JUST-GAMER Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Λετε να αναιρεθηκαν τα capital controls οσο αφορα τις αγορες απο το εξωτερικο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsos326 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Λοιπον επιπλέον συμβουλες σε οσους θέλουν να προσθεσουν χρήματα στο balance και έχουν πρόβλημα,(εχω συνολικα πάνω απο 15 επιτυχιες για οικογενεια και φίλους με καμια 40αρια προσπάθιες με διαφορες κάρτες ) 1.Ο δικαιούχος της κάρτας ΔΕΝ πρεπει να ειναι ο ιδιος με τον αποδέκτη των χρημάτων 2.Αν απο το λογαριασμό που ειναι συνδεδεμένη η κάρτα βγάζετε καθε βδομάδα τα 420 ευρώ απο το ΑΤΜ.Πρώτα στειλτε τα χρήματα και μετα κάντε την ανάληψη των 420 ευρώ 3.Δεν ξέρω γιατι αλλα το πρωι(πχ στις 8:00) είχα μεγαλύτερο ποσοστο επιτυχίας 3η φορα απο τις 13 αυγουστου αγοραζω απο ebay φυσικα με paypal με την πρωτη προσπαθεια και τις 3 και στην πραγματικοτητα απλα εκανα δοκιμη (μονο το 2ο αντικειμενο ηθελα πολυ).... με μια απο τις δυο συνδεδεμενες καρτες μου...οχι με balance (μονο την 1η το 1/4 των χρηματων απο balance, δεν φορτωσα καμια φορα με τον τροπο, ειχα ενα refund) με την Diners.... δεν ξερω τι σημβαινει, την ιδια απορια σας εγραψα και τις 2 προηγουμενες φορες αλλα τωρα βαριεμαι να ανεβαζω παλι φωτο.... τι να πω δεν ξερω πως γινεται... πάω και εγω να προσπαθησω να αγοράσω κατι μικρό και επανέρχομαι να σας πω το αποτέλεσμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Προσωπικα δεν με αφησε να κανω καμια αγορα απο ebay μεσω paypal μου βγαζει το κλασικο μυνημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
norda Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Παιδακια καλημερα... δοκιμασα και εγω με απευθειας χρεωση απο την χρεωστικη και εκανε κανομνικα αγορα.... Μας παιζει το συστημα των τραπεζων... Καλου κακου ειμαι φορτωμενος στο balance. Η καρτα που τραβηξε τα χρηματα ειναι alpha bonus Το top up (instantly) το δοκιμασατε αν λειτουργεί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas83 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Οχι γιατι εχω ηδη στο balance χρηματα.. Απλα εκανα ενα τσεκ για απευθειας πληρωμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aristarhos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Προσπάθησα τώρα να αγοράσω από eBay με verified (πριν 2 χρόνια) prepaid VISA Eurobank (έχει χρήματα μέσα) αλλά πήρα error message Please go to www.paypal.com to confirm your credit card before you complete this purchase. Return to eBay At this time, we are unable to process your request. Please return to eBay and try another option. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GEORGETAX Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Παιδιά καλημέρα. Εγώ μόλις δοκίμασα απευθείας ebay αλλά μου βγάζει μήνυμα όταν συνδέομαι στην paypal να ελέγξω τις ρυθμίσεις μου και ένα νούμερο (601).Με alpha enter Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2015 από GEORGETAX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Το top up (instantly) το δοκιμασατε αν λειτουργεί? Παραπέμπει σε τράπεζα εξωτερικού, όπου ως γνωστόν δε μπορείς να στείλεις ακόμα χρήματα (εκτός αν ελαβες απο εξωτερικό μετα τις 20/7) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
norda Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Παραπέμπει σε τράπεζα εξωτερικού, όπου ως γνωστόν δε μπορείς να στείλεις ακόμα χρήματα (εκτός αν ελαβες απο εξωτερικό μετα τις 20/7)Ρωτάω γιατί το top up (instantly) μέχρι τώρα έβγαζε error. Το top up (takes afew days) παρέπεμπε σε τράπεζα του εξωτερικού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Ρωτάω γιατί το top up (instantly) μέχρι τώρα έβγαζε error. Το top up (takes afew days) παρέπεμπε σε τράπεζα του εξωτερικού. Καταλαβα τι γραφεις. Και αυτο με παρεπεμπει στην τραπεζα εξωτερικού (δηλαδη σε λίγες μέρες κλπ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tourkofagos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Λοιπον επιπλέον συμβουλες σε οσους θέλουν να προσθεσουν χρήματα στο balance και έχουν πρόβλημα,(εχω συνολικα πάνω απο 15 επιτυχιες για οικογενεια και φίλους με καμια 40αρια προσπάθιες με διαφορες κάρτες ) 1.Ο δικαιούχος της κάρτας ΔΕΝ πρεπει να ειναι ο ιδιος με τον αποδέκτη των χρημάτων 2.Αν απο το λογαριασμό που ειναι συνδεδεμένη η κάρτα βγάζετε καθε βδομάδα τα 420 ευρώ απο το ΑΤΜ.Πρώτα στειλτε τα χρήματα και μετα κάντε την ανάληψη των 420 ευρώ 3.Δεν ξέρω γιατι αλλα το πρωι(πχ στις 8:00) είχα μεγαλύτερο ποσοστο επιτυχίας πάω και εγω να προσπαθησω να αγοράσω κατι μικρό και επανέρχομαι να σας πω το αποτέλεσμα Πώς αλλιώς; Αφού στο δικό μου όνομα είναι η κάρτα (και το πραγματικό μου όνομα έχω δηλωμένο και στο Paypal account φυσικά). Υπ' όψιν ότι άμα κάνεις πληρωμές και βάζεις άσχετο όνομα κατόχου κάρτας (ή αν το όνομα που έχεις δηλώσει στο Paypal είναι άσχετο με το όνομα του κατόχου της κάρτας), μπορεί να σού μπλοκάρει την κάρτα η Τράπεζα και να χρειάζεται να πας στο τραπεζικό κατάστημα ή να πάρεις τηλέφωνο για να σου την ξεμπλοκάρουν και να μπορέσεις να την ξαναχρησιμοποιήσεις. (Μού έχει συμβεί. Υποπτεύονται κλοπή των στοιχείων της κάρτας, διότι βλέπουν να τήν χρησιμοποιεί κάποιος με άσχετο όνομα.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salazargr Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα , ομολογώ πως παρακολουθώ το thread από τη πρώτη στιγμή που άνοιξε , αλλά δεν έπαιρνα το θάρρος να ποστάρω.Πλέον η κατάσταση έχει φτάσει σε αρκετά άσχημα επίπεδα μιας και έχω αρκετές pending παραγγελίες από πελατολόγιο που δεν μπορώ να εξυπηρετήσω λόγω του ότι δεν έχω διαθέσιμα parts.Δεδομένου ότι οι περισσότερες συναλλαγές μου είναι εκτός paypal και σε μεγάλο ποσοστό μέσο Αγγλικού άμαζον , είμαι σε μια σχετικά άσχημη κατάσταση.Προσπάθησα πάνω από 15 φορές πλέον να πραγματοποιήσω συναλλαγή στο Αγγλικό amazon με πολλαπλές κάρτες , έχοντας το ίδιο αποτέλεσμα. " Review Payment Information" Ρωτώ εσάς που έχετε το ίδιο πρόβλημα με εμένα , κατάφερε κανένας να πραγματοποιήσει επιτυχημένη αγορά από Αγγλικό άμαζον , με δεδομένα το άμαζον σαν πωλητή , αλλά και αξία πάνω από 300 λίρες προϊόν; Επίσης ήθελα να κάνω μια υπόθεση , αν φορτίσω ένα ποσό στο Paypal και το κάνω Withdraw στο τραπεζικό μου λογαριασμό αυτό θεωρείται εισερχόμενο έμβασμα εξωτερικού; Άρα εφόσον τα χρήματα τα παραλάβω στο τραπεζικό μου λογαριασμό θεωρούνται χρήματα προερχόμενα του εξωτερικού. Οπότε θα μπορώ να πραγματοποιήσω κανονικά συναλλαγή με τη debit που έχω linkάρει το λογαριασμό μου; Τελος , δεν ήθελα να καταφύγω στη λύση της Moneysafe , αλλά από ότι φαίνεται σε φυσική μορφή είναι solf out. Μήπως έχει κάποιος το τηλέφωνο από το "κεντρικό"¨κατάστημα πώλησης στη Γλυφάδα , ή γνωρίζει που υπάρχει άμεσα σε φυσική μορφή διαθέσιμη; Θα ήμουν υπερ ευγνώμων αν ελάμβανα ένα πμ σχετικό.Καλή συνέχεια σε όλους και στις διαδιακτυακές αγορές σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas83 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Εχει αναφερθει απο ενα μελος εδω μεσα για ενα ψιλικατζιδικο βιθυνιας 135 Νικαια πως εχει ετοιμοπαραδοτες moneysafe. Δεν ξερω κατα ποσο αληθευει και αν θα ταλαιπωρηθεις τσαμπα. Για μενα παρηγγειλε την alpha bonus.. Μου δουλευει παντα!Δεν ξερω με αλλους αλλα σαν αποστολη χρηματων ως family/friends μου εχει στειλει πανω απο 700 Ευρω σε 2 ημερες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Εαν ενδιαφέρει κάποιον , μου έχει περισσέψει μια moneysafe των 20€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thedius Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα, Το τηλέφωνο για το κατάστημα moneysafe στην Γλυφάδα είναι το: 211-7907700. Μου το έδωσαν στο live chat της moneysafe, όπου τους ρώτησα για τον χρόνο παράδοσης της κάρτας και μου είπαν 25-30 εργάσιμες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα