Προς το περιεχόμενο

Capital controls, paypal, ebay, αγορές εξωτερικού

mentoras99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν έχω δοκιμάσει αγορά, αλλά η alpha δεν απαντάει καν σε ερωτήσεις σχετικές με αγορές εξωτερικού.

Περίεργο, σε εμένα την περασμένη εβδομάδα από Alpha, μου απάντησαν κανονικότατα και με πήραν και πίσω να με ενημερώσουν σχετικά με PayPal και αγορές από εξωτερικό. Ο δε υπάλληλος μου συνέστησε να χρησιμοποιήσω την prepaid Mastercard εκτός PayPal καθώς ανέφερε ότι για την ώρα υπάρχει μία white list μαγαζιών εξωτερικού και αν αυτός από όπου αγοράζεις είναι σε αυτήν υπάρχει [ιθανότητα να προχωρήσει η συναλλαγή σου (εκτός PayPal εννοείται). Τελικά χρησιμοποίησα έτσι την κάρτα και λειτούργησε κανονικότατα. το αστείο της υπόθεσης είναι ότι μέχρι στιγμής δεν μπορείς να αποφορτίσεις prepaid κάρτα και από εκεί ουσιαστικά ξεκίνησα την όλη ιστορία κάνοντας τους ερωτήσεις. Όπως έχω ξαναγράψει, θεωρώ ότι το PayPal θα ενημερώσει σε κάποια φάση για να κάνουμε ξανά verify τους λογαριασμούς μας. Μέχρι τότε, αναμονή και πατέντες όπως αυτή με το request money!

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ενω εχω λεφτα στο paypal balance και εκανα κανονικα αγορα την προηγουμενη βδομαδα απο ebay σημερα παω να αγορασω κατι με 10 ευρω και μου βγαζει Please go to www.paypal.com to confirm your credit card before you complete this purchase.

τι γινεται???

είχα βάλει 5 ευρώ στο στεαμ με χρεωστική πειραιώς τη Παρασκευή 

Τις πρώτες φορές δε το δέχτηκε και με κλείδωσε.Το δοκίμασα αργά το βράδυ την ίδια μέρα και μου τα πέρασε.

• Like 1

είχα βάλει 5 ευρώ στο στεαμ με χρεωστική πειραιώς τη Παρασκευή 

Τις πρώτες φορές δε το δέχτηκε και με κλείδωσε.Το δοκίμασα αργά το βράδυ την ίδια μέρα και μου τα πέρασε.

προσπαθω εδω κ 3 μερες να αγορασω το cs go κανω αρκετες προσπαθειες καθε μερα με αρκετη διαφορα ωρας για να μην με κλειδωσει κ τζιφος δν μπορεσα να αγορασω ακομα τπτ

ενω εχω λεφτα στο paypal balance και εκανα κανονικα αγορα την προηγουμενη βδομαδα απο ebay σημερα παω να αγορασω κατι με 10 ευρω και μου βγαζει Please go to www.paypal.com to confirm your credit card before you complete this purchase.

τι γινεται???

Μήπως για κάποιο λόγω είναι "Under Review" τα λεφτά που θες να χρησιμοποιήσεις;

Μήπως για κάποιο λόγω είναι "Under Review" τα λεφτά που θες να χρησιμοποιήσεις;

οχι ειναι κανονικα διαθεσιμα!!! τεσπα θα προσπαθησω παλι αυριο..... αν εχει καποιος αναλογη εμπειρια ας ενημερωσει....

Προς bill... Και τι του είπε σε αυτόν το πωλητη;Και κατι αλλο το αλιεχπρς ειναι καλο;;

Κανενα κολπο με χρεωστική Πειραιώς

:;

Απλά τον ρώτησε αν μπορεί να τον πληρώσει εκτος αλι με paypal και ο κινέζος δέχθηκε.

