Προς το περιεχόμενο

Capital controls, paypal, ebay, αγορές εξωτερικού

mentoras99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Προσπαθησα χτες να κανω μια αγορα με το ππ στην Ελλαδα ,κατι παιχνιδια για την κορη μου απο Perfect toys Pantazopoulos και δεν μπορεσα !!! Με καρτα ,οχι με balance .

Ο λογαριασμος μου του ππ 3 ετων με εκατονταδες αγορες και η καρτα που εχω συνδεδεμενη εκει απο πολυ παλια μια πιστωτικη Vodafone mastercard της Alpha bank .

Την καρτα την χρησιμοποιω καθημερινα για σουπερ μαρκετ κτλ ,ειναι οκ .

Νομιζα οτι μονο αγορες στο εξωτερικο μπλοκαρονται απο το ππ , η μονο σ εμενα ετυχε και για αγορα απο Ελλαδα ;

Κάποιοι ελάχιστοι ανάφεραν πως έκαναν επιτυχή συναλλαγή μέσω Paypal (απευθείας από κάρτα, όχι Balance) στην Ελλάδα. Κατά τη γνώμη μου και με βάση τα όσα έχω δει την τελευταία εβδομάδα ήταν θέμα τύχης μάλλον. Και στην Ελλάδα να θες να κάνεις την αγορά, η πρώτη κίνηση των χρημάτων είναι προς PP δηλαδή εξωτερικό.  Το Paypal δεν έχει καμιά συνεργασία με το ελληνικό δημόσιο ώστε να απαγορεύει ή να επιτρέπει συναλλαγές βάσει προέλευσης. Το όποιο πιθανό μπλοκάρισμα οφείλεται στην εκάστοτε τράπεζα.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Κάποιοι ελάχιστοι ανάφεραν πως έκαναν επιτυχή συναλλαγή μέσω Paypal (απευθείας από κάρτα, όχι Balance) στην Ελλάδα. Κατά τη γνώμη μου και με βάση τα όσα έχω δει την τελευταία εβδομάδα ήταν θέμα τύχης μάλλον. Και στην Ελλάδα να θες να κάνεις την αγορά, η πρώτη κίνηση των χρημάτων είναι προς PP δηλαδή εξωτερικό.  Το Paypal δεν έχει καμιά συνεργασία με το ελληνικό δημόσιο ώστε να απαγορεύει ή να επιτρέπει συναλλαγές βάσει προέλευσης. Το όποιο πιθανό μπλοκάρισμα οφείλεται στην εκάστοτε τράπεζα.

Οκ , τωρα καταλαβα .

Ευχαριστω

Το κολπάκι αυτό παιδιά γίνεται και με πιστωτική ή θα με χρεώσει σαν ανάληψη μετρητών με 25% επιτόκιο και δεν συμφέρει;

Ανάληψη μετρητών δε νομίζω να θεωρηθεί καθώς το request money είναι αίτηση πληρωμής είτε για υπηρεσίες είτε για καταναλωτικά αγαθά. Αυτός είναι και ο λογος που επιτρέπεται. Αν το θεωρούσε μεταφορά χρημάτων δε νομίζω να γινόταν καθόλου, καθώς ο,τι εμβασμα εχω προσπαθήσει να στείλω έξω έχω φάει άκυρο, ακόμη και 20 ευρώ.

Να σας αναφέρω ότι μπόρεσα να στείλω από λογαριασμό PayPal χωρίς balance (περίπου 16€), κατευθείαν σε έναν άλλο λογαριασμό PayPal, χωρίς request money. Τα λεφτά τα τράβηξε το PayPal από prepaid virtual MasterCard Πειραιώς

Μην αρχισετε τα περι τρυπας συνεσης και τετοια.

Ευχαριστησα τον re4male oταν το εκανα και μου δουλεψε και μπραβο του.

Αλλα μην ειμαστε μια ζωη παρακατιανοι μιζεροι που οτι ψιχουλα βρισκουμε ειμαστε και ικανοποιημενοι.

Μην παρεξηγηθω.Μπραβο στον re4male που το σκεφτηκε και το μοιραστηκε

Αλλα στην τελικη γιατι να ειμαστε απαλοι με το paypal?

