών από το εξωτερικό έφτιαξαν τα πράγματα; Είδα την αλλαγή των διατάξεων αλλά απορώ αν γίνεται με προπληρωμένη κάρτα π.χ. Πειραιώς να κάνω αγορά από το κατάστημα της Steam. Το έκανε κανένας και πέτυχε;

Καλημέρα έκανα Link and confirm card με χρέωσε λέει το PayPal 1,50 ευρώ και περιμένω περιμένω να το δώ... Αλλά πουθενά το transcation στο web banking. Να μην ελπίζω;

Παρε τηλεφωνο την τραπεζα σου και ρωτα τους για το 4ψηφιο κωδικο που στελνει το paypal.Εμενα στο winbank δεν ηρθε ποτε το pin και αναγκαστηκα να τους πηρα τηλεφωνο.

Καλημέρα μαγκες,

διαβάζω εδω και καιρο το thread σας και πετυχε το ματι μου καπου για κολπακια που μπορεις να αγορασεις πραγματα απο ebay. Για πειτε λιγο ακριβως τι γινετε είτε να φορτωσω το balance μου στο paypal είτε να αγορασω κατευθείαν με χρέωση στη καρτα. 

Έχω Πειραιως χρεωστικη verified στο paypal.

Ευχαριστω.  :-)

παρακαλω επιβεβαιωστε γιατι εχω μπερδευτει λιγακι και φοβαμαι μην κανω καμια γκαφα...

εχουμε στην οικογενεια 3 πιστωτικες 2 master ,1 visa

εχω λογαριασμο paypal στη μια master

η λυση ειναι να ανοιξω λογαρισμους paypal και για τις αλλες 2 καρτες και να κανω request money απο τη μια στην αλλη και να κανω αποστολη ως family and friends ?

Και μπορω μετα να κανω αγορες απο paypal κανονικα ;;;

και οι 3 καρτες απο εθνικη :)

Δεν χρειάζεται δεύτερο PayPal,μόνο δεύτερο email όπου από αυτό και σε συνδυασμό με την μια κάρτα από τις τρείς που έχεις πληρώνεις στο PayPal

Παρε τηλεφωνο την τραπεζα σου και ρωτα τους για το 4ψηφιο κωδικο που στελνει το paypal.Εμενα στο winbank δεν ηρθε ποτε το pin και αναγκαστηκα να τους πηρα τηλεφωνο

Και εγώ πρόσθεσα American Express Alpha Bank χθές στις 3-4 το μεσημέρι.

Ακόμη περιμένω το verification code. 

Συγκεκριμένα κάλεσα στην τράπεζα χθές και σήμερα το πρωί και μου λένε πως αύριο το πρωί θα τον ξέρουμε.

Δηλαδή ξανακάλεσε αύριο το πρωί μου είπαν.

----------------------------------------------------------------------------------

Απο την άλλη χθές ανέβασα 240euro στο PayPal balance ήτοι 231,49euro (Τα υπόλοιπα προμήθεια).

Το θέμα είναι πως δεν μου αφήνει να κάνω καμία συναλλαγή εάν δεν έχω confirm κάποια κάρτα ή λογαριασμό.

Θα μου πείτε δεν είχα κάρτα για αγορές πριν το capital control? 

Θα αναφέρω πως είχα την visa enter ALPHA και δεν μου επιτρέπει κανενός είδους συναλλαγή.

Και δηλωμένη που την είχα μου έβγαζε όλο μηνύματα άρνησης. Την είχα διαγράψει και για άλλους λόγους.

• Like 1

Εγω το εχω πει παρα πολλες φορες αλλα μαλλον προσπερνανε τα ποστ μου.

Οχι δεν εχω καταφερει με κανεναν τροπο να περασω λεφτα στο paypal acc μου, αλλα ουτε και κατευθειαν απο το λογαριασμο σε οποιοδηποτε ξενο online καταστημα.

Μαλλον η μονη τραπεζα που δουλευει το κολπακι που λενε με paypal acc ειναι η πειραιως.

Απ' οτι διαβαζω εδω δεν εχω δει καποια αλλη τραπεζα να εχει τοσες επιτυχιες με το κολπακι οσο οι καρτες της πειραιως.

100% επιτυχία με desktop με πιστωτική eurobank (5-6 φορές)

100% αποτυχία (1 φορά δοκίμασα) με την ίδια πιστωτική απο το κινητό που μου έβγαλε ότι η κάρτα χρησιμοποιείται απο άλλο χρήστη

είναι η ίδια κάρτα που έχω στο λογαριασμό μου του paypal

αλλά απο desktop κάνει τη μεταφορά ενώ απο κινητό όχι!

100% επιτυχία με desktop με πιστωτική eurobank (5-6 φορές)

100% αποτυχία (1 φορά δοκίμασα) με την ίδια πιστωτική απο το κινητό που μου έβγαλε ότι η κάρτα χρησιμοποιείται απο άλλο χρήστη

είναι η ίδια κάρτα που έχω στο λογαριασμό μου του paypal

αλλά απο desktop κάνει τη μεταφορά ενώ απο κινητό όχι!

Μήπως έχεις ανοιχτό το account στον υπολογιστή σου;

Ο υπολογιστής ήταν κλειστός.

Είχα το paypal app στο κινητό αλλά τη "πληρωμή" πήγα να την κάνω μέσω browser σε mobile interface.

Δεν ασχολούμαι άλλο. Μια χαρά κάνω τη δουλειά μου και μέσω του desktop.

Λοιπόν παιδιά, πιστεύω ότι έχω την λύση για όλους μας.

Εχω χρεωστική Πειραιώς VISA και θα σας πω τι πρέπει να κάνετε αν θέλετε να κάνετε ΑΜΕΣΑ αγορές από ebay, όπως έκανα κι εγώ πριν μερικά δευτερόλεπτα!!!

1) Πρέπει να έχετε συνδέσει την κάρτα σας με το paypal (εννοείται αλλά πρέπει να το πούμε)

2) Φτιάξτε 2ο paypal account (Μη συνδέσετε καμία κάρτα εκεί...τίποτα...απλά επιβεβαιώστε τη δνση email σας και τα security questions)

3) Όταν φτιάξουμε το 2ο paypal account, πηγαίνουμε πίσω στο 1ο και βρίσκουμε το send money

4) Στο πεδίο e-mail συμπληρώνουμε το email του 2ου paypal account που μόλις φτιάξαμε. Μετά συμπληρώνουμε τα ποσά και τέλος πατάμε "I'm sending money to family or friends"

5) Μετά απλά επιβεβαιώνουμε και πατάμε αποστολή

6) Κάνουμε log-out και συνδεόμαστε στο πρώτο μας paypal (αυτό που είχαμε πριν τα capital controls :@ :@)

7) Θα δούμε ότι μας ήρθε ειδοποίηση από τον 2ο μας λογαριασμό ότι μας κάνει δωράκι κάποια χρήματα. Επιλέγουμε accept money

και ΤΕΛΟΣ!

8) Κάνοντας refresh την σελίδα βλέπουμε το balance έχουν ήδη προστεθεί τα χρήματα.

9) Πάμε στο ebay και στο checkout βάζουμε το 2ο μας λογαριασμό paypal (αυτόν που έχει τα χρήματα δηλαδή) και....voila! H αγορά μας έγινε με επιτυχία!!

9 βήματα ακολουθήστε τα και δε θα χάσετε! Πριν λίγο έκανα συναλλαγές αξίας 130 ευρώ για 2 προιόντα!!

Δεν ξέρω στις άλλες τράπεζες τι ισχύει αλλά με χρεωστική Πειραιώς έγινε όλη η δουλειά σε μένα!

Καλή τύχη και καλές συναλλαγές σε όλους!!!

Το εκανα και πετυχε ,εισαι θεος !!!

Με πρωπληρομενη καρτα winbank πειραιως

Τωρα σε ωσους δεν δουλευει προφανως φταιει η καρτα σας.

Πηγαινετε σε μια τραπεζα πειραιως και ανοιξτε εναν λογαριασμο με το ποσο της αγορας ,καντε και αιτηση για κωδικους winbank ,μπειτε στο site φτιαξτε μια πρωπληρομενη καρτα και καντε την διαδικασια του φιλου.

Το εκανα και πετυχε ,εισαι θεος !!!

Με πρωπληρομενη καρτα winbank πειραιως

Τωρα σε ωσους δεν δουλευει προφανως φταιει η καρτα σας.

Πηγαινετε σε μια τραπεζα πειραιως και ανοιξτε εναν λογαριασμο με το ποσο της αγορας ,καντε και αιτηση για κωδικους winbank ,μπειτε στο site φτιαξτε μια πρωπληρομενη καρτα και καντε την διαδικασια του φιλου.

Δεν νομιζω οτι μπορει να ανοιξει καποιος λογαριασμο σε τραπεζα πλεον εκτος απο συγκεκριμενες περιπτωσεις.

• Like 1

Καλησπέρα , ευχαριστώ το χρήστη που ανέφερε το μαγαζί για τη Moneysafe  κάρτα , από ότι φαίνεται πήρα τη τελευταία.

Αύριο θα πάω από Γλυφάδα να τη  "φορτώσω"  , βέβαια παρατήρησα ότι με τη πρώτη ενεργοποίηση στο site  τους , έχω μέγιστο όριο συναλλαγών 620 ευρώ.  Το πρόβλημα έγκειται στο ότι η συναλλαγή  που πρόκειται να κάνω είναι ~800 ευρώ.

Μου ζητάνε ένα δευτερέυον verification  ώστε να γίνει lift  το αρχικό στάδιο.

Ομολογώ πως δνε πολυεπιθυμώ να δώσω προσωπικά μου στοιχεία ( Ταυτότητα , λογαριασμό ΔΕΚΟ )  scans  σε μια τράπεζα στο Γιβραλτάρ ή όπου εδρευει τέλος πάντων η  εν λόγω τράπεζα.

Το έχει επιχειρήσει κανένας; 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Παιδια καλημερα!Ειμαι νεος στο site και θα ηθελα να κανω μια ερωτηση.Χτες λοιπον εκανα μια μεταφορα ποσου 153  euro απο δικο μου λογαριασμο paypal(μεσω της χρεωστικης μου η οποια ειναι συνδεδεμενη με το paypal account μου φυσικα) στο paypal του αδελφου μου με request money(νομιμα οχι με το κολπακι) και ετσι τα χρηματα μεταφερθηκαν στο paypal balance του!!Ετσι πηγα να κανω και εγω να κανω αγορα μεσω sports direct και ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΑΝ PAYPAL BALANCE!!!????ελεος?και πηγα μετα να κανω refund για να παρω τα λεφτα πισω στο δικο μου paypal στην χρεωστικη μου καρτα (πειραιως visa) δεν ξερω αν βοηθαει!!ολα οκ εγινε completed λεει το paypal αλλα τα λεφτα δεν εχουν μπει στην χρεωστικη μου καρτα!!πηγα στην τραπεζα να ρωτησω και μου λενε οτι υπαρχει το ποσο σε λογιστικο υπολοιπο και οτι δεν μπορεις να το τραβηξεις ακομα!!ποσο καιρο θα παρει να μου τα επιστρεψει η paypal τα χρηματα μου στην καρτα? η στο βιβλιαριο anyway?γιατι μου ειπαν οτι υπαρχει και μια δεσμευση απο την paypal οταν μετεφερα το ποσο  και οτι ληγει 7/9 κατι του τυπου οτι τα λεφτα δεν μπορουν να επιστραφουν μεχρι την ημερομηνια εκεινη!!αλλα απο την αλλη εγω εκανα refund και το δεχτηκε η paypal τι θα γινει τωρα!!ευχαριστω για τον χρονο σας!

Παιδια καλημερα!Ειμαι νεος στο site και θα ηθελα να κανω μια ερωτηση.Χτες λοιπον εκανα μια μεταφορα ποσου 153  euro απο δικο μου λογαριασμο paypal(μεσω της χρεωστικης μου η οποια ειναι συνδεδεμενη με το paypal account μου φυσικα) στο paypal του αδελφου μου με request money(νομιμα οχι με το κολπακι) και ετσι τα χρηματα μεταφερθηκαν στο paypal balance του!!Ετσι πηγα να κανω και εγω να κανω αγορα μεσω sports direct και ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΑΝ PAYPAL BALANCE!!!????ελεος?και πηγα μετα να κανω refund για να παρω τα λεφτα πισω στο δικο μου paypal στην χρεωστικη μου καρτα (πειραιως visa) δεν ξερω αν βοηθαει!!ολα οκ εγινε completed λεει το paypal αλλα τα λεφτα δεν εχουν μπει στην χρεωστικη μου καρτα

Θα πάρει δυο-τρεις μέρες για να μπουν στην κάρτα σου. Για το sportsdirect, όμως, μήπως η αγορά ήταν σε λίρες και περίμενε να βρει balance σε λίρες;...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...