Περίεργο, σε εμένα την περασμένη εβδομάδα από Alpha, μου απάντησαν κανονικότατα και με πήραν και πίσω να με ενημερώσουν σχετικά με PayPal και αγορές από εξωτερικό. Ο δε υπάλληλος μου συνέστησε να χρησιμοποιήσω την prepaid Mastercard εκτός PayPal καθώς ανέφερε ότι για την ώρα υπάρχει μία white list μαγαζιών εξωτερικού και αν αυτός από όπου αγοράζεις είναι σε αυτήν υπάρχει [ιθανότητα να προχωρήσει η συναλλαγή σου (εκτός PayPal εννοείται). Τελικά χρησιμοποίησα έτσι την κάρτα και λειτούργησε κανονικότατα. το αστείο της υπόθεσης είναι ότι μέχρι στιγμής δεν μπορείς να αποφορτίσεις prepaid κάρτα και από εκεί ουσιαστικά ξεκίνησα την όλη ιστορία κάνοντας τους ερωτήσεις. Όπως έχω ξαναγράψει, θεωρώ ότι το PayPal θα ενημερώσει σε κάποια φάση για να κάνουμε ξανά verify τους λογαριασμούς μας. Μέχρι τότε, αναμονή και πατέντες όπως αυτή με το request money!

Μίλησα με την εξυπηρέτηση και με ενημέρωσε πως δεν επιτρέπεται καμία κίνηση μέσω κάρτας προς καταστήματα εξωτερικού αλλά επιτρέπεται η αποστολή εμβάσματος προς καταστήματα λιανικής εξωτερικού. Σε άλλες ερωτήσεις περί επιτρεπόμενων καταστημάτων δεν ήξερε να μου απαντήσει, μόνο επιτρεπόμενες κατηγορίες συναλλαγών μου ανέφερε. Θα ξαναρωτήσω όταν χρειαστεί να προχωρήσω σε κάποια αγορά, διότι δύσκολα παίρνεις συγκεκριμένη απάντηση από το τηλέφωνο, ίσως περάσω από κατάστημα για καλύτερη ενημέρωση.

Μίλησα με την εξυπηρέτηση και με ενημέρωσε πως δεν επιτρέπεται καμία κίνηση μέσω κάρτας προς καταστήματα εξωτερικού αλλά επιτρέπεται η αποστολή εμβάσματος προς καταστήματα λιανικής εξωτερικού. Σε άλλες ερωτήσεις περί επιτρεπόμενων καταστημάτων δεν ήξερε να μου απαντήσει, μόνο επιτρεπόμενες κατηγορίες συναλλαγών μου ανέφερε. Θα ξαναρωτήσω όταν χρειαστεί να προχωρήσω σε κάποια αγορά, διότι δύσκολα παίρνεις συγκεκριμένη απάντηση από το τηλέφωνο, ίσως περάσω από κατάστημα για καλύτερη ενημέρωση.

Δε στέκουν αυτα που σου ελεγε η εξυπηρετηση περι αποστολης εμβασματος προς καταστηματα λιανικης εξωτερικού.... Δεν προβλεπονται απο τη νομοθεσία. Προς το παρον απαγορευεται η αποστολη οποιουδηποτε εμβασματος στο εξωτερικο πλην ειδικων εξαιρεσεων, που εχουν αναφερθει στο νήμα αυτό.

Είναι σίγουρο ότι οι απαντήσεις τους είναι αυτό που λέμε "ό,τι να'ναι". Σου ξαναλέω πως εγώ δεν έστειλα έμβασμα, απλώς πλήρωσα κανονικά με την prepaid. Όταν ξεμπλέξουν τα μπούτια τους (κράτος, τράπεζες κλπ. εμπλεκόμενοι) μπορεί και να βγάλουμε άκρη!

θέλω να κάνω μια αγορά συγκεκριμένα από το minideal και δεν μπορώ μέσο pp μήπως ξέρετε κανέναν άλλο τρόπο πληρωμής γιατί μου έχει σπάσει τα νευρά προσπάθησα χθες να κάνω μεταφορά στο balance αλλά τα λεφτά θα ήταν διαθέσιμα μετά από 21 μέρες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...