Τους ζηταμε να μας χαρισουν λεφτα? Οχι

Τα ρημαδια τα λεφτουδακια μας ζηταμε να τα παμε στο balance να αγορασουμε πραγματα και να κερδισουν προμηθεια μην τρελαθουμε κιολας.

Συν οτι η δυνατοτητα υπηρχε μεταφορας απλα να ναι καλα το παληκαρι την ανακαλυψε και την μοιραστηκε.αμα θελανε δεν περναγε κουνουπι

Αν θυμαμαι καλα services

Μεγαλε, αμα το σκοτισουμε πολυ και το κλεισουν, για ειμαστε παλι σαν τους μαυρους αποκλεισμενοι απο το εξωτερικο.

Καλυτερα τοτε;

Για ψαξτε αληθινες εναλλακτικες.

Απο 'τραβα Βουλγαρια', μεχρι moneysafe-paysafe - western union - πως στην ευχη τα λενε, για να δειτε τι σημαινει 'εξοδα' και 'ληστρικα επιτοκια'.

Σαν τον στρατο.

Μη το γ@@@τε το θεμα.

Ενας κανει μλκια, την πληρωνουν ολοι.

Σεβαστειτε μια δυνατοτητα που μας δοθηκε, εστω κι αν καποιοι, καπου, κανουν ισως και λιγο στραβα ματια.

Οποιος δεν θελει και το βρισκει ακριβο(ας δει τις εναλλακτικες ομως, να παρει χαμπαρι...),

ας μην το κανει.

Κριμα να το ξεσκιζετε στα παραπονα ομως.

Εδω ταριαζει το 'ειμαστε αξιοι της μοιρας μας'.

Ελπιζω να επικρατησει ΣΥΝΕΣΗ.

• Like 2

Μεγαλε, αμα το σκοτισουμε πολυ και το κλεισουν, για ειμαστε παλι σαν τους μαυρους αποκλεισμενοι απο το εξωτερικο.

Καλυτερα τοτε;

Για ψαξτε αληθινες εναλλακτικες.

Απο 'τραβα Βουλγαρια', μεχρι moneysafe-paysafe - western union - πως στην ευχη τα λενε, για να δειτε τι σημαινει 'εξοδα' και 'ληστρικα επιτοκια'.

Σαν τον στρατο.

Μη το γ@@@τε το θεμα.

Ενας κανει μλκια, την πληρωνουν ολοι.

Σεβαστειτε μια δυνατοτητα που μας δοθηκε, εστω κι αν καποιοι, καπου, κανουν ισως και λιγο στραβα ματια.

Οποιος δεν θελει και το βρισκει ακριβο(ας δει τις εναλλακτικες ομως, να παρει χαμπαρι...),

ας μην το κανει.

Κριμα να το ξεσκιζετε στα παραπονα ομως.

Εδω ταριαζει το 'ειμαστε αξιοι της μοιρας μας'.

Ελπιζω να επικρατησει ΣΥΝΕΣΗ.

Mαλλον δεν καταλαβες το υφος και το περιεχομενο του μηνυματος μου.

Όχι μάλλον δεν κατάλαβε τίποτα καθώς νομίζει πως το PayPal κάνει "στραβά " μάτια λες και αυτό έχει να κερδίσει τίποτα από τα Cc.Τ ο μόνο στο οποίο ίσως κάνει κάποια μικρή παραχώρηση είναι ελαστικότητα στην τήρηση των όρων και κανονισμών όπως το ότι κάθε φυσικό πρόσωπο πρέπει να. Έχει μόνο έναν λογαριασμό.

• Like 1

Προσωπικά δεν είχα καμία επιτυχία μέχρι τώρα μέ όλους τους τρόπους. (Εθνική Τράπεζα)

Πήρα τηλέφωνο το τμήμα I.B. και τους ρώτησα πως μπορώ να μεταφέρω (250Ε) σε λογαριασμό στην μέσα ΕΕ. Μου απάντησαν ότι πρέπει τα χρήματα να κατατεθούν με την ένδειξη "νέο κεφάλαιο" σε φυσικό κατάστημα. Με αυτό τον τρόπο "φορτίζεις" το υποτιθέμενο όριο τον 500Ε ανά μήνα. Για περισσότερες και πιο ακριβείς πληροφορίες με παρέπεμψε να ρωτήσω το κατάστημα. Σε κάποια στιγμή ανέφερε ότι τα χρήματα θα πρέπει να έχουν έρθει από το εξωτερικό και εκεί με μπέρδεψε λίγο, αλλά επέμεινε ότι περισσότερες πληροφορίες θα λάβω στο φυσικό κατάστημα.

Όλο το περιστατικό έλαβε χώρα καθώς προσπάθησα να μεταφέρω χρήματα στο Thrust Pay για λογαριασμό του Paypal.

Περισσότερες πληροφορίες από αύριο.

Υ.Σ. Πριν περίπου 10 ημέρες έστειλα χρήματα στο skrill μέσω της Scotland Bank που αναφέρει, 50Ε. Δεν έχω λάβει τίποτα και κανένας δεν είναι σε θέση να μου απαντήσει που πήγαν τα λεφτά. Η Εθνική αναφέρει ότι το έμβασμα εκτελέστηκε και η skrill ότι δεν έχει λάβει τίποτα.

Προσωπικά δεν είχα καμία επιτυχία μέχρι τώρα μέ όλους τους τρόπους. (Εθνική Τράπεζα)

Πήρα τηλέφωνο το τμήμα I.B. και τους ρώτησα πως μπορώ να μεταφέρω (250Ε) σε λογαριασμό στην μέσα ΕΕ. Μου απάντησαν ότι πρέπει τα χρήματα να κατατεθούν με την ένδειξη "νέο κεφάλαιο" σε φυσικό κατάστημα. Με αυτό τον τρόπο "φορτίζεις" το υποτιθέμενο όριο τον 500Ε ανά μήνα. Για περισσότερες και πιο ακριβείς πληροφορίες με παρέπεμψε να ρωτήσω το κατάστημα. Σε κάποια στιγμή ανέφερε ότι τα χρήματα θα πρέπει να έχουν έρθει από το εξωτερικό και εκεί με μπέρδεψε λίγο, αλλά επέμεινε ότι περισσότερες πληροφορίες θα λάβω στο φυσικό κατάστημα.

Όλο το περιστατικό έλαβε χώρα καθώς προσπάθησα να μεταφέρω χρήματα στο Thrust Pay για λογαριασμό του Paypal.

Περισσότερες πληροφορίες από αύριο.

Υ.Σ. Πριν περίπου 10 ημέρες έστειλα χρήματα στο skrill μέσω της Scotland Bank που αναφέρει, 50Ε. Δεν έχω λάβει τίποτα και κανένας δεν είναι σε θέση να μου απαντήσει που πήγαν τα λεφτά. Η Εθνική αναφέρει ότι το έμβασμα εκτελέστηκε και η skrill ότι δεν έχει λάβει τίποτα.

Τα χρήματα είναι εγκλωβισμένα στην Royal Bank Of Scotland ως pending bank transfer καθώς λόγω cc δεν μπορεί να τα στείλει στη Skrill. Μόλις υπ'αρξει νέα ΠΝΠ για τίποτε έστω και μηνιαια όρια ανά άτομο και ανά πιστωτικό ίδρυμα κι όχι ίδρυμα πληρωμών όπως αυτή τη φορά θα σταλούν από την ενδιάμεση τράπεζα στον προορισμό τους.

H Skrill δεν είναι καθόλου σοβαρή εταιρία αφού διαφήμιζε ενα τρόπο κατάθεσης μέσω Ελληνικής τράπεζας που δε δουλευει! Και δε φτανει που δε δουλεύει αλλα εδώ και καμιά δεκαριά μέρες μας δουλευει (η SKRILL) λέγοντας ότι θα μας επιστρέψει τα χρήματα που κατατέθηκαν σε αυτη.... Ακόμα και σήμερα συνεχίζει να διαφημίζει το συγκεκριμένο τρόπο κατάθεσης, ο οποίος καταλήγει τα λεφτα σου να μένουν εγκλωβισμένα στην RbS με ευθύνη της εταιρίας αυτης. Τα γράφω αυτα για να μην την πατήσει και κανένας άλλος...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...