kistos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Παιδιά έχω μία άυλη κάρτα WEBUY από την Πειραιώς. Μπορώ να κάνω με αυτή απευθείας αγορά από εξωτερικό;
tsabasid Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Παιδιά έχω μία άυλη κάρτα WEBUY από την Πειραιώς. Μπορώ να κάνω με αυτή απευθείας αγορά από εξωτερικό; Παιδιά έχω μία άυλη κάρτα WEBUY από την Πειραιώς. Μπορώ να κάνω με αυτή απευθείας αγορά από εξωτερικό; Έκανα 3-4 αγορές σε αμερικάνικα sites χθες με αυτή την κάρτα. Έχει να κάνει με τον έμπορο και το χαρακτηρισμό που έχει στην τράπεζα.
kistos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Έκανα 3-4 αγορές σε αμερικάνικα sites χθες με αυτή την κάρτα. Έχει να κάνει με τον έμπορο και το χαρακτηρισμό που έχει στην τράπεζα. Να πάρει, δοκίμασα τώρα και δεν τα κατάφερα.
salazargr Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα, Το τηλέφωνο για το κατάστημα moneysafe στην Γλυφάδα είναι το: 211-7907700. Μου το έδωσαν στο live chat της moneysafe, όπου τους ρώτησα για τον χρόνο παράδοσης της κάρτας και μου είπαν 25-30 εργάσιμες. Ευχαριστώ πολύ όλα τα παιδιά για την άμεση ανταπρόκριση. Πιθανότατα να δοκιμάσω το κατάστημα στη Νίκαια που αναφέρθηκε. Moneysafe στο κατάστημα στη Γλυφάδα από αρχές Σεπτεμβρίου και μετά.
Silverage Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα , ομολογώ πως παρακολουθώ το thread από τη πρώτη στιγμή που άνοιξε , αλλά δεν έπαιρνα το θάρρος να ποστάρω. Πλέον η κατάσταση έχει φτάσει σε αρκετά άσχημα επίπεδα μιας και έχω αρκετές pending παραγγελίες από πελατολόγιο που δεν μπορώ να εξυπηρετήσω λόγω του ότι δεν έχω διαθέσιμα parts. Δεδομένου ότι οι περισσότερες συναλλαγές μου είναι εκτός paypal και σε μεγάλο ποσοστό μέσο Αγγλικού άμαζον , είμαι σε μια σχετικά άσχημη κατάσταση. Προσπάθησα πάνω από 15 φορές πλέον να πραγματοποιήσω συναλλαγή στο Αγγλικό amazon με πολλαπλές κάρτες , έχοντας το ίδιο αποτέλεσμα. " Review Payment Information" Ρωτώ εσάς που έχετε το ίδιο πρόβλημα με εμένα , κατάφερε κανένας να πραγματοποιήσει επιτυχημένη αγορά από Αγγλικό άμαζον , με δεδομένα το άμαζον σαν πωλητή , αλλά και αξία πάνω από 300 λίρες προϊόν; Επίσης ήθελα να κάνω μια υπόθεση , αν φορτίσω ένα ποσό στο Paypal και το κάνω Withdraw στο τραπεζικό μου λογαριασμό αυτό θεωρείται εισερχόμενο έμβασμα εξωτερικού; Άρα εφόσον τα χρήματα τα παραλάβω στο τραπεζικό μου λογαριασμό θεωρούνται χρήματα προερχόμενα του εξωτερικού. Οπότε θα μπορώ να πραγματοποιήσω κανονικά συναλλαγή με τη debit που έχω linkάρει το λογαριασμό μου; Τελος , δεν ήθελα να καταφύγω στη λύση της Moneysafe , αλλά από ότι φαίνεται σε φυσική μορφή είναι solf out. Μήπως έχει κάποιος το τηλέφωνο από το "κεντρικό"¨κατάστημα πώλησης στη Γλυφάδα , ή γνωρίζει που υπάρχει άμεσα σε φυσική μορφή διαθέσιμη; Θα ήμουν υπερ ευγνώμων αν ελάμβανα ένα πμ σχετικό. Καλή συνέχεια σε όλους και στις διαδιακτυακές αγορές σας. Αν κάνεις αυτη τη διαδικασία με το paypal, τα χρήματα θα είναι ελεύθερα περιορισμών αλλά και πάλι δεν θα μπορείς να αγοράσεις με κάρτα, μόνο με έμβασμα.
killertomato Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 να ενημερώσω ότι προσπαθώντας να συνδέσω νέα κάρτα στο λογαριασμό paypal (οποιαδήποτε δεν παίζει ρόλο) μου ζήτησε τον κωδικό επιβεβαίωσης (το στέλνει αυτόματα στο λογαριασμό της κάρτας) και με χρέωσε κλασικά 1.5€ (είναι η στάνταρ διαδικασία για εισαγωγή νέας κάρτας), μόλις επιβεβαίωσα τον κωδικό, το ποσό 1.5€ μπήκε στο balance ... αν όμως κατα την αρχική επιβεβαίωση επιλέξεις να σου ξαναστείλει κωδικό θα σε ξαναχρεώσει 1.5€ για τον δεύτερο κωδικό , πάλι 1.5€ για τον τρίτο κ.ο.κ , με αυτό τον τρόπο γεμίζεις το balance με 1.5€ και δεν πληρώνεις άλλα έξοδα , λογικά κάποια στιγμή θα φανεί η τρύπα αυτή αλλά όποιος έχει χρόνο και όρεξη ας επιβεβαιώσει , φασούλι το φασούλι γεμίζει το σακούλι 1
Silverage Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 να ενημερώσω ότι προσπαθώντας να συνδέσω νέα κάρτα στο λογαριασμό paypal (οποιαδήποτε δεν παίζει ρόλο) μου ζήτησε τον κωδικό επιβεβαίωσης (το στέλνει αυτόματα στο λογαριασμό της κάρτας) και με χρέωσε κλασικά 1.5€ (είναι η στάνταρ διαδικασία για εισαγωγή νέας κάρτας), μόλις επιβεβαίωσα τον κωδικό, το ποσό 1.5€ μπήκε στο balance ... αν όμως κατα την αρχική επιβεβαίωση επιλέξεις να σου ξαναστείλει κωδικό θα σε ξαναχρεώσει 1.5€ για τον δεύτερο κωδικό , πάλι 1.5€ για τον τρίτο κ.ο.κ , με αυτό τον τρόπο γεμίζεις το balance με 1.5€ και δεν πληρώνεις άλλα έξοδα , λογικά κάποια στιγμή θα φανεί η τρύπα αυτή αλλά όποιος έχει χρόνο και όρεξη ας επιβεβαιώσει , φασούλι το φασούλι γεμίζει το σακούλι Μάλλον τα έξτρα θα τα επιστρέψουν στην κάρτα. Ακόμα όμως και να γίνεται αυτό που λες, θα σου μπλοκάρουν το λογαριασμό αμα δουν πολλές κινήσεις.
johnnyf95 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 εχει καταφερει κανεις να κανει αγορα απο gearbest??
killertomato Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 όλες τις χρεώσεις των 1.5€ τις στέλνουν ως refound στο balance , το αν θα επιστραφούν στην κάρτα δεν το ξέρω , πα΄ντως για κάποιες μικρές αγορές που ήθελα από ebay (10€) λειτούργησε
dchatz Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Λοιπον επιπλέον συμβουλες σε οσους θέλουν να προσθεσουν χρήματα στο balance και έχουν πρόβλημα,(εχω συνολικα πάνω απο 15 επιτυχιες για οικογενεια και φίλους με καμια 40αρια προσπάθιες με διαφορες κάρτες ) 1.Ο δικαιούχος της κάρτας ΔΕΝ πρεπει να ειναι ο ιδιος με τον αποδέκτη των χρημάτων 2.Αν ...... Εγω πάντως φόρτισα το balance του paypal με request money και από κάρτα VISA χρεωστική Πειραιώς που ήταν στο όνομά μου.
mitsos326 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Εγω πάντως φόρτισα το balance του paypal με request money και από κάρτα VISA χρεωστική Πειραιώς που ήταν στο όνομά μου. ναι φιλε μου εννοειται οτι γινεται αυτο,το εχουν αναφερει αρκετοι,απλα εγω ανεφερω αν διαβασεις στην αρχη: συμβουλες σε οσους εχουν προβλημα και δεν μπορεσαν μεχρι στιμης να βάλουν χρήματα στο balance,τιποτα δεν ειναι σιγουρο οτι θα δουλέψει απλα με τα παραπανω που αναφερω (επειδη εχω κανει τοσες προσπάθειες) αυξάνοται οι πιθανότητες εντιτ: προσπαθησα και εγω να αγορασω απο ebay μεσω paypal χωρις balance ανεπιτυχώς
kax54638 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Και εμένα το ίδιο φίλε, μου έχει σπάσει τα νεύρα!!! Μήπως φταίει ότι εμένα είναι στο Αγγλικό Amazon και είχα βάλει να πληρώσω σε λίρες? Μήπως με ευρώ να περνούσε? Αλλά τώρα δεν μπορώ αν την αλλάξω.... Στο γαλλικό amazon με πωλητή το ίδιο το amazon δεν μπόρεσα ποτέ να ολοκλήρωσε αγορά με 4 διαφορετικές κάρτες. Στο γερμανικό amazon με τρίτο πωλητή, το ίδιο προϊόν μπόρεσα και το αγορασα με μια από τις παραπάνω κάρτες με την πρώτη προσπάθεια. Τώρα βγάλε άκρη...
tsabasid Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Στο γαλλικό amazon με πωλητή το ίδιο το amazon δεν μπόρεσα ποτέ να ολοκλήρωσε αγορά με 4 διαφορετικές κάρτες. Στο γερμανικό amazon με τρίτο πωλητή, το ίδιο προϊόν μπόρεσα και το αγορασα με μια από τις παραπάνω κάρτες με την πρώτη προσπάθεια. Τώρα βγάλε άκρη... Στο γαλλικό amazon με πωλητή το ίδιο το amazon δεν μπόρεσα ποτέ να ολοκλήρωσε αγορά με 4 διαφορετικές κάρτες. Στο γερμανικό amazon με τρίτο πωλητή, το ίδιο προϊόν μπόρεσα και το αγορασα με μια από τις παραπάνω κάρτες με την πρώτη προσπάθεια. Τώρα βγάλε άκρη... Είναι πολύ εύκολη η άκρη. Λογικά, το Amazon ως πασίγνωστο site αγορών είναι μπλοκαρισμένο από την τράπεζά σου. Ο τρίτος εμπορος δεν είναι. Βάζω στοιχημα αν επιχειρήσεις κι άλλη αγορά από τον ίδιο έμπορο θα περάσει κανονικά. 1
kax54638 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Είναι πολύ εύκολη η άκρη. Λογικά, το Amazon ως πασίγνωστο site αγορών είναι μπλοκαρισμένο από την τράπεζά σου. Ο τρίτος εμπορος δεν είναι. Βάζω στοιχημα αν επιχειρήσεις κι άλλη αγορά από τον ίδιο έμπορο θα περάσει κανονικά. Πολύ λογικό αυτό που λες. Αυτό πιστεύω και εγώ.
Ather Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Προς tsabasid και εμένα παράλογο μου φαίνεται. Δε φτιάχνουν black list με τις συναλλαγές, τα έχουν μπλοκάρει όλα και φτιάχνουν σταδιακά white list. Υπάρχει πιθανότητα το Γαλλικό amazon απλά να μην το έχει ξεμπλοκάρει η τράπεζά σου επειδή κανείς δεν το ζήτησε. Πάρε τους τηλέφωνο και ενημέρωσε. Μπήκα στο Paypal και δοκίμασα με έμβασμα. Περίεργο αλλά αν δοκιμάσω να βάλω με κάρτα με κόβει και μου δείχνει διαφορετικά στοιχεία εμβάσματος από το αν έβαζα να κάνω topup με έμβασμα εξ'αρχής. Πάντως πήρα άκυρο με το ακόλουθο μήνυμα. Υπέρβαση Ορίου Εμβασμάτων Εξωτερικού. Το όριο δημιουργείται από τα εισερχόμενα εμβάσματα εξωτερικού. Πληροφοριακά δοκίμασα να στείλω 100€ χωρίς να έχω στείλει πρόσφατα κάποιο άλλο έμβασμα. Θα τους πάρω τηλέφωνο αύριο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα