SeXBOX Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Προσοχή παιδιά, μετά από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες, το paypal μου έκανε limited τον αρχαίο (verified) λογαριασμό μου. Μου ζητάνε εξηγήσεις για ύποπτη δραστηριότητα και εκ νέου επιβεβαίωση στοιχείων...Limited_Account_Access_Details_-_PayPal.jpg Απλά στο "Resolution Center" άνοιξε ticket στείλε τους φωτοτυπία από την ταυτότητα σου(μπρος-πίσω), ένα έγγραφο που αποδεικνύει τον τόπο, δρόμο, αριθμό, πόλη που διαμένεις και έχεις δηλώσει στη pp και τέλος ένα κρατικό έγγραφο που έχει επίσης τα στοιχεία σου(Δεν πειράζει αν είναι στα Ελληνικά). Σε 3-4 εργάσιμες θα στο έχουν ξεκλειδώσει και θα έχουν γίνει Lifted όλα τα όρια. EDIT: Θα χρειαστούν και Bank Statement. Ξέχασα να το αναφέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rallos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω την σκεψη μερικων. Ναι καλα ολα αυτα τα θεωρητικα περι αυτοσυγκράτησης, συνεσης και τετοια (μαζι σας ειμαι) αλλα ρε παιδες ας ειμαστε ρεαλιστες δεν μιλατε με τον κολλητο σας εμπιστευτικα που τον ξερετε χρονια.Στο ιντερνετ ειμαστε, σε μεγαλο φορουμ, τα νεα εξαπλωνονται ταχυτατα....και καποιοι μιλανε για αυτοσυγκράτηση και συνεση μιας τεραστιας μαζας ανθρωπων που δεν τους γνωριζουμε προσωπικα? Τι περιμενατε δηλαδη οτι δεν θα διαδοθει το συστημα με το request ή νομιζατε οτι paypal εχουμε εμεις και αλλα 5 ατομα στην Ελλαδα....μην τρελαθουμε κιολας..... Με εκφραζεις απολυτα. Πέρασαν 17 ώρες που βρίσκεται under review η μεταφορά και ακόμα τίποτα... Πρώτη φορά μου βγάζει αυτό το πράγμα.. Εμενα εκανε ακριβως 24 ωρες και περασε τελικα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
norda Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Πέρασαν 17 ώρες που βρίσκεται under review η μεταφορά και ακόμα τίποτα... Πρώτη φορά μου βγάζει αυτό το πράγμα.. Υπομονη κανα 24ωρο θελει, στο αλλο παιδι εγινε accepted και δεχτηκαν την μεταφορα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsabasid Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Υπάρχει αποδοχή και των σκέτων καρτών πάντως έξω. Σήμερα έκανα μερικές συνδρομές αθλητικού περιεχομένου σε αμερικάνικα sites απευθείας με Prepaid Reloaded Πειραιώς καθώς και με την άυλη WEBUY. Πέρασαν 4/5 συναλλαγές. Σχετίζεται μάλλον με τον πάροχο που έχει επιλέξει το κάθε site να διαχειρίζεται τις πληρωμές του. Συνολικό κόστος συναλλαγών 150+ ευρώ. Μαζί με το φόρτωμα που έχω κάνει στο PP μακράν έχω ξεπεράσει τα υποτιθέμενα 500 ευρώ. Οπότε αυτή τη στιγμή όπως το βλέπω όριο για αγορές δεν υφίσταται κανένα, από τη στιγμή που ο billing processor του site από όπου θα αγοράσεις είναι αποδεκτός από τις ελληνικές τράπεζες αυτή την περίοδο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Υπομονη κανα 24ωρο θελει, στο αλλο παιδι εγινε accepted και δεχτηκαν την μεταφορα... Αντε να δούμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Υπάρχει αποδοχή και των σκέτων καρτών πάντως έξω. Σήμερα έκανα μερικές συνδρομές αθλητικού περιεχομένου σε αμερικάνικα sites απευθείας με Prepaid Reloaded Πειραιώς καθώς και με την άυλη WEBUY. Πέρασαν 4/5 συναλλαγές. Σχετίζεται μάλλον με τον πάροχο που έχει επιλέξει το κάθε site να διαχειρίζεται τις πληρωμές του. Συνολικό κόστος συναλλαγών 150+ ευρώ. Μαζί με το φόρτωμα που έχω κάνει στο PP μακράν έχω ξεπεράσει τα υποτιθέμενα 500 ευρώ. Οπότε αυτή τη στιγμή όπως το βλέπω όριο για αγορές δεν υφίσταται κανένα, από τη στιγμή που ο billing processor του site από όπου θα αγοράσεις είναι αποδεκτός από τις ελληνικές τράπεζες αυτή την περίοδο Οπως λέει και η σχετική νομοθεσία αν το site που πας να κάνεις τη συναλλαγη ανήκει στα αποδεκτά, το όριο συναλλαγων είναι αυτό που έχει η κάρτα σου. Το όριο των 500 ευρω είναι εντελως άλλο πράγμα και δεν αφορά αγορες με κάρτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
L-Griever Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Μακάρι όλα αυτά να μην γίνονταν και η Ελλάδα να ήταν εντάξει χωρίς να είχε υψηλό κόστος φπα κτλ αλλά δυστυχώς έτσι καταλήξαμε. Δοκίμασα με το paypal να πληρώσω τίποτα. Δοκίμασα στο amazon γιατί άκουσα ότι κάποιοι αγόρασαν επιτυχώς αλλά και πάλι τίποτα. Ήθελα να αγοράσω κάποια βιβλία και άλλα πράγματα αλλά μάλλον δεν θα μπορέσω να τα αγοράσω αλλά δεν πειράζει γιατί δεν είναι τόσο σημαντικό. Η κάρτα με την οποία προσπάθησα να αγοράσω είναι η προπληρωμένη κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς Mastercard. Έχω φτιάξει πρόσφατα ένα debit και μπορώ αν θέλω να φτιάξω και εικονική κάρτα Webcard. Ελπίζω ή μακάρι κάποια στιγμή να λυθούν αυτά τα είδους capital control. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HondosCenter Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Σήμερα είχα μια επιτυχημένη αγορά μέσω amazon.de της τάξεως των 28.14€. Η αγορά έγινε μέσω προπληρωμένης κάρτας της Πειραιώς (πρώην Κύπρου). Η χρέωση έκανε περίπου μία ώρα να εμφανιστεί στο i-cardonline.gr Να συμπληρώσω ότι η κάρτα είναι visa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lifeowner771 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Ελπιζω να μην εχει απαντηθει σε προηγουμενα post. Αγορασα χτες κατι απο το ebay με 80 λεπτα, και οταν πηγα μετα απο λιγο να αγορασω κατι αλλο απο τον ιδιο πωλητη με τα ιδια χρηματα, μου βγαζει στο checkout Please go to www.paypal.com to confirm your credit card before you complete this purchase. Tι παιζει; H καρτα εχει μεσα λεφτα, την εβγαλα και την ξανα εβαλα, αλλα παλι τιποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Ελπιζω να μην εχει απαντηθει σε προηγουμενα post. Αγορασα χτες κατι απο το ebay με 80 λεπτα, και οταν πηγα μετα απο λιγο να αγορασω κατι αλλο απο τον ιδιο πωλητη με τα ιδια χρηματα, μου βγαζει στο checkout Please go to www.paypal.com to confirm your credit card before you complete this purchase. Tι παιζει; H καρτα εχει μεσα λεφτα, την εβγαλα και την ξανα εβαλα, αλλα παλι τιποτα. Φανταζομζαι δεν ξερω σιγουρα, απλα είδαν κινηση και την μπλόκαρα, πιστευω το πιο πιθανον 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
domino Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 καλησπερα παρακολουθω το θεμα εδω και λιγες μερες ,οπως καταλαβα για να ψωνισουμε απο ebay πρεπει πλεον να κανουμε κολπα θα προσπαθησω η ερωτηση μου ειναι ,αν και λιγο ακυρη αλλα βοηθηστε παρακαλω γιατι δεν εχω παρει ξανα κινητο απο ebay oταν λεει unlocked phone τι εννοει??? να φοβηθω να παρω κινητο απο εκει?? το μενου που εχουν ειναι στα αγγλικα ή υπαρχει η δυνατοτητα για ελληνικο?? ,ην με αποπαρετε,σας ευχαριστω για την υπομονη σας και βεβαια αν καταφερω να γινει η αγορα ευχαριστω Ελπιζω να μην εχει απαντηθει σε προηγουμενα post. Αγορασα χτες κατι απο το ebay με 80 λεπτα, και οταν πηγα μετα απο λιγο να αγορασω κατι αλλο απο τον ιδιο πωλητη με τα ιδια χρηματα, μου βγαζει στο checkout Please go to www.paypal.com to confirm your credit card before you complete this purchase. Tι παιζει; H καρτα εχει μεσα λεφτα, την εβγαλα και την ξανα εβαλα, αλλα παλι τιποτα. το ιδιο μου λεει και μενα και εκανα confirmation και παλι το ιδιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 καλησπερα παρακολουθω το θεμα εδω και λιγες μερες ,οπως καταλαβα για να ψωνισουμε απο ebay πρεπει πλεον να κανουμε κολπα θα προσπαθησω η ερωτηση μου ειναι ,αν και λιγο ακυρη αλλα βοηθηστε παρακαλω γιατι δεν εχω παρει ξανα κινητο απο ebay oταν λεει unlocked phone τι εννοει??? να φοβηθω να παρω κινητο απο εκει?? το μενου που εχουν ειναι στα αγγλικα ή υπαρχει η δυνατοτητα για ελληνικο?? ,ην με αποπαρετε,σας ευχαριστω για την υπομονη σας και βεβαια αν καταφερω να γινει η αγορα ευχαριστω Unlocked phone είναι αυτό το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθει με κάρτα sim οποιουδήποτε παρόχου. Αυτο λοιπόν ειναι επιθυμητο χαρακτηριστικο. Για το μενού θα πρέπει να ρωτας τον πωλητη αν έχει Ελληνικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsabasid Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Είσαι σε λάθος θέμα, αλλά unlocked σημαίνει πως δεν είναι κλειδωμένο σε κάποιον πάροχο κινητής τηλεφωνίας. Για το λογισμικό του δε μπορούμε να σου απαντήσουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
domino Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 ευχαριστω παρα πολυ πραγματικα ευχομαι να λυθει αυτο το θεμα με τα cc ειναι σαν να εισαι φυλακισμενος και η ερημη περιμενω τοσο καιρο μπας και ανοιξουν να παρω κινητο μαλλον θα παρω απο εδω τελικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snapy13 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Προσπαθησα χτες να κανω μια αγορα με το ππ στην Ελλαδα ,κατι παιχνιδια για την κορη μου απο Perfect toys Pantazopoulos και δεν μπορεσα !!! Με καρτα ,οχι με balance . Ο λογαριασμος μου του ππ 3 ετων με εκατονταδες αγορες και η καρτα που εχω συνδεδεμενη εκει απο πολυ παλια μια πιστωτικη Vodafone mastercard της Alpha bank . Την καρτα την χρησιμοποιω καθημερινα για σουπερ μαρκετ κτλ ,ειναι οκ . Νομιζα οτι μονο αγορες στο εξωτερικο μπλοκαρονται απο το ππ , η μονο σ εμενα ετυχε και για αγορα απο Ελλαδα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα