mpleik Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Λοιπόν για κάποιους που ακολούθησαν και αυτή τη διαδικασία http://snip.ly/9fCB#http://www.fitoni.gr/%CE%AD%CF%84%CF%83%CE%B9-%CE%B8%CE%B1-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%AD%CF%83%CF%89-paypal-%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CE%BC%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC/ εμένα δεν μου βγήκε σε καλό.Καταρχή στον νέο λογαριασμό που έφτιαξα κατάφερα και πέρασα το balance αυξάνοντάς το κατά το επιθυμητό ποσό, αλλά στη συνέχεια για να πραγματοποιήσω επιπλέον αγορά από τον καινούργιο λογαριασμό μου ήταν αδύνατο, καθώς όπως μου έλεγε έπρεπε να προσθέσω μια κάρτα ώστε να συνδεθεί με τον λογαριασμό(καθώς εκκρεμούσε περίπτωση refund,από τον υποτιθέμενο αγοραστή-δηλαδή εμένα). Στη συνέχεια προσπάθησα και αυτό πλην όμως λόγω cc μου έβγαζε το paypal τη γνωστή ρήση και δεν μπορούσε να συνδεθεί η κάρτα. Οπότε στο τέλος έκανα refund και κατήργησα τον νέο λογαριασμό. Οπότε προσοχή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Στο Iherb δεν περνά καμία Ελληνικά κάρτα. Οπότε πρέπει να πας σε λύση κάρτας εξωτερικού. Στο amazon κάποιες περνάνε κάποιες όχι και όχι πάντα. Αν δεν τα καταφέρνεις τότε πάς στην κάρτα εξωτερικού και για εδώ Οταν λες καρτα εξωτερικου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Οταν λες καρτα εξωτερικου; Να μην εχει εκδοθεί από Ελληνική τράπεζα (π.χ. Moneysafe, αυτες που φορτωνουν με bitcoin κλπ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
norda Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Ενημερωνω οτι και σε εμενα το under review μεσα σε ακριβως 24 ωρες εγινε cleared και μεταφερθηκαν χωρις προβλημα τα λεφτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsita78 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 καλησπερα!μολις εκανα μεταφορα στο ππ 164 ευρω για να στρογγυλεψω το ποσο που μου ειχε μεινει στο λογαριασμο μου στα 200 ευρω κ οταν πηγα να τσεκαρω αν ολα ειναι οκ ειδα οτι ναι μεν μεταφερθηκε το ποσο στο ππ αλλα κρατηθηκε επιπλεον κ 1 ευρω απο την τραπεζα!αυτο δεν συνεβη σε καποιουσ οταν δεν ηταν επιτυχης η συναλλαγη?το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι οτι λογω ημερας(αργια) εχει κρατησει το ποσο αυτο μεχρι να δεχτει την συναλλαγη κ η τραπεζα αλλα απο την στιγμη που μπηκαν στο balance τι κουλο κ αυτο..εχει συμβει σε καποιον? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manosfp Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Προτείνω να αναγραφούν στο πρώτο ποστ οι εξακριβωμένοι τρόποι γιατί οι σελίδες είναι πολλές... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsabasid Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Προτείνω να αναγραφούν στο πρώτο ποστ οι εξακριβωμένοι τρόποι γιατί οι σελίδες είναι πολλές... Δεν υπάρχουν εξακριβωμένοι τρόποι. Ένας είναι ουσιαστικά ο τρόπος και μια μικρή παραλλαγή αυτού. Η φιλοσοφία του τρικ είναι πως κάνεις αίτηση πληρωμής από το PP account σου οπότε η συναλλαγή φαίνεται σαν πληρωμή και όχι μεταφορά κεφαλαίων. Πληρωμές αγαθών και υπηρεσιών επιτρέπονται ήδη σε πάρα πολλά sites. Μάλλον σε περισσότερα επιτρέπονται παρά απαγορεύονται υποθέτω πλέον. Παραλλαγή αυτού του τρόπου με το request money είναι η σύσταση 2ου λογαριασμού PP. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedoom Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Σήμερα είχα μια επιτυχημένη αγορά μέσω amazon.de της τάξεως των 28.14€. Η αγορά έγινε μέσω προπληρωμένης κάρτας της Πειραιώς (πρώην Κύπρου). Η χρέωση έκανε περίπου μία ώρα να εμφανιστεί στο i-cardonline.gr Να συμπληρώσω ότι η κάρτα είναι visa Μετράω ήδη 2 αποτυχημένες συναλλαγές με amazon.de με κάρτα χρεωστική visa από Πειραιώς! Τι στο καλό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsabasid Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Μετράω ήδη 2 αποτυχημένες συναλλαγές με amazon.de με κάρτα χρεωστική visa από Πειραιώς! Τι στο καλό; Και στις 2 περιπτωσεις seller ήταν η Amazon? Αν είναι κάποιος 3ος τα λεφτά πάνε σε αυτόν μέσω αμαζον ή απευθείας; Ρωτάω γιατί με κάτι αγορές που έκανα απευθείας με κάρτα το τελευταίο 2ημερο συνειδητοποίησα πως μάλλον ένας έμπορος είτε είναι στη λίστα με τις επιτρεπτές είτε όχι. Στην 1η περίπτωση μπορείς να κάνεις ο,τι ύψους συναλλαγή θέλεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsita78 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 λαθος μηνυμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Terminous Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 αμα μεταφερω τα λεφτα απο την καρτα μου στο balance μπορω να κανω αμεσα αγορες η πρεπει να περασει καποιο χρονικο διαστημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 εχω ζητησει α πο τον υπευθυνο να διαγραφω σαν μελος. παρακαλω να γινει αμεσα. Έπρεπε να το έχεις ζητήσει νωρίτερα όπως καταλαβαίνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arma1 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 αμα μεταφερω τα λεφτα απο την καρτα μου στο balance μπορω να κανω αμεσα αγορες η πρεπει να περασει καποιο χρονικο διαστημα? μπορεις αμεσα να κανεις αγορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristossl2000 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Από aliexpress με prepaid visa της eurobank δεν έχω καταφέρει τίποτα. Είχε κανείς αποτέλεσμα ή πρέπει να παρακαλάμε τον κάθε seller μπας και μας δώσει το paypal του; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arma1 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Από aliexpress με prepaid visa της eurobank δεν έχω καταφέρει τίποτα. Είχε κανείς αποτέλεσμα ή πρέπει να παρακαλάμε τον κάθε seller μπας και μας δώσει το paypal του; μην προσπαθεις αδικα, η λυση ειναι αυτην που αναφερεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα